A last goodbye

Igår var en härlig dag, vaknade tidigt av mej själv, duschade, skurade, packade bilen, åkte hem, var och fikade hos Anders med släkten, middag hos mami med Jennie och sötungarna, sen Ånge! Letade Marias kalas, hittade inte och for sen till Jimmy och spenderade kvällen där :) Sov vid 12, så skönt!

-------------------------------------------

Idag säger jag hejdå till mitt boende sen 12 ½ månader tillbaka. Skönt och oskönt. Vad vet jag vart jag är om en månad liksom? Söder ut? 2 mil härifrån? Ett annat land? I solen?

Shit, känns som om att jag nyss flyttade in och nu ska jag härifrån. Och hur mycket grejer har jag lyckats trycka in kan man undra? Jag är själv förvånad. Har redan fyllt min bil 3 gånger och idag fyller jag nog den igen plus att pappa kommer med minilastbilen och hämtar sängen osv. Soffan ska på grovsoporna, den är liksom redan lite trasig, haha. Kom på igår att den gick sönder i september då vi skulle bädda ut den, skrattade lite år minnet :D

Har myst i sängen med en film och panpizza, det blev Friends With Benefits. Rätt okey film, mest för att det var 2 underbara skådespelare med !  :)

Men nu ska jag hoppa i kläderna, höja musiken och packa ihop det sista! Jag vet att lägenheten och grannarna kommer sakna mej en massa, men på det sistnämda kan jag inte säga detsamma!

Puss :*

 

Kan ni förstå att sommaren är slut?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0