Min långa lediga helg

Jag har haft en underbar helg! 5 (varav 4 lediga) dagar med underbart folk, alkohol och total frihet. Onsdag åkte vi upp till Järpen för att hälsa på älskade Elin, gick på lite fest och sen i säng för att kliva upp i ottan på torsdagen. Elin tog studenten och efter det lunch i Åre innan vi drog till Ösd för utgång där :)
Fredag blev det Ånge och Rose och Fanta med Carro, Anna o Erica! Kulturnatten kallas det och vi tog oss ut riktigt tidigt för att vara vi. Träffade massa folk på kvällen, dansade, snackade, drack go-grogg och åt kakor.
Lördagen var det häftigt barnkalas med dinosaurer och massvis med fika! Som en klump spillde jag på klänningen och fick byta innan jag skulle upp till Elin på studentmiddag. Hittade en gammal trasa hemma i garderoben och sen åkte jag upp, fick värdens godaste middag, myste med Elin mf och drack vin. Sen traskade jag hemåt, blev åter igen rädd för en groda och sen mys hela natten och idag. Har även hunnit med att ta en dusch och en promenad idag.

5-dagars jobbarvecka väntar och det kan bli spännade och utmanande!
Är iallafall ledig i helgen då det är träslaget och det är underbart! Efterbränning är en plan jag har!

Sen måste jag påpeka att jag älskar att var ledig, även fast jag är arbetsnarkoman så har denna helg varit underbar. Saknar dej redan <3

 

1 år sen balen och på lördag är det ett år sen studenten!

Vart tar tiden vägen?

Saknar <3


Malin <3 Skor = Tävling!

Ihii!
Har hittat chansen att vinna skor!
Tihiii!
Kika in ni med och vinner ni, så kanske ni bara behöver 39 par av 40? ;P
PUSS <3

http://www.tlcsverige.se/tavling



:)

Imorse städade jag, hunnit med 4 h datakurs och blev godkänd, har hunnit gjort ärenden år mej själv papi och morsdagspresent och klockan är bara typ 2! Effektiva jag!

Sen: Mat, promenad, packa!

Hektiskt och underbart!

Dröm 23/5-2011

Vaknade i natt av att jag blev skjuten. Inte på riktigt, men nog fan kändes det så. Drömde att vi var på flykt och en massa grejer och sen PANG! Satt mej upp i sängen och insåg att det som varit ett skott för mej, var en person som slog igen sin lägenhetsdörr sjukt hårt. Jag dog lite och när jag vaknade hade jag fortfarande kvar jagandehetskänslan och känslan av att ha blivit skjuten. Den är kvar fortfarande och det är sjukt verkligt förutom att jag inte är skjuten, på riktigt.

Enligt olika sidor på internet betyder min dröm så här:

Bli jagad
Att bli jagad – stress. Du har svårt att hinna, eller orka, med de krav som ställs på dig. Jagas du av familjemedlemmar är det skuldkänslor och privatlivet som stressar dig. Okända jägare handlar om en allmän fruktan för ekonomin och framtiden medan arbetskamrater och chefer är jobbrelaterad stress.
Att jaga själv – lösa problem. Att jaga något eller någon betyder att du bör/kommer att hitta drastiska lösningar på dina problem. Ju roligare du upplever jakten desto viktigare är det att du konfronterar sådant som stör dig i din vardag. Jaktglädje är en undermedveten tolkning av rättfärdig ilska, särskilt hos kvinnor.

Våld
Att bli skjuten eller slagen i drömmen betyder olika saker beroende på sammanhanget. Är det en strid på lika villkor betyder det att en känd konflikt har blossat upp. Är du försvarslös känner du dig utsatt och att andra har en starkt avvikande bild av dig än vad du själv har. Att slå eller skjuta andra: Du vill ta itu med problem. Du är redo att gå vidare och du kommer att lyckas. Om ditt våld inte får någon effekt alls betyder det att du har rätt mål men använder fel metod.

Att bli skjuten kan även vara en känsla av att man är rädd att bli sårad i vardagen.

Stod även att man ska skylla på sin kropp om man drömmer mardrömmar, eller att man ska ändra på det man inte tycker om i vardagen. Personligen blir jag bara trött på att drömma saker som gör mej utmattad. Efter 8 timmars sömn vaknar jag fortfarande trött och hela dagen känner jag mej som en snigel. Inte slemmig, utan seg.

.

Har jobbat idag, sen firat en söt mamma och ätit alldeles för mycket. Nu dricker jag en cider och känner kroppen spritta till (tror sprittet sitter i huvudet och inte i dom 5 klunkarna jag druckit)! Blir snart hämtad och sen blir det ett till födelsedagskalas! :D

.

Till världens ände och tillbaka

Har suttit på kontoret idag, skjutsat folk ut i skogen och sen var det min tur att åka ut på fältet. Hade bara en tunna att placera ut idag, men den var inte precis i "grannbyn". Jag fick åka till kommunens gräns, det jag kallar världens ände. Igenom Torpshammar och vidare igenom massa annat smått och gott innan jag kom fram till Kälen. In på en annan väg och till slutet på den och en bit till. Så kändes det. Jättefint och jättemysigt ställe. På sommaren om man vill ha lugn och ro och ingen närhet till stad, liv eller folk.

Efter middag hemma, så blev det en glass med Pära på macken (hur fan kan dom ta 16:- för en sandwish?) och sen till lgh och duscha, fixa naglar och dansa runt!
Har dessutom hämtat ute ett paket från HM och ALLT PASSADE! Underbara lycka! Skor, kläder, badrumsmatta och söta små handdukar! (Vuxenpoäng) Lyckliga jag att älsklingsskorna passade!

Har nog bestämt mej för helgens planer oxå! Spännande! :)
Om det blir som planerat:
Fredag: Jobb till 4, sen till sundsvall på 50års-kalas för Sundfrakt.
Lördag: Jobba 10-16 efter 5 h sömn och sen fira mami och sen eventuellt vidare på fest i ljunga. Kan fan inte bestämma mej. Så sjukt lockande, samtidigt som om att jag inte känner en jävel där, har nog fler fiender. Haha.
Söndag: Vilodag! Ev städa, promenad, vila.

Sen ska jag försöka träffa sötnosen Elin där emellan med!

Men nu ska jag krypa ner i sängen för imorn är det jobb och sen vet ni juh!
Puss <3

p.s. Bilar som inte ser sej för i korsningar kommer snart vara mosade när jag kommer med min gigantiska transporter. Och kör jag inte på dom, så kommer jag krossa dom med mina utskällningar! Idioter, har ni fått körkortet i ett flingpaket?

In my ass

Ett helt obegripligt inlägg om ingenting.

Igår var det konfirmation för Filip. Rollspel, sången osv i kyrkan! "Barnen" var riktigt söta! Resten av kyrkgrejset med "förlåt oss för våra synder", gör mej mer skräckslagen. Jag är en fin flicka utan synder. Iallafall i kyrklig bemärkelse. Iallafall gick det bra, jobbigt att stå hela tiden, men iallafall! Smet ut lite tidigare för att hinna handla innan fikat, gick bra det med och jag handlade saker som jag inte borde ha gjort eftersom jag var hungrig :p
Maten och tårtan som vi fick sen var underbar! Mums vad gott allt var! :)

Sen åkte jag hem till Mami, hämtade lite grejer och åkte till Ånge och skulle städa lägenheten. In my ass att jag gjorde det. Jag satt och kikade på dåliga filmer som jag zappade emellan, åt tacochips och tacosås. Gott! Fixade mitt Thailand-album medans, men när jag var "klar", så hade jag missat en hög med bilder. Elak blev jag och samtidigt får jag puckade sms. Bla bla bla, du skriver med han, bla bla bla, och sen, bla bla bla, jag hörde att ni var kära, bla bla bla, vill inte störa, bla bla bla. Elak som en tok för att folk tar sina egna tankar till ord hos andra och -wihooo- (negativ betoning) så är ett rykte fött. "Jag vill ju inte förstöra", in my ass.

Jag blir inte kär lätt, men den dag jag blir det, så vill jag att det ska vara på riktigt.

Sen igår, min släkt kryllar av söta par! Hur gulligt som helst (och självklart söta barn)! Så det fick mej att tänka att vad mysigt det skulle vara :) Men sen kom smset igår och jag känner "fuck you". Kunde knappt somna igår för att jag var lite irriterad. Varför kan inte folk bry sej om sina egna saker?

Sen längtar jag massor till att bror får sin bebis, så jag får snusa lite! Magen är jättestor nu och jag tycker det är jättefint! <3
Ska dit senare idag också och hälsa på små vita bebisar som blivit stora och nu är riktiga odågor!


bam bam baradi bam bam

Jag har tusen funderingar, och har fått för mej att jag vill flytta till ett hus. Antagligen för att jag blev lite avundsjuk på Erica igår, haha. Mitt lilla krypin och tex huset jag bodde i i Ås. Skillnad!
Körde igår, haha. Jag hittar bättre i bolltjärn än i ovansjö, helt klart. Haha. Så nu är jag pigg och ska strax åka till kyrkan på konfirmation :)

Trodde dessutom att jag ruinerade min hyresvärd då jag har min myslampa på nästan 24/7. Men inte de inte, efter en massa uträkningar insåg jag att den kostar knappt 50 öre dygnet, haha. Jag är sååå dyr i drift.

Puss

Britney Spears - Criminal

He is a hustler
He's no good at all
He is a loser, he's a bum (bum bum bum)
He lies, he bluffs, he's unreliable.
He is a sucker with a gun (gun gun gun).
I know you told me I should stay away.
I know you said he's just a dog astray.
He is a badboy with a tainted heart and even I know this ain't smart.

(Chorus)
But mama I'm in love with a criminal
and this type of love isn't rational its physical,
mama please dont cry i will be alright,
all reason aside i just cant deny,
love the guy

(verse 2)
He is a villain of the devil's law,
He is a killer just for fun (fun, fun, fun),
that mans a snitch and unpredictable,
He's got no concious he got none (none, none, none)
All i know should let go but no

[ From: http://www.metrolyrics.com/criminal-lyrics-britney-spears.html ]

cause he's a badboy with a tainted heart
and even i know this aint smart

(Chorus)
But mama im in love with a criminal
and this type of love isnt rational its physical,
mama please dont cry i will be alright,
all reason aside i just cant deny,
love the guy

(bridge)
And hes got my name tattooed on his arm, his lucky charm,
so i guess its okay,
he's with me,
and i hear people talk (people talk) trying to make remarks, keep us apart
but i dont even hear I dont care

(Chorus)
Cause mama im in love with a criminal and this type of love isnt rational its physical, mama please dont cry i will be alright, all reason aside i just cant deny, love the guy
(repeat 3x)

Glad, gladare, Malin!



Nämen där ser man! Har jobbat in lunchen och ska bara kika mailen en sista gång och sen är helgen ett faktum! Är så glad, sprallig, fnittrig, ja ni vet! Vill bara skrika ut till världen! Vad har jag inte kommit på, men det löser sej. Skuttade runt när jag var ute och fixade på jobbet idag och har sjungit lite för dom som satt i fikarummet, dom stackarna.. Haha! Vårkänslorna är ett faktum! 


Och till jenny: Hej, jenny, hej, hej, hej, hej, hej.. ;)

.

Idag är jag sjukt jävla nöjd. Uppe med tuppen, hann med att duscha, sminka och fixa hår på 40 minuter. Den du Jenny! Och  nu sitter jag på jobb! Dagen känns lång, men hela jag är ett lyckopiller! Ihiiiiii! Middag med Mami sen idag och sen ska jag äntligen få träffa bruttan med stort B! 

.

Sitter med en hög papper, ska sorteras in i tusen andra högar och sen in på rätt plats. Hade jag varit en robot hade jag varit klar nu! Helgen är planerad, shopping i Ösd (skor och ett fotoalbum, mer hinner jag inte), hem på lördag, sen ut. Nykter eller onykter, det är frågan! Försöker locka fram en skjuts på söndagmorgon till Östavall från Ånge, svår bit de där. Är jag nykter kan jag köra folk på kvällen och hem själv och till konfirmationen dagen efter, om jag dricker behöver jag skjuts överallt! Roligast har man om man dricker, men jag kan nog ha skoj med dom andra ändå! Aja, får se hur jag känner då jag trippar hem med brummen på lördag!

Så glad! Imorn ska jag få köpa skor! :D

1 bild från underbara Vårforum!



Bild lånad av Ramona! :)


.

Mardrömmarna är ett faktum. Inatt har jag varit i något psykat gäng som var typ manipulerade, sen har jag räddat en bebis för att sedan tappa henne 20 cm till golvet och hon var typ inoljad i olja. Snälla drömmar sluta!
Nu ska jag ta nya tag och göra mej klar för jobb! Går nog bra! Jimmy är praktikant, men på något sätt tror alla att jag är praktikanten, haha.. Dax att jag växer på mej kanske!

Igår var jag iallafall grym på bollar! Tog tom 2 eller 3 enhandslyror! Yeah!

.

Har haft världens underbaraste helg! Men att man nu ska ner och jobba och vara på topp, det känns lite hårdare. Men det är bara att bita i det sura äpplet, för helgen var kung och så mycket värd det!

.

Snart åker jag hem, imorn åker jag bort. Ska bli otroligt skönt. Inte min härligaste dag detta. Puss

Pussgurka

Klockan ringer sex, sätter mej upp, sitter i 1 minut, ställer om klockan till 5 över och somnar om. Liggandes ofc. Vaknar faktiskt mer utvilad och skuttar omkring bland alla skor och packningen som ligger på golvet. Borde verkligen ha packat igår, men istället kollade jag på tv, pratade i telefon, promenerade och målade naglarna. Mörk grått, snyggt! Men eftersom jag sover inlindad i täcket, så är dom lite skadade, synd!

Sitter på jobb och letar motivation för att ta i tu med nästa hög, på lunchen ska jag till vovvebebisar och mysa och sen är det bara ett dygn kvar! Längtar! :)

Drömde dessutom om en ny lägenhet inatt, det var en vindsvåning, en etta, jävligt snygg, lite större än vad jag har nu. Antagligen drömde jag om smarta lgh-lösningar, eftersom jag såg på Äntligen hemma (!) igår. Dom gjorde om en etta och wow, vilken skillnad! :)

Make me fly

Dagarna skuttar fram, 2 dagar på färghandeln har gått och nu är det 1½ dag kvar på kontoret, sen vemdalen! Packningen är inte packad och den packar inte sej själv, så det måste jag ta tag i. Klänningarna är troligen klara, men skorna till är en stor fråga. Sen vårat största problem är om jordgubbsgrejset hinner frysa bra eller inte. Haha. I-landsproblem!
Nu nachochips med ost till middag! Mums :)

All I wanna do is dance!

Färgar håret, ska tvätta sängkläder igen (spillde hotsås på dom 3 gånger), duscha, städa lägenheten, fundera ut allt som ska med till forum och sen ev upp till Anna och bränna ut en eller flera skivor till forum! Har legat i sängen till klockan 4, kändes som en bra plan. Nykter igår och sängen idag, får jag säga att jag älskar att vara ledig?

Nu längtar jag till dansgolvet på forum! Min älskade fristad, där kan jag stå och bara njuuuta! Ses vi där? ;)

RSS 2.0