Många dagar på ett inlägg:)

Fredag..
Tycker ej om denna fredag. Vaknade på fel sida eftersom jag visste vad som väntade.. Sjukhus. Åkte dit och var arg på doktorn redan innan jag träffade honom.. Han var såklart försenad och när han väl kom var han värre än vad jag kom ihåg.. Min dom blev att det typ är desamma men värre. Men fick ta nya provet för att kunna jämföra dom sedan och den nya medicinen består av alvedon och ipren. En av varhe 3-4 gången dagligen.. Jävla pissdoktor, kan slå vad om att han inte har någon sån där "doktotlicens" så de e därför han inte han skriva ut ett recept på en riktig medecin.. Skrev på far och mor som en tok, men sköterskan var iaf förstående sen. Kollade iaf på en rumpa, ett plus:)
Sen for vi hem och det var en slående tystnad! Åt iaf på "nya saqqara" och sen var de GarvSyra! Älskvärt! Så jävla kul att man typ kunde dö! Sen skrek vi på varandra mer på vägen hem och jag var lite på botten innan jag for till therese! ;D
Mamma hämntade mej på natten och Råkade lura henne att jag var hos "ngn" i Ånge, haha!!!

Lördag.
Vaknade vid 11. Förtjänade sovmorgon. Knaprade piller så inihelvete och sen frukost. Kollade kataloger och beställde två saker. Sen promenad med en tjejtokig sötnos till hund! Efter de körde jag och pappa bil, har även lärt han ecodriving! Ja e sååååå fucking stolt! Träffade även på en älg, körde iaf ej på den! haha :p
Sen så var de middag, fucking matte och precis nu la ja sötnosen i säng! Barnvakt ikv år Ronja! Hon och jag har dansat loss till Mora Träsk, och satan vad jobbigt altså!!!
Nu ska jag sitta här ikv och snacka skit och så^^
Även hälsat på hästarna och dom nya och gamla vovvarna som bror har! ;D

Söndag.
Imorn blir de tidig morgon, dusch och sen tåg till stockholm! Härligt! Macka, godis och dricka med och väskan såklart! Sen ååååååååååååker vi! ;D Globen på kvällen, härligt!

Måndag.
Vaknar på hotellet kan jag tro, sen var de shopping:)
Åker tåget till stan vid 4 och mamma kastar på mat på tåget å de åker förbi Ånge vid nio.
Men dit e de långt!

Puss på er och sakna mej en massa <3

Hemsk dag..

Idag har varit en hemsk dag. Fick vänta på bussen i kylan för att bussen var försenad. I 20 min stod jag där, tills den äntligen kom. Men tror du inte att busshel**te åkte förbi? Jo, såklart! Fick vänta på bussen som skulle komma direkt efter, eller 10 minuter till. Roligt roligt, då den äntligen kom så fick jag sätta mej med en tant.
Väl framme på skolan, så var man sen och fryser så in i helvete. Trodde jag skulle frysa till döds och till råga på allt så ska vi ha prov i microbiologi. Det gör en sååå lycklig, NOT.
Engelska nationella stod på tur sen. Ungefär lika roligt som att vara bakis och måste kliva upp och köra traktor. Nej allvarligt, tror jag tyckte om traktorkörningen den dagen mer!
Sen vargen, såklart går de som de går där. Skrattade som en tok osv. Kemin e väll som alltid. Men så in i HelVete jag måste plugga på allt nu! Nationella i Matte C och kursprov i halva Kemi A. Och hur mycket kan jag? Jo, jag kan ju så jäääävla mycket! Verkligen..
Hann iaf med kvart över fem bussen på sekunden (Det enda bra idag knk^^) och fick sitta mej en liten gullig kille. Eftersom bussen var typ fylld. Såklart e de nå skitungar som trycker på stoppknappen, så att busschauffören får damp. Vissa fick flytta på sej, men eftersom han flyttade på fel personer, så fortsatte det hela.. Till slut stängde han av stoppknappen. Då jag skulle av fick alla panik eftersom det ej bara var jag som skulle av utan 2 till (!) så då försökte den gulliga killen trycka med ;P Han va såå söt, men jag fick skrika på busschauffören så att han stannade. Men <3 till han som försökte!
Sen hem och middagen idag blev riktigt god!! Nu tv och borde plugga.. ;/

Imorn efter skolan blir det dans och sen tåget hem :)
På fredagen stundar sjukhuset och på kvällen garvsyra. Tror det kommer bli bra :p
Lördag har ja inget planerat för stunden, förhoppningsvis umgås med therese om hon bara tänker ta sej att bli frisk snart! :)
Söndag tar man med sej en väska och sätter sej på tåget med Jenny och hennes familj! Nice:)

Puss på er och önska mej lycka till på fredag^^



It is still not what you want.
But a hunt will not get it.

many complications

Började dagen med ridlektion för AnnSofie. Jag flinade som en tok när hon kom in och det var helt och håller Sannas förtjänst! Red Dream igen och tror att jag börjar förstå hur hästar fungerar nu, det känns bra! Tycker hon är härlig! men då är det den jävla magen.. AnnSofie vet ej om jag borde rida när jag har så här ont, för då kan något gå sönder på riktigt.. Höll på dö när jag förstog vad hon menade. Tänk om jag inte kan fortsätta med hästar, nu när det äntligen börjar hända saker och det börjar fungera.. Hua. Men tack Sanna för en otroligt rolig lektionm humor :) Efter lunch hade vi Hovslagning. Eller det betyder att vi ska lära oss att verka och slå på tappskor och ta bort skor. Gick bra och det var riktigt roligt. Tills jag kom hem och liklukten var helt otroligt stor! Vi tränar ju på döda, nerfrysna hovar från slakteriet. Och när dom börjar tina luktar de ej så bra.. Nu när jag är hemma har jag försökt gjort en massa saker, men det går ej så bra om jag ska vara ärlig.. Magen gör så förskräckligt ont! Fattar ej att den kan göra så här ont. Vill inte klaga, men SataN! Finne inga ord. Vill inte mer, eller vill mer vill jag. Men ej med ond mage. Kemin klarar jag inte och matten ska jag jobba med senare. Kanske hemma i helgen, eftersom jag missar så mycket när jag är ledig fredag och måndag. Sjukhuset fredag och Stockholm måndag. Kul kul.. Kemitanten hatar mej nog mera nu när jag inte ens gjort läxan, eftersom det verkligen inte fungerar. Congratz Malin, IG. Och en fribiljett till IV. Kanske i Ånge? Känner iaf att snart gör jag helg. Imorn och torsdag, sen hem. Först dans och sen tåg hem, Here I Come! Men ja.. Ska nog ha kortkort på mej på fredag bara för att göra läkarna irriterade till 1000!!!! MoHaHa! Även att man t.o.m. kan fälla tårar för Ugly Betty, det trodde jag inte. Vek.se! Haha!

Nya Saker Jag Lärt mej;

  • Man ska äta nyttig mat, det är bra för spermaproduktionen.
  • Man ska äta nyttigt. Skräpmat = Skrämsex.

Nyttiga saker att veta + att jag ätit en halv kaka mörk choklad idag!
                                                     Tänk på den ni ;D


Penis på papper?

Idag har varit händelserikt! Eller inte..

Känner att jag borde hoppa av Ns och gå IV på boberg.. Ungefär så mycket kan jag^^

Sen så har sett en kille som var nice så lite grann! Sen så såg jag att han hade ritat penisar (eller som therese kallar, en kaktus och ett flygplan) och det var sååå grymt avtändande!!

Puss och Kram

Sanningens ögonblick!

Sanningens Ögonblick!

Helt sjukt program!
Men fatta härligheten i det!
Och grabben får ju helt sjuka frågor!
Pengar till den som kan hålla sej för skratt!

Har du nästan blivit påsatt av en hund?
Har du ropat en killes namn när du varit med en tjej?
Har du någongång snokat igenom en killes tillhörigheter?

Kärlek till han som ställer upp!
Lätt roligast hitintills!!

Just smile and do it :)

Jag skulle vilja bada i frigolit. Eller varför inte i ett bollhav?

My Weekend :)

Helgen har varit, ja lärorik :p
Eller egentligen inte..
Men fredagen har jag ju redan berättat om.
Igår va de mys på stan med mor och en massa handling och fika och träffade Sanana:) Sen plockade far upp oss i stan och vi for hem till mej och packade om och upp, innan vi drog till moster och åt en god 3-rätters-middag :) När klockan blev mer skjutsade dom mej till sanna och hade mys där med henne och hennes pojkvän :) Shit de där lät fel. Jag satt i soffan själv och dom myste tillsammans ;)
Såg på film snackade en del, kollade in en fest, drog hem till sanna och snackade mer :)
Åkte hem med 1-bussen och kutade nästan hem, fan va rädd jag var för dom mysko personerna som gick efter mej.. Som sagt, de e ganska läskigt på landsbygden med^^

Idag blir de återhämtning eftersom magen har jävlats hela natten och sen blir de middag med Sötnosen Sanana!!

Hon gör lätt min helg ;D


Ensam vaken ;)



Mor är som sagt här i helgen:)
Hon är inte bra på bild om man säger så.. Vet inte hur många bilder vi knäppte och varje gång gjorde hon en konstig min eller asgarvade! Cheeses! Imorn kanske pappa kommer upp med! <3

Idag har mamma klippt sej, skaffat nya glasögon x2 och jag haar handlat jacka och mössa och vantar:)
Har även klippt mej jag med! Mer nöjd än vad jag trodde. Blev ej så mcyket ändring. Mer än att jag ska börja att fixa och trixa med håret nu, spännande och se om de blir något resultat ;)

Åt sedan på en fin restaurant:) Åt typ grillspett som var en massa gott! Och de va ju ej fel att kyparen var en kille som var vältränad och såg bra ut med en tatuering på ena armen ^^ Men ja, notat var nå jävulskt dyr!

Fick skjuts hem sen och väl hemma så skulle vi se på dvd, men den ville inte så ja. Satt vid datorn ist och fick 2 fel för mycket på körkortstestet.. Men har pratat i tele, lagt ut bilder och skrivit här! Mamma sover redan, mycket kul med besök om dom sover innan ens klockan var tio över elva^^
Men ska snart packa ihop jag med. Min panik över förhållanden blir ej bättre av att mamma pratat om J hela dagen och frågat mej om jag saknar honom, om jag sett honom och om jag pratat med honom^^
Då känner jag så väl att jag klarar mej själv, Cizi tyckte hon oxå att de va bra att va singel ;D

Puss och kram och trevlig fredagnatt ;D

Fler funderingar.

Kompletering till inlägget tidigare idag!

  • Tycker att onanera är ett mycket fult ord.
  • Tack vara kvällens slut på Andra Avenyn är jag mycket mera emot förhållanden. Visserligen hennes fel, men endå. Fan vilken brutalt slut.
  • Slut på batteri, grymt segt. Och alltid då man behöver det.
  • Blåst om igen. Viner och knakar och tjuter i hela huset.
  • Häst-lektionerna. Vet att jag har dom eftersom jag går häst. Men varför är jag då så ointresserad och kan inget? varför går de så illa för? Tycker vi kunde ha en extra ridlektion i veckan ist!
  • Mina vänner. Mina älskade vänner. Bra att östersundarna blivit vänner igen! Tråkigt om jag inte hinner träffa mina MangOs nästa helg.
  • Röda naglar.


Ska kolla på bättre saker att skriva om, men tills vidare PUSS!


Förvirrande..

Ja.
Dagen har varit mycket annorlunda och ja.
Två saker tänker jag skriva om, kanske 3.
Prov, förhållanden och storm.

  • Prov. Vet inte hur jag lyckas.. Men det går helt enkelt bara sämre och sämre. Som Svedin sa idag, jag hade faktiskt bra betyg på minerva. Lärarna gillade mej. Nu är det liksom mer att man är en av dom sämre, även fast man går Ns. Kanske mest därför, för att jag ej är lika duktig som Ns-arna. Aja, resultaten går nedåt och jag har absolut ingen lust att få tillbaka kemin på måndag.. Kemin sög igår.
  • Förhållanden. Det är en sak som jag har funderat på idag, runt all annan förvirring som råder i mej och i klassen.. Men altså. Allvarligt talat. Vet ej om jag är redo för ett förhållande eller om det bara är den där backningen som är så förbannat duktig på att komma fram^ Vet iaf att när jag fick höra att någon/några var redo att skaffa barn, blev jag chockad. Så ung tänkte jag. Men sen tänkte jag tillbaka. Om man verkligen är lycklig, varför skulle man inte kunna skaffa barn då? Jag tänker inte ha barn nu. jag är korkad (eller inte..) och vill ha en utbildning först. Samtidigt känner jag att bara tanken på att ha ett förhållande gör att jag kvävs och backar. Varför vet jag inte. Vill vara lika söt som Sanna och Jakob och vara lika glada och lyckliga som dom är. Men endå är det något som gör att jag inte kan. Men samtidigt kan jag tänka tillbaka på då jag var tillsammans med Jesper. Lyckan jag kände då vi skulle ses på bussen, så man såg ett sms från honom, eller sorgen då man visste att man skulle vara tvungen att vara utan varandra ett par dagar.. Det saknar jag. Men endå. Vet inte om jag skulle klara ett förhållande. Men vem vet..
  • Storm. Ute är det full jävla storm. Finns typ inget att jämföra med och självklart ska jag ut och vandra i det som vanligt.. Gick i det hem. Hade jeans och jacka och tunna fingervantar och ingen mössa. Trodde 100%igt att jag skulle dö. Den bet tag i mej och jag kunde knappt ta mej någonstans och jag ville bara in. Nu sitter jag inne, men jag vet att jag måste gå upp till bussen om en timme och kämpa emot den eländiga storm som är ute. Men då ska ja fan ha på mej en hel massa kläder! Lita på de!!


Okey. Idag har som sagt varit en förvirrande dag. Samtal hos mentor osv. Men ja.
Mamma kommer imorn och jag hoppas att det blir bra. Lite oense om vissa saker redan, men kanske kan lösa dom. Hoppas iaf på att Anders eller moster vill skjutsa hem mej efter dansen :)
Puss på er och ha en bra helg om jag ej kommer skriva :)


Hångla mera!!


Hångla mera och sin kropp och ditt huvud blir inte lika stressat.

Efter en sån här dag med ett nationella, ett matte prov och ett kemi prov,
så är man verkligen behövd av en liten puss^^

Men ist är det fysik och hästläxor som gäller!

PUSS ;D

Sanningen..

Idag kom sanningen fram.
Ur min egen mun.
Skrämmande och ja, skrämmande.
men har väll egentligen vetat de länge.
Men som sagt. Skiten Måste bytas ut.


Lärt mej en ny sak. Av min vän therese!
Barmhärtighetssex.
Inget bra, men de finns :)

This weekend had everything. But not all that we want.

Ja.
Hade stalljour i vålbacken med jenny!
Gick ganska bra, var visseligen en massa jobbigt och magen jävlades som fucken.
Men endå. Det fungerade juh riktigt bra.
Red Tackel, Vegard och Picasso.
Sen longerade jag även Changini. Han hade tydligen aldrig galopperat på lina märkte vi, så de var en del problem. Men satan vilken kärleksfull trav han hade! Skulle sätt när man längde, kärlek!

---

Kom hem på kvällen till stugan, dushade och sen blev de sanningens ögonblick och sen sängen!

Idag har jag varit på wargentinskolan till klockan två, sen handlade jag en macka och så drog jag till körskolan. Var där till 7, sen vandrade jag till bussen och nu är jag hemma och ja, lång dag, men bra!

Nu är det kakor i massor som gäller, egentligen diet, men va fan, kakorna va lockande som fan!! Dom vann.. Aja, ska även försöka lite med alla Ns-ämnena.. Not love, it just have to be done.



Jag och Sanana är toppensöta på Ns!!

Inneboende i Torvalla i helgen :p



ÅKER TILL JENNY SNART.
MYSER MED PIZZA OCH FLICKOR PÅ STAN!
SEN STALLJOUR HELA HELGEN.
TYCK SYND OM OSS!

"Älska dej själv, så som du vill att andra ska älska dej"


I just can´t hide it ;o

Jävla lej på magen nu. Går inte att gömma smärtan.


En dag av annorlunda slag.

vet inte hur jag ska säga det här. men.



sekundsnabbt
&
underbart

Allt beror på vad man jämför med.

Helt otroligt!

Det här känns underligt, konstigt och ja bra.
Vet inte hur jag ska förklara det.
Men nervoisiteten kom som ett slag. Och ja. Känns som om hela jag skakar.
Men vi får se hur de blir.
Tror det kommer bli sjuk och konstigt.
Men jag ska tänka smart, inte ha skuldkänslor och njuta fullt ut.


Farsdag imorn! Grattis pappa, älskar dej <3





Bomber ;o

Östersund är bombhotat gånger 2 idag.
Tåg är inställda och alla åker bussen ist till tåget.
Blev kalabalik i klassen innan vi fattade att de gick tåg^^
Jag har iaf skjuts med bil till alby, skönt att slippa åka tåg!
Men jag har aldrig pratat med han ja ska åka med.. så lite skrämmande ;)


Har lekt hemmafru nu och de ser riktigt gott ut :)
Smaka ska ja gö då de svalnat!

  

Mina goda bakgrejor och den s.k. hemmafrun^^


Trasig..

Bebis e trasig.. ;/ och imorn blir de dumt tåg hem!
Hårt helg. "Du tar väll med dej böckerna hem?" "Ja, mamma.."
Hon är snäll och stöttande ja. Men orka böcker och tal 24/7.
Vill bli utgången från skolan, haha!



Nyttigt och gott :)



Kommer hem i helgen älskisar <3



Han vill inte fungera..
Inte ens om jag klappade på han.
Och inte då jag lekte mekaniker heller^^

SKA SKAFFA EN MEKANIKER TILL POJKVÄN NÄSTA GÅNG!
blocket nästa..^^

It´s a mess. But I made it.

Har typ breakdown´s hela tiden.
Tack vänner för att ni står ut.
Å e de så att ja ej säger mkt, så funderar jag fortfarande.


Har iaf bestämt mej för att nu är killarna nedlagda.
Iaf för tillfället, kan ju inte säga för alltid..
De va något mer jag skulle stryka med.
Jo hästarna!
Grymt dåligt de går nu. Får lix särbehandling^^
Men de kanske är för de bästa de med..


Har iaf ordnat lite nu.
Men känns hårt att måsta vara seriös i 5 veckor nu.
Dom säger att jag måste de nu.
Får se om jag orkar.
"Råkade" slänga luren i örat på mor idag.
Hon blev ej glad. Ringde upp och skällde mer sen^^
Men ska röra ut skiten nu:)

Men först är de en Nassa-klubba som gäller!



Zeb fyller 7 år idag <3



Jennie fyller 27 år idag :)
Ej en sådan smickrande bild..
Men hade ingen annan..^^

Hrmf ;/

Idag har jag Svultit, Skällt, nästan och bara nästan Gråtit, åkt en massa Tåg, en massa Bil, blivit typ Förudmjukad, bytt till Vinterdäck och betalat Hyran.


Bror har köpt en ny vovve, ska kika i helgen!


Allvarligt, hur bra kan de gå på en skala?
Hatar kvartsamtal och vill inte gå upp imorn.

Men jag älskar dej

   

RSS 2.0