Day 07 – Your best friend

Jag har många fina och underbara vänner! Men den som har stannat kvar längst och alltid finns närmast är Therese Karlsson, min ständiga följeslagare som jag hoppas alltid kommer att finnas vid min sida! Hel och helt perfekt som hon är. Vi behöver inga ord för att säga vad vi tycker om något och händer en sak för den ena så händer det för den andra inom kort tid med. Vi har varit med om mycket, men aldrig riktigt bråkat. Jag vill alltid ha henne vid min sida. Min lilla tuttlisa! <3







Älskar dej av hela mitt hjärta!


-24

Okey, jag hade lovat mej själv att inte klaga på kylan. Och det tänker jag inte heller göra. Jag tänker helt enkelt konstatera att det är kallt ute, det är svinkallt. Men jag klagar inte. Utan jag tänker jobba mej varm, skriva så att fingrarna blir varm och längta efter mina handledsvärmare som ligger i röran där hemma :)

Bilder på finaste pepparkakshuset kommer så småningom! Och självklart på min snygga pepparkaka! YEAH :D

Natten

Efter en kväll med pepparkakshusbyggande, skratt och mys tycker jag att tänderna borde borta sej själv. Puss och godnatt :)

Day 06 – Your day

Min dag. Den 29 november 2010.

Klockan ringde halv 9. Jag satte mej nyvaket upp och var inte pigg alls, även fast jag sovit drygt 8 timmar och inte ens blivit störd under natten. Alltså hade grannarna varit tysta. Hade fotinpackning på fötterna så dom var mjuka som en babystjärt och är nog det fortfarande! Mysigt! :) Sminkade mej, fixade håret, åt frukost osv i oordning och utan engagemang.
Kom iväg till jobbet i tid och det lullade på. På lunchen gick jag hem, smällde i mej en billys med köttfärs på och vaniljefterrätt. Mums. Var duktig och diskade också. Det jag inte märkte var att jag fläckade ner mej, så resten av min jobbardag på färghandeln hade jag bruna fläckar efter disken på tröjan. Snyggt malin, oh ja!
Kom hem efter sex och kikade som alltid fb (lite beroende, ja..) och sen började jag laga mat. Men eftersom jag är en liten klump så är lägenheten nu rökfylld och det svider i ögonen. Och om det inte hade varit så förbannat kallt, så hade jag öppnat fönstrena, men nu vägrar jag! Totalvägrar. Så jag sitter här med svidande ögon och skriver detta.
Ikväll blir det pepparkakshusbygge med m :)

Puss!

Day 05 – Your definition of love

Kärlek.

Ett grymt stort ord. Ett ord som används väldigt mycket och enligt mej väldigt fel av unga människor. Ni vet dom som är ca 14 år. Jag känner mej som 14 år och förvirrad väldigt ofta, så egentligen borde inte jag heller säga ett ord om det.
Men för mej är kärlek något man inte kan sätta ord på. Det är ett begrepp som när det anfaller, gör en ordlös. Det gör en handlingsförlamad och ja, helt enkelt viktlös.

Sann kärlek är en sak som händer en eller ett par gånger i livet. Jag tror inte fullt ut att det finns en person som är den personen. Även om det skulle vara underbart om det kunde vara så och man kunde träffa den personen.

Kärlek vid första ögonkastet. Såklart finns det! Eller snarare skulle jag kalladet attraktion. Att man känner sej fysiskt dragen till personen. Att man kan bli förälskad. Men efter förälskelse, för att kärleken ska hålla sej vid liv behöver det finnas kemi mellan två personer och det vet man efter ett tag. Då förälskelsen lägger sej (kan vara max upp till 2 år, bevisat) och kärleken tar vid.

Usch, måste vara en underbar känsla!

Tror jag mer snurrade till det än gjorde det mer klart för mej eller någon annan. Men lite spännande är det ju!? Sen ska jag lägga till att kärlek till nära också är en kärlek. En lättare och mer säker kärlek.

Du ger mej rysningar

Jag vet inte vad som händer med mej ibland. Får bara en sån där "VILLHA"-känsla. Oooooh, vad jag vill ha den där underbara fina och älskade lila väskan! Viiiiiiiiiiiiiiiiiill!

 

 


Day 04 – What you ate today

Nästan pinsamt. Har ätit en dubbelmacka, chips med dipp, varm choklad och pepparkakor idag. + en halv kexchoklad. På hela dagen, jag är en tjockis!

Ronja fyller 6 år!

Lilla söta flickan, som alldelesnyss var en bebis, fyller idag 6 år! Hon går i skola och åker taxi och allt! Sötnosan! :)

Nu ska vi dit och fira henne och ge henne paket! Gjorde ett födelsedagskort till henne, men det blev upp och ner och jättelitet, haha! Men de e innehållet i paketet som spelar roll! :)

Min lilla lillflicka! <3


!





Sista bilden är relativt ny, medans dom andra är små ljusglimtar!


Day 03 – Your parents

MINA ÄLSKADE FÖRÄLDRAR



Dom är född med 9 dagars mellanrum i maj 1954. Dom blev tillsammans när dom var 17 år och har praktiskt taget varit tillsammans sen dess. Gifta i bra många av dessa år, dom gifte sej när mina bröder var små. Själv var jag inte ens påtänkt då...

Dom bor i Östavall i våran röda fina hus :) Mamma tycker det är lite stort nu, men det är ju bra då jag kommer hem och hälsar på!

Dom ställer upp och är bra föräldrar. Tycker om dom massa mycket, även fast jag inte visar der jämt!

Älskar er!
<3



Mamma och Pappa med 2 av deras barnbarn!
Dom två yngst:)
Jack och Simon


KALLT!

15 grader inne. KALLT!
Minus 12 grader ute. Enligt Klart ska det kännas som minus 21. KALLT!


Pigg! :)

Företagargalan igår var jättekul! En humoristisk föreläsning, varav jag köpte hans bok. Ska bli spännande läsning! Sen vidare in på Mittlandia med mingel och Champange. Efter de blev de förrätt med cider och snaps till. Räkröra, jättegott! :) Vid typ halv 9 kom middagen in och det var fläskfile och potatisgratäng dränkt i sås, jättegott de med! Till det blev det ett glas vin! Efterrätten var dammsugsliknande skapelse men med vit choklad och ett innehåll som vi inte kunde identifiera. Men gott var det med! Fick en baileys av farbror :) Mums! Till det var det rolig och bra underhållning av Patrik´s Combo! Jättebra var dom och måste nästan kolla på dom på lördag.. :)

Well, well. Det jag skulle säga är att jag vaknade med energi imorse efter att inte ens sovit 6 timmar! Underbart! :) Har redan betat av en bra hög här på jobbet och nu ska jag fortsätta i samma tempo!

Puss!

Nash, vart är du?

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är bara så le, trött och ledsen. Egentligen borde jag vara förbannad, men dagen har fuckat mej totalt och jag vill inte mer. Har brutit en förbannad nagel, sagt fel ett antal gånger och tappat en färgburk. Lovar att det är mycket färg i en liten burk. Som pricken över I:et kommer det ett brev på posten. Där stog det jag inte ville höra. Vi ändrar inte vårat beslut. Nä, men tjena. Då kommer jag och hälsar på er! Bilderna dom har fått är hemska, riktigt hemska. Usch. Men ärret syns inte jätteväl, syns bra mycker mer IRL. Hatar dom, hatar dom, hatar dom. Av hela mitt jävla hjärta. Okey, en del tillhör någon annan. Men resten är hat till dessa jävlar! Måste än en gång ringa till dom och prata med dom, banka in lite vett i deras feta huvuden som endast innehåller fett. Hat, hat, hat. Jag orkar inte med dom, orkar inte ta denna diskussion igen och igen och igen. Jag orkar inte och jag vill inte, men jag måste. På torsdag. Har en hel dag på mej imorn att andas och bygga upp ett försvar. Mitt bästa drag vore att skicka Nash på dom. Utan honom skulle jag inte behöva snacka med dom.

Day 02 – Your first love

Det hände när jag var runt 5-6 år, kanske yngre eller äldre. Han, 5 år äldre, kompis med mina bröder. Blond, busig (många kallade honom värsta bråkstaken), men han var alltid snäll med mej.
Jag gjorde ingen hemlighet vad jag tyckte heller. Men jag var nog mest ett sött barn. Det jag minns mest är att han kom till mitt kalas när jag fyllde 6 (tror jag!?) och var med på mitt kalas. Av hans mamma hade jag fått ett kort på honom och av honom fick jag en studsboll. Jag var världens lyckligaste!

Han var min första kärlek. Liten och söt var jag, stor och tuff var han!

SNIPER!

(har ingenting med testen att göra, men han är en kärlek han med. Men relativt ny.)


Day 01 – Introduce yourself

Jag är 19 år och fortfarande ett barn. Men självklart samtidigt vuxen, eftersom jag i januari fyller 20 år. Får tilloch med gå på systemet då och sen är alla gränser överträdda.
Jag är rätt kort, typ 1.63. Men om jag ska vara ärlig så är jag bara 1.92,9. Den ni, inte riktigt 1.63. Men det är så lång jag säger att jag är. Och i mina klackar bli jag mycket länge. Klackar är en sak jag älskar att gå i, jag älskar att klä upp mej, gå på partyn, träffa nya människor och vara allmänt social.
Jag tycker om att sminka mej och fixa håret, samtidigt som jag tycker om att vara hel neutal och kanske ut och fiska, jaga eller vara ute i naturen.
Jag föddes i Östavall där min familj fortfarande bor. Mamma och pappa hemma i huset och mina bröder i varsitt hus med sambo + 2 barn var. Sötnosar kan man kalla dom!
Mer saker som jag gillar är att ha något att göra, att shoppa, att ha drivvis med skor, väskor, klänningar osv. Ni fattar? Jag är tjej uti fingertopparna ibland.
Jag har 2 jobb, ett som "sekreterare" och allt i allo och ett som en i personalen på Färghandeln. Jag bor i ett litet krypin i Ånge, men enligt mej är det en takvåning med stora och luftiga rum, där jag blandannat har ett kök, vardagsrum, walk in closet osv. Sanningen är att det är en etta på ca 20m2 med kokplattor.
Jag gillar att laga mat, men gör det grymt sällan eftersom jag skyller på att jag inte har något kök.
Jag hade en hobby, mina älskade hästar. Gick 3 år på gymnasie med inriktning häst. Men nu har jag lagt hästarna på hyllan och kikar på dom på avstånd eller klappar på dom lite snällt. Saker ändras fort och en litet olycka kan ändra mycket.
Favoritserier är Greys Anatomy, True Blood och Vampire Diaries. Har endast 1,2,4 & 6 som kanaler nu, därför hamnar tv-tittandet lite på sidan av. Men filmer kollas på med jämna mellanrum. Helst inte skräck, eftersom jag är en livrädd människa med livligaste fantasin och har superduperlätt att få mardrömmar.
Jag har underbara kompisar som jag vet alltid kommer att finnas där! Vissa saknar man för att dom är långt bort, medans andra finns nära en så man kan träffa dom och njuta av dom ännu mer.
Jag gillar inte högtider speciellt mycket. Julen tycker jag inte om, jag tror det ändras om man får familj. Nyår, midsommar osv gillar jag för det bjuder upp till fest.
Familj tänker jag skaffa mej i framtiden och jag vill ha tvillingar. Tror även att jag kan se mej själv i vit klänning med en het lång man bredvid mej. Men framtiden är långt fram!

Nu håller jag på att bränna fiskpinnarna, men nu vet ni lite om mej! :)

Puss

Måndag igen!

Hemma på lunch :) Skönt att komma hem och om 4 timmar har jag slutat helt för dagen! Sköööönt! Precis innan lunch var världens sötaste unge in på färghandeln. Ungefär i den åldern brukar barn vara blyga och inte vilja komma till andra människor. Hon ville komma till mej! Hon var så söt! Hon ville inte ha giraffer eller blommor. Hon ville ha hästar på sitt rum! Men jag tror mamman hennes kommer välja det :p Men söt unge! Och imorn ska jag jobba extra på färghandeln och då kommer dom in igen! Sötunge.se

Igår var det kryddparty och sen hälsade jag på therese och åt tok-god kaka! :) Sen hem och skulle kolla Beck, men det blev mest mys!

Well, nu ska jag tillbaka till jobbet :)

Puss

Charmigt :)

 


Söt, sötare, VI!

Jenny och jag

M:Oj, det här var låg humor!
J: Ja, det är ju låg-iskt!



Therese och jag

M: För vet du vad? VI ÄR BÄST!!!! :D
T: VI ÄR FUCKING JÄVLA BÄST!

<3

Ibland har man det egentligen för mysigt. Igår var en mysig kväll. Jag gillade den en hel del. Minus var den otroligt långa filmen som inte ens var bra. Vem gör en komedi som är 2,5 minuter lång? Rekommenderar inte Happy People. Undvik den och ni kommer att ha tjänat 2,5 timmar ;)
Har jobbat idag med och det gick bra, snabbt och bra! Jag har använt en matt-tvätt för första gången och sen har jag skurat golv också, inte min starka sida xD Sålt lite färg m.m. har jag också hunnit med! Roligt, roligt :)
Tog en promenad med Anna efter lunch/middag och nu ska jag fixa lite i lgh innan jag ska iväg och plocka upp Jenny för att åka till stallet och kvällsfodra. Längtar lite efter dom farliga och stora djuren. Sen ska vi ha lördagsmys och min önskefilm kommer att vara "Remember Me" :)

Puss <3

En kram är en fysisk handling.

 


30 dagar

Hittade den här på http://sophedeluxe.devote.se/! Jättesöt blogg! Lånade den av henne och ska testa om jag kan göra samma sak, börjar så småningom :)

Day 01 – Introduce yourself

Day 02 – Your first love 

Day 03 – Your parents 

Day 04 – What you ate today 

Day 05 – Your definition of love 

Day 06 – Your day 

Day 07 – Your best friend 

Day 08 – A moment 

Day 09 – Your beliefs 

Day 10 – What you wore today 

Day 11 – Your siblings 

Day 12 – What’s in your bag 

Day 13 – This week 

Day 14 – What you wore today 

Day 15 – Your dreams 

Day 16 – Your first kiss 

Day 17 – Your favorite memory 

Day 18 – Your favorite birthday 

Day 19 – Something you regret 

Day 20 – This month 

Day 21 – Another moment 

Day 22 – Something that upsets you 

Day 23 – Something that makes you feel better 

Day 24 – Something that makes you cry 

Day 25 – A first 

Day 26 – Your fears 

Day 27 – Your favorite place 

Day 28 – Something that you miss 

Day 29 – Your aspirations 

Day 30 – One last moment


Portello

Igår var en bra dag. Jobbade och hade jobb hela dagen, så det gick snabbt även om man är lite seg ibland. (Har jättemycket jobb idag med, men det här är en micropaus!) Åt mat hemma hos mami och papi och sen handlade jag och papi åt mamma och det var riktigt roligt! Hittade typ inget, men skoj var det iallafall :) Ketchup och tvättmedel till mej! (Vuxenpoäng?) Sen blev de hem, på med en massa tjocka vinterkläder och ut i kylan (!). En mysig promenad på 2 timmar och sen in i duschen för att värma upp dom frysna kroppsdelarna. Kvällen avslutades med pizza framför nästan ett helt avsnitt av Vampire Diaries. Anslutningen ville inte riktigt, så fick bara se 28 minuter :/ Surt, men sant!

Upp imorse, pigg (ne?) som tusan och nu är jag på jobb! Väntar på en sak och i väntan på den stoppar jag in mitt huvud bland siffror! :)

Njut! Puss! :)


Micro

Har precis jobbat ännu lite mera och tar nu en micropaus. Ska lära Kristina ett spel som min otroligt intelligenta hjärna hittade på på ännu en microsekund! Men hon är ingen micromänniska, för hon fattar inte riktigt. Och sen tror hon att det kommer komma fram snusk utav de sen. What? Jag är en microliten människa med en microhjärna.

Och just nu har jag snöat in på micro-sar.



bilden har inget med något att göra. Enjoy.

Murphys lag, ett modernt tänkespråk som formuleras ungefär "om något kan gå fel så kommer det att göra det".

Den lagen är som en böld i arslet på en cykelsemester för mej idag. Alltså är den inte positivt alls. Om man inte gillar bölder i rumpan, men det tror jag inte jag gör iallafall.

Men det började med att jag knappt kunde se på höger ögat imorse, för det var något där. Sen funkade inte motorvärmaren, bilen var igenfrusen. Kom 10 min försent på jobbet (kick my ass) och här var det en röra. Allt går mot kaos och utan mej är det tydligen kaos här. Yey^^ Motorvärmaren funkade inte idag heller här på jobbet och den slog ut alla andra motorvärmare. Med pappas hjälp över telefon fick jag till det iallafall! (applåder) Sen gör magen ont, jag tror den hämnas sen helgen.

Och appropå helgen, så måste jag säga: KUNG! Helgen var fylld med alkohol, söta människor, vickning på rumpan m.m.! Helt underbart!

Olika förfester varje kväll och träffade många mysiga nya människor! helt underbart! :) Puss på dom! och tusen tack till min söta pappa som hämtade mej i Vemdalen på söndagen :)

Puss!

En dag är inte den andra lik

Tror att hungern kom en dag för sent. Tar nu och kryper ner och hoppas på att mardrömmarna håller sej borta och att dom ovanför inte dunkar musik klockan 3 dagen innan jobbardag. Puckon. Uppdatering kommer imorgon om den nu går att minnas helt korrekt. I love it! Puss

Pepp! :D



Vaknade pigg imorse klockan sex, det händer aldrig annars! Visserligen hade jag haft en bra dröm, MEN det var inte det som gjorde mej tokpigg! IDAG ÅKER VI VERKLIGEN! Det ska bli så skönt, så behövligt, så jävla bra!

Jobb nu i ett par timmar och sen hem för de sista och sen GO!

Bilden är från min första V6! :)
Yeah! ;D

Ses vi där? ;P


Imorgon åker vi!

Har haft världens sötaste Therese hos mej ikväll :) Verkligen suveränt! Det behövdes liksom :) Vi är två personer i en såkallad "rutig" sist. Underbart, haha :D Vi skulle ha packat, men de vi gjorde var åt delikatobollar, snackade en massa, skrattade en massa och jag målade mina naglar! Mys! :) <3

Imorn ska jag jobba halva dagen, sen hem för dusch och tillfixning, sen hämta anna och med en jävla fart åka till vemdalen! Där ska en grogg "sprättas" och forum kommer att vara igång! Underbart! :)

Nu ska jag packa och sen krypa ner i min underbara säng och drömma!
Puss!

Kärlek! <3


I know you watching

Har ni tänkt på att man ofta svarar på automatik?
-Hur e de? Jo, men de e bra!
-Sovit gott? Jo, det var skönt!
-Haft en bra dag? Alltid!

Typ typ typ.

Iallafall om du inte känner personen väl. För då vill man inte besvära dom med en massa shit du har haft på din dag. Men egentligen, vill du besvära om du tycker om med det då? :o I dont get it.

Just nu tänker jag besvära er. Vet inte med vilka ord. Men varför måste man vara bunden till saker för? Varför kan man inte vara ekonomiskt oberoende? Varför ska vi skriva på kontrakt på viss antal månader/år. Varför, varför, varför? Jag bara undrar. Varför?

Jag känner att jag vill göra något annat. Vad som helst, men helt något annat! Där jag uppskattas och där jag inte blir tagen för en praktikant. Som en av mina arbetskamrater sa förra veckan: Det är Malin och Jerry ;)

P.s. DET ÄR 2 DAGAR TILL VEMDALEN! EN FRISTAD, EN ÅTERTRÄFF OCH EN UNDERBAR WEEKEND! D.s.

Varför är det ingen som har förbjudit mardrömmar?

Jag har kämpat för mitt liv typ hela natten. Vaknade och var livrädd, tänkte att ni kommer dom och tar mej. Jävla skit alltså, vill inte ens tänka tanken på det där igen. Det var liksom inte "nu ska jag skjuta dej", utan jag måste ha gjort något illa, typ kämpat för något?
Skrämmande iallafall och någon borde förbjuda mardrömmar, ge dom till dom som förtjänar det och inte mej. Inte jag som blir livrädd av dom.. Men jag överlevde iallafall :) Men de e så läskigt att måsta somna om igen efter.. puh!

Helgen har iallafall varit riktigt rolig! Jag är skitglad att jag släpade ut min rumpa och gick ut iallafall :) Jag ser det som en förfest för kommande helg! Vi drack, spelade vårat otroligt roliga spel och sen ner till krogen, och ja! Dansade, beställde i baren, snackade osv :) Sen somnade vi hos jenny till en film innan lägenheten väntade klockan 6!

Igår blev det en promenad med anna, snackade 90% om vemdalen och gjorde en grov plan! Perfect! :) Sen film och den var rätt udda + att jag var nästintill död. Så grymt trött (a)

Well, nu ska jag ner och sätta i motorvärmaren och sen vidare till jobb!

Puss!

Skål!

 

En morgon innan en dag på färghandeln! :)

Nu ska jag försöka komma igång med att fixa de sista och sen vandra fram till sötaste Jenny för lite förfest och sen mittis. Utklädnad: Öh nej. Om inte: Mej själv + lite rosa räknas :)

Tjolahopp!

Torsdag och jag är tydligen helt ledig i helgen och utan 1 enda plan! Det är helt otroligt och väldligt skrämmande! :o Skulle kunna åka bort eller stanna hemma och göra ingenting. Eller bli full. Ja, de finns mycket att välja på! Vad jag vill? -hmm, otroligt bra fråga!

Dagarna muppar på. Jobbar och sen:
Måndag: Bio med Handelsbanken!
Tisdag: Fixade en hel massa småsaker + promenad med Anna :)
Onsdag: Klippte och färgade håret! :D
Idag: Fixa framrutan och fika hos Jennie som fyller 29! :)
Imorn: Freeee som en fågel!
Lördag: Freeee som en fågel!
Söndag: Freeeeeeeee som en fåååågel!

Wooola!
Nu vet ni vad jag har för mej. Kul va? Not.

Hahah! Puss :*


Döh.

Pappa är och klipper sej nu och min lunch är slut vilken sekund som helst. Har typ en grej som klämmer mej över allt som att det gör ont. typ iallafall. Eller de känns så. Men om jag hade sett "grejen", så hade jag tagit bort den från mej. Jag gillar den inte. Döh.

Känner mej helt oplanerad och så. Men lite söt är jag iallafall i pippilotter och lila naglar.

RSS 2.0