Chic ska på yran.

tjoue tjoue!

Sitter här med söta sanna nu : )
Har slitit hårt idag. Sett läraryrkets baksida en hel del. Men förhoppningsvis blir de lite bättre imorgon! Man blir alldeles tagen av allt.. Men skoj e de då allt går framåt!

Har även badat idag igen : ) Tredje dagen den här veckan! :D Hur härligt som helst och man blir liksom glad! O sen gomat efter de! Nu vet ja faktiskt inte vad vi ska göra :p Rätt trött i kroppen nu faktiskt..
O imorn efter jobbet så blir de att äta ute med sanna och sen ta brumbrummen hem mot östavall och sen vidare mot stugan! Lovat mor och far att ja ska äta middag med dom innan jag åker tillbaka till huset och fixar allt för lördagen.

Lördagen blir de YRAN och funderingar över kläder, skor, färgen på naglarna o allt far som stora frågor i mitt hvud.. Hur svårt kan de vara egentligen? För när man kommer dit och fått i sej lite dricka, då är man bara en av 1000 miljarder fjortisar som springer runt och har kul :p
Jenny och Hannas ide var faktiskt lite kul! Först var det klänning av popcorn och sen av gelehallon xD Men tror faktiskt att jag hoppar den idén! Tänk om någon äter upp den lix? ;o
Fick iaf åka och så med kim och viktor och sen sova med Elin :D Tror det kommer bli en kul kväll! Det är iaf vad jag hoppas på! : )

Puss och kram!
Finns på mobilen framöver.
XOXO

Chic jobbar hårt.

Sitter vid sannas dator nu medans hon får massage i köket :p Sliter hela dagarna med "barnen", men vi får ju en del beröm och komplimanger xD Men duktig som fan är vi iaf! Inte många som han handskas med allt (a)

Jag saknar mina sötingar som nu är i söder, men trivs bra med min älskling häruppe :) Vet ej när jag åker hem heller.. Samtidigt som jag vill hem, så vill jag stanna här för alltid. Eller iaf för helgen! Aja.. Yran, sundsvall, gävle, huddik, stugan, eller bara hemma. De e många alternativ!

 XOXO

Chic åker på tur.






Ligger i sängen nu. Den här helgen har jag verkligen tagit igen på allt sovande och slappande sen hela sommaren! Har typ inte gjort mycket! Varit med lite vänner, sovit, kollar på film, kollat på SATC o gosat med bråkiga vovvar <3 och sen varit väldigt elak på bror. Usch.

Igår natt iaf, fick jag ett ryck och började packa. Men undra vad som ligger i högen! Är iaf inställd på att "barnen" kommer att vara omöjliga i veckan, Inte överlycklig för de. Men kanske de e bra? Problemet är bara att jag inte vet hur man ska handskas med de :p Aja, min kära Sanna får ta över de!
Om ja åker till henne ikv eller imorn är en till sak jag måste fundera på. Jobbigt..^^

Min mamma kokar iaf sylt nu, luktar äckliga hjortron i hela huset. Men har försökt att stänga de ute med stängd dörr. Vilket i sej resulterar i att det är hett med stort H här inne!

Får se hur uppdateringen blir i veckan! Kanske hinner med en snabbis om sanna e snäll ;) Men de jag skulle vilja är ju att typ en vit springare kom och svepte med mej till yran ;D

Puss på er ;*


Chic slappar.

Tänkte bara säga att vissa saker blir inte som dom ska.

Ska iallafall upp till bror strax o äta fruktsallad :D
Varit ute med hunarna idag och kollat på SATC, de e allt jag hunnit med :p

Snart ljusdal o en massa slit..! Pussa*


Chic har 5-månadersjubileum :)

Fredag.

Och idag har jag haft körkortet i 5 månader :)
Det firade jag genom att halv åtta lämna garaget med en tunna på bilen och en massa klisterlappar i väskan. Skulle bege mej till ett ställe i närheten av Fränsta. Då klockan slagit nio hade jag fortfarande inte hittat stället där jag skulle byta tunnan och fick ringa dom flesta innan jag fick en vägledning. Men inte hittade jag för de^^ Efter en timme till (ca 10) Hade jag bytt tunnan och varit på två återvinningsstationer och klistrat lappar. Sen bar det av hemåt med stopp för andra återvinningsstationer och ett stopp på gluggen för att lämna tillbaka filmen som jag och Kajsa såg på igår :) Sen när jag väl var hemma, så for jag vidare och klistrade lite mer lappar.
Nu är klockan snart tre och jag har gjort de sista pappersarbetet! Funderar på att åka hem. Lunchen som min mage fick blev X antal dammsugare (som jag egentligen inte tål, men kan inte hålla fingrarna borta) och därför känner jag magen smärta till... Men snart helg iaf :D Och sovmorgon imorn ;D     


Kajsa och jag myste iallafall igår, med två filmer och en massa godis och chips! Så underbart att träffa hon och att skratta! Vi spelade kort och det var bland det roligaste jag gjort på länge! Hoppas ni flickor får de bra i uddevalla! Synd att jag inte kunde hänga med.. Kunde inte ske mer olyckligt med veckorna =/


Iallafall så har jag snart läst ut min bok, snart sett ut andra säsongen av SATC och snart gått upp 1000 kg i vikt.. (lite överdrivet.. :p) Men ska förbättra de sista om en stund^^
Iallafall så är jag inte så trött idag som jag trodde att jag skulle vara. Sov ca 4-5 timmar. Men men, som sagt, får säkert skylla mej själv (a) Mår iallafall bättre av de!


O nu ska ja snart slå mej själv för att ja e såååå korkad som äter saker som det är mjöl i.. Smärtan stiger.. Dumma Malin!



Chic jobbar och funderar över helgen.

Klockan har precis slagit elva och jag har en timmes lunch. På bordet i matrummet ligger en påse med krämbullar som ser onödigt goda ut. Hur mycket dumt måste jag ha gjort för att förtjäna gluten? (när jag dessutom har ont i magen till och från endå) Visserligen fick jag en 0,5l cola som kompensation för att jag inte kunde äta bullarna! :)

Sen imorse då jag kom hit tänkte jag att jag skulle byta ut det sega bredbandet vi har till det nya snabbare. Tjo fick jag. Efter två timmar gav jag upp och tog tillbaka det gamla som helt plötsligt fungerade som en pärla :D (förrutom med bilddagboken..) Frukost och lunck idag kommer iallafall att bestå av riskakor med ostsmak (som tydligen gått ut i datum..) och milkchoko från atomaten (där själva milkmojset typ är slut). Visst låter de gott? :p Är för lat för att orka åka hem och fixa lunch!

Även att min älste bror skickade ett sms till mej igårkväll om att han var på väg till fäviken. Eller han skulle övernatta i stan, men fäviken typ NU! O sen e de många andra som är på väg upp nu och elin ringde o allt! Vill egentligen åka.. Men kul o bo i ett tält om det kommer att ösa ner regn över en typ hela tiden? Och mina klänningar som behöver hängas (a) Aja, som de känns nu så blir de inget.... =/ =(
Sen så snackas de på om hede. Skulle vara skoj att åka dit! Men har absolut ingen lust att köra.. Speciellt inte då jag fick reda på att det låg bortanför vemdalen och att vi kanske skulle dit på lördagkväll. Sen är det ju funderingar hur det blir med den där grillningen! Grymt sugen på att ha den, men vet inte om jag orkar med arrangemangen. Visserligen har jag söttess till hjälp, som tillochmed har hittat en tårta jag kan äta :) Jag fick en bit sån igår och den var såååååå god!!

Aja, tror jag måste leta igen min tappade vilja snart! Kanske borde kolla under Nash hov eller under handen som tar på någons rumpa? ;p
Aja, glada miner ska det vara, eller hur? :)
Nu ska ja kolla om det har trillat in nå mer jobb och sen väntar den goda lunchen^^


Chic är nedtryckt på ruta ett.

En halvtimme kvar av jobbet och det har varit en tuff dag.. Den har flutit på med tvättning av stinkande soptunnor, pappersarbete, åkning med soptunnor typ överallt, misslyckande med att hitta soptunnor när man verkligen anstränger sej (tog två timmar..) och det som gjorde att dagen verkligen blev dålig var att man såg någon hade händerna på någon annans röv. Visserligen hade jag kunna räkna ut det och kom på anledningen till att jag var överlycklig att jag skulle vara i enköping hela sommaren. Svammel. Men jag har doppat huvudet i mina soptunnor (metaforiskt talat, men inte helt fel) och försökt glömma bort skiten.
Fick iallafall sms igår som gjorde att jag stannade uppe en kvart längre! Vissa små saker gör en verkligen glad! Nu är american idiot på bandit, varför är det ingen som har gjort swedish idiot? Kanske gör att dom lämnar över det ansvaret på mej?!?!? Jo, man märker att humöret är på topp.. Eller vad tror ni? Iallafall hade jag tänkt njuta av det fina vädret med hundarna, men med mitt humör nu så tror ja att en promenad med dom busarna bara skulle sluta dåligt =/ Önskar att jag hade uppfostrat dom lite mer när dom var små. Sen är jag rädd för kamphunden (som jag kallar den) som bor här i östavall, gubben som äger den klarar inte av att hålla den om det kommer en människa med eller utan hund. Så struntar nog i de. Sen hade jag tänkt springa, men har ingen ork. Fan, vart är orken och det glada humör jag hade när jag träffade Therese sist?
Funderar iallafall allvarligt på det där med grillning i helgen. Om jag nu inte endå far till fäviken(?). Finns vissa saker som verkligen gör att jag vill åka och andra (som verkar överväga) som gör att jag får lust att stanna hemma.


Therese, jag är avundsjuk på dej och tycker om dej mest <3


Nu ska jag nog försöka packa mej hem endå och ge luffsarna och mej själv mat. Och sen måste jag plocka jordgubbarna som ingen annan plockar åt mej.. Tänk jordgubbar, chokladsås/grädde och en het kropp, mums!

Chic är på jobbet.

Igår var en speciell dag med många småstunder av sovande. På kvällen blev planer ändrade och över hoppade. Hoppsan* Tror inte det blev någon skada skedd. Och ja, håller med, jag äter för mycket gosaker. Men de e ju så gott.. ^^ I vilket fall så målade jag mina egna naglar igår. Fingrarna målade jag i fjällen och tårna fick samma goa färg i går :) Såg 9 avsnitt av Sex and The City oxå! Måste säga att det är en härlig serie :p Målande även en annan nagel, så vackert xD

Sen så är det ju måndag nu! Vilket innebär en ny vecka av jobb! Men denna vecka så är det ju fäviken! Så jag jobbar bara till onsdag eller torsdag. Känns ganska nice! Hoppas på finväder bara! Annars blir man ju så blöt.. =/



"Att bli knullad är en bekräftelse på att man lever"

Chic har mellanlandat igen.

Tillbaka i mitt-sverige efter att man varit lite överallt! Krigat med brorsan förfullt i helgen med en skrattandes familj och en skrattandes Johan bredvid ;p Fick iallafall mer fick än bror och vann till och med valfritt pris! Där tog mitt godisberoende över och jag valde choklad ;D

Min saknad efter tv tror ja oxå är här och ska kolla på 5te avsnittet av sex and the city nu! Saknat de som fan! Sen ikväll kanske de blir lite annan film eller annat (a).
Träffat mina älskade hundar oxå! Men hade tyvärr inge angagemang idag mina vänner..

Puss på er!

Och Elin, ring mej! <3

Chic blir raggad på.

Snyggaste?

Hej där . Jag har bara 4 önskemål. 1 . Att du är trevlig/kul att vara med . 2. Att du är snygg i mina ögon. 3.Att du gillar äldre män. 4. Att du kan/vill flytta utomlands, närmare bestämt hit,till Mallorca och mig. Det var väl inte så höga krav ? hahaha, speciellt med tanke på att punkt 2 redan är avklarad, mmm så snygg du är.

Chic har skaffat sej en Ipod

Sitter här i enköping nu!
Sista dagen som de verkar..
Kommer sakna stället o att inte få träffa Kaspar o Billy nå mera =/
Sen blev jag bjuden på en såååå mysig middag igår! Helt underbar mat och underbart sällskap!

Nu är mera party inplanerat när ja kommer hem!
Bara helgen som kommer som jag är lite tveksam över..

Älskar verkligen min IPOD!
Inte bara det att den har en vacker färg, utan den är helt otroligt sexig!

Pussa :*


Chic.

.

http://www.youtube.com/watch?v=5GZlJr1c48k

.

Chic är förvirrad.

Är det så här det ska sluta?


Chic i söderlandet.

Hamnade på något konstigt sätt här nere igen! Men den här gången hare jag toa, kök och spegel på rummet :) Så underbert! Visserligen finns det något som heter rädsla som kommer typ hela tiden, tufft! Riktigt hårt. Saknar även vänner och familj till o från och kanske någon att krama. Har även tv nu :p Och en godispåse som snart är slut och en chipspåse som redan ligger i sopkorgen.. Hur kan allt få plats i magen? ;o

Hugo e mitt lilla troll och honom har jag ridit sen i lördags (kom hit natten till lördag) och jag har ridit ut, tränat honom på gräs (och fårr beröm(!)) och sen hoppade jag honom igår! Så skoj är de! Helt grymt kul, även fast han blir stark som en elefant då man hoppar..! Från och med imorn så kommer Sid vara som min häst. Kommer att få rida honom varje dag tills han blir såld. Han är kapabel att tävla 1.50 och är tydligen hur fin som helst! Hoppas iallafall att allt går bra med honom :)

Om 1½ timme är det kvällsmat som ska fodras och medecin till vissa stackars pollar. Uscha att dom måste vara sjuka=/ Men dom är ganska duktiga på att ta den iaf!

Mycket i huvudet, men har iaf en lila ipod nu ;D
Puss & kram

RSS 2.0