4 DAGAR KVAR! ;D




Behöver jag nämna att studente närmar sej? :D

Körfältsgrillen ikväll! Och min kropp e fortfarande i otakt sen i helgen! Ladda om och så nu ;)

Pussis <3



En bal på Gamla Teatern!







Som sagt!
Vi har varit på bal och detta är 2 av alla bilder som knäpptes dn kvällen!
Helt underbaramänniskor på en underbar kväll!
Puss<3


JOEL KINNAMAN




Sveriges hetaste skådis:

"Jag skriver bara kärleksbrev när jag gjort något dumt"

Ålder: 30
Bor: LA/Stockholm
Civilstatus: Ingen kommentar.


8 dagar kvar :)



Idag har jag:

*Varit rätt bakis
*Varit väldigt nervös
*Gjort slutprov i hästkunskap (Ska kolla resultat sen..)
*Klarat idrott och fixade därigenom ett finfint betyg :)
*Shoppat de sista inför balen
*Skrattat som en galning åt sanna och idas chokolate xD
*Skickat in skadeanmälan. (Grymt jobbigt att skriva om det..)


Nu:

*Laga mat
*Ligga i sängen
*Vara allmänt söt
* Troligen kolla på Vampire Diaries


Självklart en egobild med studentmössan ;)



Jag, Kajsa och Therese <3




Snacka om glad!

Längtar efter en kväll som denna igen :)

<3


Idag och Imorn!


IKVÄLL




IMORN: 2 PROV.
HÄST + IDROTT




OM DET GÅR DÅLIGT...






1000 DAGAR HAR GÅTT, ENDAST 10 KVAR!



Typ dom mest underbara orden som jag hört på länge!
Vi står där på trappan och jag hör dessa ord! Sen ska vi sjunga och ingen kan sången och efter de så är de tillbaka till skolbänken!

Känner mej en massa laddad nu och ikväll ska jag bara ligga inne och peppa och försöka att inte bli sjuk! Imorn blir de lite alkohol och förhoppningsvis är det varmt så att vi kan vara ute, annars blir vi flickor hos mej :) Endast flickor denna gång!

Sen är det fredag och då är det bal!


(8)  Men, vem vill vara en etta nu OaaaOaaa!!  (8) 



Måndag



Har hunnit med sååååååå mycket! Men min dator gillar ej min blogg, så sammánfattar de hela med att jag är sååååååå Samantha! Och att jag inte fattar de.. Puss!



Depends Ögonbrynspenna



Vill ha!


En sjukligs söndag.


Vaknade vid 4-tiden natt och förstog inte vad jag gjorde vaken då. Höll på att dö och osv. Sov ett par timmar till och sen har dagen tillbringats i sängen med resten av säsongen av Vampire Dairies. Kung serie och sjuk dag.. Skulle ha sovit för ett tag sen och förhoppningsvis kunna sova för att kunna vara en människa imorn.,. Tangentbordet jävlas oxå..
Puss


Nedräkningen har börjat!




Att sova länge är en helt underbar grej! Samma som att färga håret, raka benen, gå runt naken, kolla på röran och inte bry sej, skicka in samhällesuppgiften, kolla på dåliga program, att det är 13 dagar kvar till studenten och kolla ut och tänka hur tjock alla människor som handlar på Daffys idag kommer att bli :p

Det som inte är lika underbart är att rakhyveln är vass, att färgningen även färgade huden och samhällesuppgiften lika gärna kan klassas som skräp..

Men det är sånt som man tar sen eller hur?
Känner iallafall för att kolla på bilar idag och kanske klämma in ett samtal med Tk :)

PussPuss


2 veckor kvar!



Så grymt jävla trött!

Men dagen har bestått av ledighet, vilket inkluderar sol, shopping och flickor! Dessutom är det bara 14 dagar till studenten! Wiiiho!




Folk går så konstigt!


Alltså, solen sken och de verkade varmt ute, så jag gick ut och satte mej i parken. Fan va kallt de var :o Östersund är helt enkelt inte varmt.. Blåser så man tror att man ska frysa ihjäl så här på kvällskvisten :p

Men iallafall, de jag skulle komma fram till var att folk går så konstigt! För när man sitter här ute så går de förbi X antal personer och ja, jag kollar. Det var egentligen inte meningen att lägga märke till hur dom gick, men va fan. En av dom som gick förbi gick konstigt (jag kan inte säga hur, för då blir jag nog kallat något fult) och då kom jag att tänka på hon som gick framför mej idag då jag var på väg från stan.. Suck lix! ;o Hon gick oxå konsigt..
Men vem vet, jag kanske också gör det. Men det gör mej så förvånad att jag märker dessa saker då jag är 100% okoncentrerad på annat..

Och till sist: Inget Vampire Diaries ikväll för dum hockey.. Och jo, det är sexigare med W!

Puss :*


Pussis : )


Känner mej trött!

Men har iallafall varit på skolan idag oc sen stan med flickorna! Blev e ögonfransböjare (eftersom den andra ä spårlöst försvunnen i vemdalen..) och hårspännen me blommor :)

Nyss har jag lyxat till med nudlar + grönsaker och nu bränner tungan som ett as! Tydligen var det "hot".. Trodde inte att det fanns på nudlar om dom ej kom från typ thailand..

Aja, nu tv och kanske bädda sängen.. Eller plugga, och sen kan man ju hoppas att Vampire Diaries inte är inställt pga hockey..Pussis :D


MAT FÖR SEX:


Det här ska du stoppa i dej:
*Mörkchoklad
*Olivolja
*C-vitaminrik frukt
*Mjölk och ost
*Fiskolja och fet ost
*Valnötter och linfrön
*Vilt
*Avokade

Det här ska du undvika:
-Kaffe, te och cola
-Solrosolja och majsolja
-Ginseng, ginkgo och andra uppiggande örter
-Socker och stärkelserika produkter
-Sojaprodukter
-Alkohol och cigaretter


:)


Min förs skoldag idag efter fleeeeeeera ledig dagar! Klarade mej igenom den och det är alltid lika kul att träffa mina älsklingar! <3

Nu ska jag åter till plugg! puss..


Så jobbar din hjärna inför kyssen!


1. Syncentrum
    När kvinnan ser mannen böja sej framåt och titta på hennes mun så skickas hennes signaler från synintrycket i syncentrum i nackloben.

2. Intrycket tolkas
    En kopia på synintrycket skickas nu till syntolkningssystemet i tinningsloben.

3. Bilden jämförs
    I kvinnans syntolkningscentra jämförs nu den nya bilden med tidigare lagrade bilder som finns i centrats spegelneuroner, bilden i detta fall känns igen (kanske från tidigare erfarenheter).

4. Minnen aktiveras
    Information skickas vidare till en region i hjässloben. Här finns känslotankar från tidigare kyssupplevelser lagrade i spegelneuroner som en slags bank. Nu aktiveras de.

5. Simulerar mannens känslor
    Signalerna går vidare till ett område i pannloben. Där finns också spegelneuroner som tankemässigt - utan att fysiskt göra det - härmar hans inledande rörelse. Skeendet går blixtsnabbt - snabbare än de medvetna processerna. Kvinnan simulerar mannens känslor och avsikter i sin hjärna och förstår omedelbart att hans avsikt är att kyssa henne.


Källa: Expressen Söndag


Snart då jävlar! ;D


Äntligen har jag insett att vi snart är klar!
Insåg idag då jag träffade Anders att det snart är bal och sen student! Att till helgen ska jag färga håret och sen är det dax för fixning av olika slag och förhoppningsvis även mösspåtagning! (om våran skola nu hänger med..) Det är helt sjukt och det börjar kännas sååååååå bra! :D
Nu ska jag läsa lite på min otroligt lediga måndag och ha på mej studentskorna!
 Puss på er! <3


^-^



Har njutit av en promenad i värmen, suttit ute och läst och sett The Bounty Hunter. Gillar livet i stan och snart ska de komma någon och kolla på lägenheten! Önskar bara att mina tankar kan förstå sej själv, så att jag slipper lägga mej i. Aja, ska snart kolla på älskade Greys som jag missade i onsdags! :D


Men ja, This Is Bullshit.


En massa bus i solen :)


Har träffat Kristina idag och även busat med hennes 3 månader lilla valp! Vill oxå ha en sån bebis! Den var typ lika som mej och tydligen så sov den rätt gott när jag hade åkt (a)
Är tillbaka i stan nu iallafall och de känns bra! Hade vela varit ute och gått, men jag är en fegis så jag hamnade i sängen med chips! Yeees xD
Solen har skinit idag och jag kristina och martina spelade kubb i solen! Yiiha! Åkte sen till stugan och åt mackor till middag och så!
Nu skriver jag en massa sms och önskar att vissa saker aldrig händer! haha

Ett förvirrat inlägg ja.. Trött en aning :p

Kollar iallafall på sommarkrysset och kollar på det fina vädret utanför! Puss <3


Tänkte på en sak..


...

Folk säger ju att vin och öl smakar olika beroende ut vilket glad man dricker dom.

Gäller det även vatten?

...



Regnet det bara öser ner...


Regn, Regn, Regn och Regn plus lite Åska!

Har hunnit med att åka hem, hälsa på farmor, städa i förrådet där alla min älskade hästprylar finns (och ja, dom luktar fortarande Fredrico..) och sen hälsade jag på söta barn på dagis :) Snacka om att dom är söt då dom ska förklara saker och så stolta då dom säger rätt! <3
Har även hunnit med att åka ner till Ånge och köpt pizza och handlat lite mat! Nu sitter jag här och funderar på att ta ett tag i samhälle istället för att sitta och tänk om ochom igen att jag och Ida inte förtjänar det här..!

Pussis!


Långt ut i ingenstans..



"He ate my heart.. That boy is a monster!" - LadyGaga´s Monster



Sitter i stugan nu och har konstaterat att mitt internet inte har täckning här.. Det som troll använder i skogen.. Betyder det att jag är långt utanför skogen nu? ;o Skogen utanför skogen typ..
Pappas inter fungerar iallafall någorlunda, men man saknar ju bredbandet man har i stan. Saknar typ stan ändå.. Uscha, hur ska jag klara sommaren?

Sitter här iallafall nu och tänkte försöka med på samhälle. Men på något sätt så vet jag inte hur jag ska börja så då lockar blogg, facebook och till och med bilddagboken mer..
Igår var jag även oense med min familj och gick ut till mej klockan 22 och somnade innan 23. Hur kan de komma sej att man är så duktig att gå och lägga sen då man inte behöver kliva upp? :p

Nu åter till arbetet och jag tackar min Ipod för att jag får musik in i mitt huvud!

Även grattis till födelsedagsbarnen Simon och Jim idag :)


11 maj 2010


Överlevde dagen! Hade visserligen bara två lektioner som var aningens aningens värdelös.. men ja! Hemma nu iallafall och trött som ett as. Antagligen för att jag vet hur mycket det är som jag verkligen borde göra! ;o
Tror ja ska göra min lyxmiddag nu (nudlar) och kolla lite på Ncis innan det blir seriöspluggning och så!
Sitter även och kollar på min älskade balklänning och jag vet ju det, att ensam är stark! Så då kör vi på de ;D
Älskar dessutom min outfit idag och min guldiga väska! Bitarna faller på plats! Pussis :*


Helgen :D

Fredag : Nationella hela morgonen och sen en lunch på skolan som öre gångs skull var god! Sen blev de stan med Ida och handlade faktiskt inget (helt otroligt..) och sen bjöd moster mej och Cecilia på go-macka innan jag och moster tog den röda pärlan och brummade hemåt :)
Väl hemma blev de tacos och man blev ännu mättare! Sen upp till farmor och duka inför middagen på lördag.
Sen bar det av till min söta vän therese och vi tog en långpromenad på 80 min och sen myste vi ner oss i soffan med popcorn :) Blev även ett missförstånd med va de va för film viså på... haha! Thereses kommentar; "va de verkligen här vi var Malin?" Och det varmitt i e snusk-scen.. Fan va ja skratta xD

Lördag : Vaknade och gjorde mej klar för middagen som skulle börja klockn 15 typ.. Vart en ríktigt fin middag för min farmor som fyllde 80 år :) Folk blev lite för rund under fötterna och min plan på att vara nykter gick i stöpet... Kvällen slutade med att jag, Anders, båda bröderna, Jennie, farbror + anita och Filip badade i badtunnan och det var varmt och härligt med en kall cider i handen ;) Cyklade hem efter de och det var skönt att krypa ner i en varm säng efter en kall tur hem!

Söndag : Vaknade och mådde finfint! Hoppade in i duschen och sen upp till farmor för lite mer födelsedagstårta! Mums :D Efter de blev de att åka till Therese och knäppa lite bilder och jag tror vi fick till några guldkorn :)
Efter det blev de hem och käka middag och sen åka på bilbingo där ja som vanligt vinner ingenting.. Haha! Såg en wallander med dipp, morötter och en macka till och sen tippade jag säng..

Måndag : Klockan ringde klockan åtta och jag hoppade upp och en promenad med mamma på 30-40 minuter blev de innan frukost. Nu är klockan snart tolv och jag är tillbaka i den stora staden och ska vara på skolan vid fyra och denna dag ska spenderas med mestadels plugg :p

Puss puss


6/5-2010


hej :)
vaknade för drygt en timme sen och drog på ett till avsnitt av True Blood. börjar verkligen bli inne i det nu! Hela vampyrgrejen har helt enkelt gjort mej galen :p Om 44 minuter börjar Vampire Diaries och det är ännu bättre känns de som! :D Och i sommar kommer sista filmen med Edward, mummmis!
Aja, borde verkligen plugga som jag gör hela tiden!
Men hämtade hem balklänningen idag och sen drog jag och Sanna på stan och shoppade lite! Dyrt blev de på apoteket, billigt på gina och present på Åhlens! Kände mej så bra ändå då jag kom hem, så jag somnade som sagt i sängen efter middagen.. Hrmf!
Snöboll är rätt gott iallafall, men ät den med typ sked och inte endast med munnen som killen vid grannbordet gjorde, haha!

I want to go to the Hottie-land!



Vårforum 2010


Citatet;


  "Jag tvivlar på att trohet är en absolut nödvändighet för ett förhållande"
                                                        - Angelinga Jolie bevisar att man kan tröttna på sin partner ibland, även om man utgör ena hälften av världens sexigaste par.



Citatet;

 

  "JAG KAN GE MEJ SJÄLV ORGASMER PÅ MENTAL VÄG. KROPPENS MINNE ÄR VÄLDIGT KRAFTFULLT"
                                                                                        - Lady Gaga


=/


Känner att detta med muntlig redovisning och allt runt om inte riktigt är min grej. Har inte ens kunna njuta av tv ikväll och det här är en riktig mystvkväll.. =/
Aja.. Ska väll ta och göra ett nytt försök imorn. Men nu blir de en sväng in på fb och sen sängen!


Therese <3



Pratar med min älskade Therese!
Och på fredag ses vi! ;D <3



Johnossi - Bobby

Soaked and alone, on his knees in a house
He escaped to the countryside after commiting a crime
Bobby was young, heavy heart and his gun
And the man drove him out of the city wanted dead or alive
Yeah everything because he couldn't abide

Now he knows, that at the start of his strife
He was like "as far as being young and wild
I am up for whatever"

Bobby was young, heavy heart and his gun
And to take somebody under his wings
It wasn't too very clever

Everything that he couldn't afford
He wanna smile on a big street again
He wanna follow his dreams, but instead....

Annie may go down and still make a sound
She may go down and bleed in your mind

Because now you hold your breath and your tongue
But she would still go down and make a sound
Make a sound, make a sound, make a sound

So come along to the local jailhouse
Two walls and a bed
Inside they only reach for the time

Bobby was young, heavy heart and his gun
And the man found him outside the city
He was barely alive

Everything that he couldn't afford
He wanna smile on a big street again
He wanna follow his dreams, but instead....

Annie may go down and still make a sound
She may go down and bleed in your mind

Because now you hold your breath and your tongue
But she would still go down and make a sound
Make a sound, make a sound, make a sound

Annie may go down and still make a sound
She may go down and bleed in your mind

Because now you hold your breath and your tongue
But she would still go down and make a sound
Make a sound, make a sound, make a sound


Gårdagen :)


Kvällen igår blev lyckad och jag har en massa stor-pip i öronen! Längst fram stog man... dövis! Lite rund under fötterna var man nog och på något sätt tycker jag att alkolås på mobilen skulle vara en förträfflig idé! Eller så borde den ha en funktion som inte skickade iväg "pinsamma" sms, haha! Men har utrett allt nu och ja, livet fortsätter nog att leka kan ja hoppas på!
Skolböckerna har fått vila, men när jag åter är i staden igen så ska vi försöka bli vänner. Med ett par hjärnceller färre....

Vuxenpoäng även; rensat kläder och skattedeklarerat! ;D

Snart blir de att åka till Råsjö och fixa oxfilé och njuuuuta!


Nämde jag att jag inte känner mej bakis? haha!








JAG VILL HA HONOM!
(elr i allafall affischen..)


:)



Grundar med en cider!
Snart Ånge och då blir de starkare grejer!
Ses på mittis :D


Gårdagens Valborg, dagens 1 maj och morgondagens bakisdag!



Hmm. Det är bra om man är nykter då man kör! Så igår var jag nykter och körde. Men körkortet i Ösd.. Jag borde få pris! Men polisen hittade/träffade mej inte så jag klarade mej fint och fick vara med på majbrasa med "bombmoln" ovanför :) Myste även med Hugo och Aston och kastade en massa pinnar till dom! Käkade chips och lyssnade på fyllesnack, vilket kan bli ganska intressant!

Nu har jag precis duschat och har kommit ett steg närmare kvällens utgång :)
Ska till Ånge och grunda med Jenny och Sofia och sen kanske ytterligare en fest eller att trilla raka vägen in på krogen! Vem vet vem vet :p Kom på i veckan att jag endast kan en låt av låtarna Jens sjunger, fail på mej! xD
Innan det ska vi i familjen äta wook och imorn ska vi lyxa till det med oxfilé innan stan åter tar sej i mina armar!

Puss : )


RSS 2.0