Blö de Blö

Småbebisarna är så söta! Fast nu kissar dom och kliver i det, så dom kan vara lite "blöta" ibland. Tur att tvättmaskin finns!
Har jobbat idag, det gick mycket bättre än förväntat, antagligen för att nästan alla köpte smällare :)
Har nu diskat en sjukt äcklig disk, ska slänga en sjukt äcklig soppåse och sen tar man bilen på ica, köper en turkyoughurt och sen hem till mami. Majbrasa ikväll och sen kanske ett besök hos elin! :)

Förutom det är jag trött och hungrig! Min kropp har dessutom vaknat till liv och jag har ett kort linne på mej, till älskade leggings!

Nu: På med skinjackan och upp Upp IvÄG!

:)

Jag har varit och slösat lite pengar. Både i butiker på lunchen och på nätet. Jag är duktig! Tror att alla studentpresenter är klara nu, en var klar sen innan, men nu tror jag det mesta är fixat! Köpte även födelsedagspresent till Jack och Farmor. Skönt!
Själv köpte jag shotglas och Marilyntavlor, like it!

Nu ska jag skynda mej att göra en sjuhelvetisk nytta och sen hem o käka en rulle och sen till bror och vara vovvevakt åt småsötabebisar! Mys!

Så ikväll kommer jag nog att sitta med vovvebebisarna och läsa true blood! :)

Dont worry, be happy!

Det är helt underbart med gott bemötande! Kan lätt rekommendera stuffy.se, man får tillochmed godis med fakturan! *yippie*
Ska byta en storlek och han lovade att jag skulle få den innan onsdag, helt underbart! Kankse inte behöver gå naken på forum :)

Igår var en bra kväll, visserligen bajsade gud mej i ansiktet när jag såg mitt hp-resultat, men det är tydligen skit man får ta. Somnade nöjd och trött kl 12 och var uppe med tuppen kl 6. Trött som ett as, men nu känns allt så grymt jävla bra! Sommaren kommer att bli kanon och jag ska puzzla ihop allt så jag hinner med allt! Oh, så pepp!

Snart ska jag åka till Ånge, handla lite till företaget och sen ska jag smyga in på Domus och köpa toapapper. Typ det värsta ever att köpa, men det är ett onödigt ont!

Puss

There goes my hero, I watch him as he go

Imorse tog jag en sovmorgon på 5 minuter, igen. Drömde att jag pratade med mamma, lite förvånad jag blev när väckarklockan ringde och jag inte pratade med mamma, whata fuck? Riktigt verkligt. Sen har natten bestått av en miljon mer drömmar och som vanligt var mina 8 timmar, som annars är perfekt, för kort.
Igår blev det 2 varv runt forsön, 1 mil. Duktig Malin! Mellan promenaderna hann jag köpa Resorb inför forum, Hårfärg för mitt snygga miljardfärgade hår som ni ska tillbaka till 2 färger och mörkchoklad med blåbär, en av dom godaste smakerna. Finns bara med Lindh, men några kronor mer är värt det, underbara mörka choklad <3

27/4-2011 --> 9 dagar kvar

Klickade hem en jävligt sexig klänning, om jag nu får på mej den. Missade 20% chansen, men innan forum hoppas jag att den ligger i lådan. Förövrigt plågas jag av en vidrig mage och en vidrig trötthet, som antagligen beror på magen. Har dessutom jätteont i tungan efter den gigantiska klubban jag åt 1/10 av igår, mums vad gott, men aj vad ont. Ikväll middag och sen ev promenad x2. Utöver det längtar jag hem till sängen och allt vad det kan innebära. Puss

26/4-2011

Trodde aldrig att det skulle hända. Träffade min drömkille idag, wow liksom. Sen var det inget mer. Och dessutom funderar jag på att sluta blogga. Antagligen kommer jag att ångra det imorn då jag tar miniraster och lägger upp dumma saker. Nu till sängen och min slickapinne. Nämde jag att den var gigantisk?

Önskar alla glad påsk med dessa söta påskkärringar! <3


 

 

 

Jag önskar er alla en glad påsk!

Jag säger det också på sista bilen! ;)

Glad påsk är det sämsta man kan säga vid kortknäppning!

Älskade barn! <3

Mitt äldsta brorsbarn var på judoläger vid tillfället, snacka om vuxen! :D

 


Now when I see you, I never believe what they say

Vaknade imorse efter nästan 8 timmars sömn, men det kändes som om jag sovit 5 minuter, men ändå: Sån jävla positiv känsla! Såg ut över lägenheten och wow, den såg så stor ut! Städad, dammsugen, inga kläder över hela golvet, så snyggt de såg ut! Glad!
Smink och hår gick av bara farten och jag for mot jobbet bra mycket tidigare än vanligt. Hem till Mami, hann och snacka lite med henne och sen mot jobb. Här beblandar jag mej med papper till klockan 1, då det är helg! Helg i nästan 5 dagar! Helt otroligt skönt! Har dessutom skrytit för både mamma och pappa att jag hittat igen hemnycklarna som var borta sen i februari, så duktigt! Tihi :)

Jag har dessutom samlat på mej ett vuxenpoäng alt. gammalpoäng , jag har börjat prata jobb. Nyss: Hur är det med dej då? Jag: Jo, men det är bra, slutar 1 och sen långhelg!
Ok, kanske inte så extremt, men för mej kändes de: Shit! Jag snackar jobb ist för att säga: Jo, men det är toppen, bra dag idag! :)
Visserligen tycker jag att detta också är moget, men iaf!

Sen var jag inte in på fb på hela kvällen igår, bra jobbat Malin! Eller inte. Internet hade gett upp. Så jag hade inget annat val än att göra något annat och lotten föll på att städa. Så om jag inte är inne på internet i helgen, så vet ni varför. Juppinallen är min vän!

Imorn blir det iallafall lite party och sen vet jag faktiskt inte! Skönt :) Vill njuta av sol, ledighet och sömn! Och självklart underbart sällskap! :)

Nu ska jag sortera lite och ringa lite halvjobbiga samtal! Puss :)


No one else can speak the words on your lips



Seg morgon, små irritationsmoment, söt vovve och jobb.
Dagen hitintills.

Idag väntar jag besök och sen har jag en förhoppning om bio!


I´m so naked around you and I cant hide, you can see right through me

Seriöst.
Jobbade till klockan sex, har klämt i mej massa makaroner och after eight och dessutom igen promenad idag. Tjockt och jag har ont i huvudet av all energi som inte kommer ut. Av all socialitet som måste stanna inne i min kropp och av rastlöshet. Jag är sjukt rastlös. Varför jag inte använder den till städning!? Jo, för städning är tråkigt och jag kan bara städa då jag har press på mej, vilket jag inte har nu.
Och blir det ingen bio imorn då gråter jag! Missade mötet ikväll för att jag trodde att jag skulle behöva gå själv, men tydligen skulle Madde dit (min brors sambo) och jag hade inte en tanke på att kolla de. Vart är mina hjärnceller?

Samtidigt är jag glad. Det är 2 jobbdagar kvar och imorn hoppas jag på att få träffa söta Melwin och Jennie! :) Och sen på torsdag ska mitt fluff på huvudet bli kortare och sen är det långfredag! Grymt oplanerad dag, men vet ni vad? Jag kanske klarar av det med! :)

Om du vore mer som mej, skulle jag gå ner på dej. Låttext jag precis hörde, Annie Hall med Oskar Linnros. Första låten i hela sången! Jag ler och jag älskar denna värld :)

 

Inte världens mest charmerande bild, men jag saknar detta!

Vi är på väg hem från en heldag på Railey beach, trött och otroligt nöjd!

<3

 


- "Whether or not you believe in fairytales, every girl is a princess to somebody."


Booooorn to be wiiiiiild!

Lyssnade på många nostalgilåtar igår och imorse, eller nostalgi, det är från början när man nyss hade skaffat spotify, dom första gyllene listorna! Snacka om underbart! Låtarna är på riktigt mums och om dom tar bort gratisversionen så kommer en tår rulla ner för min kind.

Har sovit som en potatis inatt, det är iallafall så det känns. För att jag tror inte dom sover, för dom växer och vrider på sej och tror att dom har försovit sej hela tiden tills klockan ringer och dom rycks upp! Iallafall så var jag pig imorse, duschen tog bara ca 25 minuter (rekord nästan!) och sen smink, kläder och hår. När jag kom till jobbet med fem minuter tillgodo så var min hår inte platt längre, länge leve sommaren ;)

Idag ska jag eventuellt få träffa Melwin, ska bli roligt! :D Han har blivit så stor och Ingemar kom in till mej och sa att han ville träffa mej, jag bara YEY! :D
Sen ska jag försöka träffa små vita bebisar som har öppnat ögonen! Sen så denna vecka e de bio och eventuellt kurs imorn om jag vågar och orkar ta ledigt.. Och får någon med mej..

Fick dessutom ett ryck imorse och i bilen ligger alla täckbyxor, vinterjackor, halsdukar, vantar, mössor osv som jag hittade! Hem till mami och papi ska det, i väntan på nästa kalla årstid!
Förövrigt är lägenheten fortfarande kaos, men det här var ett minimalt steg i rätt riktning :)

Och glömde jag nämna det, ja hade en finfin helg med vin, vänner, ledighet, brännboll och eld! Gillas och sommaren känns lovande! :)

Puss!

Seg som ett päron

Ligger i sängen. Åt blodpudding och hallonsylt till frukost, lingonsylten var slut och skåpen innehåller fortfarande inga mackor. Äter godis som efterrätt och mot alla odds så känns det lockande att ligga kvar i sängen idag. Längtan efter mina vovvar är enormt stor, samma efter dom små vita. Nu greys och mer godis, tjoooockt!

Hon är ingen slampa, hon är bara mer attraktiv och får ligga mer än dig.

Ibland är det synd att man inte går med i grupper på facebook, vissa är ju riktigt bra. Men nu blir det sängen, det som är planerat imorn är en promenad och ciderdrickning om solen tittar fram ocg eventuell städning!
Puss och godnatt!

Hold me like a pillow

Jobbat på fältet idag och dagen har gått fort! Förmiddagen gick fina fisken, sen en snabb lunch och efter det däckbyte, biltvätt och mer däckbyte! Riktigt duktig var jag! Svor och var nå jävulska svag, men nu sitter nya däck på bilen och än har dom inte ramlat av!
Middag hemma och innan den dammsög jag bilen och torkade bort all damm och skit som hamnar överallt, så nu har jag en vacker och ren skinande brumbrum här utanför! :D

Sen promenad med Anna och Carro, nice och skönt med det underbara vädret!

Dessutom bara 3 veckor kvar till forum!
Lite panik över kläder, trasiga naglar och lår! Men det ska väll fixa sej, iallafall 2/3 av det.. :)
Dessutom ska hår färgas och klippas och allt fixas! Oh, längtar! :D

Sen imorn är det sista ansökningsdagen till högskola. Jag har lagt dit två val, men nu funderar jag på om man ska plutta dit uppsala längst upp eller inte. Bara för att. Jag vet inte, det är bara lockande. För om högskoleprovet gick bättre i år, då finns de ju möjlighet, annars inte! Gah, svåra val! Och jag som bara är ett barn.. (a)

Step on the gas cause I dont wanna miss this!

Jag är helt slut i kroppen efter dagen, men fullt beslutsam av allt jag egentligen vill göra och helt död när jag ser all tvätt jag borde vika in och garderoben och lägenheten som borde vårstädas.. Jag kommer ju inte att använda dom där jättetjocka tröjorna mer liksom! DET ÄR VÅR! :D Men allt runt om och jag är trött och väldigt sugen på en dusch! Den dagen jag har duschen i lägenheten, alltså i själva lägenheten, då kommer jag att vara lycklig och väldigt duschad! Nu är jag oduschad efter en dag med verkstad! Man luktar lite manligt liksom, haha! :)

Yours are the sweetest eyes I ever seen!

Imorn är jag ledig, vilket betyder att idag tar jag helg! Jag ska vara ledig i hela 3 dagar och jag känner mej lite rädd! 3 dagar som är helt oplanerade! Vad ska jag hitta på? Ska bli helt underbart att vara ledig, att sova och bara njuta! Men samtidigt? Känner redan nu hur det kryper i kroppen på mej och att jag vill att det ska hända saker som jag ska få planera till!

And then again no.

Och igår då! Vann på bingon! :D Kan nu fatta!? JAG VANN! Helt jävla otroligt! Fick visserligen dela med en gubbe och en tant (varför liksom!?) Men ändå! Kammade hem lite pengar och har bestämt att dom bestämt ska spenderas till inträde på vårforum! Oh vad skoj! :D

Jag använder det jag läste på Annas status om moroten! Jag använder vårforum som min morot för att inte skrika rakt ut för minsta sak! Och vet ni vad? Det funderar!

Take care! <3

 

I vintras! Känns som om att det är år sen jag köpte den tavlan, trasslade hem den och fick upp den på övervåningen! Jag längtar tills jag får ett större place och kan hänga upp den och njuta av den varje dag! <3


Tips!

http://florasblogg.se/varkarlek-och-var-karlek/#Kommentarer

Klicka och läs om vårkärlek och om hur våren inspirerade henne! Underbart att läsa! :)

Mitt problem är att jag tänker för mycket, vad är ditt?

Jag tänkte så här: Alla personer tänker, vi tänker hela tiden. Så egentligen ska inte just detta vara problemet. Problemet är vad vi tänker på och i vilken mängd vi tänker på det och framför allt hur stor plats det får ta i våran vardag.
T.ex. om man gör ett fel i vardagen, går du runt och tänker på hur du skulle ha gjort det annorlunda, varför du gjorde så eller släpper du det bara?
Eller går du runt och ångrar något du inte sagt? Eller struntar du bara i det, tycker på axlarna och tänker "shit happens"?
Och sen om man tänker på framtiden. Vad ska jag gå? Vart ska jag gå? Vad händer om jag gör fel? Varför är det så stor skillnad på söder och norr? Varför är intagningspoängen inte lika? Egentligen, vad är det som gör att just jag inte kommer in? Vad är det som säger att jag väljer rätt linje? Att det är rätt plats? Och framförallt, att det är rätt tidpunkt. Vem säger att jag klarar av det jag "borde" klara och vem kan lova att "just detta" blir så bra?

Ingen. Och bara det faktum att jag har skrivit detta inlägg och låter er läsa det är ett bevis på att min hjärna går på högvarv.


Kramas allt ni kan!

Jag hade en förjävla usel dag igår. Fick fint stöd, men förövrigt var den usel.

Men nu lägger vi den bakom oss. Dansade rumpan av mej imorse och är hardcore idag! Idag ska jag fatta beslut, ta diskussioner och vara mitt bästa jag.

Visste ni att människor blir lyckliga av att kramas? Att man ska krama minst 10 person eller kramas minst 10 gånger per dag? Att det ska höjd lycklighetskänslan mot dom som är ickekramare. Jag är en ickekramare om det inte gäller födelsedagar, om det hänt något eller om det är mina älskade närmast hjärtat som vill kramas. Sen alkohol gör alla mer kärvänlig, på fyllan kramas alla. Vem vet, kanske är det därför vi alla är mer lyckliga på fyllan? Pga alla kramar?

  



 


Skatteåterbäring, in my ass!

Nämen hejsan hoppsan. Det enda man hör och ser är alla glada själar som fått tillbaka på skatten och ska hitta på både ditten och datten för dessa pengar. Oh, vi kan resa! Oh, vi kan köpa det och det! In my ass! In my face! In my allt! Sug sug sug! Inte går det bra för mej inte, restskatt, för första gången i mitt liv! Och sen där "kryssa i rutan" alla snackar om ifall man har fler än 1 jobb, den suger. För vet ni vad? Den finns INTE! Inte på mitt papper iallafall. Så jag, självklart jag ska betala tillbaka.

Om inte det vore nog, så måste jag ner i källarn nu. Puss

Vita små bebisar som betyder guld!



Mina älskade små bebisar som jag hälsade på under lunchen. Visserligen är dom 1 vecka äldre nu, men dom är fortfarande små och har inte öppnat ögonen. Kärlek i massor till dom små djuren! Och det är så härligt att komma dit, ta upp en liten vit och sen somnar den om i knät på en när man sitter där. Helt underbart! Dom gör att allt känns lite bättre och inte lika besvärligt. Älskade små vita djur <3

Mina nya kärlekar

Jag har hittat nya kärlekar.

Lastbilen. Fattar inte hur underbart det kunde vara, liksom WOW!

Bebisvalparna. Oh, så jävla söta! 9 små vita bollar. Sa till Ronja, nu ska jag säga hejdå till mina små vita bebisar. Hon: Men Malin, det är ju bara en som är din, den vita tjocka! <3

Jennies bebismage. Behöver inte beskriva med ord, så jävla häftigt!

Johans katt. Haha! Så jävla grym. Ligger som en bebis i knät och blir klappad på magen.

Mina nya leggins. Inköpt på bikbok. Just nu väldigt lortiga pga djurhår och lera efter djurtassar, men grymt härliga OCH snygga!

Sen kan jag ev just nu glömt ngn kärlek, men det finns!


Utöver det så hälsade jag på på Turingen igår och det var skoj! Haha, roligare människor får man leta efter! Så jag ger lite kärlek till dom med! :) Givmild idag!

Nu funderar jag på att antingen göra en vinterstädning av lägenheten eller lägga mej och kolla på en serie. Svårt val ;)

Puss

Ibland är livet bra underbart

I onsdags raggade jag runt med Therese i snyggbilen och sen gick vi upp till mej och hon var ett stöd i min packning, gick bra! Somnade sent, sov som ett as, klockan ringde fem och man for upp och fixade sej. Karina kom och hämtade mej vid 6 och vi for mot Sundsvall, mot Midlanda, till Göteborg (flyga i storm!?) och sen till hotellet! Handlade massa krimskrams och är nöjd :) Missade det att jag skulle köpa klänning, menmen..
Sen checkade vi in. Dom andra fyra fick sina kort och när det var min tur "-Du ska betala ditt rum oxå!" Jag bara, WHATAAA FUUUCK? Ne, de sa jag inte, men jag tänkte det. Fan liksom!? Men det fixade sej eftersom och hon som var chef var riktigt jävla sur. Haha, men vadå, hon hade ju gjort fel! :D
Vi delade på oss och gjorde iordning oss på varsitt håll och samlades sen på middag. 100 tjejer var vi och middagen var underbar med rödvin till. Vuxenpoäng! Jag dricker rödvin, mår alltid som ett russin dagen efter, men jag tycker det är helt okey! Tog en drink i baren innan vi la oss och sov i 5 minuter (det kändes så, var nog ca 6 timmar) innan det var dax för hotellfrukost och åka till Volvo, det vi var där för!
Satt på föreläsningar (mitt huvud är full av info som bara vill vidare!) och innan vi skulle åka hem så fick vi köra lastbil! Jag bara lyser då jag tänker på det, fy fan vad jävla underbart! Jag älskade det! Iallafall så ville jag ha den svarta lastbilen för den hade jag sett i en tidning o läst lite om, just nu kommer jag bara ihåg att den heter 700... (a) Men jag sprang dit, skulle precis öppna dörren då jag ser att det sitter på ett släp! Jag bara shiiiiiiiiiiiiiiiet! Men hon som satt i bilen vinkade upp mej och allt gick faktiskt jättebra! Fick beröm och allt och när jag klev ur önskade hon mej lycka till med lastbilskortet. Snacka om en push mot framtiden! Oh, känslan av att ratta ett 24 meter långt ekipage var helt jävla otroligt! Jag sa det WOW! Hon skrattade. Fick dessutom gasa på på en långsträcka, och det är grymt maffigt! I LOVE!
På flyget hem njöt jag, allt kändes så toppen! Visserligen skulle vi tillbaka till snöiga "norrland", men ändå! När vi kom fram tog det en timme innan vi tog oss från Sundsvall och jag äntligen var hemma efter att ha rest en del. Packar upp sakerna på golvet, kollar facebook och min söta vän ringer. Vill du hänga med till Sundsvall och hälsa på Ellena? Jag bara, Öh? Men jag hängde med. Tessan rattade snyggbilen i Sundsvall och jag hade en toktrevlig kväll med flickorna! Innan vi for hem tog vi en sväng på McDonalds och skrattade som små barn. Haha! Så jävla kul! Sen hem och det var knappt att jag lyckades hålla mej vaken. Hoppade i säng när jag kom hem. Och nu sitter jag här, ska snart på jobb efter att ha sovit 5 timmar. Minus på sovkontot har jag verkligen.
Så nu blir det jobb, sen finmat hos Mami och snusa på minivovvarna hos bror! Längtar!

Jag är dålig på att komma ihåg att knäppa bilder, men här kommer några :)

 

Min nya kärlek! <3

 

 

Kvällens drinkar!

Cosmopolitan! :)

 

 

Lastbil nr 2 :)

Liten, så då kunde jag ju köra.. ;)

 

Lastbilsraddan!

 

 

Snyggtavlan på hotellet!

 

Måste springa på jobb nu, PUSS


Jag är kär!

Haft en usel dag och sen kommer min älskade Therese och hennes brumbrum! Oh MUMS! Helt underbart och min dåliga dag var som borta! Sjönk ner i sätet, perfekt mellan puffarna på sätet, studerade den perfeka designen på insidan och bara njöt! Kände motorn när Tess brummade iväg och pep som en bebis! Livet i ett nötskal och jag älskar det!

Nu blir det att krypa ner och sova, klockan ringer 5 och sen brummar vi mot flyget!

Puss

Kaplatosch!

Efter 9 timmars sömn klev jag upp, lufsade runt i lgh i 2 timmar innan jobbet. Dom 2 timmarna försökte jag packa, vilket resulterade i panik över kläder, man har bara ett första intryck! På jobbet är jag förvirrad och innan klockan var 10 hade redan elsnubben satt dit mej, innan jobbtid hade jag redan kaplatosch! Well, lunch i tio min till, så snart ska jag kuta tillbaka! Sitter och suger på en klubba och jag kan inte ens njuta av det. Varför måste såna här dagar komma efter underbara helgen? Peppar iaf inför långfredag och vårforum!

Tips

Dessutom kan jag tipsa er om en blogg som är superb! Finns bilder, info, texter och tävlingar!

Kika in på http://nathaliestankar.bloggproffs.se

En liten stund av en svacka

Jag tror glansen efter helgen har lagt sej. Varför kan jag bara vara sprudlande i 2 dagar? Jag känner mej trött och orkeslös, jag känner att jag inte är 20 år och mogen att ta beslut. Det jag klurar på nu är vart jag ska jobba imorn. Egentligen borde det vara ett enkelt beslut, men det är det inte. Jag tycker det är jättesvårt och jag vill inte vara vuxen. Jag vill vara 5 år och fundera på om jag ska köpa en tidning eller godis för min veckopeng. Det vill jag göra. Nej. Men nu är jag gammal och ska ta massa beslut och vet ni vad, jag längtar bara till sängen!

Dont fight it, dont deny it.

Ett litet tjuvsmak på sommaren



Fick ett stort behov av sommaren och att minnas fina och underbara dagar! Så varför inte bjuda på en bild från Midsommar 2010 och bruttan som jag ska få träffa ikväll!! :)

En liten grej som jag lånade av min vän Jenny

Sprudlar! Jag har ont i magen, men känner mej så jävla glad! Den här veckan kommer att bli toppen! Även om jag är höjdrädd och allt vad det är! Men jag har en känsla, och den är så bra! Puss<3

När vaknade du imorse?

Klockan 6 då alarmet ringde, tog en sovis på 3 minuter till.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?

Fan! Ville ligga kvar i min kokong..

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?

En gubbe ang jobbet

Vilket humör är du på?

Busssssiiiiiiig! :D

Vad har du på dig just nu?

Tighta jeans, "kamoflage"-tjöja!

 

Har du ont någonstans?

Typ överallt sen helgen! :p

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

Oh, jag vill ha mer lunch! Köttbullar o makaroner :)

Hur mycket var din senaste lön på?

Mindre än vad det borde ha varit ;p


Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

Plockade ut pengar till bion i fredags!


Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

Bandit, sen yahoo, sen hotmail och sist facebook!

 

Vad ska du göra idag och ikväll?

Ska jobba andra halvan av dagen snart, sen blir de hem och laga middag, ev promenad med Anna och sen ska jag mysa med Jenny! :)


Vilken är den första låten du sätter på idag?

Bandit spelar musik för mej! Men jag älskar Swing life away!

Varför ska man läsa din blogg?

Haha, ja du. Har fått 2 förklaringar till det. En person sa att jag skrev djupa texten, medans en annan sa att jag skrev helt världelösa saker men att han inte kunde sluta läsa ändå! Så ja?


Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

Måndag för en vecka sen, jag satt nog här och hade lunch!

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

Självklart! För att jag är bäst eller liknande? Haha, men man kan ju alltid hoppas! :)

 

När fotade något senast, och vad?

Egopics i fredags.

 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Hade inte tänkt de!

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?

Stolen på andra sidan skrivbordet.


Vad tror du att klockan är?

11.55 står den på..


Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Marilyn Monroe, hur blir man så bra som du var? <3


Dansa, flamsa, försvinna och sen ska man minnas allt?

Jag hade en otroligt rolig kväll igår! Erkänner att jag har en del minnesluckor, att jag inte riktigt fattat att jag gör som jag gör och att det kan ha blivit lite mer alkohol i lite för snabb takt! Men kvällen gick galant, alla mina vänner verkar ha haft det bra och det hade jag med. Först här, sen en sväng till Rustam innan mittis. Där inne hade jag en nå jävla kul, har hört historier. Haha, jag är bra söt med mina ljud! But I love it! Och att dansa, det är kung. Jag älskar det och denna kväll gör mej mer pepp på Vårforum! Yeah! Kvällen slutade hemma hos Mami och Papi, varför har jag ingen aning om. Men tydligen tyckte jag det var en jättebra ide... När jag bodde hemma hos Mami och Papi, då ville jag aldrig åka hem från krogen, sa nej till skjutsar osv. Nu när jag har lägenhet här, då åker jag hem och sover hos Mami och Papi. Illa planerat. Jag och mina funderingar! Suck..

Idag har jag åkt en massa bil, myst, ätit massa onyttig bakismat, kollat på nya serien Off The Map, snackat massa i telefon, fått snabb-besök av fina flickan Therese och varit bakis. Men jag älskar det! Jag har åter blivit människa och jag känner mej levande igen! När man mår dåligt, när man är nere i bakisträsket, då finns det inge bättre än att komma tillbaka till "må bra"-stadiet. Och att sen kvällen blev en sån succe, det var superb! Lovely! Underbart!

Att dessutom högskoleprovet kändes ok, det är kung det med! Om en månad får jag domen, sanningen om det gick bra eller inte! Yeah. Sen är det 4½ vecka till Vårforum, så då är vi tillbaka på rosa moln och massa jordgubbsdrinkat! Gillar´t!

Nu ska jag kika på en läskig film på 4an, för att sedan sova och kliva upp imorn. Då blir det jobb, sen laga mat och sen ska jag träffa JennyPennyLenny! Länge sen nu de, men det tar vi igen! :)

Sen är veckan fullproppad av aktiviteter! Och jag hade även tänkt dela med mej av mina tankar framöver, yes, jag är tillbaka! ;p Puss!

I want you to make me feel that I´m the only girl in the world

Idag skulle vara min absoluta pluggdag för att vara förberedd inför imorgon. Jag känner mej noll förberedd. Jag känner en liten panik och en rätt stor ångest. Därför känns det mer lockande att lägga sej och kolla på tv nu, istället för att röra till det mer i mitt lilla huvud.

Idag har jag iallafall hunnit bli chockad av priserna på blades (eller pjäxorna) på fritidsboden, varit in och bokstavligen talat snurrat runt på systemet (det är nog roligaste affären i Ånge!), hämtat piller på apoteket, käkat tacos på Wiba med Pära, handlat virke och chips, knäppt några egobilder, pluggat en minimal sväng innan min älskling räddade mej och vi åkte och handlade igen! Eller hon handlade och jag var sällskap! :) Sen satt vi i bilen utanför min lgh och pratade i en timme! Myspys och massa behövligt! :D

Nu ska jag äta lite mat och försöka tänka positiva tankar om provet imorgon! Sen blir det bio med Anna och Carro, 3D i Ånge! Vad filmen heter minns jag inte, något på S och tydligen ska det vara en snygg kille med! Gilla! :p

Sen blir det dusch ikväll och sen dagen D imorn! Ska gå och packa en gaffel nu!

Jag har guldiga vänner! <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och ja, jag vet! Men lägger ut några bilder och inte en drös på sej själv, men varför göra som alla andra om det finns möjlighet att störa något? ;)

 

Jag är iallafall Väldigt pepp på morgondagen! Och nyheterna från ciderhyllan är dom 3 på bilden nederst!

 

 

 



RSS 2.0