En smula trött

Onsdag och en långdag, börjar 7 och slutar nog vid 19-20 ikväll. Lite övertid kan man inte säga nej till då man snart går ner på 50%. Men dagen ska gå fort, för snart är det helg och ja längtar!
Mamma har snarkat hela natten och jag som inte väcks så lätt, har puttat på henne minst 3 gånger inatt.. Kanske dax att jag går och lägger mej uppe i nallepuh-rummet iallafall..

Iallafall så är dagen uppdelad i 2, hälften på kontoret och hälften på systemet! Slängde dessutom i en fär i håret igår för att få bort utväxt och det blev okey. Hann dessvärre inte måla naglarna (känner mej naken om dom är omålade), så det får bli kvällens projekt :)

Sen imorn är det torsdag, då ska jag jobba på förmiddagen och sen får jag förhoppningsvis besök :)

:*


Lite trött, känns som om att jag skulle kunna somna överallt..


A last goodbye

Igår var en härlig dag, vaknade tidigt av mej själv, duschade, skurade, packade bilen, åkte hem, var och fikade hos Anders med släkten, middag hos mami med Jennie och sötungarna, sen Ånge! Letade Marias kalas, hittade inte och for sen till Jimmy och spenderade kvällen där :) Sov vid 12, så skönt!

-------------------------------------------

Idag säger jag hejdå till mitt boende sen 12 ½ månader tillbaka. Skönt och oskönt. Vad vet jag vart jag är om en månad liksom? Söder ut? 2 mil härifrån? Ett annat land? I solen?

Shit, känns som om att jag nyss flyttade in och nu ska jag härifrån. Och hur mycket grejer har jag lyckats trycka in kan man undra? Jag är själv förvånad. Har redan fyllt min bil 3 gånger och idag fyller jag nog den igen plus att pappa kommer med minilastbilen och hämtar sängen osv. Soffan ska på grovsoporna, den är liksom redan lite trasig, haha. Kom på igår att den gick sönder i september då vi skulle bädda ut den, skrattade lite år minnet :D

Har myst i sängen med en film och panpizza, det blev Friends With Benefits. Rätt okey film, mest för att det var 2 underbara skådespelare med !  :)

Men nu ska jag hoppa i kläderna, höja musiken och packa ihop det sista! Jag vet att lägenheten och grannarna kommer sakna mej en massa, men på det sistnämda kan jag inte säga detsamma!

Puss :*

 

Kan ni förstå att sommaren är slut?


Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar

Det är mycket nu. Näst sista veckan som jag har heltid, eller det är exakt en vecka kvar, 5 stycken 100% jobbdagar efter denna dag. Jag har så många planer, så mycket jag vill göra och samtidigt kan jag inte planera något. För jag vet att det eventuellt kommer att hända något som får mina eventuella planer att flyga i taket.

Alltså. I september, då jag går ner på halvtid, kommer jag att ha tid att åka runt lite (hade jag tänkt). Uppsala till Ida, Sanna och Josse, Hammarstrand till Ajax och sen uppkommande grejer. Har en del söta resmål inplanerade oxå ;) 

Skolan är ett nervmoment. Jag vet att jag vill och jag är rätt säker på att det är rätt tidpunkt. Men vågar jag? Kan jag? Kommer det ens att hoppa av någon? 1½ vecka tills skolstart och det är troligen då jag kommer att få veta. Förstår ni att jag har svårt att planera? 

Förutom det så händer det massa annat. Idiotiska och dumma saker, familjeangelägenheter och andra saker. Samtidigt så känner jag mej så glad, så hoppfull och ja, rosa moln! Fick dessutom ett sött brev och en 70%-choklad av min sockertopp Therese igår i brevlådan, lycka på jorden! Saknar henne lite och beundrar hennes mod av att ge sej iväg!

Ikväll blir det nog dejt med Jenny + att jag ska hinna träffa lilla bebis-Minna, på torsdag ska vi fira Anders 30 år och på fredag ska jag träffa Elin! :D
Lördag ska jag sova och sen blir det troligen grillning med Håkan o´co och tänkte även svänga förbi och säga hej till Maria tror jag! Söndag mysdag och troligen flytt..

En sista sak:   Den svenska björnstammen - Vart jag mej i världen vänder


Älskade sovmorgon!

Min älskade pappa ringde igår och frågade om jag ville ha sovmorgon idag! Snacka om lycka! Så idag började jag tolv, kom hit halv 12 för jag behövde scanna in betyg och nu ska jag ringa Telia en snabbis och troligen fixa internet i mobilen, sen kommer jag vara en given fb-nörd och alfapet-diggare!

Drömde även en massa crap inatt och innan jag for till jobbet idag så hann jag få iväg ett flyttlass från lägenheten! Tummen upp! :) men jag vill verkligen inte flytta mer, tusen lådor behövs för att få ner mina saker. Tänk då om jag skulle ha haft större än 20m3? Hemska tanke..

Well, nu är det dax att börja planera september! Öppen för förslag om helger! Så på´t bara!

Från ett land till ett annat

Kom tillbaka från Norge idag. Varför är helgerna så grymt korta?
Har iallafall haft en toppenhelg! Godricka, god mat, underbara människor och en o annan kram :) Och jag ska då inte glömma alla dumma saker min mun har haft för sej.. Bla saker om söderhavet.. Sen så ska jag nog inte säga meningar på norska som jag inte riktigt vet vad dom betyder! Men jag har haft en kunglig helg och jag tror (och hoppas) att vi kommer att göra om det! :D

Fick dessutom sovmorgon imorn, börjar inte förän kl 12 imorn hemma på kontoret, så det känns sjujävla underbart!

Och till slut : Norge gör en aldrig besviken!

So long! <3


Jag och Jenny pratar på om Sofias flytt! Eller? ;)




Idag kan man säga att imorn åker vi till Norge!

Ihiiii!
Shit vad skönt det ska bli och framförallt kul!
Jag, Anna och Carro åker kl 8 imorn med röda brummen mot Norge och hälsar på Anna I, med stopp i Åre för lite shopping :)
Helgen e planerad med middag på solsidan imorn och sen Frakken på lördag! Däremellan? Mys :D

Ska bli så skönt att ha en liten minisemester, I like it!

Ses och hörs då vi är tillbaka från vårat grannland som vi rymmer till i 3 härliga dagar!


Tisdagsmys! :)

Hade finbesök av Tessan och Ellinor igår! Vi käkade chokladriskaka, smörpopcorn och drack cola + spelade spel och snackade en massa, I like it! Hade en jättebra kväll och den slutade att jag kröp ner i sängen 00.21 och var pigg som satan!
Somnade till slut och klockan ringde 05.30 och då var jag och pigg!? Upp och hoppa, ner i duschen, duschade en långis (måste ta vara på det innan jag flyttar hem..!) och sen upp i lgh igen, fixade mej, tog på mej härliga fina byxorna jag fick av bror och jennie och sen packa in ett flyttlass i bilen, till Östavall och lastade upp det på övervåningen och sen på jobbet 06.55!
Men detta vill jag säga: Vad innihelvete vad effektiv jag är!

Nu ska jag jobba på och halv 9 ska jag ringa och skälla på Klarna igen, yey^^

Norge snart! Bara den förbannade vägen vill laga sej?

<3

Hampus fyller år!

 

Stolt kille i sina presenter!

 

 

Stolt mamma till Minna!

 

 

Minna gillar redan kalas! <3

 

 

Barnen skulle leka kurragömma!

 

 

Simon räknar!

 

 

Hampus och partytårtan!

 

 

Nu är jag stolt faster till 5 små (stora) rackare!

Stolt!

<3

 

 

Lite ego på slutet :)


.


.

Kollade på klockan för 20 min sen, såg att klockan var 07.55. Min första tanke var: Vad i helvete gör jag på jobbet 5 i åtta på kvällen?

Lite seg i huvudet kanske, hela jag är en snooze-knapp idag :)

Hejsan hoppsan!

Det är ju verkligen assnyggt med vita jeans, jag älskar det! Men hur smart är det att ha dom på fest? Snygghet, oh ja. Sitta i gräset, nja? Haha! Har aldrig sett så mycket grönska på ett plagg förut, min lilla mami ska få ett litet jobb (a)

Kvällen var iallafall hur kul som helst! Kanske lite lite för mycket dricka om man tänker på det lilla huvudet idag.. Sen den där jävla tatueringsstudion, hate it! Står man där och dom bara, nej, tyvärr, vi stänger nu! Jag bara "kaplatousch!" Eller jag tänkte det iallafall..

Ingen tatuering, men en sjukt rolig kväll! Hoppas att det här kommer hända igen, igen och igen! :D

 

Jag och Elin busade lite bland dom lysnade träden ;)

<3

 


.




Ibland

Ibland är jobbet underbart, som idag.
Ibland får man beröm på jobbet av främlingar, ibland sura miner.
Ibland vill man inte kliva upp.
Ibland vill man bara krypa ner bredvid någon och låta dom hålla om.
Ibland vill man vara på ett ställa som inte är hemma.
Ibland kan man inte tro att saker är sann.
Ibland är man inte hel.

Men jag har alltid underbara vänner! <3


Fullproppad vecka, välkommen!

Igår var ingen bra dag, slogs med äckliga saker som jag inte ska behöva göra och sen gick det lite mer dåligt på det. Men men.. Idag är en ny dag! Trött är jag egentligen inte, men kroppen är det. Jag vill inte sova, men bara ligga ner lite på sängen i typ tre timmar till skulle vara tummen upp! Men ist åker jag och jobbar om 20 min :)

Förutom jobb den här veckan ska jag träffa vänner! Igår träffade jag Tess, ikväll ska jag träffa Josse (träffade henne en snabbis igår med :D ) och på torsdag ska jag träffa Jenny! Nice! Onsdag ska jag skruva bil efter jobbet... Intressant! Sen fredag är det att steka hamburgare på skogsvallen och sen lördag är det kalas på dagen och sen Ljungarocken! Söndagen, ja den lämnar jag åt sitt öde... :p


Bild-special!

Idag känns det inte som om jag har gjrt något, samtidigt som jag har gjort massor.

Sovit till 11,20
Läst tidningar
Ätit mat
Duschat
Hårinpacning
Rakat benen
Färgat ögonbryn
Gjort en typ av ansiktsbenhandling
Smort in hela kroppen
Kört hem 5 lådor med grejer + ett bord till mami
Umgåts med henne
Sytat lilla bebispojken på 3 dagar!
Gått forsön
Sett Pretty Little Liars
Och nu äter jag godis och gör en slags scrapbook!

Älskar lediga dagar!
Nu till bilderna! <3

 

Jag innan byfestivalen :)

 

Älskade Hugo!

 

 

Ronjo och Hugo :)

 

 

Mamma och Hugo :)

 

 

Bildsköna hund! :)

 

 

Sötaste Driva (12 veckor) busar med husse Benny :)

 

 

Busar själv när husse blir trött! Bästa leksaken är älgen!

 

Driva i mattes knä, undra tro om hon kan flyga?

 

 

Min moster och Ronja!

Båda ser väldigt allvarliga ut, betyder det att dom lyssnar? ;)

 

 

Sööööööööööööööööt!

 

 

Sover gärna på rygg i mattes knä :)

 

 

Älskade Minna <3

 

 

Hon har en stor egen vilja och är jättepigg!

 

 

Jag och Minna :)

 

 

Ronja, Minna och jag :)

Mina 2 älskade flickor <3

 

 

Mamma vyssade ner henne och hon somnade om så fint i sängen sen! :)

 

<3

 

 



En djupdykning på vad som rör sej i mitt huvud just nu

Om exakt 4 veckor är jag bostadslös. Visserligen kan jag bo hos mamma, men tror inte heller att hon är så jätte positiv på det.. Vi älskar varandra tokmycket, men jag är mycket i mej själv. Oftast lite för mycket. Just nu är jag för mycket, samtidigt som jag inte är något allt. Jag ska flytta, packar lite då och då, men samtidigt slår mej tanken: Vill jag flytta? Och ja, det vet jag att jag vill. Men jag skulle vilja flytta till ett ställe där jag kan vara trygg. Jag vill inte behöva få hjärtklappning av att springa ner till duschen, av att höra folk i korridoren eller att få äcklighetskänslor när jag hör grannen spy. Men samtidigt. Jag trivis i själva lägenheten, den är mindre än en skokartong och med alla mina saker så blir den desto mindre. Men samtidigt, den har snart varit mitt hem i ett år, exakt den 15 aug har jag bott här i ett år. Min lilla skokartong. Separationsångest?
Samtidigt, hösten. Vad är det för något? Jo, det är ett ställe då alla vill veta vad just Jag ska göra. Sanningen, jag vet inte! Jag har ett underbart sommar jobb och ett jättebra andra jobb som jag haft hela mitt liv. Men ibland blir det bara för mycket. Jag önskar att jag kunde våga ta steget ut ur mitt trygga lilla bo och leva livet. Jag är bara 20. Ändå så känns det som om att jag är asgammal. Jag har gjort mycket, eller gjort. Jag har jobbat mycket och hånglat mycket för mina år. Jag har inte rest mycket, jag har inte ens sett mycket av Sverige.
Och jag är aldrig nöjd.
Jag kan inte se det bästa ur en person en längre tid. Förutom mina älskade vänner, dom vänner jag har närmast hjärtat, dom blir bara bättre! <3 Men nu snackar jag om personer som man ska bilda familj med. Ingen håller måttet. Kanske är jag kräsen, kanske är jag bara för ung.
Jag ser mej själv som mogen på många nivåer, men jag tvivlar många gånger på om jag kommer att vara mogen nog att skaffa ett seriöst förhållande. Samtidigt kan jag se mej själv i ett stort fint hus, men tvillingar som är blonda och söta, kanske en liten hund och en perfekt man (gärna med magrutor) plus att vi alla ska vara hälsosamma och i bra form.
Något jag glömt?
Jo... Många delar, många som fortfarande är för känsliga för att skriva här. Men en sak; vart ska man ta vägen? Vilken del av världen ska man bo i? Jag vet att Östavall och Ånge snart kommer att vara utrotat, säkert hela norrland. Kanske Umeå och Luleå kommer att finnas kvar och kanske Piteå, för "piteå dansar och ler", men ni fattar? Små städer försvinner. Kanske är det min sak att kämpa för det.

Jag letar meningen med livet. Men kanske är det precis som med allt annat, att när man slutar letar då finner man det?

 

 


you allright but i´m your darling, hey

Varje morgon är det samma sak, risken att jag inte ska hinna. Speciellt då jag är trött. Igår natt sov jag 5-6 timmar, kom upp lättare än vanligt. Inatt sov jag 9,5 h och är sjukt trött, hela kroppen skriker efter ledighet. Eller det kanske är för att det är världens finaste sommardag idag :p

Så grattis alla semesterfirare! Fin väder!

Själv ska jag pinna iväg och jobba!

Tänk ifall man var ledig.. Iallafall en dag till?

.. och sen en till efter det?

Har haft en underbar helg med vänner, bad, lite sol, hus- och hundvakt och träffat nästan hela släkten! Jag har haft det toppen och jag vill tillbaka, vill inte att det ska ta slut! Bilder på kusins lilla busvovve kommer i veckan då jag har tid att tömma kameran :)

Iallafall sitter jag här nu i sängen, ska på jobbet om 30 min. Och är verkligen noll pepp. Asjobbigt! Verkar bli en assolig dag och jag ska jobba heeeeeeela dagen. Cheeses..
Var dessutom astrött imorse då klockan ringde kvart över 7, snoozade 5 min. Hur ska jag ta mej upp imorn halv 6?? :o

Nu ska jag packa upp och sen på med vackra leendet och dra till jobbet!

Puss

RSS 2.0