In time I find my self

Lyssnar på Swing Life Away med Rise Against, har gjort ansiktsmask, städat lägenheten, förberett lite av det man ska ha med sej till högskoleprovet och nu sitter jag här. Jag gör allt annat än pluggar! Men samtidigt har jag ju hela morgondagen! Eller!? ;)

Imorn är jag ledig. Ska plugga, göra ärenden på Ånge, eventuellt ta en fika och sen bio på kvällen :) Och sen vopplahopp i säng för att sova en uppmuntrande natt!

Sen att jag är rätt pepp för lördagen beror inte på provet, det beror på kvällen! 3 klänningar ligger och väntar på att bli testade och valda, men jag vet inte om jag vågar börja testa dom ;) It´s love and it is short!

Animal med Neon Trees är en annan jättebra låt!

Nu ska jag nog fortsätta göra något annat än plugga! Sängen lockar också väldigt mycket, efter endast 6 timmars sömn och en klocka som ringde halv 6 imorse! Men det var det värt ;) Imorn ringer den inte alls! :D

Och en sista låt: Happiness med Alexis Jordan!

Puss

 

Jag och min Thailändska kärlek Bananlöv! <3


Liten snabbis



Nu är det snart dax, det är ungefär 2 dygn kvar och sen sitter man där. Helt utlämnad åt ett öde med svåra ord och dumma lösningar.
Men jag är pepp! Jag är laddad!
Går det åt helvete så gör det, annars kommer det gå bra! :D

Anledningen till peppheten är att jag ska ut på lördagkväll! Med flickorna och det kommer bli så bra! Ska ut och äta då också och sen en sväng på Ukm innan det bär hem till mej :)

Känns peppande! :)

Markus skulle dessutom spela på mittis och det blev ju bara bättre!

Sen igår fick jag äntligen träffa Therese. Det var så härligt! Blev lite sent, men vi hade så mycket att prata om och så mycket att säga! Och planera! :D Yey! Fin kväll igår! :)

Nu åter tillbaka till det sista av jobbet denna vecka, perfa!


Idag är en stor dag!

* Det är 5 veckor till älskade Vårforum!

*Det är min sista jobbardag denna vecka

* Jag har en framtid!

Dagens fråga: Vart ska vi ställa sängen..? ;) <3

Planering

Jag har kommit på att jag planerar väldigt mycket, och jag älskar att planera. Jag har redan planerat en stor del av fredagen, min lediga dag på veckan och dagen innan dagen D. Då jag ska skriva högskoleprov.
Men iallafall, jag älskar att planera och planerar typ alla. Små som stora saker! :)
Men jag kom på det, att det inte är ofta jag ror mina planer i hamn. Min anledning: Jag har ingen som samarbetar med mej. Pappas anledning: Jag bor mitt i landet, alltså inte vid en hamn. Haha. Jag älskar min pappa!

Lovely Movie! :D<3



Jag är kär. Otroligt förälskad. Det här är svensk film som det ska vara! Otrolig och obegränsad kärlek, samband och bra förutsättningar. Positivt överraskad och totalt förälskad!

Nästa gång jag ser den ska jag se den själv och bara njuta! <3

Att se den i en fylld biosal med mycket yngre barn, det är inte jättepositivt eftersom dom inte riktigt skrattar åt "rätt" saker.



Sötnosan! Sånt härligt skratt och verkar vara en riktig guldklimp! :)



Att dom satte en snygging i huvudrollen gjorde ju inte filmen sämre, flög på moln utifrån biosalen! Skulle vilja drunkna (eller iallafall simma lite) i hans ögon..(a)


4 månader

Jag fick en inbjudan till ett evengemang på facebook, egentligen inget ovanligt, men just idag, hela kroppen spändes och varför? Jo, inbjudan var den 4 juni, självklart kollade jag dit. Det var ju då vi tog studenten i fjol! Det är VÅRAN dag! Den bästastebästaste dagen. Fick en liten önskan om att det var någon nostalgidag för oss som tog studenten i fjol, men icke :)

Och ifall det är någon som saknat mej, så har jag varit sängliggandes i en vecka och hade nog varit det längre, om inte det hade krävts sjukintyg isåfall. Men nu är jag åter på jobb och äter godaste mackan till frukost, som min söta mamma har gjort till mej :)

Funderar dessutom på framtiden och kommer inte fram till något alls, behöver ett litet lyckotroll som puffar mej i rätt riktning :)

.


Vårdagjämning :)

Läste lite om det och det var för ett par dagar sedan natten och dagen var exakt lika lång, och det var inatt 00.21 som vårdagjämningn slog in.

Har sovit som ett nöt inatt. Ont i hela kroppen, snurrig och fylld med mardrömmar. Vaknade imose vid kvart i 4 av att jag hade saker i sängen, hade plockat grejerna från nattduksbordet in i sängen. Varför? Jo, någon skulle ta grejerna av mej! Drömmen var lång och jobbig, riktigt jobbig..

Jobbar idag. Har tagit en Ipren och blev av med huvudvärken, hostar lite, men annars mår jag bra :) Avslappnad och lugn. Visserligen gillar jag inte tanken på högskoleprovet, men iallafall.

Nu ska jag fortsätta göra ritningen som jag jobbar på och jag ska erkänna att jag är riktigt stolt över att jag lyckades med att scanna och greja imorse! :)

Puss!



Bild från en utgång med Jennie, Monica och Madde :)


Maitosuklaata ja mangoa!

Det och fiskpinnar med mos och gräddsås-dipp och nachochips är det jag ätit idag! Märker att det inte är speciellt mycket eller näringsrikt nu när jag skriver det.. Men nå förjävulska gott! :D Har dessutom ätit 2 kiwi, druckit vatten och vitaminer. Good girl!

Fick skjuts av Anna upp till elin igår, fick jättegod mat! Grillat :D Sen massa snack, dricka och mys! Somnade vid 12-1 ngn gång och vaknade superpigg halv 8! Men tack pinglan för kvällen! :D

Blev hämtad i morse vid tio och då drog vi ut på en promenad. Busade som tusan med Lucas, hur jag orkade de vet jag inte. Men skoj var det ;D Blev ett litet barn där själv ett tag, underbart! :D Åt även sommarens (eller vårens) första glass, mums! Tack Anna :) Sen hem och skulle plugga np, men det blev True Blood i massor ist och sen en liten sovpaus, skönt! :D

Känns verkligen som om att jag har slösat sol idag! Tokigt. Men huvudet har varit piggt! Lite skallebang pga rödvin, men kroppen har gjort nå förjävla ont. Som växtvärk i hela kroppen, shiiiiet liksom!

Nu ska jag smörja in mej och greja, sen blir det How I met your mother och efter det 2½ men!

Imorn är det en ny vecka, men det blir närmare o närmare till Vårforum! :D

P.s. Överskriften och det mumsiga jag ätit idag är mjölkchoklad med mango, en rekomendation! D.s.


Text och saknad i bilder

Försöker få ordning på lägenheten, men det är grejer överallt och allt får helt enkelt inte plats! Efter många klagomål från mina älskade skor, så ska dom få flytta hem till mitt gamla rum hos mami och papi i väntan på att jag skaffar mej ett större boende. Men tänk om jag behöver just dessa skor någon dag? Lite jobbigt att åka 4 mil då.. Gah, ge mej en walk in closet! Helst ca 20 kvadrat..

Hittade dessutom en lapp på där jag hade skrivit Du är sprudlande! på! Snacka om pepp jag blev när jag hittade den! Va fan, jag är sprudlande ;) Hittade även en massa låtar som jag gillar en massa, in i min nya spellista på spotify på en gång! Name: "Det blir ljusare". Passande! Japp, vi hoppas på vår och värme. Idag fick vi däremot ett slag i magen, snö i mängder, men än är det bara Mars, så vi hinner nog :)

Vissa ord sårar. Som en spark i magen. Känslan sitter kvar länge. Men det som inte dödar, det gör mej starkare.

Ska städa klart det sista nu och sen blir det bio med Anna ikväll! Dissar after work och äter mumsig matlåda :)

Visste ni förresten hur mycket mat man har i skåpen som man inte har en aning om? Jag har massvis! Fyllde en hel lista då jag skrev allt! Så nu ska allt det ätas upp och sen köpas nytt! Eller de e så jag tänkte :p

Puss och kram, gullibarn :)








Mysfika med min älskade mamma!

 

Mamma ringde idag och sa att hon ville fika, hoppade i smink, hår och kläder lite fort och sen åkte på Domus där det blev lite vuxenshopping och sen fika på Wiba! Mycket gott och mysigt :)

Puss på min Älskade Mamma!


Synvilla


En fin flicka fyller år!

Drömde värsta sjuka drömmen inatt! Typ hela Ånge var med och alla skulle duscha efter varandra och dom duschade typ assnabbt. Innan hade jag duschat (typ 1½timme) och dom sista som duschade fick duscha i kallvatten. Men där satt man i soffan som en ängel, färdig för party och ingen hade en aning om att jag var den skyldige! (förutom den som ägde ställer, vem de nu var!?) Iallafall måste det betyda att jag tycker om att duscha och att min medeldusch-s-tid ligger lite högre än dom flestas andra. Skulle jag tro iallafall! Sjuka var att det var Ångefolk i drömmen..

Iallafall jobbar jag idag! Ledig imorn och sen jobb på lördag. Snygg helg jag kommer få, hipp-hopp-gummisnopp. Tönt. Ska iallafall på bio på fredag med Anna, Åsa-Nisse ska vi se! Håller tummarna för att det är en bra film :) Sen jobb som sagt på lördag-dag (och jag hoppas jag inte blir dödad av en häftmaskin..) och sen vet jag inte riktigt. Eller jo! Jag ska till Tess och äta tårta! På söndag eftermiddag, för min lilla flicka fyller år idag och blir jääääääääääättegammal! Tihi!!! Det är så roligt, helt underbart att vi från och med idag kan gå ut tillsammans hur mycket som helst! och vi kan busa hur mycket som helst heeeeeeeeeeeeeeela sommaren! yeah! ;D Tihi, jag är glad! Så nu önskar jag henne en underbar födelsedag och en underbar vistelse i Götet under en sån stor dag! :D


Sötnos


Allt och inget

Är förbannad på den där jävla filmen från pälsfarmen i Kina. Hur fan kan man flå djuren levande och sen låta dom ligga där och plågas utan päls? Fy fan, det var det värsta jag har sett! Levande underbara djur! Vill flå dom jävlana som gör det där, bara för att visa hur jävla mycket dom plågar dessa oskyldiga djur! Detta sprider hat!

Annars jobbar jag och är förkyld, yey^^ Längtar tills på fredag då jag är ledig! Det ska bli underbart! Jobbar däremot lördag, men det kan inte hjäpas. På lunchen efter att jag har skrivit detta och ätit upp maten, ska jag ta en stol och sätta mej i solen med en bok och myyyysa och njuta av värmen som kommer från det underbart heta klotet i universum! I like it!

Efter jobb blir det middag hemma, pannkaka! Sen ska jag upp och hälsa på farmor och alla vildarna, kommer nog va rätt slut efter det så sen har jag planerat att spendera resten av kvällen i sängen. Antingen sovandes eller med True Blood. Älskade serie, såg att man kunde boka den på cdon nu, så det känns grymt lockande.. (a) Men kanske ska vänta lite och se den på internet först ett tag! Såg första avsnittet i förrgår och där var "snabb-het"-scenen med! Lite besviken, för den var inte riktigt som mitt huvud hade fått till det till, men den scenen kan man kalla het och turbo! Haha, jag gillar dessa läskiga väsen.. 
 
Marc Jacobs har släppt en ny vårparfym, undra om den luktar lika gott som den andra? I love it!



Denna parfym har jag och den luktar fantastiskt!


Ibland är man ju bara för söt!

 

Innan någon av julmiddagarna i julas, tror det var julbordet med färghandeln :)

 

Har jobbat idag, sen promenad, efter det middag och sen här jag färgat håret. Vet inte riktigt om jag är nöjd. Känner mej dessutom som en zebra. Jag tycker zebror är jättesöta, men jag är mer en ickesöt zebra..

 

Imorn blir det jobb igen, mer offentlig imorn, verkligen bra med tanke på mitt utseende. Men upp med näsan i vädret och köra på är det jag ska göra!

 

Sen längtar jag redan nu till min säng, älskade, älskade säng!

 

Men nu ska jag ut. I mörkret.. Läskigt!

Vart är min trogne följeslagare som ska skydda mej mot det läskiga ute i mörkret?


Sommar 2010


Kallvatten

Jag har lyckats igen! Duschade och gjorde hårinpackning, klippte naglarna och gjorde ansiktsmask. Och paschlaBaaaam så blev vattnet iskallt. Iskallt! Jag trodde tamefan jag skulle frysa ihjäl och inte hjälpte det att hårinpackningen och ansiktsmasken satt kvar, så kallvatten över hela mej och jag dog! Nästan iallafall, usch för kallvatten.

Andra gången jag lyckats göra av med allt vatten sen jag flyttade hit. Shiiiiiiit!

Har dessutom varit med om en skäckupplevelse idag, körde över en övergång när det blinkade rött, trodde jag skulle dö.. Vissa förstår, andra inte. Dödsskräck och ajabaja-tankar.

Sen har jag och min flicka varit duktiga idag! Skidor och sen grillning och mys! Choklad med marschmallows är min nya favorit!

Puss

Minnen

 

<3


Vet du va? Låt oss fucka upp igen nu!

Jag dissade en fest, för att jag inte är mej själv idag. Enda sen jag vaknade har det varit "bläääääääääää" och liksom seg, orkeslös, le men inte le IRL. Go get it?

Mina vinter vit är dessutom snart slut och vem vet om den ens kommer komma tillbaka?

Ska iallafall ut på min andra promenad snart! Behövs!

Älskade älskade musik och älskade älskade vänner, vad skulle jag göra utan er?



Saknar även sommaren till 1000 eller som 17!

Min natt

En enorm djurpark där alla djuren gick tillsammans. En djurvårdare. Turister överallt bladn djuren. Pillade på dom osv. Självklart pillade jag på en ödleunge (som var lika stor som min hand) och mamman till den (lika stor som en gigantisk dinosarie) blev arg. Ärligt, jag lyfte upp ungen för att kolla hur magen såg ut (eller hur jag nu tänkte..). Iallafall blir mamman arg och jagar mej, jag springer runt där, hoppar nästan på krokodilen, hoppar över konstgjorda miniöar osv. När jag ser djurvårdaren (klädd som en amerikansk polis), då vaknar jag..

Nu fix och sen jobb!

Söta


Snabbis

Fikade mumsigt fika hos Anna och Lucas fick visa sitt puzzel innan vi halkade oss runt Forsön :) (Varför vill jag jämt säga Frösön?) Nu ska jag ta bilen bort till Håkan och umgås lite. Anledningen till att jag tar bilen är att jag är livrädd att behöva vara rädd för att behöva gå hem sen. Alltså, jag är rädd för att gå igenom Ånge själv eftersom min hjärna spökar. Japp! Ni ska bara veta alla drömmar jag har på nätterna! Haha, Anna sa att dom kanske betydde att det skulle ske något, att det skulle bli någon förändring, så vi håller tummarna för det! :D

Puss

Helt oviktigt inlägg

Then you came to me and you said, I was not really sure enought how to feel, to pretend that your not real, to me.

Ännu en dag, men Bandit i örat och huvudet i papper. Underbart att ändå vara på jobbet och inte att vara sjuk hemma! Gillar jättemycket att vara hemma, men inte att vara sjuk! Så det är skönt! Dagis kom även och hälsade på idag, 8 söta ungar! Från 1,5 år till 8 år tror jag! Minstingen tog mitt hjärta på en gång! Så söt! "lastbil" och Traktor" var det han sa hela tiden, han var helt kär i maskinerna, en riktigt sötnos!

Har iallafall jobbat på som en tok och ska snart på det igen bara pappa kommer in. Ska sluta en timme tidigare idag för att skjutsa mamma till VC och själv ska jag äta och sen upp och fika hos Anna! Mums! :) Sen promenad efter det och sen hade jag tänkt hinna med och träffa Håkan en snabbis oxå!
Imorn blir det jobb på Fh igen, länge sen de nu! Kommer eventuellt att kännas lite konstigt. Ännu en gång: "Vad är färg?" Haha.. Jag har humor! Allt kommer gå fina fisken!

Nu sitter jag och letar efter något slags skåp på internet (jag vet egentligen inte vad..) och det går väll bra! åt mitten av en bulle nyss oxå, nyttigt Malin.

Det här inlägget har tagit ca 30 minuter att skriva, om inte mer. Effektiv tid :)

Jag och pappa var iallafall ute och gick med hundarna igår, lite kallt, men nyttigt och bra med hund och pappa-tid!

Helt oviktigt inlägg.

Puss <3

Dont you worry about a thing



Ibland känns det som om att man bara vill att allt ska vara klart. Att man ska ha sitt jobb, som man självklart trivs med och tjänar bra på, att man har sin man, som man självklart är dökär i och det finns ingen bättre (läs att han även är trogen), att man har ett underbart hus som är byggt precis som jag vill ha det. Huset ska vara placerat på ett ställe som gör det underbart, kanske havsutikt och ändå centralt? Barnen (!?) ska vara söta och snälla, älska sina föräldrar mer än allt annat och inte vara hängiga, klängiga och tjatiga.

Ok ok ok.

Om 5 år, då kan jag tänka mej att typ börja sätta familj. Jag började att säga det för 5 år sen, skillnaden var att jag då kunde säga "om 10 år.." Shiiiit, jag har blivit 5 år äldre sen jag var 15. Haha, jag skrattar inombords då jag skriver.

Jag hade hoppats på att jag vid den här tiden, iallafall hade haft en dröm om vad jag skulle vilja göra. En liten minimal aning om vad jag skulle vilja ta mej för i framtiden. Det enda jag vet är att jag vill vara engagerad. Och det kan man vara i allt man tar för sej. Så det är kanske det jag borde göra, allt?




En uppdatering från en sjuk människa som nog är lite frisk iallafall

Jag borde nog egentligen skriva lite om helgen, men precis som Thailand (jag vet att jag är seg), så kommer det framöver. För just nu är jag helt sluthasad, slutpumpad eller vad man nu vill kalla det. Natten till måndag åkte jag på magsjuka och bitvis var jag nog nästan avliden. Jag typ dog. Sen överlevde jag och dog igen. Men nu mår jag fint. Har åkt på det som jag så fint kallar matproblem. Ät min nödchoklad som jag fått av min älskling som är i Tyskland plus att jag åt upp all dipp + halva gurkan jag köpte på ica. Inte nödvändigt.

Iallafall så har jag i mitt halvsjuka tillstånd nästintill renoverat lägenheten. Det känns så iallafall. Massa maskiner med tvätt har tvättats, tror det är 7 eller 8 maskiner. Den sista hänger jag imornbitti. Jag har dammsugit hela lägenheten, under sängen, bakom tv, läs allt! Skurade dessutom golvet för hand. Den ni. För hand.

Har dessutom nördat både Vampire Diaries och Greys Anatomy, så nu är jag ikapp! Ska krypa ner strax för att kliva upp imorgon och åka på jobb! Verkar dessutom som om att jag kliver på 100 % igen snart, spännande eller liknande. Ovant iallafall.. Hmm, typ: vad är färg? Känner mej helt lost, och än har jag inte sagt att jag ska jobba denna vecka än. Måste se om jag klarar av morgondagen först..Blir slut bara jag tänker på det!

Men nu ska jag krypa ner, klappa på magen och sova en god natt i nybäddad säng! Puss <3

Irritation, saknad och en eventuell hopplös framtid?

Jag har precis skrivit av mej alla ilska. Trodde jag, den är kvar som en tjurig jävla infektion, som en influensa eller en tjurig östersunds-bakterie som ger magsjuka i flera tusentalsveckor. Har ni hört att den eventuellt har spritt sej eller funnits länge lite över allt? Btw liksom.
Iallafall, ett telefonsamtal som i vanligafall alltid är trevligt och jag hade saknat dom eftersom det var ungefär 3 veckor sen vi pratade sist, gjorde mitt humör förjävligt felvrängt. Jag hade somnat och sovit ungefär en kvart när det ringde, ungefär kvart i tio. Jag är alltid trött på kvällarna, så jag somnar tidigt. Men han pratade på och jag pratade oxå. Vad kommer jag inte riktigt ihåg, för jag var väll typ halvt inne i sömnen. Men sen efter att vi lagt på var jag så jävla förbannad att jag bara ville skrika. 2 meningar utspridda på ca 1 timme, förstörde min sömn. Jag kunde knappt sova och jag är halvt förbannad nu med. Le och irriterad. Fan, hur kan man bara säga så?
Vad han sa har fan ingen med att göra. Men det här är 3dje stället jag skriver om det här och inte fan blir ilskan mindre. Den ökar nästan och jag vill skrika, ställa till med en sen och sen se han stå på knä och be om förlåtelse och där kan han stå! Vi har ingenting med varandra att göra, så egentligen vet jag inte varför jag bryr mej. Men två hatade meningar. Inget ska komma undan ostraffat.

Fan.

Dessutom tränade jag på högskoleprovet nyss. Klev upp innan 8 för att jag skulle träna till det. Och hur det gick!? Åt helvete. Det med. Fan, jag önskar att jag var lika smarta som mina vänner och inte hade anmält mej till det. Får jag ett sämre resultat än sist så gräver jag ner mej i återvinningshögen i Hallsta. Jag lovar. Trähögen kanske är mest smart? "peppar peppar ta i trä" och knacka mej i huvudet eller tomma metallburkar "ingen hemma" när man knackar och det ekar. Fan, jag vill inte.

Är ledig idag och det är skönt. Ska ta ut pengar till helgen och sen in på banken för jobbet. Sen ska jag nog hem och gå ut och gå med mamma innan skidor ikväll med min älskade flicka! <3 Sen skulle vi eventuellt handla för morgondagen. Jag hoppas att helgen blir bra! Skulle nästan bli skönt om det inte finns någon mottagning, så att man är helt utlämnad till ödet. haha, jag låter nästan självmordsbenägen.. Men det är jag inte, lovar!

Jag känner mej iallafall brun idag, första gången sen jag kom hem!! Och det beror på att mina fötter och smalben ser neger ut och att min mage såg neger ut när jag stog framför spegeln i baggybyxor och sportbehå! KUNG! :D

Snackade även med Ajax igår, det var härligt! Jag saknar honom och studenten, flaket! Jag kommer dö när alla söta tar studenten i juni här hemma, jag kommer att vara så avundsjuk! Pratade även med burvall och vi bestämde lite om morgondagen.

Men nu ska jag fundera på hur jag ska lägga upp dagen!

Puss och ha en förträffligt trevlig dag ;)


 

Min älskade mamma!

 

 

Mitt älskade hurtiga och rödbrända egojag!

Älskade Mojito i handen!

Snygga killen sitter i baren åt glasethållet, mums!

 

 

Mitt älskade och saknade Thailand!

 

 

Jag och James Bond Island!

 

 

Mer bilder kommer såsmåningom! :)

 


.

If you dont know what I want, then you dont know me at all. Yet.

Snyggo

Sitter på jobbet, tar en rast då dom andra tar lunch. Trevligt, trevligt. Visste ni att killar också skvallrar i massor? Och att stolar kan gå sönder om man är för tung? Man lär sej mycket när man är en arbetande kvinna. (Ha!)

Idag är eventuellt den sista dagen jag jobbar denna vecka. Ska bli skönt, men samtidigt kommer paniken om pengar upp och det känns som om att jag kommer att få leva på hårdbröd och vatten tills typ april.. Men efter jobb idag, blir det middag hos mami och papi, sen hade jag tänkt få med mej Anna på en promenad. Efter det skulle vi som ska iväg i helgen ses och sen e de kväll :)
Sova hela natten lång, försöka kliva upp rätt tid och sen sitta med högskoleprovet i ett par timmar innan jag antagligen vill ut i det fina vädret! Beroende vad klockan är så ska jag försöka mej på en promenad eller åka hem och åka skoter (om jag får igång den..) Sen imornkväll blir det skidor med Therese! :) Vi ses bara på nyttiga sätt nu för tiden, hon ligger i träning inför crossen och jag har väll en önskan om en mer tränad kropp. Kanske.
Fredagförmiddag ska spenderad med Jenny, förhoppniingsvis skiner solen och vi kan mysa ute som det är tänkt! Kommer bli mys :) Sen efter det ska det åkas till en stuga någonstans för en helg med fiske! Hoppas på finväder! :)

Nu, åter till jobb!
Njut av dessa mumsissar!






Dutti flikka

Idag har jag skrivit arbetsgivarintyg, gjort månadsslut, fixat färdskrivarkort m.m. och självklart gosat med Roccobebis! Känner mej riktigt nöjd med dagen! Visserligen känner jag mej helt utpumpad nu och nästan som om att jag har feber, jag tycker att det är jättevarmt. Och det händer typ aldrig..

Ska äta spaghetti och köttfärssås till middag hemma hos M&P, sen till lgh, byta bort kläderna jag har på mej och gå på bio med Carro :)

Sen ska jag sussa och sen vakna imorn bitti, för att jobba sista dagen denna vecka!

LOVE!

Urkus Burkus Magus

Usch.

Jag har sovit gott, trots att magen var dum igår. Fick mej 8 timmar och klev upp halv 6. In i duschen, ut ur duschen, smink, kläder, hår. Bil till jobb, hamnade bakom segisar hela tiden. Tog jag mej om 1 kom jag efter en annan.. Väl till jobbet, kom 06.53. Kan det vara rekord?

Sen började magen. Igen. Det känns som det kändes när det var som värst och jag vill inte mer. Jag vill kunna hoppa och joxa och leka. Jag vill vara pigg! Är som en 5åring blandat med en gammal tant. Klagar till pappa: Jag har ont i magen! Kan knappt röra mej och jag hatar det. Men jag håller tummarna för att det värsta börjar gå över nu! Ska endast dricka vatten idag och äta riktiga måltider i hopp om mindre ont. Inte för att jag tror att det spelar någon roll, men iallafall :)

Sen helgen. Jag hatar att behöva välja mellan saker jag inte kan bestämma mej mellan. Jenny hinner jag nog träffa i vilket fall, så det är skönt :) Men sen, ska jag åka till en stuga med vänner eller ska jag gå på hockeyn som jag lovat (och bokat biljett till)?

Förra helgen gillade jag, för den flöt på utan problem! Det gör säkert den här med, bara jag bestämmer mej..

Nu ska jag plåga magen vidare genom drösar av papper. Sen ikväll blir det eventuellt bio :)

Så urkus burkus magus på magen (såklart!) och lite på min svårhet att bestämma mej!

Puss <3



RSS 2.0