Holding so strong, we will survive

Igår fyllde jag 21 år, firade det med att ta en ledig dag och bara njuta! Gick väldigt fint! Gick promenad med Jenny runt forsön, nördade nästan hela säsong 3 av Big Bang Theory, var på pump med anna och hamnade i säng vid halv 1 :)
Pump var kul, eller det var sjukt jobbigt, men så skönt då man var klar! Och kroppen fick verkligen arbeta! När jag pratade med bästa Ida på kvällen, då skakade armarna hela tiden, haha! Imorse då jag skulle nerför trapporna var det typ jättehemskt, gjorde lite ont ;p Har inte så mycket träningsvärk i övrigt, men kan tänka mej att det kommer imorgon, stackars mej då.. ;)

Idag kan inte morgonen egentligen ha börjat sämre. Eller allt inne i lägenheten gick väll helt Ok! :) Men sen när jag kom ut kom jag på att det hade snöat, men ändå var jag förvånad över att se att det var snö på bilen, 1 dm. Sen när jag fått bort den är det ett laget is på bilen 2mm, insåg att motorvärmaren inte var i. Allt annat än lycka, haha! När bilen står och brummar, jag har insett att jag är sen och bara ska kliva in i bilen och åka, så ligger jag istället och kravlar i snön, en sån här snö som täcker hela mej och gör mej blöt. Well, in i bilen och iväg! Allt känns ändå helt OK tills jag hamnar efter en segpick som gör 70km, ohoooo, vad jag hatar dessa folk! Håll hastigheten eller håll inte till på vägen! Miffon! Kom till jobbet 12 min försent och fick reda på att miffot jobbar på sågen, hatehatehate.

Men känner mej fortfarande glad över alla grattishälsningarna igår! Och självklart dom söta presenterna jag fick av Anna och Tessan! <3

PussPuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0