2 saker

Paintball och snooze


2 helt nya saker för mej och jag gillar båda!


Igår var vi 8 tjejer som åkte ut i skogen svartklädd och efter en nervös genomgång satte vi igång och kastade ut oss i skogen! fan vad kul vi hade! :D Efter 6 matcher, 4 mot 4 så var det oavgjort! Sen åkte halva gänget hem och jag och Carro vann 2 matcher mot dom andra, yey! Så vi kammade hem "vinsten", haha..
Men sjukt roligt var det! Bra motion (sjukt jobbigt), man behövde vara skärpt och på sin vakt hela tiden, Like It!


Kom i säng vid tolv inatt, därav min andra nya sak.. Den jag älskar och hatar.. Snooze. Eller jag trycker inte på snoozeknappen, utan jag stänger av, ställer om och somnar igen. Men ändå! Hade en timme på mej imorse, snoozade 2 ggr till 21 över 6, sen därefter satte jag fart. I bilen 06,34. Sjukt snabbt!  Hann tidigare till jobbet än vanligt! Men då kan jag tillägga att jag är ofixad totally!
Men iallafall. Är väll typ 20 år senare än alla andra i att båda hata och älska snoozen.. Puss!


En liten positiv feeling

Fick en fråga i morse:
H: -Är du alltid så där trevlig?
J: Trevlig?
H: - Ja, i kassan?! :)

Snacka om att vi är trevliga på systemet, tummen upp för oss! :)


Nu taggar jag för ikväll och hoppas på uppehåll så vi får busa av oss! :D

Skäner en tankte till Oslo : )

 

Hemskt det som hände i Norge, älskade denna bild som verkligen stämmer! Vi finns alltid där när det blir kris, precis som dom säkert kommer göra för oss! :)

 

 

Byberget var riktigt skoj! Dricka, vänner, cowboys, dans och bugg med en galen norsk!

Underbar kväll!

Puss på den!

<3

 

 


Det är lööördag!

Jobbat idag, sen promenad med bossebus och efter det hade jag en ½ h på mej att duscha och göra mej klar för party! Och vet ni vad? Jag klarade det! :D Sitter klar nu med mat i magen och väntar på skjuts till Erika där vi flickor ska ha lite föris, like it! :)

Sen byberget!

Ses där! ;)

.

Den dagen då jag förstår det manliga könet, då ska jag skriva en kokbok.

If you're trying to turn me into something else / I've seen enough and I'm over that / I'm not nobody's fool

Somnade första gången igår vid 8 till typ halv 9, sen var jag vaken en timme, pratade i telfon, kollade fb och borstade tänderna osv. Sen sängen igen. Klockan ringde 7 och jag är fortfarande sjukt trött, som en zombie. Hopplöst!
Jobbar "bara" 4 timmar idag, längtar redan till att klockan ska bli 1! :D Hoppas på att solen skiner då så att jag kan sitta ute och njuta lite! :)
Sen kommer mamma och vi ska äta på shish och sen är kvällen öppen, spännande!

Efter idag är det bara halva jobbarveckan kvar, den lite mer anstängande halvan och den är det byberget på kvällen (lördag), yey! ;D

Tävling hos Nathalie!

Kika in på den här sidan, var med i tävlingen och ha chansen att vinna en härlig goodie! Finns en för killar och en för tjejer, mums ;D

Länk : http://nathaliestankar.se/2011/07/stor-tavling/

20½ + 1

Älskar vissa saker doppade i yoghurt, som frystorkade jordgubbar, bananer, nötter, you get it? Men de tamefan äckligaste var ju typ svartvinbär! Fy jävla fan!

Slutade iallafall klockan 4 idag, med planen om att gå ut och gå och sen städa! Än så länge har jag hunnit med middag (nudlar med majs i + 2 stekta ägg) och läst ur en tidning + att jag har sett älskade True Blood! Tänk bara om jag hade haft ett hemmabio-system... (a)

Har tusen saker att göra, men vill bara mysa ner mej i sängen med mina yoghurtgodisar och serier, en bok eller tidningar. Vi får se vad jag får för mej! :*


Zombie-Gnu

Är trött. Känner mej som en zombie-gnu. Det förklarar allt, sjukt trött. Tror att det är alla ofattade beslut, bristen på sömn/sovmorgon och bristen på energi som gör det. Logiskt. Dessutom behöver jag en kram, men ingen hård, för jag har träningsvärk i ryggen.
Och vet ni varför? Jo, vi kastade yxa på 30års-festen i lördags, sjukt kul! Men ja, träningsvärk! Mamma fick också mersmak på yx-kastning, så kanske det blir en liten hobby :)

Nu blir det jobb, har snart varit vaken i 2 h, varar en h nästan gick till till dusch. Somnade typ, gah. Vill egentligen bara säga "wiiiips" och bli pigg!

Aja, nu ska jag hoppa i kläderna! Puss

Varför måste jag bestämma då jag inte kan?

Yes! Har haft en underbar helg! Har jobbat, myst med familjen och varit på 30årskalas! Jag gillart!

Nu har den sköna känslan försvunnit och blivit ersatt för en sjuhelvetisk ångest för framtiden. Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill göra framöver.. Jobba, skola? Dra i väg? Jobba och skola? Skola på heltid? Försöka flytta och jobba? Gömma mej under täcket? Gå på socialbidrag?
Panik? Ja, jag tror nästan det. Det var mamma som drog ur mej ur min bubbla. Jag vill bara surfa på på min våg av oförstånd och icke allvar. Hon fick mej att börja kika på lägenheter och ångesten kom med full fart. Vill jag verkligen det här?
Borde inte jag bo kvar i min lilla lägenhet där det känns som om jag kvävs, där jag är livrädd varje gång jag duschar och hade jag inte varit en hygienisk person så hade jag inte duschat, aldrig. Men jo, jag duschar. Springer i trappan och är liv rädd. Hör min granne spy hela lördagarna för att han är bakis och är livrädd varje gång det går någon i trappuppgången, kommer det någon hit och isf ska jag våga öppna? Hate it.

Så snälla rara ni. Kommentera, skicka sms, vad som helst!
Ge mej ett jobb, ett år till att fundera! Helst utan att jag behöver bli äldre. Men helt seriöst, jag vet inte vad jag vill göra!
Hjälp, hjälp, hjälp!

Bilder som är relativt nya och underbara <3


 

Psyco :)

 

 

Psyco lite mer närgånget :)

 

 

Charlie :)

 

Charlie myser :)

 

 

Jag innan Hemvändarkvällens bravader :)

 

 

2 väldigt grusiga barn som var med på stranden på min lediga dag :)

 

 

Min älskade Therese var också med på stranden i finvädret :)

 

 

Mina zebrisar och tessans vattnis :)

 

 

Mina silvriga hjältar :)

 

 

Utsikten på dammen :)

 

 

Så! Nu blir det kortspel hos Håkan ! :)

Veckan kommer att bestå av jobb, både korta och långa dagar! Så det är bara att plinga till om det händer saker!

So long! <3


<3


 

Eric Northman  -  True Blood

 



Snabbis på kvällskvisten

Idag har jag jobbar, gick finfint! Skrattade en hel del! Vaknade ju med värsta braiga humöret! Kanske för att jag insåg att jag är lledig imorn och jobbar kortdag fredag och lördag! Man griper i små guldkorn :D

Sa hejdå till Josse efter jobbet :´( Kommer sakna henne!
Fick reda på att Tess flyttar om en månad :´( Kommer sakna henne!
Plus att jag saknar min Ida!

Vill själv flytta! Fixade några flyttkartonger idag, ska börja packa ihop när jag får lust! :) Har trakaserat studera.se totalt idag. Vill veta nu! Föreställer mej själv med armarna i luften och skriker JAAAAAAAAAAAA! Men magkänslan är inte så.. Men ja, det får bli det bästa helt enkelt!

Fick ett mejl om att mitt nelly-paket borde vara här i Ånge på fredag iaf, alltid något :)

Nu ska jag packa väskor i en låda och sen krypa ner i min mysiga säng och drömma om Eric Northman! Vad skulle jag göra utan True Blood?
Och jag kan erkänna att jag verkligen ser fram emot den nya säsongen!

Puss puss

Rosor och inget ris!

Så sjukt jävla glad att jag är en ordningsmänniska och sparar fakturor som är betalda, kvitton på dom osv! Tack vara det tror jag att det här strulet kan lösa sej och att jag fick otroligt bra bemötande hos KLARNA gör inte det hela sämre, tummen upp!
Nu väntar jag bara på mejlsvar från Nelly om ett stort: Det är fixat!

Och sen hoppas jag doktorn ringer och att studera.se vill släppa svaret om intagningarna!



Sen lite om igår:
Jag jobbade och sen åkte jag till bror och jennie, sytade finaste bebisen i över en timme, riktig kärlek, tror hon ska heta Minna! <3
Sen promenad med Anna innan jag däckade i sängen utan att ha hunnit något jag skulle göra förutom att äta kvällsfika :p

Ikväll ska jag träffa Josse innan hon flyttar! Hoppas jag får flytta efter <3

Jag vill vara lika galen som alla andra

Min kollega kom in och berättade att han hade träffat en 23åring som på sommaren jobbade i sverige och sen under resten av året så åkte han till Australien och jobbade och levde livet, körde lastbil åt en han kände.
Jag känner avundsjukan växa, jag vill oxå! Men jag varken vågar eller känner att jag kan. Men grejen är ju det, att man är ju bara ung en gång!?

Jag vill vara lika galen som alla andra

Min kollega kom in och berättade att han hade träffat en 23åring som på sommaren jobbade i sverige och sen under resten av året så åkte han till Australien och jobbade och levde livet, körde lastbil åt en han kände.
Jag känner avundsjukan växa, jag vill oxå! Men jag varken vågar eller känner att jag kan. Men grejen är ju det, att man är ju bara ung en gång!?

No doubt about it, thats what my girl said

Har haft en av världens bästa flickor på besök i helgen! Och vad händer då? Jo, tiiiiden rusar iväg! Söndagskvällen efter att Ida åkt kändes lika lång som hela helgen tillsammans, om inte längre. Uscha vad det var ensamt att sova utan henne, utan att ha henne att skratta med på dagarna eller bara vara tyst. Helgen har helt enkelt varit helt underbar och ändå har vi inte gjort något specielt. Mest bara varit och försökt komma ikapp det vi missat på ett år! <3

Nu är det jobbar vecka igen och framöver väntar 3 veckor med 6 dagar av jobb i varje, underbart. Sen är jag ledig varje helg i augusti och det är verkligen UNDERBART! Sen hoppas jag på att man vet om skolan snart, hoppas verkligen på Uppsala nu eftersom mer än hälften av mina vänner här hemma flyttar och försvinner ifrån mej..

Denna vecka är det kompisvecka! Iallafall för mej :) Idag ska jag troligen snusa bebis och sen på kvällen promenera med Anna, på tisdag ska jag träffa Josse innan hon ska försvinna från medelpad, onsdag ska jag eventuellt träffa Jenny, på torsdag ska jag träffa Therese och sen är det typ helg igen! Dessutom har jag typ "kort"-vecka denna vecka, alltså slutar jag tidigt, senast 16 hela veckan, underbaaaart! :D Det är en sån här vecka då man känner hopp om livet!

Sen är det så roligt då man träffar jobbarkompisar på fritiden och dom vinkar så glatt, helt underbart! Har verkligen underbara jobb! Förutom då det är tufft och dumma folk kommer i min väg. Men som mamma sa: Du växer med uppgiften!
Jag bara; MM.. Och nu efteråt! YEY! Jag är kung, bäst, kan allt!
You get it?

Ljudet på datorn har dessutom tydligen gett upp, glad att jag fick med mej ipoden idag till jobbet, ibland vet man nog vad som ska hända innan det händer! Och ibland är det kanske inte så bra. Men just nu mår jag iallafall bra och det är huvudsaken. Saker är kämpigt ibland, men allt löser sej! :p

Puss <3

För den outbildade är ett A bara tre pinnar.

I tisdags föddes lilla fina flickan, hon som jag ska få snusa på idag, ska bli så mysigt! Jag längtar!
I onsdags jobbade jag en mördardag (7-18,15) och sen efter middag myste jag med jenny. Det blev ett varv runt forsön och sen glass och mys på shell, gillart!
Igår jobbade jag en kortis, var på Vc och sen åkte vi och solade, blev tyvärr inte brun :o Efter lite nördar så var det städning som gällde, trodde de skulle ta ca 1 h. Städade mellan 9 och 12. Shit.
Upp kl 6 imorse efter alldeles för få "sovtimmar" och sitter på jobbet nu. Är här till 11, börjar 12 i ånge. Varför jobba då man kan vara ledig liksom?
Sen ikväll kommer min ida och hälsar på mej! :D Ska bli så kul! Skäms lite för att jag inte varit ner, men jobbar man helger så blir de svårt.. :| Iallafall kommer hon och hon stannar hela helgen! Hon ska med och fira min bror ikväll (som fyller 33, snart 40!) och hälsa på beeeebis!
Sen ska vi nog mysa och förhoppningsvis sola i helgen! Kanske dricka lite vin eller liknande :)

Nu jobb, längar tills klockan är halv 7! :D Puss!




Varför ska man tänka och vara ledsen för det förflutna, när det som händer händer just nu?

Stolt faster till fina lilla flickan! <3


<3

Tog en snabbpaus, kände att jag behövde det efter att pappa har lurat upp mej i en lastbil som var upphissad bra många meter över marken.. Trodde jag skulle dö när jag skulle ner. För upp kommer man alltid, ner kan bara göra så jävla ont... Kom ner iaf!

Ikväll blir det troligen städning, även fast jag helst skulle ha åkt och hälsat på <3 i Ösd. Ida kommer troligen på torsdag, så jag måste nog fixa min lägenhet bra nog mycker innan hon kommer! Och stackarn kommer att måsta leva ensam i min skräckinjagande lägenhet medans jag jobbar 7-18,15 på fredag, uscha! :o

Well, uträkningarna ropar mitt namn! :*

<3 5/7-2011 <3

Vänner och familj är det bästa man har

Åter har man börjat en ny jobbarvecka, helgen for förbi med virvelfart! Hade en mysig fredag med mamma och räkmacka. Mycket prat och kramar och sen ner i sängen rätt tidigt. Lördagen spenderades på Hemvändardagen, både på dagen och kvällen. Hittade några loppisfynd och kollade på utställningen, snacka om talanger! :) Som mamma sa: Malin, har du någon talang? Jag: Jo, jag har ju min tunga! Haha...

Kvällen började hos Erika, där vi drack lite och snackade innan det bar av till Campingen! Lite avis på hennes boende btw (a). Campingen var skoj, kanske lite rund under fötterna var jag, men iallafall. Behövde det! Hade kul iallafall och gjorde nog en hel del underliga saker, men det är så jag är! Haha :)

Josse är min pärla och vi hade det bra nog skoj! Även om det kom fram saker som jag inte ens hade en aning om själv, shit! haha.. Saknar dessutom Tess.. Sen kanske Ida kommer och hälsar på mej snart, greeeat! :)

Igår var jag lite nere i min säng, myste som tusan med nallen, sov och kikade på cougar town. Min lägenhet är dessutom ett kaos, kan inte ta mej från hallen till sängen utan att hoppa och sicksacka mellan saker, städning nästa kanske?
Delade en pizza med Anders innan jag tippade tillbaka till min lägenhet och ner i sängen. Hade svårt att sova, kikade ett halvt avsnitt cougar town och sen vid 11 var det äntligen godnatt!

Imorse ringde klockan 06.00, ställde om den till 5 över och sen till 20 över. Vilket resulterade att jag sitter på jobbet osminkad och med ett par byxor som jag tydligen hade spillt på i fredags. Jag med kollen!?

Idag jobb till 16, sen middag med mami och sen har jag en förhoppning om promenad! :)



Nämde jag att jag är trött?


RSS 2.0