Min blogg

vet intr riktigt vad ja ska kalla de, förvirrande eller förtjusande?
de har iaf hänt väldigt mycket dom senaste dagarna och ja fattar ej så mkt.
 träffar vissa väldigt mycket och andra blir man ignorerad av?
 Vad är det här?

Lov v.18!


Min blogg

Ok, min blogg verkar verkligen meningslös om man jämför med robins! fatta va bra pojken skriver!! Gudsiken!!! :o Men blir typ liksom knäsvag och ja, ska slå tjejen hans om hon e dum med han :P Ok, kanske inte, men de kommer hon inte :;p
Folk är eller har iaf varit rädd för mej! (och för sanna..?)
har varit hos jenny och kollat på film och käkat en massa onyttigt ocxh gott!! Muffins, chips, dricka, popcorn, vateen!! :O) Ida "kissade" även på sej, men de va hennes eget fel! Inte vårat fel att hoin hällde vatten på mej och att dom andra tjejena ville hämnas xD sen s¨å blev de gömning i garderoben :p Sen långbussen hem, hua!!!!

Red Picasso idag, gick ganksa så bra :p Innan de så skulle vi pyssla med hästarna, eller knoppa man och klippa och fläta osv.. då tog ja sötpollen!! Karuso :) Så söt, men väldigt uttråkad e han! Hoppas han blir frisk snart så att man aksnke får rida han ;)
Måste dessutom troligen byta stalljourshelg, antingen så krockar det med träslaget eller kulturnatten. Illa! Måste dessutom kolla med bror om de blir nå lag de här året!! Hoppas :)   

                                          Saknar dej söt!! <3 image8

Inlåst i sitt eget rum? xD

Ida Ring! du e nog den mest otroliga människan ja träffat på xD
Man sitter på kvällsfikat och Sanna får tele och asgarvar som en tok, inte sen att hänka på.. Ida e inlåst i sitt eget rum och har en aning panik asg* Kutar upp dit och sanna tar nycklarna genom balkongdörren och låser sen upp till ida! Haha, snacka om roligt!! :p

Å ja å  Malin Wiksten ska btw bli nunnor, med flintis! (men de där sista va inte meningen att skriva.. xD)

Red iaf idag på Vegurt (s.k. Vegard), han var inte nice och Malin inte glad på slutet.. Men Malin tycker om Verurt från marken..! Aja, Helen (ridläraren) tog nog lite illa upp där och jaa.. Vad ska man säga.. Mitt fel..

Tacos imorn med Kim och kanske ngn fler? Om han inte möter mej så blir fde inge xD Haha, hatar att ej få min vilja igenom, och egftersom ja aldrig typ får de nu för tiden så ska ja ha de imorn xD

FjollMalin!!!

Iaf så såg ja 3 filmer igår och en idag.. Killen i filmen ida e juh snygg, men neee.. Ida och sanna höll på att dö, men nee, haha, filmen e drömmar som bara ska ses och gråtas till inge annat xD

Malin, du e för fucking djup idag! xD

Nu..!

Sluta sluta sluta xD

Om tanken på han och hon fortsätter kommer ja dö, men bara på insidan.. Asså mår egentligen toppen, förutom att ja ej pallar att springa för halsen, han, slut på ork och allt. Men fatta vädret va fint de e! ska hem i helgen och hoppas på middag med kim å kanske flera (?) på fredag!
Ingen utvecklingssamtal på fredag iaf, erik av i danmark xD
Om ni tycker ja e sur varje fucking da, kom ej hit då! Ja e som ja e , å e ja trött och de e sent då e ja ej på humör för bus och shits..
Imorn e de fan sovmorron! MUMS de!

Å fan vilken härlig kväll vi hade ikväll asså! great! Tack gumms <3

Min vecka :p

Om man säger som så så har de hänt mycke i veckan + helgen innan ;)


 • Lördag + söndag var jag och mamma barnvakt åt 4 barn! 11 månader, 2 år, 3 år och fem år.. Jobbigt och tufft, men de gick ;P Somnade halv 12 och halv 11 fredag och lördag, nästan pinsamt..
 • Åkte tåg till Torsta och satt och svullade på tågstation i tuuusen år, innan bussen till Torsta gick!
 • Fick tele av pappa! En samsung, en jobbartele, men den passar juh mej så hårt som jag alltid jobbar! Eller???
 • Fått besök av Daniel och de va kul! Har ätit ute, gått på bio och kutat genom stan :p Vilken jävla frihetskänsla de va, förrutom att konditionen sviktade som faen!
 • Ridit Flygarn och de va niiice! Fin häst som fan och kul och pigg! Synd bara på underlaget och vädret.. Men de va rooooligt! :)
 • Fått After Eight! :D
 • Tage reda på att de bara skiljer 50 kcal mellan riskakor och pepparkakor! GAH!!!!
 • Haft fysikprov.. :/
 • Ska kanske ha svenskaprov.. Hoppas ej????
 • Pratade med Kajsa idag och de kan man säga va ett tag sen sist :p men niiice va de och ja, inte kan man hålla hemlisar för varran inte, nej dååååe! xD Dessutom hörde man russin låter i bakgrunden.. haha, trodde ja skulle dö då ja stog där på busstorget, snacka om att folket kollade på mej dååå ;)
 • Saknar Mang0s och MLKB!!
 • Spelar I´m Ypurs med Jason Mraz hela tiden typ!
 • Kommit på att ja vilken sekund som helst vandrar upp till umeå och sen troligen tigger pengar och tar bussen hem ;P Efter att ja hälsat på Deds! <3


lillajah.bilddagboken.se


Jao!

Ja, vad säger man?

Patetiskt, trötthet, argsint, monster, ont m.m. 

Saknar min bäbis!! <3 image7

RSS 2.0