En vecka..

Ok.. Nu kan man säga att jag mått illa en vecka (minus söndag..) Tänk er eran värsta baksmälla och ha den många dar.. Nu kan jag iaf äta, men de kunde jag ej på tre dar. plus att jag inte kunde ligga stilla och sova, utan jag var på skolan och försökte som alla andra..
Stalljour ida, behövde iaf inte rida. snällt tycker jag!
6 dagars baksmälla utan alkohol xD


Fundering.

Tänk dej om du en dag går ut till postlådan och hittar ett brev adresserat till dej. Det är inte en räkning, inte ett brev från farmor och absolut inte från ungdomsmottagningen.
Vem kan de vara från då? Självklart blir man nyfiken och river upp brevet på en gång. Läser det och ser att avsändaren inte står där..
Det är då som tankarna kommer igång och man undrar vem det kan vara som har skrivit det sötaste brevet någonsin! Och just till dej! Du går igenom vem de kan vara, men kan inte komma på det..
Någon dag senare är det ett till brev. Det står att du är den vackraste på jorden och allt som du alltid velat höra! Men fortfarande ingen avsändare..
Spänningen stiger och breven fortsätter. Visst kommer tanken att det är något pervo som skriver till dej och vill lura dej. Men endå, spännande är det. Det kan faktiskt vara någon som är snygg och kanske något att satsa på!
Samtidigt håller du det hemligt för dina kompisar eftersom dom bara skulle skratta åt dej. Men det är komplimangerna i brevet som gör att du vill ha flera.
För någon dag kanske de kommer fram vem det var som skickade breven och satte rosen på din skåpdörr.. <3

Idag :p

Jao, nu är bloggen flyttad! Undra hur många besökare som förstår de? ;o

Iaf så slutade vi tidigare idag. Sista lektionen hade vi typ redan haft, så ja, de va ganska så praktiskt!! :) Stack ut och sprang då och nu har jag precis duschat och ska nog försöka läsa till prov..

Men i vilket fall som helst så hoppas jag värmen snart kommer tillbaka och solen! kallt som fan här och de blåser eller stormar ute! Hua!!!

Känns jobbigt med stalljour i helgen.. Missar dansshowen, ångespelet och kulturnatten.. Så ja, de här suuuuger! Uscha!!

Men, men Malin ska vara glad och lägga sej i sängen å va nyttig. Puss på er!

Tjaooo! :)

image21

Haha, hittade en mycket vacker bild på mina vänner! Även på ELLENA! :D

Helgen ha varit mysig och snurrig och ja ha absolut inte hunnit träna som jag egentligen borde ha gjort hela helgen.. Ha iaf åkt epa och de e riktigt roligt om ni frågar mej! Men blev rädd då de lät som fan då ja körde runt domus.. uscha!
Men ja, helgen har som sagt varit blandad. Men orkar inte skriva allt igen. Skrev som satan på bilddagboken.. Läs där vetja!! :) lillajah.bilddagboken.se
Äter tårta nu ja och önskar att man har någon häst att rida i sommar..
På hopptävlingen kom jenny iaf tvåa!! Toppen gumms! :D


Malin Ska Nu Försöka Plugga/Sova. Hon är Helt Slutkörd efter Helgen! :P

Flickorna sågs :)

Ska börja med att säga förlåt till Ellena för att jag inte la ut ngn bild på henne bland mina vänner. Hon är juh absolut en av dom! Men problemet är att ja inte har ngn bild på henne.. De måste åtgärdas!
Sen vill jag tacka Tessan för fin middag med efterrätt och godis och allt! Underbart gott och rolig, som jag skrattade! Å vilket härligt skratt Marie har :p Somnade kanske en snabbis på filmen, men vad kan man begära av en utsliten mej? xD

Sen så ser resten av helgen ut följande; Imorn fika för Sötipöt Jack och sen Ånge på kvällen. Söndag ska troligen jag och Tessan åka ner och kolla på när Jenny och typ Petra och någon till hoppar. Ok, de e många fler, men troligen bara dom som kmr från Torsta! Hoppas de går bra för dom och att Tessan får åka med mej!! :)

Dessutom har jag beställt den nya telefonen, lila! :) Slutat stava så mycket fel och fått reda på saker som man blir chokerad över.. Men aja!

Tack igen flickor för den fina kvällen! Kul å träffa er igen efter så lång tid! :D

Godnatt :p

22 Maj!

Nu sitter man här igen. Fryser gör man lite, men ska nog snart åtgärda det med en tröja.. Funderar på vad man ska hitta på. Kan juh inte sitta framför datorn hela tiden. Har biologi och hästprov som borde pluggas på, men hur kul e de? Sen ska man kunna rida dressyrprogrammet på häst, svårt. Förhoppningsvis får jag rida Orlando och han var en ängel i går med mej! Tack för att du höjde mitt hästintresse igen! :)
Sen så har jag funderat på det där personliga medelandet man kan ha på msn.. Vad ska man skriva där egentligen? Ska man skriva sina känslor så att alla kontakter ser precis vad man tycker och tänker, eller ska man skriva nåt lurigt så att dom får fundera över något? Eller fråga? Eller ska man typ skriva något så att dom blir avundsjuka. Typ som om att jag har varit med Justin eller att Ida har varit med Benji.. Liksom, ska man skriva sanningen eller vad? Visst en djup tanke på en väldigt oviktig sak, men det finns nog kanske någon person där ute som funderar som jag.
Dessutom hade va typ foderätning idag, för att vi skulle lära oss att skilja på dom eller någe. Men på slutet snackade vi om sexualkunskap istället. Haha, ja, hon e juh som hon e kan man säga! Berättade världens snuskigaste sak som jag aldrig i hela mitt liv tänker skriva här! För inte tänker jag förstöra erat sexliv, nej inte!! Å sen så pikade hon mest mej och Sanna, men även lite på Nina om allt möjligt. Och ja, vi retade Nina en del, men de e sånt man måste vänja sej vid då man går på Torsta i 1A! :)
Okey, nu kommer de. Helgen som var dög. Den hade allvarligt talat kunna varit mycket, mycket bättre! Men ja, nu vet jag iaf. Tack "chauffören", utan dej hade jag inte klarat lördagen (och kanske inte fredagen heller:p) och absolut inte kommit iväg! TACK!
Å imorn ska man hem, hämta ut mer piller och gå runt i Ånge med mamma som de lät. Sen ska man hem och ladda om och sen iväg till Tessan och äta middag klockan 7! :D Undra va de blir för mat, spännande.. :p Sen på lördagen vet ja inte. Inte dagen iaf, på kvällen ska man kanske till Ånge och träffa Jonte. Men får se om han vill träffa mej. Både jag och han har ju såkallade humörsvängningar.. xD
Gjorde iallafall klart mitt "SexMagasin" igår som jag skulle ha till att få betyg i Data. Hoppas det dög, tyckte de blev förhållandevis bra, eftersom det är jag, en amatör som gör den! Men får la se, kommer bli arg om han inte ger mej bra betyg.. Haha, å Malin arg e inte å leka med!
Nu funderar jag på om jag ska lägga  mej på golvet och försöka få till min onda rygg eller någe. Egentligen skulle massage vara det perfekta, men inte tror jag att de finns någon frivillig i närheten. Hua, synd om mej..
Men ha en fin kväll och helg så ses vi heting <3

<3

Vänner <3

image9      image10      image11

Familj <3

        + Jennie


.-.

Vekligheten är inte lika fin som den borde..

Nya tankar, nya dagar! :)

Varför fundera så mkt?
Varför inte leva och släppa saker?
De gör Malin nu!
Men fy faaaan va hon längtar till helgen!
Lördagen kommer bli dagen i Malins liv <3

helgen!

Tjo!
Vi var lediga på fredagen, så ja kom hem på torsdagen och ja, de va juh bra :P fredag sov jag, red och fick en massa minnen, på kvällen åkte ja te ånge och träffade kim och viktor! :) Då låste ja in nyklarna i epan och de kunde ha gått riktigt illa! Men micke kom! :D
Lördagen klev man upp, mådde illa som faaan! Men ja struntade i de och åkte ner till ånge och började dricka :) Härliga dag, lite jobbiga saker att göra eftersom ja inte kan lyfta båda fötterna samtidigt xD Men fan va härligt de vaaaaa! :)
Jonte, hoppas du ej e arg! :P
Blev juh som de blev de där på kvällen.. Åkte dit, men kände mej ensam så då åkte ja bort. Hade velat träffa någon kanske, men aja.. ja klarar mej själv ja! :)
När man vakna på morron kommer dagen och kvällen innan sakna ikapp och spec drömmen ja hade inatt! Hua, den var så jävulskt verklig, vill inte att de ska hända men nästan!
Dessutom sa ja en massa xD

Tack pojkar!! :D

Rökte ja igår btw? ;o

Duktiga jag! :)

Hua, va bra man kan va! xD
Idag har jag och Sanna gjort nationella i Matte A.. De gick väll bra första delen och andra höll jag på att göra bort mej totalt! Fyy faan! Gjorde trianglar då de skulle vara rektanglar.. Men tur att aj kom på de!

Å när sanna har kommit tillbaka från hästen ska vi äta lunch och sen far vi till stan och ska storhandla :D Jag måste ha nya flipflop, eftersom dom gick sönder första gg jag använder dom.. Hua!
Sen ska de börjas dricka, vin blir de ikv, har redan gjort iordning det i flaskor! haha xD Men jaa, sen ska vi gå tusentals mil ner till platsen där vi ska va och efter det blir det nice där nere! förhoppningsvis gittarr och eld med;) Fan va nice de skulle va!

Även att ja e toknervös redan för DaRace! lördag gäller de, men ja ha fixat skjuts ner på morgonen, dricka tills de, 3 liter.., kläder får ja fixa i helgen.. allt e fixat, men faan, nervös man e asså! HUA!!! 

Men nu ska ja försöka kolla bdb å gö någe nytta! Hade vänner så ses vi! :) <3

Damer :)

Hejsan hoppsan!

Har träffat damerna ikväll och de va nice!
Kajsa som e en sav dom drar till turkland imorn,
orättvist!! xD
Elena hade pojkens tröja på sej, sött! :)
Och Therese Karlsson har blivit biten!! :p
uNDErbar kombination!! :D

Blev en runda till staden idag och de gick bra de!
Hittade altt jag skulle ha utom 2 par skor :p
Men jaa, 1½ tusen kastade ja faktiskt ut och nöjd
som en skata e ja för de, wierd!!
Shortchaps va en sak ja köpte :)

Hade på mej vita jeans och skjorta :)

Testade dessutom en klä'nning i stan, men ja blev gravid både fram och bak i den! Går de????

I vilket fall som helst så e man inte spec önskad hemma iaf..
Å ändå sitter ja här, mor va sur som ja vet ej vad.
tydligen på mej?
Vad hade ja gjort?
Varit i stan och kom hem vid 6? :o

skulle behöva en sak nu ja, men de e tooo laaaate xD

Ignorativ

Finns det ordet? :o

Hade en jättefin kväll igår!
Vin och vänner!
Träffade t.ex. catten! Underbart!! :D

Nu sitter man här och jaa.. klockan är halv tio och
ja ha inte en aning på jorden varför mitt huvud och
varför min kropp känner som den känner..
Å då e de ej bakishumör den/dom är på, utan mer
som om dom skulle vilja böla eller somna och sen
kanske inte vakna upp eller vakna glad :p
Ja skulle föredra de sista!

Men, men, hatar att se personer vara ledsen och nere..
Inte roligt, men hoppas de blir bättre!!

Saknar att inte vara saknad <3


RSS 2.0