Bilder från helgen :)



Min pärla :)



Me :)



Redo för en strålande kväll!
Inte lika lyckad, men i helgen kör vi hårt!

Wish us luck darls ;D


Snart Yran :)




Sitter på jobbet i vanlig ordning och Ida är hemma och är söt! Har jobbat på i ett sträck hela dagen, så unnade mej lite bloggskrivande nu.. Vet bara inte vad jag ska skriva om?

Åker iallafall på yran imorn med Ida och Tessan! Ska bli riktigt nice :) Vi ska gå runt och vara snygga och kanske en aning fulla och tillslut antagligen hamna i samma rum och sova innan nästa dag börjar!
3 dagar och fredagen med Johnossi är den jag ser fram emot mest! Och sen att träffa allt folk ska självklart bli skoj de med!

Idag blir det att packa, fixa och åka till Ånge en sväng!

C ya! :D


: D

 Blev sent inatt för mej och lilla LingLing! Somnade efter 3 och därför så började jag inte förän 11 idag! LingLing sover nog den lilla söta, men jag känner mej grymt utvilad efter 7 timmars sömt! Oförskämt, ja ;)

Puss Puss



Nyklippt och osminkad på Simons 5årskalas :)


P!nk, Takida, Good Charlotte, alkohol och Ida Ring :D


Visst låter det underbart? ;)

Det var det! Minus var Fränsta Festivalen (om de verkligen ska få kallas festival kan vi nog tveka enormt till..) men annars har jag haft skoj!

Allt började med att vi på torsdagkväll började våran tur till Göteborg. Kom ner vid 4 på morgonen och sov på "Hotell Johansson" som helt enkelt är min röda golf. Inte världens skönaste och ändå sov jag nog bäst :p Gjorde Gbg på dagen och handlade lite som troligen kommer användas på yran! Rean gjorde oss blinda och efter de blev de en "inte så god"-kebabrulle innan vi tog plats på Ullevi! Vi satt där i två timmar innan det hela började och när Good Charlotte kom in höll jag på att bli ihjälslagen av  Lilla Ida  som satt bredvid mej hyper som fan, sen var det min tur att slå på henne då Takida kom in. När P!nk kom var båda hesa, MEN FAN VILKEN SHOW HON GJORDE!!!! Helt underbart och man märker att hon verkligen gillar att stå på scen!
Efter köade vi ut och tog bilen hem, en lång resa hem med farligt trötta chaufförer..

Kom till slut hem vid 10-tiden på morgonen och jag och ida sov 3 timmar innan vi gjorde oss klar för en utekväll! Superladdad och med endast vofflor i magen åkte vi ner till Anna P på förfest och drack vin och "fischerman-shots"! De tog ;) Kul hade vi, synd att Fränsta inte var lika kul..
Bilder innan vi åkte ner kommer komma in till slut :)

Igår hade vi SATC-maraton tills jag höll på att dö av trötthet och imorse klev jag upp strax efter 6 och åkte in och jobbade! Ida sover så sött och är en aning avis på henne.. :p

Åter till jobb, finns på mobilen om ni vill, vågar och har lust ;)


Smiiiile :D


Äter lunch nu, precis jobbat färdigt :)

Snart åker vi och de känns riktigt bra! P!nk, Good Charlotte och Takida!!! Bävar lite för den långa resan och min fisande bror, men annars så ;)

Puss på er och får ni tråkigt finns jag på "juppinallen" :)



:)




Jobbade igår, möblerade om rummet och åt ballerina :) Riktigt trevligt var det! Trött som fan när man kommer hem och stämningen hemma sög efter att vi blev oense efter middagen.. Suck it och släpp det?


Klev upp imorse och tog en långdusch för att vakna, blev typ motsvarande effekt. Sitter på jobbet nu och kämpar med lönerna och sen ska jag iväg över hela j*vla kommun med tunnor.. Suck* Kommer säkert bli lång jobbdag + att de e kalas för Blongen 18.00 och mellan det ska vi hinna till Ånge och handla. I jobbarkläder.. (!)


Känner dessutom att jag behöver semester, en paus från det här och kanske förstå vad jag vill?





Happyface! :)


Som ni kanske märker har sidan fått ett nytt utseende och söta citat! Allt av söta Sanna :D Tyckte det blev jättebra och är toknöjd! Vem älskar inte lite nytt? ;)

Appropå nytt.. Tog ledigt igår och åkte till Östersund. Hann att vara på lillänge, öb 2 gånger och gå på mittpunkten innan vi var tvungen att skynda vidare :p Hann med att köpa smycken, nagellack, kläder och 4 par skor! Älskar verkligen skor (a)
Efter det drog vi vidare till Lit och hälsade på Marita! Satan vad snyggt hon har fått det i huset och det var riktigt trevligt att hälsa på :) Kändes lite konstigt bitvis, men ja.. Sen vidare till Jennie och snusade sööööötbebis! Världens sötaste och han skrek inte ens när det var min tur att mysa lite! Helt underbar liten pojke som heter Melwin :D
Efter det åkte vi vidare, åt en pizza på sibylla (jättegod) i Brunflo och sen blev det bilbingo i Vitgården! Inte jättekul egentligen.. Men var 1 nummer ifrån 9000 kronor och 2 nummer ifrån 16000 kronor, så det var iallafall jäkligt spännande 2 gången! :p Men vettefan om det blir nå mer bilbingo nu på ett tag...


När jag tog mej upp i morse när klockan ringde 06.15 ville jag typ dö.. Enormt trött, men tog mej upp, blev lite piggare av kallvatten och nu har jag ätit pizza till frukost och jag tror att jag blev mer pigg av det :p Jobbar idag då, och kvällen kan bli spännande eller helt enkelt inte spännande! Haha xD

Om lördagen kan jag säga att det var grymt skoj och att vin gör en otroligt glad! :) Att benen ser ut som prickigkorvar av alla bett vill jag knappt kommentera.. Pussis!

Jag ser inte. Jag säger inget. Jag hör inget.



Imorn + grogg


Snart ;D



Känns som om att det är väldigt nära nu! Endast en vecka (ikväll) tills jag, Ida, Jennie och Fredrik åker till Göteborg för att kolla på P!nk och Takida! Känner mej grymt peppad nu och tror att det kommer bli grymt! Lite jobbigt att åka ner och tillbaka inom 1-1½ dygn, men bror e rastlös och vi ska på fränstafestivalen :D
Lyssnade igenom låtarna igår och jag älskar dom flesta, helt underbara låtar med henne! Texterna har betydelse och man känner med henne. Och att se henne kommer att vara en otrolig upplevelse!
Att få se Takida på en och samma gång känns oxå bra! Jag kommer liksom härifrån, men har ännu inte sett dem live. Sjukt, men sant! Men nu jävlar ;D 80 mil enkel ska vi åka! Ca 10 timmar..


Laddad ;D

Försöker dessutom ordna upp mitt liv, men har fortfarande taggarna utåt.


Veckans tema: Arg.


Har valt att kalla denna vecka för Arga Veckan. Pga att det mesta jag gör och det mesta som händer mej går illa och det gör mej arg. Thats it. Så enkelt är det.

Blir dessutom skitarg för saker som inte jag skulle bry mej om annars, så ja. Något är fel och jag ska bli normal igen då det löser sej.

Okey?


Student & Studenttider


Hejsan alla söta :)


Har haft en bra helg, mestadels med mej själv :) Ångrade lite att jag inte åkte till Elin eller till Östersund, men hoppas det kommer fler liknande erbjudanden i framtiden!
Har fiskat, solat, umgåts med familjen, varit på bilbingo (vann inget som vanligt..), badat, varit på haverö strömmar och hälsar på Kristina och kollat på hennes underbara tavlor, fixat håret (grymt nöjd, ska bara lära mej att fixa de själv..), pussat på hundarna, firat simon 5 år osv osv :)

Just nu tog jag en micropaus från allt på kontoret. Har fått en ny uppgift och det är att röja här inne. Problemet är att jag inte får slänga något utan tillåtelse.. Och hur ska man då få någon skillnad?
Tycker iallafall det är skoj och ska alldeles strax fortsätta med slitgörat!

Är ven nervös för tydligen kan man få högskolebeskedet idag. Trodde att det var på torsdag, men såg alldelesnyss att vissa har fått det idag.. Fuck! :o

Nu ska jag koppla bort hjärnan med en massa damm, smuts och Bandit i mina öron :)


Killar har ingen hjärna


Okey, jag älskar killar och det speciellt i ett sammanhang. Men det är inte det jag menar just nu..!

Det jag menar är att killar är så underliga, om dom blir skjutsade av en tjej som har körkort så är det som om att man kapar snoppen av dom (alltså att dom känner sej omanliga), samma sak är det då dom blir dissade när man inte orkar med dom för att dom är jobbiga. För jobbiga. Killar kan liksom vara söt på olika sätt när dom är jobbiga och oftast beror det nog på känslorna man har för dom. Men om inte killen kan bete sej som folk mellan smsen eller msn-studerna så kommer det ju heller aldrig finnas några känslor där och om det en gång fanns några så kommer dom att ha försvunnit för länge sen. Och om dom säger en sak och gör en annan, är det meningen att vi fortfarande då ska ligga med benen isär och vänta på dom?

Förlåt för brutaliteten, men när ska det gammeldagsa försvinna och släppa in det nya? Snälla...


Recept Orgasm

8 cl Mjölk
2 cl Baileys
2 cl Kahlua
2 cl Amaretto
Skaka alla ingredienser i en shaker fylld med is, sila upp i highballglas.



:D



Sitter på jobbet med bara 2 timmar kvar till en helg som verkar bli väldigt mycket sovande på! E trött som ett as och skulle kunna sova i en vecka som det känns.. Och ändå somnade jag strax efter halv 9 igårkväll? :p
Det enda som är bokat i helgen är att jag ska motionera lite, Simons 5års kalas och förhoppningsvis en ändring av håret med hjälp av Jennie :)


Just Nu


Jag e så heeet, så het!
Kan ingen svalka mig?
Aldrig att jag klarar det här!
Så heeet, så het!
Kan ingen svalka mig?
Ta hand om mig när jag faller, jag ramlar omkull!
Fatta att jag inte faller för att jag e full!


Men allting gick så snabbt, plötsligt var du bara här
Dina fingrar fumla' och min blus den gled isär


You're so much cooler when you never pull it out
'Cause you look so much cuter with something in your mouth



Snart pension för bror!


För er som läste bloggen igår så kan jag uppdatera att jag är ett lika stort frågetecken idag, men det jag vet är att jag är trött efter en jobbigcykeltur på rasten, att jag är hungrig för att lunchen börjar om 15 min och att jag är sjukt sugen på naturliga ting!

Ikväll ska vi fira min bror som fyller 32 gamla år idag! Snart pension! Endast 33 år kvar! Om jag ska vara ärlig så skulle jag ha panik! Men sen är det oxå så att han har nog kommit en bit längre i livet + att han inte verkar ha lika stor prestationsångest som jag har :p

Pussis :)



Vem är jag?


Känner mej förvirrad och inte alla som mej själv. Känns som om det är jag i skalet men som någon annan inuti. Och vad gör man åt sånt? Jag brukar älska solen! Just nu känns den mest varm + att jag inte tycker att jag ser någon skillnad i brunhet efter att jag har varit ute i solen.. I vanliga fall smiter jag hem ca 10 min innan, nu åker jag nästan aldrig innan klockan fyra. Positivt, oh ja! Förut ville jag shoppa gärnet, nu känner jag att jag inte har lust och att jag bara vill ha "nödvändigheter". Haha!

Aja, kanske kan kallas gammal eller så är det helt enkelt en annan person som flyttat in i mitt skal.

Puss..


Då, nu och framtiden :)



Igår fixade vi med studentkorten och kollade på film tillsammans, jag och mamma :) Innan det pantade vi burkar, löste in min vinst på trisslotten (25kronor som jag köpte en ny lott för och vann 25kronor på nytt!) och hälsade på farmor på Juånäs! Passade även på att bada där en snabbis och fick tillslut hunden att hoppa i från bryggan! Yeyyy :D

Imorse klev jag upp i vanlig tid och insåg att jag behövde duscha, så skönt! Kände en anings tidspress, men de gick det med! Var 5 min innan på jobbet, visserligen osminkad men ändå "propert" klädd. Inte för att det är en klädkod på just det här jobbet, men det är ändå kul att kommentera xD

Efter jobbet idag ska vi troligen åka och handla i Ånge och hämta farmor där! Ska handla nyttig mat och ingredienser till brödet som jag har fått för mej att jag vill baka :) Lägger upp recepter senare om jag lyckas med det!

Det var sista dagen på detoxen igår också och det känns bra! Visserligen mådde jag jättebra sista dagarna (-svagheten..) och jag känner mej rätt pigg, men det ska ändå bli skönt att kunna äta mat som smakar bra :) Ska dessutom börja motionera på riktigt från och med nu. Promenader, joggingturer och styrka hade jag tänkt mej. Vi får se hur planerna håller, men om jag och Ida ska kunna springa loppet i Sthlm i höst så måste jag nog börja göra något för LillaIda har sprungit hela sommaren :)

Puss på er och åter till jobb!





3-dagars Detox


Gårdagen gick bra, endast lite skakis. Inte hungrig eller något.
Men idag är det dag 2 och jag skakar, orkar inget, har hjärtklappning.. Men har efter många tveksamma minuter bestämt mej för att fortsätta! Ska käka det äckliga drickbara grejs som följer med och hoppas på de bästa! Hoppas på den härliga känslan och kanske en typ smalare midja elr ngt.. :)

Ikväll blir det nog bilbingo :)

Puss!


RSS 2.0