Life is a mystery

Jag är trött och trött efter en dag på jobbet med en rygg som dödar mej. Skidor är jävligt kul, men lite farligt med. Iallafall så är jag som en litet barn som väntar på julafton. Jag räknar ner, till vi ska åka. Tills jag får min efterlängtade ledighet och tills jag får två veckor av absolut inga krav och inga "du måste kliva upp och jobba"-krav. Skönt.

Men jag förstår ändå inte. Jag hatar allt han står för och hans feghet, men ändå. Jävla förbannade ögon. Jag hatar dom och den där vekheten som ändå är så het. Nej, usch. Jag vet att jag dessutom inte vill ha honom och antagligen inte den andra heller som slåss om min tänk-tid. Min hjärn-plats. Jag är rätt säker på att dom är utfyllnad. Och dom är väldigt enkel att glömma tills man hör dom, ser dom eller blir påmind om dom.

Jag är som sagt trött, så min hjärnkapacitet just nu är väldigt låg, den är grymt låg. Jag vet inte ens vad jag skriver förän jag läser det som jag skrivit. Därför känns det väldigt positivt att jag sitter här och skriver Not.

Och ja min älskade Sanna, jag kommer att åka bort en sväng, det är jag 99% säker på. Men grejen är det att jag vill börja leva mitt liv nu! (p.s. jag ska verkligen försöka komma ner och hälsa på! Lovar! <3)

Och sen den andra kommentaren, Hur fan kan någon tro att jag är gravid bara för att jag är rädd för alkisar eller funderar på att inte viga mitt liv åt storstaden?

When you call my namne, it´s like a little pray

Jag skräms, funderar och älskar

Jag vet inte. Jag vet inte alls om jag ska vara ärlig. Jag har haft en fin dag med promenad runt Forsön, skidåkning med Tessan och sen middag hemma med Mami innan det blev film med Dan och Håkan ikväll. Jag har gillat den och jag känner mej nyttig även fast jag åt lite godis medans jag spelade spel med Ronja och Hampus idag! Har dessutom knäppt kort på bebismagen, gillar! :)

Men det som ändå bekymrar mej är det att Ånge är fyllt av läskiga personer. Och det jag menar med läskiga personer, det är alkisar. Personer som är så beroende av alkoholen att dom skulle kunna göra allt för den och sen när dom har fått den i blodet då blir dom tokiga. Det bekymrar mej. Egentligen skulle jag inte bry mej om dom om det inte vore så att jag känner mej rätt inklämd i en situation med dom. För er som inte vet, så bor det en alkis som granne med mej. Han var inte alls speciellt läskig, tills den kvällen då jag hade tjejkväll. Det var då och efter det som det blivit, hmm, värre. Han ska ha hjälp och, ja jag vet inte. Jag gillar det inte. Om han skulle bli arg eller ha någon annan mening mot mej, vad skulle jag egentligen kunna göra då? Jag har en tanke i mej att jag är stor och stark och kan klara av alla saker själv. Jag kan slåss mot inbrottstjuvar som pekar med en pistol mot mitt huvud, jag kan klara mej mot våldtäcksmän utan pepparspray. Jag kan, jag kan, jag kan. Jag har blivit uppfostrad så och det är jag stolt över. Men egentligen kan jag det? Skulle jag klara av om en alkoliserad man attakerar mej? Skulle jag då kunna ta mej undan? Jag vill tro att jag skulle klara det, men jag vet inte riktigt om det stämmer. Jag har ingen aning.
Och det jag vet är att jag inte är ensam. Det finns många fler personer i Ånge som har grannar som dom kanske känner skräck för eller tycker är läskiga och alla tusentals ute i världen. Jag vill inte ens tänka tanken. Att det finns alkisar i Ånge, det vet alla och ingen gör något åt det. Samma sak gör jag, för jag vet inte vad jag skulle kunna göra. Den saken skulle jag vilja förändra. Men hur ska jag kunna göra det? Jag, som knappt vågar gå i trappuppgången utan en tanke i bakhuvudet på att jag kanske måste kunna beskydda mej. För en alkis är sällan ensam, dom har kompisar och dom super många gånger tillsammans.
Förut tyckte jag synd om dom, det kanske jag fortfarande gör. Men just nu är känslan av osäkerhet större än någon annan känsla. Bakom en lås dörr är jag trygg, men inte annars.

Godnatt mina älskade där ute <3

Jag är fascinerad, förundrad och förälskad
Marilyn Monroe

Filosofi på fredagskvällen

Jag är en helt vanlig tjej. Jag jobbar typ 100% och jag träffar vänner, städar och kollar på vampyrer på fritiden. Heöt normalt. Men det jag är rädd för och alltid har varit rädd för är att bli fast här. Att föralltid fasta i Medelpad och aldrig komma härifrån. Att aldrig ha bott utanför dess gränser (Östersund räknas för tillfället in, för det ligger sjukt nära).
Men idag kom jag på en sak. Varför ska jag egentligen ta mitt pick och pack och flytta? Egentligen, varför? Jag trivs rätt bra här för tillfället (ok, jag måste flytta, men förutom det) och jag är inte lika rädd här. Jag har en förmåga (tack vare min enorma fantasi) att tro att saker kommer att hända och att det kommer att hända just mej. Varför? Jo, det är för att universum kretsar runt mej. Precis. Det är vad jag tror oftast. Jag vet att det inte är så, men jag tror. Helt sjukt, men samtidigt underbart. Samma sak är, att om inte jag gör någon skillnad på denna jord innan jag dör, då är det mitt fel om jorden går under. Så det är också en anledning till att jag måste flytta. För hur lätt kommer det kunna vara att göra underverk här? I Ånge? Östavall? osv..
Samtidigt känns det hemskt att jag är rätt säker på att Ånge krymper och tillslut kommer att försvinna. Men om jag skulle kunna få ett bevis, ett minsta lilla bevis på att Ånge kommer att bli kvar och börja växa. Då skulle jag kunna tänka mej att stanna. Att skaffa ett hus och göra det gudomligt snyggt och sen skaffa familj och hund där. Vem vet, kanske eventuellt kan ta upp hästarna.
Jag trivs här och allt som lockat mej som Stockholm, Uppsala, allt folk och anonymiteten. Den kan jag träffa på på romantiska weekends med min älskade, på tjejhelgen med älskade vänner och när jag hälsar på vänner (och deras familjer) längre bort med min familj. För egentligen, om man hela tiden uppgraderar det man vill ha, så måste man hela tiden sträva efter mer. Men om man då stannar kvar, då kan man hela tiden åka och hälsa på och nypa tag i underbara tillfällen.
Innerst inne tror jag inte att jag är en storstadsmänniska. Det finns för mycket som skrämmer mej. Som våldtäcksmän, mördare och tjuvar. Ja, jag vet att dom finns här med (landet, skogen osv), men det känns som om att dom inte finns i samma mängd som i större städer. Det känns som om att dom inte skulle ge sej på just mej, just här. Även fast jag tror att tjuvarna är ute efter min, just min skinjacka för 200:- Bisarrt, men sant. Mina billiga saker betyder grymt mycket för mej, men för en tjuv vore det en förlust. En grym jävla förlust för en kväll och ett stort jobb han gjort.

Så därför funderar jag på om jag (precis fyllda 20) ska sluta leta efter spänningen och allt vad det är och bara andas. Ta en chansning, testa att leva lite parliv och liksom mogna. Det känns fel, men samtidigt så rätt.
Men att leva parliv är inte det som detta inlägg handlat om, det är mina funderingar om jag kommer att kunna stanna kvar här i Ångetrakten eller inte.


För är gräset verkligen grönare på andra sidan?

För er som inte vet vart Östavall ligger, vad det är eller hur det kom till!

Jag hade gjort (den blev ful) värsta inlägget om Östavall och allt, men eftersom det inte alls gick bra, så kan söta folk som eventuellt är intresserade läsa själv på dessa två sidor som jag bifogar nedan. Östavall är då liksom inte ett hål (även fast det är liten, nästan mini) och som ena sidan skriver Östavall - Ett levande samhälle i västra Medelpad.

Enjoy ;)

http://www.ostavall.com/

http://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%96stavall


Nomy - This is who I am

Is there any chans for me to show you how I am
Is there any chans for me to show you what I can
You're no one you're no one How this motherfucker talking to me
leave me alone I will never be a part Of my concies choice

This is how I am but I dont think you understand
Why should ever change I dont think I can
Someone told someone that someone is the only one
Wonder if I ever find you if I start to run

I dont mind
If you told me there is someone else that you love to

I dont mind
This is who I am who I am

And I know me as a blind man in a war

Tell me who I am can I be with you in your band
I can play guitar with just one hand
Love to give it love but love is not the thing you love
That is who you are have I gone to far

Everyone tells everyone that I am anyone
not the only one not like the sun
Someone told someone that someone is the only one
Wonder if I ever find you if I start to run

I am alone in a city made by lovehttp://www.youtube.com/watch?v=ELLyhD99Ip0


Trött som en gnu!

VEM HAR SAGT ATT GNUÉR ÄR TRÖTTA???? :O

Sitter på jobbet och försöker vakna till. Det är så grymt svårt att komma ur sängen ibland, men jag kom upp iallafall, lite för sent, men tog mej till att fixa hår, smink och kläder så att jag blev nöjd! Mycket bra :)
Nu sitter jag och tuggar på en äggmacka som är mycket god! Samtidigt försöker jag planera för min framtid, packa för Thailand och längta tills på söndag då jag ska få soooooooooooooooooooova! Äntligen, I love it. Eller jag kommer att göra det. Jobbar på lördag och det är enda planen jag har för helgen, psyko. Noll lust att jobba, vill sooooooooooooooooova. Men nu ska jag ta mej i kragen (varför säger man så?) och ta tag i lite papper, puss! <3

Tänker vakna till lite nu med den underbara Nomy, PUSS


Grymt jävla oteknisk

Försöker synka ipoden mot itunes efter hjälp vid fb. Men datorn fuckar mej rakt i ansiktet. Jävla skiiiit. Alla dessa spärrar. Varför kan den inte bara göra som jag säger!?

Har iallafall kommit en liten bit på väg och innan detta inlägg är klart hoppas jag att jag är klar!

Trodde att jag skulle träffa Håkan ikväll, men eftersom han inte hört av sej drar jag slutsatsen att han är sjuk. Har iallafall promenerat, handlat, duschat, provat kläder till utlandish osv ikväll. Och nu den där ipoden.. Idag har jag kört tunnor till Ånge och Torpshammar + obygden där runt om :)

Inte alls lika trött som vanligt ikväll, men trött är jag. Puss <3

En stund av hopplöshet

  

  
Hur du blir hatad och oönskad av alla

 

 


Me, me and me.

Pension?

Sjukpension?

Tjänstledig?

Öh?


Lite bilder och lite text om gårdagen och denna dag :)

Jag har blivit lite mognare eller vuxnare efter att jag fyllt 20, jag har insett att jag köper grejer som jag egentligen inte behöver, att jag har ett grymt ha-begär. Har dessutom ett grymt umgås-begär ibland, men det har jag vetat ett längre tag. Men det jag inte har gjort är att göra något åt det, tycker det är ett stort framsteg att veta det :)

Nu sitter jag och väntar på att Elin ätit klart, så att jag får träffa henne en sväng :) Imorn ska jag hem och fixa en massa inför resan och sen vara barnvakt till Ronja och Hampus!

Igår var fina flickor här och vi hade massa mys! Fick fina presenter också, vilket var oväntat! Fick dessutom ovälkommet besök, så hädanefter är det bra om man ringer eller skriver sms om man vill komma hit, så jag vågar öppna dörren ;) Han spelade dessutom dålig musik hela natten, så jag dog lite och har sovit som en liten mupp.

Men min dag har spenderats i lägenheten med True Blood (säs 2 tog slut), mycke dusch, lite städning, lite packning, 2½men, Greys Anatomy och äckliga makaroner.

Enjoy the pictures :)

Mary Kay-produkter fick jag av josse och den stora ljuslyktan av Jenny! :D

Manni och den stora muggen med budskapet fick jag av Therese ;D

Jag, just precis nu.

 

 


Uppe med tuppen och pigg som..?

Klockan ringde 5 imorse, upp som en tupp och gjorde mej klar. Insåg att jag inte hade städat lägenheten igår eftersom jag behövde sova. Kollade inte ens på True Blood (!) eller läste min nya vampyrbok (!), utan bara la mej och sov, så jävla skönt. Men det resulterade i att jag har en lägenhet att städa ikväll innan fina flickor kommer :)

Iallafall, mitt viktiga uppdrag imorse var att åka till Fränsta och hämta en grej till en lastbil. Så jag var i Fränsta 5 över 6 och diggade volbeat hela vägen dit och tillbaka. Underbart! Nu sitter jag på jobbet och var 100% säker på att vi skulle göra löner idag, då är det så att papi och Ingemar ska på möte i stan idag och viiiiiips så sitter jag med lönerna själv. Hmm, vi får se hur det går. Ska göra mitt bästa och jag ska börja NU!

P.s.
Min mage gillar inte pizza, men det gör jag, så därför åt vi det till middag igår och det var supergott! Sen handlade jag en jacka (lila!), underkläder (hur skriver man det i singular?), en vampyrbok och ett roligt tjejspel till ikv! :D Eller jag hoppas det är roligt, haha! Puss!

Torsdag den 20 Januari - inte fullt så farligt kallt

Jag är på rätt bra humör idag, kanske är det för att jag kommer att sluta strax efter tre idag och åka till Ånge och ta bort systemet-oskulden och kolla på massa andra saker och handla för presentkort :) Igår åkte även solarie-oskulden och fan va skönt det var! Vi simmade även i en timme och sen bubblade vi och bastade lite, så skönt! :)

Nu kommer ett litet bildbevis till Adam :)Så Adam, protesterar du fortfarande? :p

En mammut i en kopp?Möjligt eller omöjligt?


Nybliven 20åring

Jag måste ha blivit äldre. För jag njöt av min födelsedag i år och allt runt omkring :) Det kan jag lova inte hör till vanligheterna. Jag brukar tycka att dom är jobbiga och slitsamma. Den här gången gled allt igenom, jag fick underbara presenter av alla söta personer runt om mej och jag hade en mysig kväll igår med middag och mys (ofc med True Blood) med Therese igår! :D <3

Nu längtar jag tills vi ska sola, bada och basta ikväll och sen längtar jag till Thailand! :D Tror jag ska börja småpacka snart, skojsigt! Och sen fredagen längtar jag till!

Och just de ja, imorn ryker systemet-oskulden! ;D

Innerst inne är jag lycklig

Igår var jag lycklig. Jag träffade många av dom personer som jag älskar mest av allt. Jag träffade nästan hela släkten och jag träffade Therese på kvällen. Jag älskade gårdagen. Kanske är det en grej som betyder att jag växer upp, för dom senaste åren har jag inte gillat födelsedagar och när det är mycket folk. Jag har velat gömma mej, men igår, jag älskade det. Jag busade med barnen, jag älskade att öpnna paket och jag är världens tacksammaste för alla presenter!

Jag är tacksam och glad! Grymt jävla glad för att det finns underbara personer runt om mej!

Therese har även lovat att hon ska fira min födelsedag med mej, sötaste hon! <3

Sen på fredag kommer några fina flickor hit och vi ska ha massa mys! :D

Idag har jag varit ute och gått med Anna! Skönaste vädret ute och promenaden var behövlig! Blir nog en promenad imorn med, underbart :) Sen har det blivit true blood för hela slanten, säsong 1 är slut nu!

Nu smyger jag mot duschen och sen mer vampyrer! :)

Puss <3

 

Mina älskade brorsbarn! <3

 

Och självklart en tankte på den lilla/lille som är på väg.. <3


Beroende?

Är man beroende om man längtar hem till sängen, längtar efter att krypa ner i sängen, mysa ner mej bland kuddar och filtar. Dra täcket upp till hakan och ha nallen bredvid. Kanske någon gobit att tugga på och mobilen på ljudlös.
För att få njuta av ett par avsnitt av True Blood!
Jag är kär, jag är beroende, jag är besatt. Älskade, älskade serie! <3

Dunken.se

Ibland får man verkligen skratta!
Pappa skulle älska den här tröjan på mej, han skulle skratta och tycka att dom har slagit huvudet på spiken! Mitt i prick, handen i handsken osv.

Hotpants i massor har dom också!
Med roliga texter, bilder osv.

Hotpants med trycket "Fuck me hard" t-shirt, hood, slim t-shirt, linne, sweatshirt, tjej t-shirt, barn t-shirt och mycket mer.

Sen har dom självklart en massa mer! Och beställningarna har en förmåga att bli dyra därifrån! Har på mej en Hood från dom nu and i love it!

Aja, detta kallas smygreklam, men det kanske är positivt det med! Kul är det iallafall! :)


Day 30 – One last moment

Oh, det sista jag vill säga om mej själv är att jag har en passion för vampyrer, dom är så otroligt underbara, sexiga och mystiska. Vad mer finns att säga?
 I love it.

You get it? ;D


Drömtydning någon?

Drömmer sjuka saker på nätterna.. En liten del av nattens dröm handlade om lipsyl och brocoli. Hmm.. Tror jag måste hitta någon snabbtydning på drömmar!
Utöver det så är jag superduper trött när jag vaknar, känns som om att jag skulle kunna sova i ett par år till. Och ändå har jag sovit nästan 9 elr 10 timmar.. Skyller på mina ansträngande drömmar!

Började dessutoma att se på True Blood i förrgår! Älskade serie, har endast sett 2 avsnitt nu, men fan va bra dom är! Lööööööv! <3

Nu ska man stoppa tillbaka huvudet bland papper och drömma sej tillbaka till sängen :)

Day 29 – Your aspirations

Min strävan alternativt min längtan.

Jag strävar efter att bli något, efter att hitta något som jag tycker om att göra och som jag kan göra i framtiden. Jag strävar efter lycka, efter att se bra ut, efter att räcka till för min vänner och familj. Jag strävar efter att lyckas med allt jag håller på med, få beröm på mina jobb och att vara eftertraktad. Jag strävar efter att vara omtalad och älskad.

Min längtan är att bli nöjd, lycklig och älskad.


Och som ni ser är detta ungefär samma sak. Vi strävar emot det vi längtar efter.


Day 28 – Something that you miss

Jag saknar hästarna, jag saknar studenten, jag saknar att ha en plan för mitt liv, jag saknar tillfredställelsen jag brukade ha.
Men mest av dessa saker, saknar jag hästarna. Dom har en lugnande påverkan, dom gör att man känner sej speciell, som att man gör någon nytta. Älskade fina hästarna. Jag saknar att inte kunna lita på dom som jag gjorde förut, jag saknar att inte kunna umgås med dom utan att hela tiden vara på min vakt. Jag saknar att inte kunna hoppa upp på en häst, kasta mej iväg över ängar, hinder, träd och allt vad det kan vara. Jag saknar det och jag erkänner det. Och jag accepterar att det är något jag alltid kommer att sakna.

Oscar <3

Fredrico <3

Inge <3

Hugo <3

Nash <3 - den skyldige

Lördags-svammel

Små, små saker i vardagen gör att tillexempel en jobbdag går snabbare. Samtidigt som att det kan komplicera till saker. Just idag log jag iallafall samtidigt som jag skakade på huvudet. Men leendet tog nog över iallafall. Och svammel det får jag MVG i! :D

 

Tagen innan julbordet på Hussborg :)

 


Bal 2010Likie, likie. Missie, missie.
Alltså, jag gillar och saknar.
Älskar bilden en massa.
Synd att jag visar alla mina tänder och ser hysterisk ut.
Men glad var jag, de e nog hela sanningen iaf! :D
Puss

.

Ibland önskar jag att någon bara ska ta mej härifrån. Röva bort mej. Ta mej till ett ljusare ställe..

Det känns så långt till den 6 februari, jag längtar och önskar att tiden kan gå snabbare. Helst nu.

Mums


Day 27 – Your favorite place

Det måste vara sängen!
Man mår alltid bra i sängen. Inte när man är sjuk, men då blir man bättre i sängen. I sängen sover man ut, man längtar alltid till sängen, i sängen händer magiska saker, i sängen kan man slappna av. Sängen är en helig plats och den är helt underbar!

Så min favoritplats måste bli sängen :)Lite konstig säng, men cool!

P.s.
Men om lite drygt en månad kanske jag säger Thailand! ;D


Röd dag

Hela dagen har jag legat i sängen med pyamas och ätit både nyttigt och onyttigt, mums :) Varit sjuk kan man också kallat det, men det tycker inte jag. Har kollat på 3 filmer med Marilyn Monroe och sen ofc lite facebook och musik. Har donat undan lite på toaletten också, så att det ser bra ut. Julklapparna har kommit på plats och så!

Snart kommer Kajsa en sväng så att jag hinner träffa henne innan hon åker hem, trevligt!

Puss

2 smartingar av mej

Man ska köpa närproducerad honung, just därför köpte jag honung från Spanien. Smart..

Varför städa idag, när jag kan göra det imorgon?

Horoskop 2011

Stenbocken 22/12-20/1

Kärleken: Bara om du bestämmer.
Ett bitvis passionerat år och det blir väldigt lyckat bara du får välja tempo själv. Ibland vill du hänge dig åt lusta och passion, ibland behöver du få vara för dig själv medan kärleken vilar. Att bli stressad av något som någon annan vill fungerar inte alls för dig, du trivs bara med dina villkor.

Äventyret: Lugn och ro regerar.
Under 2011 handlar det mer om familjeband och släkttraditioner än om resor och spänning. Du har lite av ett inåtvänt år med få perioder av att verkligen vilja satsa på nöjen och flärd. Det syns inte först därför att januari blir en ganska glittrig månad, men detta blir ett fundersamt år.

Pengarna: Krångel först, belöning sedan.
Oväntade utgifter och allmänt trassel präglar årets första kvartal och det är egentligen inte förrän efter sommaren som du känner att det har vänt på allvar. Även på yrkesfronten kan det gnissla i början av året men det handlar i så fall om en temporär svacka, du behöver bara ha tålamod.


Källa: Veckorevyn


Behöver jag ens nämna att det smakar helt jävla underbart?

Oh, det hjälper kanske inte mot halsen och absolut inte mot magen, man fan va det hjälper mot själen! Som balsam, så jävla gott! Njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuter!


Day 26 – Your fears

Hahahahah, vilken rolig fråga.. NOT!

Iallafall så är jag rädd för en del saker.
Typ: Min granne (eller hans kompisar + deras hund), mörkt och spökligt, skräckfilmer, forsön runt själv i mörker (händer aldrig, men skulle jag testa så skulle jag nog dö) och osv.. Plus att jag är rädd för att dö innan jag levt klart!

Underbart, eller inte.

Kommer nog uppdatera en massa idag, så att inte detta inlägg ligger i topp hela veckan..

Puss!

-

Jag kräver så mycket mer än du någonsin kommer kunna ge.

Day 25 – A first

Uhm.. Tokjävlasvårt!

Första gången jag körde bil tar vi! Haha.. Hade brors gula golf och skulle brumma runt på ängen i djupsnön i ett spår pappa plogat upp. Grejen var det att jag hade inte en susning hur man växlade eller något, så jag brummade runt där, runt runt på ettan och studsade upp och ner, haha. Jävligt kul var det! Men just nu känns de konstigt att jag inte fattade hur man växlade.. ;)


:)

Ihiii, dollar e skoj och nu bråkar vi om tidsskillnader! Men allt e skoj! Kärlek <3

Julen som gått i bilder.. 2010
Ett nyår och ett första januari 2011

Jag hade ett underbart nyår!

Massa härliga folk, gott dricka (ett dumt öl-spel), härliga raketer, ännu mer roliga människor, skratt, sång, dans både på golv och i soffa och sen avslut med att åka kartong nerför backen! Gillas :D

Idag tog vi en matbit på shish och snart hoppas jag på film om folket har haft sina 3 tråkiga timmar som dom skulle ha :p

Jag är lugn, rastlös och kissnödig. Plus att jag borde städa lägenheten. Men istället har jag mys med ljus och greys! <3

Puss!

RSS 2.0