Smile!

Sitter och ler för mej själv, för det känns som om att det är första gången på mer än en vecka som jag kan andas. Andas och ta in dofter, känna att leendet når till ögonen och njuta av ljusen och känslan av att det här kommer bli bra. Allt kommer bli bra. Och då räknar jag även in mina älskade vänner!

Imorn ska man på skolan igen och det kan bli spännande! Känns som att jag inte varit där på länge, fast de var i torsdags ;o Men men, kanske man träffar Ajax o kan busa lite med honom och få bort lite av min energi som just nu har somnat!

Massa svammel, men med ett leende på läpparna!
Så andas på, så ses vi snart ;)


                              




.


Dragon :)

Första kvällen på en vecka som jag endå har känt ett lugn och ett hopp! Har kollat film, smsat, umgåts med familjen o så :)
Ätit på gästis och de va jättego tacos :D


Så nu ställer vi om oss till de positiva igen och håller tummarna desto mer!!




Nästan lika söt som min drömdrake ;)


Would you be my dragon?



<3

SAKER SOM ANNARS GÖR MEJ SÅ GLAD, GÖR MEJ NU LEDSEN. FÖR TÄNK OM HAN INTE FÅR UPPLEVA DET?


Ska iväg och äta på Gästis nu! Tackar mina älskade vänner och familj (spec Ronja) som finna här <3


 

 

 


.

Ikv blir de Garvsyra med familjen och sen sista Millenium-filmen med vännerna:)

Har sprungit, städat, julat och tänt ett ljus (..) idag och sen även hjälpt mamma med lite grejer till hennes jobb! Så lite har jag fått gjort. Annars har mina tankar varit norröver och jag håller mina tummar!



.

Myser med min sötnos ikv ;D
Och har allt blod i huvudet, så det går trögt att tänka..



Vissa saker kan man koppla bort hjärnan med ;D Inte andra.. =/


FanFanFan



Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det
INTE skulle varit du


.

Har precis haft ett prov och det var typ inget på det av vad hon hade sagt att det skulle vara. Ska plugga mer ikväll på annat och hoppas på att magen går över. Resten av skoldagen har bara varit allmänt fjoll och de enda man har fått gjort är en rapport och närvaro. Jag och Ida har även varit in och pratat med Studievägledaren och förhoppningsvis har jag lite mer koll nu på vad jag vill göra!


Jag gör allt för att koppla bort mina tankar.


<3




En otroligt avlång dag med ett leende och en underbar vän!



Det vi inte kan berätta, det beskriver vi med ord.
Eller så blir det en total hemlighet.




=´(



Kan inte sätta några ord.
kom bara tillbaka.
<3


Vilken passar bäst?

Bored.
  


























Våran älskade Erik!

Vissa dagar är liksom ganska så underbart lata! Som idag då har man lullat runt och gjort inget. Misslyckas med att göra chokladpudding och lyckats med att känna mej mätt och sätta bort chips och dipp klockan halv 7. Borstade även tänderna då för att få bort smaken. usch xD

Kom även på att jag och en god vän höll på o dö igår när det förbannade korkade Sverige inte röstade på Erik!!?? Va fan, jag röstade ju!!! Han är ju ett litet under! Vart är vi när han behöver oss?
Jo, om de inte händer något drastiskt snart så blir vi nog fjortisar hela högen! Tackvare den farliga erik-influensan! Grymt mycket farligare än Svinis...

Älskar även ljus!!
Bästa romantiktipset typ (+ rosor och choklad)!!
Stämningen blir sååå fin och man glömmer det blåsiga vädret ute :)


Här kommer ett bevis på att jag älskar choklad!
Enjoy ;)



.

Har gjort enormt mycket idag!! Inte.. xD
Men nog fan är man glad endå! Och mörkret gör att man redan längtar till dippen, chipsen, soffan och en härlig film :) Slapp helg, men fan så skönt de e!


I´m inlove in a new song ;)


I'm not waiting around for a man to save me
'Cos I'm happy where I am
Don't depend on a guy to validate me
No no
I don't need to be anyone's baby
Is that so hard to understand?
No I don't need another half to make me... whole




Fredagsmys.



Väntar på idol, tvättar, väntar på att chokladpuddingen stelnar, har chips och dipp redo och lyssnar på mycket bra rock! Altså total tillfredställelse! + att jag är väldigt nöjd med mitt köp idag! ;)






.

Nu håller jag på o störa jenny o retas med henne innan vi ska åka på stan och kika in på Gina Tricot ;D yeah!!! Lyssnar på grymt blandad musik och fantiserar om de goda sakerna i lovet ;p
Blir typ ensam kvar här i stan i helgen, men kanske gör något av de då! ;) Känns skönt att man har klarat av denna skolvecka! Funderar på om man borde köpa något gott med sej hem sen då man endå är på stan :p

Wiiiii ;D

Aja, nu jädrar drar vi ;) pusssss!!






Smile.

Sitter här och ler :)
Har hästens skelett och exteriör framför mej och det är som ett kaos i mitt huvud av de xD Därför bröt jag min s.k. diet och har ätit 5 bullar ikv.. Tjock? Hmm, ja!!
Har varit ute och gått med Dascha när jag kom hem från skolan oxå! O samtidigt pratade jag med Therese, saknar henne en massa! Vi hade ju våra obligatoriska onsdagar förut hemma hos mej med Grey´s Anatomy! O nu kunde vi liksom inte ses denna onsdag? Cheeses lix!
Haha, men nästa helg ska vi ses o ta igen dom här veckorna :p Åker ju inte hem i helgen därför att ja känner för att lata mej i soffan och försöka plugga i kampen om att försöka ligga steget före.^^

Känner mej även lite nöjd med mina skills av att få till Twilight-filmen :) Har sett den idag och den är sååå bra! Kärlek liks! Så nu är man lite sugen på att gå och kolla på New Moon imorn! Men de får nog vänta endå.. Känner inte för o gå själv o sitta o skrika av skräck där ;o haha! Men altså, grymt bra film med grymma skådespelare!

I löv, I löv, I löv, I löv






.

Sitter och är hungrig! + att jag är så korkad att jag sitter och kollar på recept på kladdkakor.. Gah, vad gott de ser ut!! men eftersom jag misslyckades första gången jag bakade och att jag sen blev gluten (under hela långa sommaren) så har jag inga bakgrejor här längre. Får längta tills jag kommer hem helt enkelt :p Plus att jag har kommit på den ideala iden att inte äta på kvällen, iallafall ingen onyttigt. Endast frukt!

Har varit på skolan idag från tio och till halv fem. Skulle ha gått till halv sex, men kunde börja tidigare. Så de tackar vi för!! Har tillochmed gjort engelskaläxan nyss. Men vet inte om vi ska ha prov på de till veckan. Bra Malin^^ Men ja, längsta skoldagen hitintills. Imorn är det fyra lektioner som gäller, varav en som jag kommer att dö på. Idrotten, kommer somna på lektionerna efter xD haha!

Nu blir de nog sängen och ett härligt täcke ;D
puss puss


 

 


Fjortis.






Bara för att Du är Du.
Who can really blame you?



.

Första riktiga teorilektionen har jag klockan 16 idag och jag längtar inte. Vill hellre krypa ner i sängen igen och bara se på grey´s och inte sitta här och höra folk berätta saker som jag inte trodde att någon visste xD Döööööör!



Min älskade hund medans vi jobbade<3



Ohlalalalalala (8)

Lyssnar på musik och pratar med en av mina älskade vänner. Hon kan alltid sätta ord på allt :) Längtar redan tillbaka till soffan som typ har varit mitt hem dom senaste dagarna, precis som dom 14 avsnitten av Grey´s som jag hitintills hunnit igenom<3 Kanske blir två till innan sängen och sömnen kallar!

Idag har jag och Sanana även varit och badat och en incident i inbetalningen hände, yey^
Men jag klarade upp den och vi badade med alla barnfamiljer och skvättandes barn. Söta, men måååånga! Inga femlingar här inte, haha. Inte för att de var de heller, men många var dom! En söt spolade vatten på Sanna i duschen iaf xD
Sen har vi kommit på att vi inte gillar att vara naken bland alla tanter (eller så) + att små barn inte döljer när don glor! haha, några skratt har vi haft iaf :) och så har jag suttit jättenära sanna för att slippa en gubbes håriga ben då han satt och bresade. Vart är hans hyft? IHOP MED BENEN LIX!!??
Tack vännen :)

Ska kolla tvplaneten nu om det är något att se ikv, annars blir de som sagt Greys och en tandborstning :)
Puss puss på er, mina älskade vänner <3

 



Och ikväll kommer denna söta vännen till stan och vi ska umgås och ta igen våra 6 missade veckor någon kväll :)
Tiiihiiii!!
Hon gillar dessutom inte att åka tåg, den stackarn ;)


.




I don't know what you've done to me
But I know this much is true:
              I wanna do bad things with you.
                                   I wanna do real bad things with you.




1:a, 2:a, 3:dje




Min första tanke när jag vaknade; Wow, jag tror jag mår bra..!
Min andra tanke när jag vaknade; Kolla de snöar! Julsnöar lix!
Min tredje tanke när jag vaknade (efter ettan och tvåan) ; Va fan skrev jag till en viss person igår?

Men men, fin kväll och nys trevliga personer :)
Puss på de!




Happy face ;D

Igårkväll hittade jag igen min ansiktskräm som gjorde mej så glad! Sov även super gott inatt och de gör allt så mycket bättre! Ridningen idag gick också rätt så bra, gillar verkligen Vegard nu och tycker faktiskt det är lite tråkigt att ja kanske inte kommer att rida honom så mycket mer.. Har ju bara 4 ridlektioner kvar =/

Nu har jag precis duschar och funderar på att smörja in benen. Har TreSemme i håret (eller schampoo och balsam) och håret känns mjukt o fint :) kanske blir nästa inköp. Tight, skinklänning och fixning är kvar och självklart lite vin!! Leva är de som ja ska dricka ikv, inte supergott, men de fungerar ju iaf!
Ska ut med Elin och hennes vänner och de känns som om att de kommer blir skoj :) Vi kör hårt och vi har inget att förlora ;)


Iiiii, nu ska man fixa sej eller ta sej ett glas vin ;D
Puss puss



Från en fin kväll i Stockholm :)


Dirty Things

Sitter i stugan nu. 7 minuter till det nya programmet "Glee" börjar och de ska man såklart se! :)
Kommit till stan idag då. Segt i åka, men väl framme så kändes de fint. Sen krånglade tv och sen kom ensamheten och en annan känsla* haha!

Fick även möjligheten att åke på Takida nu.. Kändes redan sent då man har fixat skjuts här i stan och kompisar o gå ut med och allt! Fan lix.. Plus att jag ska överleva ridningen imorn oxå. Damit ;)

Men men, tar de med en nypa salt och så. Låten Dirty Things är en pärla i höstmörkret och ja, men trivs ju endå en del här! haha :p för även om man är ensam så kan man ha de bra ;D

Fan vad jag svamlar!
Haha, puss puss och "Break a Leg" till mej imorn xD
Puss Puss ;P


 

 

.

Idag åker man tillbaka till stan :) Kommer nog vara där runt fyra.. Innan de ska man ha gjort lite jobb, packat och hämtat ut paket på posten! YEAH ;D

Hoppas på party o mys i helgen!
Puss Puss :*



I wear highheels.

Sitter här och funderar på hur jag ska klara mej dom nästkommande veckorna. Har varit som beroende av min älskade vän Therese. Och nu ska jag bo i stan o typ minst en vecka? Eller mer.. Gah, hon som är min älskade stöttepåle i mitt liv! Sen saknar jag min andra ljusstråle Kajsa, men får träffa henne iallafall den 5-6 december :D

Sen ska de faktiskt bli skönt att få träffa alla vännerna i stan! Men saknar inte skolan.. Men de ska bli skönt o få tillbaka myskvällar och galna(värdelösa) lektioner på skolan med älskade schoolmates!

Som ni ser så sitter jag här fylld med kärlek eller kanske saknad :p Funderar en massa, tex på vad jag egentligen behöver ha med mej tillbaka till stan. Har sääääkert glömt en massa! *suck*

På något sätt så blir man beroende av familjen, jobbet, snacket där och allt. Hur ska ja klara mej utan att bråka och tjuvnypas med dom på jobbet? HAHA
Vilket skämt..

Men men, så bedrövlig som jag låter är jag inte. Är faktiskt rätt så glad :) Lyssnar för engångs skull på Taylor Swift och innan de så har jag och mamma bestämt en liten del av möbleremanget som ska inhandlas till huset! O innan de så myste jag och Therese till Greys Anatomy och sen jag själv till True Blood.. Läskigt, men bra! försökte få kontakt med kristina, men hon ville tydligen bara säga att slutet ska va så där sjukt, så att man får lust att kolla nästa säsong. Dumma tv lix! xD

Puss på er och sov gott!
Själv får man liten sovmorgon imorn och det behöver man efter att fått lite svin insprutat i sin stackars arm ;)
<3


If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see?


.

Att han var snygg i filmen, men inte när man sökte på bilder efteråt var en stor besvikelse. O blicken.. Haha! Therese o ja, ja vad blev vi? ;p Resten av filmen va OK, men inge mer. Fylld med gamla snuskiga gubbar och usch.. Tantfilm helt enkelt! (Och det bevisar att jag inte blivit tant än!) ((YIPPIE))


Vissa saker vill man iallafall helt enkelt inte ha svar på.
Svaren kommer såsmåningom..!



Grey´s Anatomy :)

Är glad idag :)

Har jobbat som en tok och kört en massa tunnor. Har blivit lite arg oxå + att jag har ätit lite kakor och bullar som fanns när jag kom tillbaka till kontoret. När jag kom hem gav jag hundarna mat, duschade och åt själv. Nu ska vi strax åka till Ånge och kolla på bio med Therese och hennes mamma. Hoppas filmen är bra!

Hemuppgiften jobbar jag på med, kassa jag :)
Men ja e glad endå ja!

Och just de ja, Greys Anatomy Säsong 5 kom på brevlådan idag! YEY :D




.

Så vad händer om jag misslyckas med de här nu?



Puh.

Dagen började med att man trött som ett as tog sej upp och i jobbarkläderna. Väl på jobbet gjorde man pappersatbetet som inte var gjort sen i torsdags och sen skulle man ut och starta jobb-bilen. Jo, tjena! De var ju självklart så kallt ute att en av mina älskade naglar gick av. Så ja blev lite sur (och vill bara hem och fila till allihopa så att de ser normalt ut..) och så. Hade ju gjort dom fina igår och så.. Men men. Sen när ja ha skrapat rutor på den brummande bilen och ska åka iväg, då är det så att ena blinkersen lyser hela tiden. Så nu håller pappa och farbror på att fixa bilen, så vi får se om ja tvingas åka iväg med dom sen endå.. Har ingen lust nu. Kallt ute och jag längtar till sängen. De jag ville göra ikväll blev inte heller, så yey^^ Får se om man träffar en vän eller om man helt enkelt dör i soffan.. Måste oxå försöka en gång till på hästmojset. Tror även att jag har en stor panik för skolan. Hur kul skulle de inte vara om man var klar nu och gjorde nå annat? Känns som om ja skulle bara vilja sova i två veckor nu, istället för att vara seriös i en skola som endå inte gör mej smart eller kommer göra så att jag kan fortsätta att bli de ja vill ( vad nu de kan tänkas vara).

Aja. Mycke text och liten hjärna.
Känner att man antingen behöver en kram eller någon som typ skakar liv i en igen!?
Eller kanske först de sistnämda och sen de förstnämda :)

Aja, snart lunch och sååååå!
Booooooooooooooooooring


Bjuder på lite bilder på allt möjligt en stund.

Enjoy!

 

Sexy_Love.jpg sexy love image by squires239
















Eat it or keep it.








Nu är det erkänt att kvinnar har ett sexliv. Hon får ha det. För att vara en riktig kvinna ska man leva ett nästan omänskligt sexliv. Ett krav lika farligt som att inte ha krav alls.
-Från "Fib Aktuellt" 1965


.

Är redan skolle och vi börjar inte förän fredag. Har haft nästan helt ledigt i 5 veckor, men håller på att döööööö.. Hur kan man ge ett hemarbete på någon jag inte har en aning om? Dör.. Förnamnet. Jättedöd. Mellannamnen. osv. osv...


Haft Farsdagsmiddag för pappa ikv :) tror vi var 13 st! Gick bra, han fick 2 skivor av mej imorse och så :) Mycket god mat var de och tårta sen! Barnen for runt som jag vet inte vad och några tårar, ett trasigt glas och mätta magar var det iallafall ett par timmar senare :)

Måste väll försöka med arbetet igen.. Puh.

.

Jag älskar verkligen alla mina blogginlägg och kommertarer o allt när jag är på fyllan. Jag låter ju sååååå grymt smart så att man skulle kunna dö lix^^ Men ja e stolt över att jag är så duktig att formulera mej. Och nej, idag stannar jag inte i sängen. Blir nog mer att vara social med släkten och duscha och mysa i soffan :) Vet inte om man vågar sej på en biltur, men men..

Och ja är säkert lite småfull fortfarande, men endå. HAHA

.

Jag har hittat den killen som jag skulle kunna se mej själv bredvid. Men där stannar de. För dagens första (eller nattens första fylle-sanning) är att han är den ideal. Ideal-pojken.

Så imorgon tänker nog jag inte närvara vid farsdagsfirandet. Tänker tillbringa mindag i sängen. Och det spelar ingen roll om jag är överdrivet lycklig eller överdriget ledsen. För det är där jag finns.

Sanningens brutala ord.

PUSS


Ikväll tar vi oss en grogg!

Ikv sprätter vi en cider, tar oss en grogg och visar vad vi går för! ;D
      Handlat en del fint i stan idag och nu ska man iväg på föris och sen fest med middag!




Löööv me and I will löööv you too

Erik Grönwall i våra hjärtan!



Jag anpassar mej till alla fjortisar och säger att den här grabben verkligen ÄGDE idol ikv!
Han fick en verkligen att fasta vid tv:n och alla och tjejer o bli tyst. Inget att klaga på och man kunde bara njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuta! Så bra, så bra!
Han är våra drömmar och han kryssar i en hel del på min lista till idealpojken!

Puss och godnatt!


Do Not

..trust your  as on asholes.


Lite besviken. Igår var jag mycke. Imorse när jag vaknade visste jag nog redan svaret. Men men, så vad ska man göra av helgen nu då lix. Vet att dom flesta som läser den här bloggen kommer att le då dom ser att jag inte kommer åka, för dom tycker att det är rätt åt mej. O endå så är de dom som är dumma. som alltid^^ Sjukskriven idag iallafall och behöver något uppmuntrande..!

En sak som är uppmuntrande är detta;

Pearl Jam - Last kiss

Oh, where oh where can my baby be?
The Lord took her away from me
She's gone to heaven, so I got to be good
So I can see my baby when I leave this world.

We were out on a date in my daddy's car
We hadn't driven very far
There in the road, up straight ahead
A car was stalled, the engine was dead
I couldn't stop, so I swerved to the right
I'll never forget the sound that night
The screamin' tires, the bustin' glass
The painful scream that I heard last.

Oh, where oh where can my baby be?
The Lord took her away from me
She's gone to heaven, so I got to be good
So I can see my baby when I leave this world.

When I woke up, the rain was pourin' down
There were people standing all around
Something warm rollin' through my eyes
But somehow I found my baby that night
I lifted her head, she looked at me and said
"Hold me darling just a little while."
I held her close, I kissed her our last kiss
I found the love that I knew I would miss
But now she's gone, even though I hold her tight
I lost my love, my life that night.

Oh, where oh where can my baby be?
The Lord took her away from me
She's gone to heaven, so I got to be good
So I can see my baby when I leave this world.
Oooh~ ooooh~


Gillar rösten, gillar låten. Ja vad gillar man inte med den lix?



It´s over. So over.                  
                                    -
Meredith Grey.

Höstforum!




Nu sitter man bara och räknar timmarna tills man slutar jobba och pappa skjutsar hem en! Ska duscha, packa och fixa mej och så. Även fixa dricka, bra att man är tidigt ute lix... Men oh vad de ska bli kul lix! EN massa folk ska dit och man är en massa pepp på de hära!! ;D
Hoppas på att träffa en massa roligt, nytt och gammalt folk!!

Puss Puss
<3


Imorn far vi!




Imorn åker vi till vemdalen och dricker våran dricka och skrattar en massa skratt ;D
Tror ni att man längtar liiiite? haha!!
OH JA ;)

Bilden är på min yngsta bror och hans familj!
Mycket vackert utklädda tycker ja!
<3

Ikväll blir de fika hos Jennie som fyller 28 :)
Sen till Ånge o handla lite till helgen.
 Zeb fyller även 8 år! Min lilla pojke lix ;)

Men men, nu ska jag ta och leta mej runt lite runt Parteboda och så.
Vi hörs ;)
Puss puss puss puss puss
<3 <3 <3 <3 <3


...



En kompis sa till mej "att så länge som han inte sårar dej så är det okey".
 Altså är det inte okey.



..

Andra inlägget idag och klockan än knappt nio..
Men hottie ;)



.

Dagen har precis börjat och man har redan haft en despyt (eller hur de stavas, ett konstigt ord, hmm.. ja..!) med min far och sen jävlas med mejlen.. Gah! Pizza till frukost är nog sista gången jag åt, för nu säger jag AJ...

Ikv ska man vaccineras mot svininfluensan och så ska jag (!) plocka bort stygnen från hunden.. Hjälp... Tänk om jag klipper av han svansen lix, känns inte bra... Och tjuriga pappa vill ju inte visa sej dålig och fråga bror min heller, även fast jag vet att han skulle lätt kunna göra de.. Vill inte göra illa min söta hund lix! <3

Sen är jag grymt glad över en vän jag har. Hon heter Therese Karlsson och hon är ett så underbart stöd<3 Även fast hon försöker göra mej tjock med alla goda kakor hon lägger upp på fatet, haha!

Ska jobba, puss!


Våga!

Det man är rädd för, det ska man göra :)


Det stog i tidningen igår, så därför tycker ja att vi alla rycker tag i oss, tar sats och hoppas att våra vingar bär oss <3





.

Sitter och äter en massa gott nu, i väntan på att sängen ska skrika mitt namn. Men att man skulle vara trött efter en sån här dag är egentligen konstigt... Har gjort typ ingenting. Jo, målat tånaglarna ;)
Men men, ska se om ja ska göra slag i "saken"
Puss Puss
Enjoy!





.

Groggen bråkar med kroppen, men balansen börjar att återställas! Till frukost än så länge har jag ätit dipp (jääääättegoooott!) och snart blir de mackor som har varit i ugnen och goat på sej! Funderar på att dra något avsnitt av True Blood egentligen.. Synd att vara inne på en sån här fin dag, men vad gör man inte för en fin fylla? :)

Sminkningen och sånt kommer troligen ut här på bloggen om någon dag eller liknande, är för tillfället lite för seg och längtar bara till mackor och sängen!

Jag citerade Pappa på fejjan och nu tänker jag citera Meredith Grey; "The beast is awake!" Mina älskade vänner kommer första och jag förstår också.. Känns just nu väldigt jobbigt, men vad gör man inte för något roligt? haha! Har iallafall fått fram mitt budskap till någon på något sätt, så nu får man se vad som händer. Egentligen suger jag på de här, men jag gör de fan Bra!!

Puss på er och krama er själva <3

RSS 2.0