Nattuppdatering.

Sitter o lyssnar på massa söt musik på spotify, medans hjärnan ramlar iväg till killar, snusk, jenny, vännerna som är kvar i stan, sms, telefon, golfspelarn som var otrogen, Idol-Eriks flickvän som ramlade in på scen och tydligen stog där i flera år.
Så ja, en hel del saker funderar man på. Samtidigt!
Liten nyhetsuppdatering nedan på dom senaste större snackisarna. Självklart med min personliga åsikt inlagd!



Men blir irriterad på Tiger Woods iallafall. Hur kan han (och hans vänner) vara så jävla elaka? Typ lika många kvinnor som fingrarna räcker till? Om inte fler. Tycker synd om Elin. Men dom skulle hålla ihop över julen tydligen. Någon som känner att julstämningen kommer att vara tjock som sirap?

Att IdolEriks flickvän stog på scen för länge är det många som har kommenterat. Laila Bagge tyckte det var mycket dumt, som många av resten av Sveriges befolkning också tycker. Att det har blivit minst 3 st facebook-grupper om just henne och hennes uppstampning och pussning på hennes pojkvän. Vi svenskar vill inte att idolerna ska ha förhållande helt enkelt, för då blir dom "mindre" tillgängliga. Eller om dom har det, så vill han inte se dom så mycket eller så vill man att dom ska vara enormt fula. Tyvärr hon ser rätt bra ut och ja, dom kommer troligen inte göra slut med varandra, för tydligen är deras förhållande tätare än den tätaste dammen.




Kärleken spirar. Detta innan otrohetsaffärerna kom fram.



Charmtrollet utan flickvän.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0