.

Ny vecka.
Nya tag.
Lika elakt humör.

Vaknade imorse av klockan, men självklart lägger jag mej och somnar om, men vaknar fem i sju och fattar att ja försovit mej. En kvart senare var jag på jobbet.. Fick försöka äta frukosten då. Mådde fortfarande illa.. Tänker ej säga vad jag tror, men de e ej samma som alla andra tror.. Spec vad den förbannade bildtanten trodde i våras.. GRR!

Nu sitter man här, har varit ganska duktig, visserligen munhuggits med far och gnuggat pannan.. Ja e hopplös..! Även kollat runt efter lite olika online-spel och läst i körkortsboken. Snart utläst!

Ikv ska troligen jag och Jennie förbereda, roligt :)
Den här festen har jag längtar efter sen jag kanske var tolv.  Då sa jag att jag skulle vara nog gammal för at dricka cider jag med :) Jag var söt då jag var liten! Lovar!

Ikv, ska man säga hejdå till Kajsa, hua va länge hon kommer va borta.. Kommer sakna henne som en tok.. ;/ Men de e väll bara att vänja sej egentligen, kommer bli mycket hemskt i höst med... :(

Och från och med tisdag och typ till fredag ska jag försöka rida Rambo åt Therese eftersom hon är borta, de kommer nog bli skoj tror ja! Synd bara att alla mina sådana muskler e borta... hua! Men snart e de vecka 30 som gäller :D

Just de ja!! Kolla in min kompis på lunar! Silver_peach Hon är helt jävla otrolig!! Om ni kollar in hennes galleri eller klickar på länken så kommer ni inte att ångra er!


Slutar om 1½ timme. Underbart :D

Dagens Sanning

Sex löser alla problem.

(
Iaf arghet och magont )

.

1. Väckt av bror x2


2. Sprang med Schifen :)


3. Åt frukost.


4. Klev klippt och fixad i håret! Riktigt mycket nöjd :D


5. Hem, sminka, sydde hade panik.


6. Kalas för madde 30 år. Grattis :D
     Fikade mycket gott och så :p


7. Hem, sen epa till Tess, sen vidare till Ånge.
     Sväng på byn, sen Camping.


8. Kollade på konstig teater och sen Gummsan som dansade <3


9. Satt på Shell i tusen år och sen en raggarsväng och sen dit igen. Träffade Daniel, Martin och tom Chik :p


10. Hem i epa med Tess.


11. NU! Här sitter man :)






Dagens Sanning...
Dansa ej med apor.
Kissa ej på offentliga toaletter.
Frys ej eller bli uppäten, det är bara dumt.
Prata ej med dumma personer.
Läs alltid min blogg ; littlepuh.blogg.se
Va snäll med mina vänner.
Tro ej på de omöjliga.



Tack!!!

.

VARNING!

Argsint, irriterad och brun/rödhårig
kvinna är på vift.
Ungefär 1,63 lång.
Humöret verkar dåligt.

Vi ber allmänheten om att hålla sej ur vägen
och höra av sej om dom ser henne.

[email protected]

.

Wiiooo!
Ja, en till dag på jobbet. Duktig har jag varit! Fixat en massa svåra och krongliga papper, sprungit på lunchen, käkar tacos till lunch och sen svarat i telefon och smsat lite ;)

Britney Spears får tydligen sova med sina barn nu och det betyder att det går framåt för henne och de e ju alltid toppen :p

Har fått två förjävliga blåsor på tån som borde förbjudas.. GRR!!


Å sen så vet ja inte hur ja ska säga de här. Gutsiken va ja egentligen inte bryr mej. Men ja sitter här och dom ska ha fram en kartbild. Då står dom bakom mej och kikar och så. Han och far. Dom smågnabbas eftersom dom inte fattar hur som ska hinna åka en viss bit på en viss tid. Sen kommer kartbilden aldrig fram och när den väl gör de har jag gjort den för liten. Men de e ju så att ja inte rört någe. För bilden var så liten.... Till slut ger vi alla upp och han får hitta dit på måfå och strunta i tiden..! Malin e ju verkligen så duktig xD

Fryser om händerna...

Om man säger så här så har jag inget att gö ikv. Funderade ett tag på att åka till Ånge. Sen kom jag på, vad ska ja göra där? :o förrut var man jämt i Ånge och for med epan nästan varje helg, eller flera gånger på en helg. Nu e de väldigt sällan :p

NU KOMMER KAJSA! :D

.

Igår.
Igår vaknade jag hos bror efter en natt som man skulle kunna ha skickat långt, långt bort. Under natten hade jag dödat två myggor och vaknat av att katten skulle "gå på lådan". Men det värsta var att den tredje myggan kunde jag inte döda, så närjag vaknade hörde jag den fortfarande + att jag var så tröt att jag höll på att dö!
Klev upp, rastade vovven, höll katten ifrån dörren och fixade mat och klder osv till mej. Sen gick jag och vovven till jobbet. Var där hela dagen, rastade och tog promenader hela dagen. Ungefär de vi gjorde + lite pappersarbete of course.
Mitt under dagen åkte jag till Ånge med mamma för hon ville ej handla själv. Hunden var duktig själv här på kontoret och blev glad då jag kom tillbaka :)
Åt en Maya Mystica (eller hur dom stavas..) och ja vet ej om de var en sån hitt för mej, men de e ju bra att pröva iaf :)
Efter jobbet gick vi tillbaka till brors hus och jag matade alla hundarna. Sen tog jag min pruttibangbang bil och åkte hem och käkade middag. Mums va de kan ja säga, hemlagad mos :D
Sen for jag tillbaka och rastade vovven igen och sen hem och skulle springa med mina hundar. Det var det värsta jag har gjort på länge. Så nu e det pappas hundar på heltid. Hans ansvar och han som ska motionera dom. Kan dom inte ge sej någon gång så kan de va. Sen efter de duschade jag och fixade ben och allt som en tjej ska göra :p och sen blev de en färd till huset igen och där sov jag den natten.
Men oturen var ej över där. Startade datorn och skulle försöka komma in på internet. De ville sej inte, men jag började med att bränna en skiva och sen skulle ja försöka mixtra med sladdarna bakom datorn så att jag skulle komma in på internet. Då råkade jag trycka på strömbrytaren så att hela datorn slocknade........ Glad Malin va då kan ni lita på xD Men fick igång datorn igen och brände ut ett par skivor med musika:D Modemet struntade jag i att försöka få igång igen..
La mej i sängen, läste tidning och bok och åt choklad. Sen slockande man..

Idag.
Ett under att man vaknade. Vaknade appropå inget alls och skulle kolla på klockan på mobilen. Då var den DÖD! Fan, flög upp ur sängen, kollade på klockan ute i köket och den var halv sju. Andades ut och fick sen panik igen. Tänk om den hade stannat eller gick fel? Kollade på brors nattbordsklocka (eller vad det heter..) och den var kvart över sex.. Då var ja säker iaf. Klockan var någonstarns mellan kvart över och halv. Andas ut..!!
Gjorde allt morgongrejs och vandrade sedan till kontoret med vovven. Hon var riktigt bökig imorse då vi kom hit. HOn skulle bara sitta i knä. Men nu ligger hon så sött i soffan så  <3
Hon är egentligen världens underbaraste hund och hon har blivit så lugn sen olyckan! Kärlek till henne!!
Sen har det ej hänt mycke mer, läser i körkortsboken så mycket jag hinner och orkar. Men hjärnan blir trött.....
Klockan e bara tio i nio, så mycket hinner hinna än! Men hoppas på en bättre dag idag än igår :P


Olyckan som den söta lilla vovven råkade ut för var att hon och hästen busade i hagen. Hon kom för nära hoven och blev sparkad. Det var på sista april. Hoven träffade på lårbenet och gick av. Tur i oturen är att sparken inte förstörde några muskler eller senor.
Hon skulle vara still i tio till tolv veckor. Har nu varit stilla i åtta veckor och det har gått bra.Hon har blivit mycket lugnare och försiktig. Hon verkar inte ha ont, men hon är rastlös.
Innan olyckan var hon en mycket aktiv hund och hade så myckt spring i benen som det går att ha på en tvåårig hund! Nu har det springet gjort att hon istället biter på saker :p
Ni ska se henne nu när hon ligger på soffan och sover, sötaste! Synd att kameran e hos bror.. Men hon e på bättringsvägen i allafall och snart jagar hon i skogen igen förhoppningsvis!


Ha en bra lilllördag :)

.

Bara trött, trött, trött, trött, trött, trött, tröttt och trött...
Känner att sängen hemma är så lockande attt ja skulle kunna gå dit i spöregnet. Bara få gona ner sej i täcket. Sova bort det dåliga vädret och tröttheten. Och magonten..

Sitter på jobbet. Somnade med huvuvdet på skrivbordet och sedan liggandes i skrivbordsstolen. Som inte är en modern manick som e skön som man kan sova i. Utan en gammal, men e man trött så e man. Har tagit med mejkörkortsböckerna hit, så ja, man bör börja plugga..

Längtar till ikv då man får lägga sej i sin sköna säng igen :)

.

"Angel eyes, just want you here to hold me"


Dagen har varit bra. Vaknade, åt ett äpple, for till säter med Kajsa och hälsade på Kristina och spelade spel och fikade där :) Lånade även en film som jag älskade sist jag såg dej! Crazy Beautiful. Tack ina :D Sen for vi hem med mor min och jag åt middag och kutade med vovvarna. Dom va ganska duktig, men drog som fucken eftersom jag inte hade "promenad"-kopplena på dom.. Å sen blev de dusch å hit.

Malin släpper taget.

.

Jo, igår va de midsommar!
På morgonen sova ja, sen blev de tacos till frukost och sen ställde man till med middag för äldste bror och hans familj! Faktiskt gjorde ja en massa, tex en egen sås som var hur goooood som helst! :D Efterrätten var tårta, som jag oxå hjälp till med, men mest ätit smeten ;)
Sen bar det av hemåt för att sminka sej och byta om, sätta sej i epan, till bror och fick håret vackert fixat av Jennie! Sen skjutsade jag Jennie till Madde och sen till baka för å hämta Fredrik x 2. Bror fick sitta på flaket och den andre Fredrik i bilen med mej. Men ja, knuffade igång bilen då, för startknappen hade slutat fungera..
Sen fick man två cider av Madde och sen var man igång och drack sina egna och grejor, for till Säter, träffade vänner, och så! Snurrade runt på parkeringen, undvek ordningsvakterna, gömde drickan för föräldrar och slöt fred. Riktigt duktigt! :) Sen så typ då dansen blev gratis, lurade man sej till en dans för sin sista cider, fick den + moms. + att cidern står på golvet här nu, så ja, så så lurad kan pöjken ej ha blivit? ;P
Om natten är det enda ja kan säga är att ja ej delvis var ensam. Punkt slut.

Idag däremot så gick jag och kajsa till dammen, ej så snabbt.. Sen kom tessan pruttandes på mooppen :) Hur sött som helst! Hon hade med sej ballerinakex och de va mums! Jag och kajsa badade och jag kan lova att de nästintill var minus i vattnet! Burr burr, så sex i vattnet hade då aldrig gått idag för någon iaf xD
Sen vandrade jag och tessan tilbaka, hon drog moppene ller slöåkte. Kajsa hade åkt till mormor sin och äte gomidda! Så jag och tessan gick till macken, fyllde på till gratis sms igen och köpte glass. Satt och i lusthuset hemma hos mej och snackade, nice! Sen satte vi oss i soffan inne, då de började blåsa.. Satt inne, snacka och jag gick igenom en jävla massa papper.. Sen for Tessan hem. Jag åt middag, slog på en tecknad film som man ibland gråter av, men av min utmattning somnade jag och till slut som va även i sängen i typ en timme. Vaknade inte ens av att bror och mor ringde..

Nu har precis Kajsa gått hem och ja, de e lite tomt här.. Men snart bär de iväg till sängen endå. En tom säng ikv :p Kajsa gick igenom papprena ja skulle slänga och tog med en del av dom hem :) Vi åt glass och snackade på och såg en svensk film som ja inte tänker ge någon kommentar om..

Så nu sitter man här, med ett rent samvete och njuter av livet och fin musik :)
Ingen ånger och allt känns toppen! Hur konstigt de än låter efter omständigheterna..

Å de e ju mycket roligt så folk som man inte vet om känner igen en sen man va liten, men då  finns man iaf! Stunder kommer tillbaka och Malin e glad och mår bra!
Å imorn kanske ja  å Kajsa åker till Säter och hälsar på Kristina igen! Greaaaaat! :D


"Som en boll kommer ja tillbax till dej"

.

Kan börja med att er känna att imorse hörde jag på radion att Sverige hade förlorat igår.. Inte roligt alls, visserligen va dom flesta överens om att Ryssland var bra och att det hade varit en bra match. Men ja kan tro att det var många tårar igår...

Igår var ja iaf ute och promenixade med mina kära hundar, tror dom börjar förstå ett och annat, eller så var dom bara tagen av värmen ;) Dom satt iaf fint och lyssnade (oftast) då jag sa till dom. Fick lite regn på oss, men jag gör inte som mamma som vänder iaf. Hon gick med oss nästan halva, sen kom regn och hon gick hem.. Ska ut å springa med den vita token idag har jag tänkt! Sen sa pappa att vi skulle bada och simma med dom ikv då han kommer upp! Dom skulle bli av med pälsen xP

Idag jobbar man halvdag och det ska bli skönt. Far upp till stugan över natten igen och sen kommer ja tillbaka hit imorn för att göra mej klar för midsommar :D
Allt är inte riktigt fixat än, men lovar att allt kommer falla på plats!

Börjar lyssna på Bandit nu för tiden, faktiskt nöjd. Fast ibland blir det för hårt för länge.. xD

Och nu har jag på en till sak till alla dom där andra sakerna jag har lovat mej själv; Sluta fundera och krångla till. Tyckte den punkten var riktigt bra faktiskt, för om jag nu följer allt jag sagt så kommer ja förhoppningsvis vara en bekymmerslös prinsessa om bara ett par dagar ;)

Tessan kom till mej igår och så :p Vi åt glass och kollade på sex and the city. Måste erkänna att jag älskar den serien! Men de va inte de jag skulle komma fram till.. Jo, jag och Tessan satt och pratade där och jag kom på att man borde kunna säga nej. Altså nej rakt av.. Eller hur var de? Om man pratar med någon, också vill den träffas och så och allt, och du vet ej vad du vill. Ska man då helt enkelt dissa rakt av? Även fast han skulle kunna vara hur snäll som helst och iallafall fungera som kompis? ;o
Vi kom iallafall fram till att vi inte kom fram till någe.. Men ja, livet är en aning annorlunda ibland :p
Tack Tessan för att du kom och hälsade på och du e så söt på moppen :D

Men nu vill jag önska alla en riktigt härlig midsommar och så kanske vi ses på Säter!

- Somrig?
- Nej.
- Het?
- Ja, alltid i ditt sällskap.

.

Tjo!
Ansöker om att få gnälla om en sak..
FotbollsVM! Hela, hela, hela tiden! På radion, på tv, affärer, tidningen och överallt!
Visst, förstår att det är stort, men förstår inte varför alla måste lyssna, alla måste veta och kunna om VM.
Tack för mej och mitt gnäll!!

Har även lovat mej själv att om Sverige kommer till final och om jag har någon att kolla på matchen med, så ska jag se den!

You just need :p

Your Kama Sutra Position is The Whale and PufferFish

 This position is crazy and will allow both parties to climax very quickly. To start off this position, the woman will lie down on the bed, with her head on a pillow. Then she will raise her hips and taking her weights on her shoulders and neck. The man will then kneel down in front of her . He will use both his hands to hold her buttock for support and control the movement. The woman every five seconds blows air into her cheeks and lets the spikes protrude from her back. She has become feral. At this point, the whale must calm and soothe the fearful and powerful pufferfish. The whale bellows deeply as the pufferfish slowly releases air through her nose valve...while slowly removing the last of their clothes. Then they do it donkey style; the point when the whale and pufferfish become one in congress.

(Tyvärr fanns det ingen bild, men gör testet :p )

:)

Tjo!
Kan börja med att erkänna att jag aldrig kommer att bli en så bra bloggare som min vän tessan :) (Kolla in henne på qlyftig.blogg.se) Hon skriver så att man aldrig vill sluta läsa och satan va hon kmr tjäna pengar :D Då blir de hon som bjuder på Gotlandsresan xD

Själv sitter man på kontor eller skitar ner sej i verkstan hela dagarna och idag har även jag och mamma cyklat en sväng, jobbigt eftersom mamma skulle stanna och plocka blommor och att jag slog knät i pedalen.. ;)

Sen så har man kommit fram till mycket i mitt stort tänkande och som sagt mycket slagna huvud xD Gnälla, vara nyfiken och sluta klaga på min kropp är de som ja ska börja med.. Varför klaga när man kan gö någe åt de eller acceptera? ;)

Sen hoppas jag på midsommar med Kajsa och Therese! Och sen vill man även träffa Kristina och Lollo där! :) Utan dom, ingen midsommar.. Men hoppas även på att de finns mycke annat folk där och jag hoppas de blir lika bra som förra året, annars kommer ja skaka mitt huvud ;)
'
Sen går de snart att gå in i mitt rum utan att förstöra grejer och fötter, vilket jag tycker är ett stort framsteg! :D Ska även fundera ut någe som kommer göra rummet trivsamt.. svårt!

Ska snart ta mej och äta en negerboll/chokladboll och kolla på CSI! Även att de fanns plats för mej på ridlägret! Så here we go Tessan :D


Puss på er och återseende :D

Why?

Vem va så dum att han/hon kom på att man skulle lägga allt på golvet å sen plocka upp allt själv? ;o


flytt

nu e de dax. flytten som alla bävar för. men allvarligt talat, jag vet inte vad jag känner. flyttar imorn, imorn flyttar jag. de känns liksom inget speciellt. visst kommer sakna vännerna en massa i sommar, men vi kommer ses. de e solklart. rummet är kalt och det ekar. jag funderar på imorn och när jag ska åka hem. funderar på det förbannade busskortet som tömmer sej själv på två minuter.. funderar på att vara någon annans men endå inte vara det. tror det är den perfekta lösningen. kan inget annat. vågar inget annat. vill inget annat. vill vara men endå inte vara. då blir det så här och jag tror jag gillar det.

köpte mobilficka idag och var med lenny, eller roje. de va riktigt roligt! åt mat där som var riktigt god och sen så fikade vi en massa. sen vid nio kom bilen och skjutsade malin hem, tack!

Lovade mej 3 saker i lördags. Att jag skulle sova hemma, ensam och inte ha sex med någon. Om den förbannade taxin hade kommit hade jag hållt allt. Men tack Jonte för sovplatsen!

Papaverin är min vän! <3 och imorn flyttar man hem till härligheten!

RSS 2.0