Bakis, nope!

Formen är som sagt fin som fisken. Staden om bara en liten stund och får sällskap av jenny och vi ska inte köra på skymningälgen! Det är inte planerat iallafall :)
Har varit ute med barnen idag och pluggat lite häst. När jag åter kommer till stan så ska jag försöka plugga mer häst och även slänga in lite engelska!


Some small things, they tell you some small things, and then, it make your day, NOT!


En bild säger mer än 1000 ord.

Eller inte xD

Ingen Kommentar.           Puh. Pust. Hrmf. Fan!

Fattar inte.

Men är iallafall inte bakis och kanske svänger man tillbaka till stan ikväll. Hjärnan är ofungerande och imorn är det början på en cp-vecka med en hel dag med cp-prov.. Gah!


Utgång!


Sitter hemma nu och känner mej en massa redo, min bror som snömulade mej förut idag är på väg och ska skjutsa mej till Ånge. En gnutta snö på mej och han kommer vara död, för nu är jag en massa redo för först middag på knuten, sen hem till Jenny och peppa igång en massa innan jag, Jenny och Sofia ska på krogen och skaka rumpan av oss :D

Som sagt blev ju snömulad idag och det var en massa kallt pga att jag hade short och benvärmare och uppknäppt jacka! Vi hade även snökrig i hans king cab och ja, sen så blev ja ännu mer snömulad! Hahahahahah ;p

Kollade även på när Curlingkvinnorna tog guld inatt, nice sverige!!!! :D

Aja, nu blire PARTY!


Kärlek <3

Sitter här och ja.. Borde plugga en massa, eftersom vi har en del prov och grejs till veckan. Men nej. Lusten för det saknas helt! Så jag sitter här och försöker driva tiden lite.. Slickar mina sår efter att mamma började snacka om saker som jag inte vill snacka om. Fattar inte att viss skit kan vara så känslig. Bullshit lix!
Vid 8 ska ja och Therese troligen umgås! Vet inte vart eller hur, men som vanligt löser de nog sen! Har som sagt jobbat idag och det gick bra, hade jobb i drivvis hela dagen och mer finns de! Hualigen då ;p Middagen blev tacos och det är en massa gott! Efter middagen gav jag vovvarna mat och dom är verkligen mina älsklingar! Puss på dom <3 Innan maten gick jag upp till min yngsta bror och hälsade på brorsbarnen! Gud så söta! Jack är ett sånt charmtroll och Simon som promt skulle visa sina söndermonterade legogubbar! Kärlek! <3
Aja, kanske borde masa min rumpa uppåt. Vill inte, vill inte vill inte..

Plus att jag vet att det var något ja skulle skriva.. Hrmf..

-- Miss U --

Puss


Ledig - Då jobbar man!

Tjo!
Idag blev de jobb på schemat! Åkte hem igår mot alla odds och klev upp i morse och var en glad och arbetssam flicka! Just nu är jag mest en massa trött och skulle vilja sova, men ja ska jobba på! Kom även nyss på att vi har hästskötarexamen på måndag och att alla mina ridkläder osv blev klar i stan. Det gör att jag vill rycka mitt hår och skrika som ett as! För problemet är att jag inte hade tänkt åka till ås på måndag, utan åka direkt från Östavall och sen till stallet. Skjut mej! Någon som har en lösning på problemet får gärna säga till! :) Funderat på att låna saker på skolan, men deras hjälmar är ju så jäääävla fula..! ;o

Onsdagen var kul, men tiden på krogen blev en aning för lång! Hade en grymt kul förfest och sen att dansa på krogen var en massa skönt! Tycker synd om sanna och karin som var tvungen att åka hem tidigt =/
Kom hem vid 3-tiden på natten och hostade som ett as till halv 5. Då bestämde jag mej för att sjukskriva mej och sov då till tio nästa dag :p (Torsdag) Efter att jag vaknat då och hostat lite till, så började jag packa, koka spaghetti osv. Åkte vid 3-tiden hem hit till Östavall och på kvällen blev de tv, kolla på packningen, åka lite bil, kolla mer på packningen och Wampire Diaries <3

Ikväll blir det mys med min Tk och de blir som jag vill :) Men innan de ska ja ha jobbat klart och duschat, packat och kanske pluggat en del. Helt opepp på hästgrejs. Inte min grej.. ;o Sen så snöar det en massa idag oxå och de kanske är bra!? Vem vet, de e skönt iallafall att det inte är 200 minusgrader ute ;D 

Imorn blir de krogen med Jenny och Sofia! Och de kommer nog bli kung som alltid! Ska bara se till att jag får skjuts hem :p Lite jobiigt att gå 2 mil annars! ;p Aja, nu blir de åter till jobb och en massa siffror och papper :) Puss!Resorb - En kur mot morgondagenSitter här nu.
Klockan slår snart 4 och jag vågar inte gå och sova, för jag är rädd att jag ska vakna av hostan som typ kväver mej. Har fått i mej lite vitlök nu och snart 2 resorb. Vi åt lite innan vi åkte hem, men just nu känns det som om att jag kommer att insjukna igen. Men, de kanske var värt de? ;D


100dagars imorn :)


Efter ett besök av kaffesugna pojkar så blir det nu sängen! Sova ett par timmar innan jag ska försöka överleva skolan och sen ut i kylan för att festa för att imorn är det endast 100 dagar kvar till studenten :) Puss<3


Citatet:

"Jag älskar mode - mode är det som betalar min hyra. Men i den här filmen har jag engagerat mej mer än vad jag har gjort med något annat i mitt liv."
                         
                                     -
Tom Ford , Designer som just debuterat som regissör med filmen "A single man"Peppa!?

Sitter och försöker peppa mej själv för att snart är de 100-dagars! Mellan peppningarna är de hosta o svårt o andas osv.. Men jag vill fan ut! De kan liksom bli sista fyllan i detta hus ;o Helt psyko jag vet, men sant! Så nu ska jag peppa mera och troligen se på Pocahontas innan jag ska krypa ner i sängen! Ska kliva upp imorn och se på dagsformen och bestämma mej då om jag ska dra mej upp på skolan eller inte.. Vore bra, men ja..!

Aja, peppa peppa peppa! 102 dagar kvar ;DTIPS MOT FÖRKYLNING!

Här är bästa – och sämsta boten
Vill du upp ur sängen så fort som möjligt? Här är experternas betyg på läkemedel, naturpreparat och huskurer.
5 plus
Febernedsättande medicin. Bra framför allt för barn. Mår man inte dåligt av febern är det dock onödigt, eftersom hög kroppstemperatur tvärtom visat sig kunna skynda på ett tillfrisknande.

4 plusNäsdroppar. Tar bort nästäppan. Droppar lär enligt en del ha en djupare effekt än spray.
Echinagard (Naturläkemedel som godkänts av läkemedelsverket). Naturläkemedel gjort på blomman röd solhatt som enligt tradition lindrar förkylningssymptom. Ger bäst effekt om det tas innan förkylningen bryter ut.
Hostmedicin. Finns både i tablett- och vätskeform. Dämpar hosta, men tveksamhet råder om den slemlösande effekten. Bäst är dock Noskapin och Nipaxon.
3 plus
Ånga. Används sedan urminnes tider för att hålla luftvägarna fria.
Koksalt. Gammal beprövad huskur som används som näsdroppar och håller näsan öppen. Kan ges hur ofta som helt.
Sugtabletter mot halsont. Samtliga sorter på apoteket lenar svalget och stimulerar salivbildning. Bäst anses Bafucin och Strepsils vara som har en viss bakteriedödande effekt.
Echinaforce. Naturmedel av färsk Echinacea. Lär stärka immunförsvaret och lindra hosta och heshet.
Kan Jang. Naturmedel med viss förebyggande effekt på förkylningar.
Esberitox. Naturmedel som består av tre olika läkeörter mot bakterie- och virusangrepp.

2 plus
C-vitamin. Delade meningar råder om vilken effekt det har som förebyggande skydd.
Honungsvatten. Honungen i sig har ingen läkande effekt, men gör vattnet godare och dricka det ska man göra i massor för att bli frisk.
Värktabletter. Kontroversiellt. Vissa hävdar att de stör kroppens eget skydd mot förkylningen.
Vitlök. Gammal huskur som det råder delade meningar om.
Tea Tree halstabletter. Naturmedel av Echinacea, Propolis, mentol och Tea Tree-olja.
Dinamint C. Naturmedel i form av sugtabletter. Består av Echinacea, C-vitamin, zink och mentol.
Mentol. Naturmedel mot förkylning.
Oleum Basileum (Naturläkemedel som godkänts av läkemedelsverket). Naturmedel i form av inandningsolja som kan lindra förkylningsbesvär.
Bastubad. Gammal beprövad huskur som tros kan minska risken för att bli förkyld.
Kwai*. Naturläkemedel i tablettform som ska hjälpa mot förkylningssymptom. Består av torkat vitlökspulver.

1 plus
Munvatten. Lindrar irriterad hals och har viss bakteriedödande effekt.
Bio Garlic (Naturläkemedel som godkänts av läkemedelsverket). Ska lindra symptom i näsa och svalg vid förkylning. Godkändes nyligen som naturläkemedel.
Biokraft. Naturmedel i form av Echinacea-kapslar som ska lindra förkylningssymptom.
Propolis. Naturmedel av propolispulver.
Revitonil. Naturmedel i form av droppar eller tabletter som består av färskväxtextrakt av Echinacea, Silicea och kisel.
Förkylningsbrus. Naturmedel i form av en brustablett. Består av Echinacea som lindrar förkylningssymptom.
Antibiotika. Botar ingen förkylning och är inte till för ”egenmedicinering”. Ät därför aldrig gamla tabletter som ligger kvar hemma.
Aloe Vera Juice. Naturmedel som ska lindra tillfällig heshet och förkylningssymptom i näsa och svalg.
Drosinula. Naturmedel som består av råsocker, päronkoncentrat, honung, granskottskoncentrat, sileshår och murgröna.
Cai-Pan droppar. Naturmedel av japansk pepparmyntolja som ska lindra muskelvärk och andra symptom vid förkylning.
Zink. Har visat sig förkorta förkylningsperioden, men till priset av svåra biverkningar. Rekommenderas inte.
Cura Med hals. Naturmedel i tablettform. Består av norsk råmjölk som ska lindra halsont.
Kycklingsoppa. Är sedan gammalt känt för att lindra förkylningar och har i studier visat sig hjälpa övre luftvägarna att hålla rent.
Thymogen. Naturmedel som ska ge kroppen bättre motståndskraft.

Expertpanelen bakom rangordningen bestod av: Förre chefsöverläkaren på Tallmogården, Karl-Otto Aly, apotekare Sten Ronge, Hälsokostrådets ordförande Åke Färnlöf samt infektionsläkare Jan Sjölin på Akademiska sjukhuset i Uppsala.


Källa; Aftonbladet

 


Sjuk . Suck!

Fortfarande grymt sjuk.. Anar även att en ögoninflammation kommer, yey^^ Säg goodbye till veckan som kommer iaf.. Suck!


Sjuk . Varför?


Brukar aldrig bli sjuk. Så det är kanske därför som det enda jag kan göra nu är att förflytta mej korta bitar och sen dö på platsen jag hamnade på. Yey^^
Åkte ändå på stalljouren imorse för att jag inte ville att dom andra skulle behöva göra så mycket. Fixade lilla stallet och sen var jag helt körd.. Åkte hem efter stalltjänsten och väl hemma blev det en dusch och sen soffan och kollade på "Prinsessan och grodan". Den var faktiskt en massa söt film! Trodde dessutom att det skulle bli ett dåligt slut (visserligen fylld med kärlek, men.. :p) men sen vände allt och det blev ett sagolikt slut som det ska vara :)
Efter de skulle jag läsa lite tänkte jag.. Somnade och vaknade vid 17 och gjorde lite middag. Sen har jag suttit och kollat på barnprogram och varit ännu mer avslagen..
Blir snart kväll för mej! Hoppas ni har de bra! Puss <3

Viktoria Beckhams klackar
Snyggt eller fult?


Stalljour - På en lördag

Tjohoo!
Har haft stalljour idag och det jag har gjort är att mocka 10 boxar och fixat Vegards man en massa! Gudars vad snygg han blev! Haha, jag var en så skicklig på det kanske! Sen knoppade jag han oxå och märkte att 9 knoppar kanske är lite lite, men är hyfsat nöjd med dom! Så ser ett ljus i "lilla hästskötarexamens"-tunneln ;p
Imorn blir det upp kl 6 igen och åka iväg i kylan och sen hoppas på att bilen startar! Den stackarn måste stå ute och frysa i 17-19 minus i hur länge som helst.. Uscha..
När jag kom hem så duschade jag och sen gjorde jag middag, gott :) Efter det blev de att titta på Sherlock Holmes och äta glass och lite chips. Inge chipssugen (!) :o
Nu ska jag kolla fb och sen krypa ner och läsa lite innan ja ska göra mej ett försök o sova en god natt utan dumma drömmar! Puss <3Fredagsmys! :)

Idag är det fredag, dagen innan man ska få helg och vara en massa ledig! Men inte de inte, har stalljour på skolans stall och är verkligen såååå pepp. NOT! Ska kliva upp 6 imorn för att kunna vara i Brunflo 7.. Förkylningen tätnar, men jag har iallafall snackat i tele och haft fredagsmys (genom telefonen) med Therese :D Hur skönt som helst att få snacka med henne igen, var ett tag sen nu :p (mycket pga att jag är en virrpanna..) Men puss på henne!

Åkte till stallet idag vid 2-tiden och efter en massa pysslande och grejande i stallet så fick vi se sötSanna rida program! Jag tyckte de såg jättebra ut och ja kände mej som en stolt mamma :o (a) Efter så fixade vi hästarna igen och sen blev de hemfärd. Väl hemma så tog jag en snabbdusch (7min) och sen kollade jag 3dje avsnitter av Wampire Dairies igen :D Beroende? Hmm, ja :)

Aja, klockan är tio, så jag borde nog dra mej till sängen för att få sömn innan ja ska upp! Tänk på mej imorn när ni ligger och drar er i sängen och jag är ute och sliter i svinkalla kylan ;) Puss<3
Min grymma vän Therese:)


My new love - The Wampire Dairies!Klickade mej in på sexan och deras "play"-kanal och de e jag glad för! Kär i serien som fan nu och är glad att avsnitt 3 går om 20 min! Kan knappt bärga mej! Helt jävla kär i serien och gud vet jag! Skulle inte vilja bli uppäten av en vampyr, men serien är het som fan ändå!
En lätt rekommendation från min sida! Kärlek i massor och att karaktärerna är snygga gör ju liksom inte serien sämre precis! Så jag skickar min kärlek till serien och hoppas på att ni slår på 6an klockan 20.00 ikv!
Puss <3


Höjden av trötthet.Den här katten fick första pris i trötthet. Näst efter kommer nog jag. Sitter här nu och ska försöka att skriva ytterligare några rader på arbetet och försöka att inte riva av mej håret!
Slutade kl 12 idag och de känns grymt skönt! Åker hemifrån vid kl 2 imorn oxå, så man är drygt ett dygn ledig innan man ska göra något igen! Stallet då och ska kolla på när mina vänner rider dressyrprogram :) Sen hem och ladda för stalljour hela helgen.. Känns tufft att inte få sova på en lördag och en söndag, men men :p
Efter att jag slutade idag så har jag varit ute och gått med vovven och njutit av solen :) Satt mej även i solen en stund, men det var så kallt ute så jag gick in igen efter ca en kvart!

Kan vi första att de snart är 100-dagars?
106 dagar kvar ;)


FacebookMan behöver inte ens kolla på Os för att märka vad som händer! Igår fick vi guld och vad jag förstog så vann vi mot ryssland med 5-1 idag! Alldeles nyss så gjorde Anja illa sej som tusen, säger som alla andra att man får hoppas att de gick bra! Men ändå, vad skulle vi göra utan facebook?
Allt man snackar om kommer därifrån. Folk frågar en, vart har du hört det? Svaret; Läste de på facebook!
Om folk är tillsammans så är det (nästan) på facebook man märker det först! Har facebook tagit över vårat liv?
En sak är jag glad över och det är att alla skandaler inte lägga ut där.. Men istället kommer dom på bloggar :p Så ja, våra liv finns på internet och mestadels på facebook! Psyko!

Aja, nu är de godnatt! Puss <3

:)

Hade skrivit ett inlägg, men raderade allt.. Nu till arbetsrelaterade skador..! Puss<3Citatet:

"Folk behöver problem - en smula frustration för att skärpa till sinnena, tuffa till dem. Konstnärer behöver det. Bara grönsaker är lyckliga."

                       -William Faulker, 1949 års nobelpristagare i litteratur.I dont..


Min dator gillar nog inte mej så mycket, för jag kan inte lägga upp bilden jag målat i bloggen! Y lix? Aja, dagen har varit bra med en lektion på skolan och sen ett ridpass som gick dessvärre en massa sämre.. :o När jag kom hem så stekte jag korv och fixade middag och sen efter de har jag duschar, pluggat häst, sett Ncis och totally spies! Snart blir de sängen, bara kika runt lite här först! Puss <3


I don't wanna wake up with another
But I don't wanna always wake up with you either
No you can't hop into my shower
All I ask for is one ***kin' hour
You taste so sweet
But I can't eat the same thing every day
Cuttin off the phone
Leave me the ***k alone
Tomorrow I'll be beggin' you to come home


Morgon :)

Fick nyss reda på att samhälle är inställt, så funderar på att göra en macka till och mumsa i mej den och sen åka till skolan för att göra mina fina vänner sällskap :)
Trött är ja oxå och hitintills så har dagen varit ja, chockerande! Gurkburken var väldigt dum (ingen historia och ingen får skratta) och alla drömmarna i natt va värre!! Typ tusen av dom! HATE!

Igår ville inte bloggen fungera.. Men hade massa med funderingar och en vacker bild..! Men dom vill inte nu, så.. PUSS<3Alla Hjärtans Dag - En bakisdag?

Idag är det 14 februari, den dag då man ska köpa nallar, choklad osv och dränka ner den man älskar totalt. Själv så vaknade jag i morse, ryckte åt mej täcket, stoppade ner huvudet i kudden och lådsades sova. yeah^^ Efter att jag tagit mej upp osv så kom sötAnna och gav mej ett Alla Hjärtans Dag hjärta av choklad! Så sött :)
Stoppade i mej en pizza, sen städade vi som några as och sen började färden hem, lååååångt kändes de hem! Väl hemma så har jag fått lagat min älskling mat ( en av dom ) ; Spaghetti och Köttfärssås! Åt som ett as och sen har jag även gjort dipp som jag ska sluka ikväll med paprika! Har även kört lite brumbrum! Skoj :)

Vi har haft en bra helg! Eller jag har det iaf :D Umgåts med brudarna och festat med grabbarna! Druckit brunbjörn och "norsk" cider! MUMS! Igårkväll var roligaste kvällen och den enda kvällen jag tog en cigg! Hör o häpna :p Dansade en massa disco och nu har jag en fot som är vackert blå och som gör lite ont då jag går på! Men skoj var de! Rockade loss till Rydell & Quick och dagarna/mornarna efter så var vi lugna och bara lullade runt o så!
Sen så kan jag tillägga att det är många som kan norska! Så bara för att Anna sa hemlisen på norska, så fattade alla såklart ändå! Ett gott skratt och en fin lärdom xD

Så efter en fin helg, som jag gillar en massa, så är jag nöjd :D Baronen lämnade vi tidigt och om någon timme ska jag leka tant och spela bingolotto innan Wallander börjar! Sen imorn börjar en ny vecka som jag kommer gilla en massa! Speciellt om man läst mitt horoskop ;P

Nu ska jag fortsätta min bakisdag i lugn takt och skickar en puss till alla sötnosar! <3Vemdalen, here we come!Yeeeees! Nu är det så nära att man nästan redan kan känna på det! Bilen är tankad, packningen är halvklar och naglarna är målade! Imorn blir de fixning på morgonen och sen en lektion och sen puttra iväg till Ånge och handla mat och dricka och ta ut pengar :) Sen vidare hem till mej och packa de sista och äta lite innan vi fortsätter vår tripp till vemdalen! Så nice de ska bli ;D

Ikväll funderar ja på o äta en liten glassbit innan min nyttiga framtid (som ska börja nästa vecka) ska ta vid! Har inte gjort mycket nytta annars, men kanske borde göra de! vem vet :p

Aja, nu blir de soffan och mys och uppladdning för en fin helg med flickorna och Rydell & Quick!

Puss<3

 

 


Längtan!

Tjohoo!
Onsdagmorgon :)
Om ett dygn sitter jag på nålar och vill bara iväg! Och om ett o ett halvt dygn så sitter jag nog med en grogg eller liknande i handen och njuuuuuter av fjälluften! Någon som tror att jag längtar?
<3

Tisdagsmys :)

Tja!
Idag har jag klarat av skolan och sen även skrivit engelskagrejen när jag kom hem! Inte för att ja vet om det är som hon vill eller ej :o Sen så kom de kaffesugna pojkar som stannade ett tag och de va skoj, även fast jag kopplade bort när det blev snack om skotrar och crossar osv.. Fick tipe på en grym låt iaf, eller ska man kalla de 25 st?
Efter de läste ja häst och kollade på massa Ncis! Lite skrämmande de där med bloggen och att han tänkte döda henne.. Men men, jag löser ju iallafall inge mord här!
Nu gör de ont i armarna.. Måste sitta på min pilatesboll och den är lägre än stolen som gick sönder :p Den rasade samman i 4-5 bitar och ligger nu på verandan.. :o Funderar på att fusk sätta ihop den, så att ingen beskyller på mej? :o
Aja, puss puss!
Idag är det bara 2 dagar kvar till vemdalen och imorn är det 1!!! WIHOOOO!


http://www.youtube.com/watch?v=sp2CMK6Dh2c&translated=1


trött ;o

Sitter här och är ½ sjuk och trött som ett as.. Men vill gratta alla sötnosar som har ett jämt datum för sina förhållanden idag! Robin med 2 år och kussen Fanny med ett halvår! :D Stolt!

Tror ja måste krypa i säng innan jag somnar här på datorn.. O btw, ja e visst söt :o
Citat av Kate Moss
              "Inget smakar så gott som känslan att vara smal"

                     -Kate Moss delar med sej av sitt motto till skönhetssajten WWD.
Måndag!

Måndagmorgon :)
En helt ny vecka framför sej och slutet ser otroligt bra ut! Speciellt med alla<3dag som återhämtnings- och bakisdag! haha :p Idag är det en lektion vid 4, imorn är de samhällesprov som är viktigast och sen rullar de på! Ska bli grymt skönt o komma in i stugan och skåla med brudarna!! Fan, de e 3 dagar kvar!! Vi som snackar om de här sen typ Norge-resan om inte innan! Yeah ;) Kanske borde börja lyssna på rydell&quick igen så att man kommer in i rullningen! xD

Aja, nu ska ja ut på en uppfriskande promenad och sen fjäska för datorn om att han ska vilja göra en skiva till mej som vi ska lyyyyyssna på då juh ;P

Puss<3


P.s. Ida var sötast igår då hon kom och hade högläsning för mej! Puss på henne!Armanis nya modell
Armani har bytt ut Beckham motReal Madrid-spelaren Cristiano Ronaldo!
Tror inte vi tjejer är besvikna!?


Lovethings


"Tis better to have loved and lost, than never have loved at all"
-Alfred, Lord Tennyson


"And love is a thing that can never go wrong"
-Dorothy Parker


"The heart that has truly loved, never forgets"
-Thomas MooreLördagsmys :)

Har haft en fin dag på stan med shopping och bra sällskap :) Handlade väskor o en massa smågrejer :p en tjöja och en speciell bok blev de oxå! Älskar att shoppa och ändå hade jag inte "shoppingfeelingen" i mej idag :p Sen blev de filmmys hos Marielle o de va oxå kul! :) Jag, Ida, Marre o Sundberg kollade på Alvin och gänget 2 och Sommar med Göran! Haha, och sen blev de en del bussnack med ;)
 Så hela dagen har flytit på och nu säger mina öron ifrån.. Gör int så inihelvete.. Kan typ inte göra ngt alls med munnen... Sen när man sväljer så känns de som om att halsen ska gå av o huvudet lossna..
Ska trycka i mej lite honung och ta en ipren eller något..

Puss på er och tack sötnosar för en fin dag :D
Saknar min sötnos ibland..

Hoppas han har de bra!

<3

 


Singel!

justin-timberlake-rankin.jpg image by stranger2003

Nu flickor är pojken singel!

Uppbrottet mellan Jessica Biel och Justin Timberlake är nu ett faktum.
Dom hade varit tillsammans i 2½ år, men under senaste halvåret har dom synts alltmer sällan och rykten om romansen mellan Justin och Rihanna har florerat.
Ingen av dom omtalade personerna har kommenterat uppbrottet.


Vegard :)

Sådär!
Har hoppat sötnosen Vegard :) Han var så duktig så, min lilla pärla och jag fick tillbaka längtan av att börja hoppa och kanske tillomed fortsätta med hästarna senare..! Hoppas studs, 5,5an och galoppbommar innan ett hinder (heter de ngt spec?). Inga höjder precis, men skoj ;D Han var så duktig så och jag med! Sanna var oxå söt, men ja e rädd om min beeeebis!

Nu sitter jag med en hårinpackning som ska vara inne en timme.. ;o Sen blir de dusch och ta bort skog på ben m.m. Ska bli skönt o duscha, längtar som fan :) Sen borde jag plugga, men skulle tro att de blir annat!
Hatar min stygga hals iaf, den gör ont!
Hade ingen bild på Vegard på datorn nu.. Men så här fint e de utanför mej :)Fakta
En kuk är en kuk liksom, instruktionsboken är ett par meningar långt.Kvällning!

Åt gomiddag hos moster och hennes gubbe :) Gott som fan! Kusinerna var oxå där och ena kusinens kille och han fick lätt godkänt :) Sen att lillvovven var där gjorde de hela bättre! Myste med den en massa! Sen skulle ja o mamma åka till lillänge o köpa ngt till henne på apoteket. Tog chansen o lurade av henne en bafusin och köpte resorb-hallon till mej tills vemdalen! Sen handlade jag mat (eller lättdryck och toapapper typ) + ost innan vi skulle fara tillbaka. Plockade upp Daniel vid tåget och sen blev de en massa farande fram  o tillbaka! Inget mej emot, men halsen säger att ja e elak xD Ont som fan gör den ;o
Haft en grymt trevlig kväll iaf! Synd att ja blev så trött på slutet bara, men ska upp imorn o försöka mej på att göra något bra på hästryggen, så de blev att åka hem helt enkelt :p
Nu funderar jag på att ta en massa honung och sen krypa ner :) Kanske blir lite läsning om Nikki m.f ;)Puh :)

Eftersom min älskade dator hemma jävlas som få, så bestämde jag med för att stanna på skolan några minuter extra. Just nu har det snart gått en timme och jag har bara fått mer att tänka på! Men iallafall anmält mej till högskoleprovet här i Ösd :) Nu gäller de bara att få med mej mina vänner så jag slipper göra de ensam! Och att betalningen ska in oxå.. Puh..
Vad man ska läsa är ju nästa problem, men ska fundera ut det ngn dag oxå...!

Igår var en dag som var dum med mej och desamma på morgonen som var! Dumma idiotiska prov lix... Hade pluggat som ett as i en vecka, men när man sitter där så finns de tuuuuusen andra idiotiska saker! F***a lix!!??
Men får väll överleva detta spektakel ändå...

Ikväll eller vid middagstid ska ja hämta mamma vid tåget och sen åka vidare till moster för middag med kusinerna + pojkvän! Intressant :) Sen vet ja inte om jag ska agera mer skjuts eller om kvällen blir lugn ;o Hoppas iallafall på att kunna sova inatt, eftersom jag imorn kommer att antagligen få nya blåsor av Vegard.. Stå ut Malin, stå ut! Fattar inte hur jag lyckades få dom där jag fick dom heller.. Men men!

Har blivit expert på att babbla nu iaf! Vet precis vem jag ska skylla de på :p Aja, ska åka hem nu och kolla om ja kan fixa datorn med mina magiska händer eller om jag ska ta och städa huset.. Hrmf! VUXENPOÄNG :D

Puss puss <3


^-^

Suger, hmm ja!

Klar med dagen nu iallafall och ja luktar äcklig klor o ha på ngt sätt svårt o andas ;o men, ska försöka göra ngn nytta. kanske kolla en säng på engelskan eller något.. Känner mej konstigt trött oxå.. fan.. Energikick? ;)

Bild på oss flickor från helgen!
So cute!
Give us a smile!
Then we smile back!
Kisses:*^^

Snurra runt, runt, runt, runt.. De e va ja gör på nätterna.. Mycket sömn då? Nej... Och nu ska vi göra 1a av 5 prov på idrotten.. Hjälp ;o

Pluggkväll

Myst och pluggat med jenny ikv :) Faktiskt lärt oss lite iaf! Och sen blev de "mys" eller omkullkastning med Ajax o Robin. Försökte även att lära dom sin svenskagrej... aja, illa kommer de gå för dom!

Nu tycker ja synd om min sanna som har ont! Stygga gud som e dum med henne, va snäll med min lilla tös!<3

Aja, ska snart krypa ner. "Sim"-test imorn som jag gruvar mej för.. Och hoppas att inte nacken/ryggen eller va de va som tog smällen gör ont imorn!

Vad snabbt man kan vänja sej vid en plingande tele..!
Puss!

Make a move!


Har precis kommit från skolan! Skillnad attsluta kl 2 istället för halv 6 :p Så nu sitter ja och är hungrig och funderar på att göra en tidig middag innan man ska iväg till Torvalla och plugga häst med Jenny :) Och jo, vi ska verkligen plugga! Inga latheter eller fjollheter... PLUGG! ;oJag i förra veckan :)
Till det hade jag en kort svart söt kjol, svarta legging och klackskor!Luggen är på villovägar!
Men denna klädsel hade jag på utgång på lördagen :)Mina älskade lila skor!
Lite extra repor på dom efter helgen, men ser de som extra krydda :)Mina naglar, som är något mer glänsande och snyggare i verkligenheten
och sen fina väskan som nu även kan kallas den trasiga väskan :pMin fina plats som jag tillbringade hela min bakissöndag på!
Ser kanske hårt ut, men otroligt skönt och helt utan krav :)Sist, en bild på mej från idag!


Puss på er och hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!


Uppdatering v.4

Okey, här kommer uppdateringen.

Lördag; Åkte till Anna P där vi drack lite o så! Och allt rullade på tills vi skulle ta lite minty o päronmojs :p Därefter e minnet lite sämre ;o Kom iallafall iväg och jag har hört av alla att jag var en glad flicka! Minnet e tillbaka på slutet och jag dansade väldigt vingligt med en god vän från Östavall! Sen så e min jacka borta och sen gick de utför. För att inte gå in så långt på hela händelsen. Kom hem i första skjutsen och jag är inte hatad av så många av vad ja vet än så länge! Men skitsnack kan ni stoppa upp i rumpen..! ;p
Bild kommer nog senare.. ;o

Söndag; Vaknade och mådde okey. Sen kom baksmällan och jag trivdes på golvet på mitt täcke och åt chips o dipp. Vid 7-8 tiden kunde ja äta lite paprika och morötter oxå och sen kom aptiten tillbaka! Gick och la mej vid 12 efter att ha sett reprisen på Andra Avenyn med mamma :)

Måndag (Idag); Vaknade imorse innan mamma kom hem och gick ner och höll henne sällskap innan hon skulle tillbaka på jobb. Meningen var ju att även jag skulle jobba oxå, men eftersom de va dåligt väder så åkte jag tidigare så att jag inte skulle komma för sent! Men läraren var sjuk och alla utom jag fick reda på de.. Facebook är min vän, annars hade jag nog varit (ännu mera) arg om ja hade åkt dit. Kvällen efter de har varvats med plugg och en massa serier på tv! Godis har oxå ramlat ner och x antal kakor.. Gott, men onyttigt!
Funderar på att krypa i säng eftersom sockret stiger mej åt huvudet och de börjar snurra.. Plus att de va ett grymt läskigt avsnitt idag på CSI! ;o

Puss<3


Hrmf?VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK? ;o

 


RSS 2.0