"Im very definitly a woman and i enjoy it!"


Älskade kvinna! Om jag skulle kunna få träffa henne, så skulle jag lätt göra det! Marilyn Monroe! Den här tröjan hittade jag nu, finns både i kort och lång modell och jag vill verkligen bara klicka hem den! Kan bara inte bestämma mej för om jag borde eller inte, färg och om jag vill ha en lång eller kortare..
Länk: http://www.twear.se/shop/?artnr=80005

Fler kvinnor jag beundrar: Cameron Diaz och mamma!

Sen beundrar jag ju självklart mina flickvänner också, men dom är liksom inte kvinnor, dom är mer.. ja, flickvänner! <3

Äckligt folk = försvinn!?!?

Jag har hunnit bli sjukt äcklad, låtit det gå över till sjuk ilska som jag sedan använde till att städa kontoret, fikarummet och diska. Kul o se hur det ser ut på torsdag igen.. Iaf så sjöng jag samtidigt, kul för dom som hörde, sääääkert! Nu har jag fixat lite papper och istället för att stoppa ner huvudet i mer djupa saker ikväll ska jag förbarma molnen som inte vill låta solen göra mej brun och förbereda för nästa jobbar dag här på kontoret, som sagt på torsdag!

Middag hos mami och sen ska jag till Ånge och mysa, beställa från cdon (true blood <3) och måla naglar, wonderbar :)

Well, see you all in the future!

Oh ja just!

Saknar känslan att galoppera över en äng! <3


Trött, omotiverad och semesterlängtan!

Jag fattar inte hur dum folk får vara? Fick ett mejl i skräpkorgen om att jag skulle få en utbetalning av stödbelopp. Jag skrattar. Sen får man falska påminnelser om betalningar, beställningar osv. Hur orkar dom? Är det verkligen många som går på det?

Tror jag kommer att vara en utarbetad 20åring snart. Vill bara sova. Helst i solen. Som min ide (som jag delade med mej till pappa om) i morse:
Jag: -Jag kan jobba natt!
Pappa: -Varför?
Jag: -För då kan jag sova i solen hela dagen och bli brun! 2 flugor på smällen!
Resultat: Pappa skakar på hvuudet och det heter --> 2 flugor i en smäll <--

Har massor att göra på kontoret.. Jag och tess är dessutom överens om att denna dag är segare än segast! Joooobbigt!
Vill dessutom motionera mera, men det är så jobbigt och jag är så trött. You get it? För trött för att orka, vilken resulterar i förra styckets första mening.

Är iallafall ledig i helgen och det ska bli skönt! Men min största dröm ni i sommar är att åka på en liten snutt-resa över typ en helg, en weekend! Med mami, vänner eller pojk. Tänk vad härligt att få komma bort!

Nu: Åter till siffror som jävlas!

Puss!


Duktig Kikka, Not!

Jag lyckas med allt.. Har gjort 2 beställningar på samma ställe och vet ni vad det betyder?

Jo, 2 stycken fakturaavgifter!

Bra Malin, Bra. Hoppas fan att byxorna passar... :o

Solen skiner and I love it!

Började halv 7 imorse, jobbar här i 4 h och sen vidare till jobb nr2. Slutar 15, så jääävla skönt! Ska ha en dejt med min zebrafilt och sen ska jag och grabben lyxa till med Kina-mat idag, så där på en måndag och vet ni varför? Jo, vi har varit tillsammans i en heeeeeel månad idag, jag och mina 3 grabbar! :)

Well, back to work!

På väg att bli tönt...

Kikar på Big Bang Theory med mej själv, medans Anders har besök. Riktigt mysigt, inte för att jag förstår vad dom säger. Katterna gillar mej, men det är verkligen katthår överallt, tom på mina trosor, cheeeses...

Igår hälsade vi på pappa och morbror på Ön och promenerade med vovvarna och jag grillade marschmallows, medan "männen" drack mummelman och öl! Sen hälsade vi på mamma, somnade på soffan, trött som ett as.

Åt dessutom världens godaste frukost idag, eller typ: Laktosfri youghurt med sommarsmak och ovanpå det la jag kiwi, kärnfria vindruvor och banan, MUMS :D


What to do, when you dont got time to write

Hello!
Efter en vecka fylld med jobb, har jag mest sovit, sett på tv och promenerat i regnet. Midsommar har flygit förbi med middag hos mami och sen träffat kompisar :) Ikväll är det viskan, vi får se om rumpan min kommer dit eller åt motsatt håll, det märks :)
Mitt liv är sjukt annorlunda nu bara och det ändå jag längtar sjukt mycket efter, det är att få veta hur det blir med högskola och grejer!

Till veckan blir en normal vecka igen iallafall, mycket jobb, men ändå normal! Puss på det :)

Mina huliganer till brorsbarn!

Glömde kameran igår, synd nog!

Men som har väldigt söta kommentarer!

Hampus: Du är äck-ligg!
Läs det flera gånger och dela upp ordet, lite fel de kan bli ;p

Ronja: Charlie (katten) har gömt sej under eran säng!

Inser ni, är ni smart, annars inte!

Var iaf väldigt trött efter en kväll med huliganer <3



Bild från deras resa till Turkiet 2010 :)


En sak som gör ont

Två minuters paus, för jag måste få säga det här.

Trodde inte att det skulle hända. Varför skulle det hända mej?

Jag har träffat en underbar person och ja, vi är tillsammans. Hur bra som helst. Men det som gör ont, det som irriterar, det som svider, det är att alla mina kompisar som jag hade av motsatta könet, alltså killar, inte längre hör av sej som vanligt, inte kan svara på sms som förut. Och ändå vet jag att vi bara var kompisar och att ingen ville mer. Känns som en spark i skrevet och ja, det gör ont på tjejer med.

Jag trodde inte att mina killkompisar skulle bli sura eller vända ryggen till. Vi har ingen avundsjuka i vårat förhållande, vi kan umgås med vilka kompisar som helst. Så om det är anledningen, bete er! Om ni har haft känslor på något vis eller känner er undanskuffade, fram med det! Och det gäller även mina älskade tjejkompisar!

Just den här veckan hade jag massor med planer, men eftersom jag är halvsjuk, blev ingen av dom av. Men jag är snart tillbaka och jag vill ses, busa och umgås som vanligt! Ja, jag har pojkvän, men bara för det är jag inte knuten till spisen, sängen eller dammsugaren.

Puss!

”Kvinnor är som strykjärn. Det tar tid innan vi blir heta men när vi väl är varma så blir vi riktigt heta.”

 Kommentar från programmet fråga Olle.


På dagarna jobbar jag, antingen på kontoret elelr i butiken. Det går framåt. Förutom nu, nu har jag blivit sjuk. Har ont i huvudet, halsen, magen osv. Jag knarkar piller i massor. Ipren, Rosenrot, Bafusin och Strepsil. Sen äter jag även honung och försöker få i mej vatten. Sjukt jobbigt..

Igår var det kurs i Ösd och det gick bra, även fast jag var sjukt trött när jag kom hem.. Mycket nytt, men mycket som jag redan sett oxå. Men alltid bra med repetion! Efter att ha sagt hejdå till Linda, matat marsvinen, så åkte jag hem till grabben och blev bjuden på mat! Mums, vilken pärla han är!

Sen däckade jag i soffan för att sedan däcka i sängen. Kul tjej, hej! Har sovit 9 timmar inatt, men är fortfarande så där sjukt trött så att man kan somna ståendes typ, eller sittandes på toaletten, på en stol, på en spikmatta eller glödande kol. Ni fattar.

Imorn blir det Ösd igen, för andra kursen! 4 timmar blir den, så jag får en assa dötid i Ösd eftersom jag åker kl 6 och kommer hem kl 18! Men jag kikar väll lite i affärer och sen kanske jag somnar på en parkbänk (hoppas inte..). Spännande ska det bli iallafall! Varukunskapsdag! :)




En liten vindpust kan få mej att vackla, men om du håller i mej kanske vi kan stå tillsammans. 


Ljungarocken!


Järntabletter ---> Lösningen?

Har varit så trött nu ett par dagar och det passar inte in. Det är vår, solen skiner, jag har en underbar pojke, vänner tar studenten, vän skaffar häst, snart får bror och Jennie bebis. Och det enda jag vill göra är att sova..
Därför googlade jag på järnbrist. Lite lockad att testa nu!


Beror din trötthet och irritation på järnbrist?

Trött, huvudvärk, lättirriterad? Det kan bero på järnbrist – något som drabbar var tredje kvinna. Men de flesta vet inte om det.

Din trötthet kan bero på järnbrist. Din trötthet kan bero på järnbrist.

 

Järnbrist är en folksjukdom bland kvinnor. Forskare beräknar att var tredje svensk kvinna i fertil ålder och varannan tonårsflicka har brist på järn, de flesta utan att veta om det. Man har symtomen, men kopplar inte ihop dem med järnbrist. Försämringen går nämligen så sakta att man tror att det är normalt att det ska vara så. En vanlig orsak är att man har riklig mens som tär på kroppens järndepåer. Eller att man slarvar med maten. Boten är järnmedicin, som helst ska tas tillsammans med exempelvis en C-vitaminrik frukt, juice eller grönsak. Men en välbalanserad kost är A och O när det gäller att få i sig rätt mängd järn.

Här är symtomen!

Man kan ha ett eller flera:
Trötthet
Yrsel
Huvudvärk
Irritation
Blekhet
Lätt depression
Okoncentration
Hjärtklappning
Lätt andfåddhet
Försämrat minne

Så får du järnkoll!

Det finns två sorters järn i maten:

HEMJÄRN eller organiskt järn som bara finns i kött och blodmat och är rikare på järn än icke hemjärn. Rött kött som nöt och vilt är bäst. Blodpudding, leverpastej och inälvsmat är också förträffligt. Näst bäst är vitt kött som till exempel kyckling och kalkon. Fisk, helst fet fisk som strömming, lax och makrill, kommer på tredje plats. Men även skaldjur innehåller järn.

ICKE HEMJÄRN eller oorganiskt järn som främst finns i mat från växtriket, i grönsaker, framför allt i gröna grönsaker som persilja, broccoli, paprika, nässlor och spenat, men även i vitkål, potatis, rödbetor, bönor, linser, jordärtskockor, hallon, vinbär, jordgubbar och torkade aprikoser, nötter och mandel. Mat med icke hemjärn kräver mer kvantitet för samma mängd som via hemjärnsrik mat.

Fler mat-tips!

C-vitamin stimulerar järnupptaget. Ät därför gärna en citrusfrukt till måltiden eller drick fruktjuice.

Undvik kaffe, te och mjölk i samband med måltider. Det hämmar järnupptaget liksom kli, ägg och kakao.

Var försiktig med fiberrikt bröd. Det har negativ inverkan på kroppens förmåga att ta upp järn.

Välj fiberrikt surdegsbröd – det har en stimulerande effekt på järnupptagningen.

Laga maten i gjutjärnsgryta eller -stekpanna. Järnet från kärlet går över i maten, särskilt om man tillsätter sura livsmedel som krossade tomater eller citron.

Källa: http://mabra.com/har-du-jarnbrist-utan-att-veta-om-det/
Av Suzy Persson


Lite om allt och lite till




Man kan kalla det elakt eller sanningsenligt. Själv står jag tyst. Men lite komiskt att det finns folk som sitter och pyzzlar med detta på dagarna, måste erkänna att jag är lite avis på deras tid, motivation och kunskap.

Har precis blivit nästintill dödad av superåskan. Den är nu på väg mot ånge, men jag hoppas den har hunnit dragit sin kos innan jag ska dit ner! Är egentligen bara lite rädd för åska. Men då det blir kålsvart, lysena inne på kontoret blinkar och man ser blixtar och när inte ens jävligt hög musik döljer dundret, då jävlar är jag rädd.
Nu börjar det ljusna och jag blir glad att åskan är över, då kommer min bror in och säger att det kommer troligen att åska starkt hela kvällen. Min kväll är nu trasad i bitar och jag vet att jag kommer vilja stoppa huvudet under sängen (inlindat i ett täcke) typ resten av mitt liv. Eller iallafall tills åskan är över.

Planen efter jobba är middag hos mami, sen apoteket och erikshjälpen. Sen ska jag nog dö lite eller pumpa öronen med musik så att jag slipper få hjärtattak av all åska.

Förra veckan sa jag iallafall upp lägenheten, så nu är det bara att hålla tummarna för att någon skola vill ha mej! För annars ligger jag riskigt till.. Plus att jag bör börja plugga nu, annars blir jag fast här och jag vet att det inte är min dröm. Jag vet det, jag vet.

Den 16 oktober åker jag och Jenny till Sthlm och kollar på Britney, vi har kungplatser och allt kommer bli superb! :D Den ni!

Nu ska jag jobba på en sista timme, tills batteriet på datorn ger upp och sen upp, upp och iväg!

Visserligen känns inte vägarbete på ca 1 mil så väldigt lockande. Skulle vilja ge vägverket ett smäll på käften. Hur länge dom tänkte ha 50 mellan Ånge och Östavall, jo tills dom borstat bort gruset. Varför dom gör om vägen igen efter i fjol, jo för att dom sög i fjol och är helt enkelt urkassa. Och sen att hela bilen dundrar när man åker på vägen, det får man troligen bara vänja sej vid. Jag önskar att jag slapp bilar och bara kunde gå till alla jobb, vänner och affärer.

Sen en sak till som stör mej, folk som inte passar tider och sen förväntar sej att jag ska göra allt. Det irriterar mej så jävla långt in i själen så jag dör.
Man ska inte förvänta sej av andra det man absolut inte kan tänka sej att göra själv. Så nu får vi se om det blir någon skillnad i framtiden eller om det är som det brukar vara. Spännande, eller inte.

Förutom små irritationsobjekt så leker livet, har träffat en pojke som är precis som mej, helt knas och det är sjukt underbart! :)

Puss och kram!

Ett litet inlägg om ingenting

Älskar vädret! Känslan av att nästan inte behöva ha på sej några kläder alls! Har myst idag, tagit en promenad med anna och carro + vovve, fixat god lunch, hälsat på tess och fikat <3 och sen fick jag middag hos mami. Nu ska jag packa ihop lite grejer och åka till "mitt andra hem" :)

Mina tankar är hos min kusin <3

Hej hej Monica!

Tillbaka till verkligenheten! Eller inte.. Lever i en liten bubbla, bor knappt i lägenheten och jag är glad! Imorn är man ledig en dag till och det känns underbart! Dagen är planerad: Mys, promenad, träffa Tess, middag och sen mer mys. Leker inte livet?

Dessutom ska jag få träffa Jennys man någon dag, ihii, vad kul! Sen har vi en plan den 16 oktober och jag längtar redan! :D

Puss och på återseende!

RSS 2.0