Off.

Har varit lite off. Haft ett par dåliga dagar, men förhoppningsvis vänder det nu! Har hunnit med skolan och ett prov idag med. Förhoppningsvis går detta prov bättre! Utgång till helgen och jag försöker peppa! Imorn far 10 st av klassen till Sundsvall efter Eng B nationella. Vi ska åka på någon clinic och sen umgås innan vi går på birsta på fredag :) Sen hem och mysa innan utgång på mittis på lördag :)
Puss på det!

Idag har jag även hunnit med 2 middagar och jag kan erkänna att mosters middag var mycket godare än min :D Sen har jag även kollat lite i engelska grejset och skrivit en innehållsförteckning (som jag tydligen redan gjort innan..) till Pa. Har skickat det till skolan, så imorn ska ja försöka börja jobba med de..!

Aja, nu blir de plugg!
Puss på er och ta hand om er <3

JOEL KINNAMAN



Så jävla het han är på affischen för MQ!
Önskar att jag hade den!
Hittade den inte ens på google..

Puss och sov gott!


VÅRFORUM 2010



HAFT EN UNDERBAR HELG I FJÄLLEN!
FORMEN PÅ KVÄLLARNA BLEV BÄTTRE OCH BÄTTRE, DAGEN EFTER SÅ VAR BAKISHETEN VÄRRE OCH VÄRRE. SPECIELLT IDAG. MEN JAG ÄLSKAR HELGEN OCH ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT JAG VAR DÄR!

DANS, ALKOHOL OCH FINA VÄNNER! <3



:D




VÅRFORUM NÄRMAR SEJ :D



: )


Har haft en rätt okey dag på skolan med en del skratt!
När jag kom hem vid fem, så gick jag en promenad på 30 min som kändes som 2 timmar och sen har jag suttit med religionsfrågor.. Precis klar nu, så nu skulle jag behöva kolla igenom Pa som jag precis fått skickat tillbaka till mej.. Fullt med rött, yeah motherfucker^^

Ska packa sen och förhoppningsvis träffa ngn :)
Puss!


Gåtor.. :)



Har blivit påhälsad av någon undersökning gubbe idag och efter det var jag rädd att gå ut. Han skulle fråga några frågor och jag bara "oh, nej?" haha. Jag är sjukt elak och tack vare honom har jag varit inne hela kvällen.. Gjorde iallafall några situps för att försöka att inte se `dum` ut om jag tänker gör en "surprice", haha!

Ska iallafall se på tv strax och när jag duschade kom jag på att det fan snart är studenten!?!?!? ;o
Hatar de.. fuck lix (samtidigt som jag älskar de) och jag vill till norge den 22dra, men 2 veckor före studenten? ;p

Kanske de kanske!

Pussiiis <3

Citatet;


"Min lärare frågade om jag kunde alla världens kontinenter.
 
Jag svarade: A, E, I, O, U.
 
Då sa han `Men det är ju inte ens konsonanter. Det är vokaler´."
                                                                -Jessica Simpson om sin tid i skolan.



Superb!


Kroppen är trött efter en onsdag, torsdag och en fin lördag med alkohol :) En massa mys har jag även hunnit med och det är tummen upp :D Det jag ej hunnit med är plugget... Men vad säger man, man tar de trevligaste först? ;)

Om 3 dagar är det dax att åka hem och sen upp på forum på torsdag, oooooooh så nice ;p
Kommer sakna Norsk-Anna, men jag och Anna P får ta på oss äran att bära upp vårat rykte ;)

Dusch nu och sen blir de nog kanske en promenad :)


Lördag ;p


Shopping med flickan :)

60-års middag :)

Olearys med kusinerna!

<3


URK!

Fryser, magens smärta går i vågor och huvudet värker en massa.
            Tror det blir sängen nu, istället för sällskap sover man med smärta.. Uscha!

HOCKEY -> Dif mot Hv71


Har aldrig påstått att hockey är min favorit grej att kolla på. Men igår var det ändå skoj! Kan bero på den goda drickan vi "hittade" i baren (P2 och sex on the beach) och sällskapet :)
Fick även sällskap inatt och efter ett hejdå imorse försökte jag mej på att springa och har även hunnit sett på lite True Blood!
Nu har jag snart partybilderna från onsdag på datorn, kommer finnas på fb senare : )

Nu snart så kommer Ida och vi ska kolla om vi kan beställa hårtid till balen och sen ska ja försöka mej på att få till klänningen i min längd :p

Puss på er!



Dagen efter 50-dagars..


Igår kom Ida då jag verkligen inte var klar (hade somnat en stund och sett tv istället..), men jag skyndade på och såg rätt respektabel ut till slut :)
Efter det så bokstavligen rullade de in och ut folk. Och Nordlund blev (är) rätt billig.. Även en viss mopp-herre.. Men kvällen var rätt lyckad med massa folk ca 15 stycken i lägenheten hela tiden. I min söta lilla etta :) Groggen rann i en efter en och vips så kastade jag ut folket ur lägenheten och krogen närmade sej! (Eller jag närmade mej krogen..) Lilla Ida blev lite rundis under fötterna och skaffade sej 2 ragg (om inte fler!) under kvällen och hon var en massa söt! (Hon var min dejt tills att jag skulle kliva ner i sängen;p)
Skjutsade hem Ida vid halv 2 och sen vidare till lgh, sen mys och en önskan om att inte behöva kliva upp..

(bilder kommer senare..)

Vaknade imorse av klockan klockan 6 och stängde av. Man är smart i fyllan, så man hade ställt 2 larm! Klev upp halv 7 och duschade, badkaret var min räddning imorse! Kärlek på det <3 Fixade mej och det tog verkligen tid.. Uscha va jag hatar dagen efter..
Fick skjuts till skolan, vilket var guld värt ;)
Efter en plågsam skoldag (2 lektioner och båda var typ slappa) fick jag skjuts hem av Sanana och började städa lägenheten och gick på jakt efter skurkäppen/skurmoppen. Hittade den till slut och det är det sista jag har kvar att göra idag, förutom att äta ett riktigt mål. (Spaghettin kokar  på spisen)
Ikväll kanske man kommer att kolla på hockey, för visst ska man tänja på sina gränser? :)


50-DAGARS!

Kan pricka av tusen saker från min lista (om jag nu hade någon).

Min bror skulle skratta, men ibland undrar man hur man fick körkortet xD Aja, men alla kanske inte är van att köra i klackar ;)

Försov mej iallafall imorse, men hann till skolan precis då folket kom till bussen, så kunde andas ut! Men satan vad långt det kändes att köra ;o Skoldagen var lång och det kändes som tusen läxor, puh! (Fick inga läxor, men har prov imorn och fler läggs upp på hög..)

Ikväll är det iallafall party! För vet ni vad, 50 dagar kvar! Vi firar det fast vi kommer sakna en del! Så virke e köpt och när vi flickor ses så kommer groggen blandas! Kommer sakna dej Sanna <3


KÄRLEK

Har haft några fina dagar med mina flickor här i stan! <3
Men samtidigt känner jag paniken (idag kom den) för att man inte vet hur det ska bli i framtiden, kommer vi att ses igen eller är dom här 50 dagarna (imorn!) dom sista vi har tillsammans? Jag gillar mina flickor och dom är en stor puzzelbit i mitt liv...
Sen allt plugg på slutet. Jag som trodde de skulle bli lätt. Kyss mej*

Fick iallafall studentkläderna man hade köpt igår och självklart har dom skickat fel storlek.. Skjut dom! Ja ha ingen bebisrumpa... Men imorn blir det nog iallafall utgång och det gillas en massa :) Om ja nu kan peppa igång mej själv lix!

Nu ska de pluggas och sluta äta kakor!



Även en tanke till mina flickor hemma! <3


: )



Happyface ;D



Citatet;



"Jag har varit mycket lycklig, mycket rik, mycket vacker,
mycket idoliserad, mycket berömd och mycket olycklig."

- Brigitte Bardon -


Högskoleprov..


Igår la jag med halv 10 (tidigt för en fredagkväll) och klev upp halv 7 imorse (tidigt för en lördagmorgon). Anledningen; Det helt underbara (NOT!) högskoleprovet.. Hur de gick, vet vi om 4 veckor och just nu är det ämnet slutpratat. ooooops xD
Efter en hel dag på campus med raster, 5 prov och en hel del skratt med min söta Ida så var vi på väg därifrån! Blev bjuden på middag av moster och sen har vi varit hos mej och sett tjejfilm! (Djävulen bär prada) Arvid kom oxå och han ääääääälskade min mammas negerbollar/chokladbollar/brunabollar :)

Nu är det typ kväll och jag ska krypa ner i sängen som skriker mitt namn och som jag har förtjänat något grymt!
Puss på er <3


Sovsällskap :)


Sovit med 5-åriga Ronja inatt ja! Riktigt mysigt, men lite svårt att ligga still på 30 cm hela natten, för att inte klämma henne! Så är stel som en tant nu...
Idag blir det iallafall ut på sjön en sväng innan jag ska tillbaka till stan och ladda till det dumma provet... Har iallafall hittat den där lappen som ja ska ha med! Suck på strul lix..

Aja, nu ska vi käka frukost!


Ikväll;

Ytterligare en dag i fjällen



Imorse hoppade jag upp ur sängen strax efter 8 för att jag skulle kolla råttfällorna! Tjii fick jag då mina päron redan var uppe och hade plockat ut en död råtta ( den hade blodat ner hela fällan, usch! ) Efter de blev de tacos till frukost och läsa lite Johnny Cash innan jag hjälpte pappa med lite jobb!
Råkade kolla mej i spegeln och såg ett rött ärr. Sen kom 1000tals idiotiska tankar upp i min hjärna och jag blev butter. Tog skidorna och åkte en sväng, pappa hängde med som sällskap och jag åkte och han gick i ungefär 1½ timme! Tog riktigt bra och det negativa i mitt humör försvann rätt så bra!
Efter det blev de en massa kortspel ute och sen en dusch innan otroligt god kasslergryta! Mätt som ett `jag vet inte vad`och hoppas på mer kortspel snart!
Senare ikväll kommer bror + familj och troligen kommer barnen att hoppa i säng på en gång då!

Medans dom "vuxna" kollar på nyheter ska ja läsa några meningar i Johnny Cash igen! Tjiiiing ;)




Bild från Ansättsån (sommar)

Döda råttor är en plåga för mitt psyke!



Paus i mitt älskade Greys Anatomy!

Dagen har varit älskad. Ingen sol (och det är mycket bra enligt en söt), men en massa skoter (fick soppatorsk på vägen hem pga att skoter ej suger som den ska.. ;p) och grillning och skidåkning har det blivir idag!
Nu har jag ätit en massa tjockt igen och känner mej tjock. Suck. Familjen gick ner till några på ett glas vin och en whiskey och jag stannade här och dör på att höra råttor dö då dom fastnar i råttfällorna i skåpet..

Försöker plugga häst (maskar och dess ursnuskiga väg genom dom oskyldiga hästarnas kroppar) och försökte mej även på att se förra veckans vampis, men misslyckades..

Aja, imorn kommer bror upp med hans familj och Ronja ville sova med mej, så de blir mys att få sovsällskap! Puss på de :D Ska även försöka att spela Plump då, saknat de som satan!




P.s. Bilden är sen i vintras. Nu är mitt ansikte rött även fast solen ej har varit ens 90% närvarande.. D.s.


Citatet;



 Om man misslyckas för många gånger ger man upp.
            Lyckas man för många gånger tröttnar man...
                                      - CL

En till dag i fjällen!


 
Precis kommit in från en dag med skoter körning i en massa mil, en tur på affären och en promenad på 1 timme i skoterskor :) Känner mej inte lika tjock som igår, men det blir inte lika mycket äta ikväll för hade så grymt ont i morse.. Känner annars att livet leker (om man glömmer läxan och högskoleprovet som väntar) och att jag aldrig vill åka härifrån, samtidigt som att jag längtar tillbaka till stan, lägenheten och vissa folk som finns där ;p

Ikväll hoppas jag på att vi ska spela mer kort och sen blir det nog en tidig kväll igen :)


Fjällen


Sitter i fjällen efter en frukost bestående av lax, kalvsylta och rödbetssallad :p Mätt blev jag och magen gör en massa ont. Varit här i snart 3 dagar (sen i söndags/förrgår) och magen är inte van det här livet! Godis/chips/onyttigheter hela tiden och mat emellan det. Som alla andra säger, man är aldrig hungrig.. Så jag sväller som en ballong (endast vid typ laktos-ätning) och har allmänt ont i magen. Åker skidor på dagarna iallafall, så lite nyttig är man, ska åka mer idag! Ska liksom så in balklänningen efter lovet, så då kanske ja inte ska se gravid ut? ;o haha!
Aja, nu ska vi nog troligen ut på sjön eller åka och handla..
Hoppas ni får en fin dag och jag tror att jag och pappa ska ut på en "tur" med skotern idag :D



Orianthi - According To You


En ny låt som har tagit mitt hjärta.

http://www.youtube.com/watch?v=Pu1aQvm5MrU&feature=fvst



According to you
I’m stupid,
I’m useless,
I can’t do anything right.
According to you
I’m difficult,
hard to please,
forever changing my mind.
I’m a mess in a dress,
can’t show up on time,
even if it would save my life.
According to you. According to you.

But according to him
I’m beautiful,
incredible,
he can’t get me out of his head.
According to him
I’m funny,
irresistible,
everything he ever wanted.
Everything is opposite,
I don’t feel like stopping that,
so baby tell me what I got to lose.
He’s into me for everything I’m not,
according to you.

According to you
I’m boring,
I’m moody,
and you can’t take me any place.
According to you
I suck at telling jokes cause I always give it away.
I’m the girl with the worst attention span;
you’re the boy who puts up with that.
According to you. According to you.

But according to him
I’m beautiful,
incredible,
he can’t get me out of his head.
According to him
I’m funny,
irresistible,
everything he ever wanted.
Everything is opposite,
I don’t feel like stopping that,
so baby tell me what I got to lose.
He’s into me for everything I’m not,
according to you.

I need to feel appreciated,
like I’m not hated. oh no
Why can’t you see me through his eyes?
It’s too bad you’re making me decide

But according to me
you’re stupid,
you’re useless,
you can’t do anything right.
But according to him
I’m beautiful,
incredible,
he can’t get me out of his head.
According to him
I’m funny,
irresistible,
everything he ever wanted.
Everything is opposite,
I don’t feel like stopping it,
baby tell me what I got to lose.
He’s into me for everything I’m not,
according to you. [you, you]
According to you. [you, you]

According to you
I’m stupid,
I’m useless,
I can’t do anything right





Tomat ;o


Kom precis hem från sjön och ut ur duschen! Har hunnit med 2 skidturer och lite skoter åkning :) Bråkat med mamma och retats en massa :)
Blongen har fått en fisk som var något att ha och den hade enorma kulor i sej. Alltså, såna som ska bli små bebisar om inte mamma-fisk nappar på kroken ;p

Har haft grymt dålig mottagning på sjön idag, men tessan har ändå hållt mej fint sällskap över telefon :) Ser ut som en tomat i ansiktet nu och det bränner! Har knappt varit någon sol alls, så blir galen xD

Aja, nu ska man kanske vara social med mor eller något.. Puss<3


:)


Framme i Rörvattnet nu och de känns bra :) Jobbig resa, men trevligt uppehåll i ösd :D
puss <3


<3



man säger ju de att man aldrig ska vara inne på internet i fyllan. men igår när jag kom hem på natten så lyckades jag med något bra "Made to be out late, but not to miss you. ♥" Riktigt bra skrivet. För det är så det är. Men vad kan man göra?
Imorn blir det iallafall upp "tidigt" och packa, träffa kajsa och sen börja resan till Rörvattnet! Ska in i stan och lgh med en hel del grejer innan jag ker vidare :p Måste packa en massa imorn och jag blir trött av tanken ;o

har haft en kanoners kväll med flickorna och vi har ätit en massa gott, sjungit singstar och dansat lite :p Såna här kvällar gör att man klarar det dåliga som alltid kommer! Undebart <3


Långfredagsutgång :)

Hade en fin kväll med flickorna igår :)
Problem att ta sej till Ånge --> ja visst! Men ändå blev kvällen fin, drack en aning innan jag gick in och köpte sen en breezer där inne för "rea" för att killen bredvid gav mej hans växel? ;o Haha. Dansade inte så jättemycket, jag coh jenny snackade istället och kollade på folk och vandrade runt 2000 varv ;D Haha, så kul att garva så att man håller på att dö då man ser ngn lix!
Älskade Tk var inne på krogen oxå! Grymt kul! :D Min lilla flicka håller på att bli stor ;) Ikväll blir de middag hos henne iallafall, tur att de är vid 7 så jag hinner bli lite mer på hugget ;p

När jag kom hem saknade jag någon, älskade mina klackar och lindade benen. Vaknade inatt och hade panik för att jag hade varma saker runt benen xD Fatta hur lång tid de tog innan en snurrig Malin fick av sej lindorna! Haha :p

Sen så har jag problem att förstå varför folk inte kan inte att det inte kommer att lyckas efter ett sånt "fail"? Sluta ringa, sluta skriv, sluta vara i min närhet! Du stör och du var nära att förstöra. Låt mej va och gör inte grejen större, du vet att du har misslyckats och i mina ögon är du förstörd.


Lite bilder från innan jag gick ut :)
 Hade ingen människa hemma som kunde knäppa helbild, så detta är vad ni får :)



 (den är svart)



Dom underbara klackisarna som kommer att få vara på många fler dansgolv framöver :D

Älskade påsk <3


igår for mamma och pappa + morbror till fjällen och lämnade mej här. Jobbade på på dagen och tänkte hjälpa farmor och så (körde fast med bilen i snön, men duktiga jag fixar allt själv!) men hon hade inte fixat grejset så jag kunde slänga de, men då märkte hon iaf att jag bryr mej :p
Myste med hundarna en snabbis innan dom fick damp och skällde på mej ist :p

Vid 5-tiden hade jag suttit en timme och funderat på om man skulle fixa mat eller ej. och vipps kommer det in ett "norsk"-samtal som bjuder mej på tacos hos Linda :) hade en riktigt skoj kväll! Fick se en massa gamla bilder, kolla i gamla skolkataloger (kände igen en del xD) och riktigt god tacos :D

Idag (om minde än 2 h..) ska ja va uppe hos bror och käka utelunch! Som de ser ut nu så är vädret på våran sida och det känns great! 13 pers skulle de vara där uppe, så de känns lite nervigt, men ja de löser sej nog! Kan mysa med barnen kanske!? ;p
Efter de blir de hem och fixa sej iordning för kvällen! Ska lyckas med hår och sminkning innan klänningen och klackarna ska på och sen en välkomnande grogg ;) Tog sista infektions-peniciilin-pillret imorse så de finns risk att jag är lättpåverkad.. Vadå, jag? ;) haha xD
Tror detta kommer bli en toppenhelg!
Den avslutas imorn hos min älskade Tk med middag och förhoppningsvis en massa skvaller med flickorna ;) Jag för min del hoppas att jag är någorlunda fräsch så att jag kan sitta upp och äta av Tk´s underbara mat :D

Nu ska jag försöka packa för min `fjällen`-resa och göra en gång in i mitt "städade" rum, så att jag ej ramlar inatt då jag kommer hem!
Puss på er och jag hoppas vi ses på mittis!!

-----------> <3 <-----------


RSS 2.0