Barapppapappaa

Igår natt drömde jag om att jag slog en kille i huvudet med en gaffel, han reagerade knappt och fortsatte att dra i mitt ben liggandes. Inatt drömde jag att jag och mina trillingsystrar hade fastigheter, alltså hyresrätter som typ husen på Hemskogsvägen och att det inte gick något bra, sen ringde klockan kl 6, jag somnade om 5 min och sen hade jag löst problemet! Svar: 5 min omsovning är helt rätt!

Iallafall så var kursen igår kul, ser redan fram emot nästa! Ser dessutom fram mot jouren och absolut ser jag fram emot helgen! Puss :*

Helgen som försvann

I fredags var det Aw med Anna, Erica och Carro, gott! :) Sen blev det bio, Twilight ofc! Och wow vad bra det var! Nästan två timmar var den, men det kändes som typ, öh 2 minuter? Wow! Den vill jag se igeeeeeen! :D Fick även ett snabbesök av Tessan och vi käkade lite tårta innan jag tippade i säng ! Klockan ringde halv 7 på en lördag, sjukt tidigt och alldeles för få sovtimmar för att vara på topp för 7 timmar kurs! Men klarade det och tom provet som var, inte riktigt förberedd, haha! Sen kalas för Ronja, kom 1½ h för sent, men hon blev glad och jag fick mysa lite med lilla Minna och hon tom somnade hos mej! <3 Sen efter det var det full fart hem, gjorde mej partyklar på typ 20 min och sen kom Anna och vi drack lite, fick veta en massa skoj som jag inte hade en susning om och fick ett skadat finger ;) innan vi drog ner på mittis och hade en kanonkväll! Kikade på Corroded och alla var så laddade! Sen blev det häng vid baren, träffade folk som jag inte pratat med sen jag var lite! :D Innan vi drog på efterfest och sen somnade man i soffan vid 6 tiden ungefär. Efter nästan 24 h i vakenhet, coolt. Vaknade tidigt, typ 10 och var pigg. Men sov lite senare på dagen, kikade vänner, åt dipp o chips, gjorde makaroner och var alldeles för lat för att gå ner på julskyltningen. Jag borde ha smisk.. Somnade vid halv 10 och inatt har jag slagits med en gaffel mot onda saker vid mami o papis hus. Helt sjukt. Men stark var jag! Vem som vann? Ingen aning, för sen var klockan 6 och telefonen sa: Kliv upp din bitch! :/ Slet mej upp ur sängen, på med kläder, smink och sen iväg! Snön, som alla älskar är inte min älskling. Min bil var ett snökaos, jag blev försenad 5 min och vägen var kaos. Ok, inte kaos, men jag gillar sommarföre, ok? Nu ska jag hoppa i varselkläder och sen troligen köra min första traktorrunda!

Puss:*



Lillebror och minna! :)
Banan är gott & roligt!


Ännu en tävling av härliga Nathalie!

Kika in och var med och tävla!

http://nathaliestankar.se/2011/11/tavling-valfritt-pris/#comments

Vill ni inte tävla så är det annars en otroligt härlig blogg! :D

Enjoy!

Age of Rage ---> på lördag!

Efter jobb idag ska jag nog göra en snabbhandling och sen blir det Afterwork och bio med Anna m.f.! :)

Imorn ska jag på kurs kl 8, sen skynda mej hem på kalas för Ronja som har blivit så stor! <3 Och efter det samlas vi hos mej och har ett litet förkalas innan det blir mittis där Corroded m.f. spelar! Hoppas på en rolig kväll och som det verkar så blir det mycket folk! Gillas! :)

Tack snälla pappa för att du tar jouren i helgen! <3

Söndag blir det nog mys i soffan och en sväng på julmarknaden om nu den lusten infaller!

Sen till veckan blir jobb, 2 kvällar kurs och på fredag blir det Norge!

Mitt nya liv som positiv ser toppen ut då jag ser vad jag har för mej! Likiiie Like!

Lill-lördag!

Vilket betyder att jag efter jobb kliver på jouren och för första gången i mitt liv kan jag bli väckt kl 3 på morgonen, och ska upp och tjäna andra människor ute på vägarna, craaaaazy! Men jag ser fram emot det och framför allt ser jag fram emot att vifta med att jag kommer att klara det här framför alla negativa människors ansikten! :)

Lönerna är iallafall utbetalda, räkningar betalda och på lunchen hjälpte jag Jennie att hämta 10 söta ungar som skulle på kalas hon Ronja! Mycket förväntansfulla! :) <3

Har även bokat biljett till Norge, så om 9 dagar åker jag igen! :D

Ikväll kurs och sen äntligen Greys igen! :D


Lite ditt och datt, samt lite spratt! ;D

Har varit ledig i 4 dagar, skulle egentligen ha varit ledig i 7, men om man säger så här, det är lite segt att komma igång.. Har gjort några sammanställningar nu och ska snart sätta igång på riktigt :)

Helgen som varit:

Lördag: Hade sovmorgon då det inte blev någon jakt, men vaknade 20 över 7 och klev upp då! :p Sen julklappsshopping och som jag skrev sist så kom Jenny till mej på kvällen och jag kan inte riktigt komma över det som hände, haha! Men sjukt kul var det och det var en jättemysig kväll med film, gosaker och mer gott!

Söndag: Klev upp tidigt, klockan nio, fixade mej inför dopet och åkte sen hem för att kika på julsaker som skulle fram! Gick bra och vi kom i tid till dopet :) Jättefint dop och dom små barnen var så fina! Dom stora med såklart :) Så nu är man gudmor åt en till liten söting <3 Hela grejen gick bra och fort, min bombade bror gjorde att jag nästan asgarvade medans prästen pratade, hahah! Efter var det fika och jag och mamma öppnade paketen som Minna hade fått, mycket fint! :)
Sen hem, köpa gardiner med tomtar på och efter det BingoLotto hos Pära och efter det en film! Såklart vann jag inget, men filmen var iallafall bra! :)

Måndag: Jourledig en dag till! :D Sov 12 timmar, så vaknade vid 10, satt mej vid tvn och kikade vänner och åt rostade mackor till frukost :) Sen tog jag en promenad runt forsön själv (!) och sen blev det julstök i lgh och lite julmusik! Försöker verkligen att gilla julen i år! Verkligen!
Handlade sen lite på domus tills mötet som ska vara ikväll och sen blev de dusch, middag bestående av pommes + kryddor och mera vänner + byggandes av pepparkakshus! ;D
Tippade i säng vid 10, halv 11!

Kommande vecka:

Tisdag: Jobb, middag hos mami och mysa med minna och sen möte på kvällen, Nervöst!
Onsdag: Jobb och kurs + kliver på jouren.
Torsdag: Jobb, sen?
Fredag: Jobb. Det ska komma snö!?
Lördag: Inget planerat om det inte kommer snö.
Söndag: Inget planerat om det inte kommer snö.

Veckan efter rullar på liknande, med jobb, jour och kurs 2 dagar. Sen åker jag till Norge på fredagen! <3

Nu är det snart dax för snön och ja, what to do! !Kick some as! För vad folk än säger, så jävlaaar!





Snabbis

I torsdags var jag och pappa i stan på föreläsning och möte. Lärorikt och inspirerande till tusen! Så pepp och så fylld av energi fortfarande! Hoppas det håller i sej då jobbet börjar igen! :)
Ledig fredag. Sov, mys med Jenny, sen middag hos pära = mums och kvällen spenderades hemma själv till dunket av grannarnas musik. Mysigt faktiskt! Sett en hel del vänner (serien) och fixat lite smått och gott!
Idag blev det ingen jakt, men efter ca 7 timmars sömn klev jag upp, 20 över 7 imorse. Kikade vänner, åt frukost, fixade lite och sen var det julklappsjakt med mamma och moster och sture innan det blev mer vänner och en såkallad middag :) Gjorde en "liten" beställning på h&m och sen kom jenny hit och vi har haft jättemys! <3
Nu ska jag sova eller kika vänner och imorn är det dop för lillgummsan, skoj! Sen bingolotto på kvällen med pära! Hade ju tänkt dra hem storvinsten! :D

Puss ;*

Bla Bla Bla, sjuk, Bla Bla Bla, synd om mej, Bla Bla Bla?

Tror att jag börjar bli förkyld... :| Passar verkligen inte nu då det är dop på söndag! Dessutom funderar jag på att jaga på lördag, kan vara sista jakten för i år, men det jag funderar på är: Om man är i början av en förkylning, blir den värre om man blir nerkyld då?
Mamma hade inget bra svar, hon sa att det finns rön om båda. Internet var ingen bra person att svara, han sa att det inte spelar någon roll i själv insjukningsstadiet, men att det inte finns något bevisat för att man kan bli sjukare om man blir kall, samtidigt så hade dom inte tillräckligt med fakta. Suger!
Pappa har jag inte hunnit fråga än, ska fråga honom om han bara kommer tillbaka!

Skulle dessutom ha varit ledig idag, Jourledig, men icke, finns för mycket jobb, så jag får typ försöka spara dom dagarna och lägga dom på typ någon annan dag i vinter då jag inte behövs :p

Och ja, mitt förra inlägg var bättre, men mitt huvud är sirap och igen: Jag har inte tid med det!

I
kväll blir det iallafall Sundsvall och föreläsning med Tina Thörner. Jag och pappa ska bara slåss om vem som ska köra och inte.. Ingen vill, tiderna förändras ;)

Behind Blue Eyes

Efter jobb i fredags var det dax för dejt med pinglan, hade världens bästa kväll! Aw först, träffade även på Kristina och hennes man, kul! Maten var god och efter vi suttit där (sjukt mycket folk), så blev det massa godisköp på gluggen! :) Sen hem till min lilla lya och såg film, hade mys och snackade en massa! Behövde verkligen en sån här kväll och det är nu jag har insett hur mycket jag saknat henne! <3

Lördag var det upp tidigt, åka till stan med moster och mamma :) Hyllan jag skulle ha på IKEA köpte jag inte, insåg att den inte skulle gå in i bilen eftersom den var ungefär 200 meter lång.. Blev en till "lennart" istället och lite annat mojs och gojs. Köpte även en klänning till dopet på lördag, så nu känns det mycket bättre! Lite skeptisk till att stå där framme, även fast jag älskar att dom vill ha mej som gudmor! <3 Tyckte även igår att dom sa att jag skulle sjunga, fick en smärre hjärtinfarkt innan jag insåg att dom sa något helt annat.. Haha!

La mej vid 10 på lördagen, var dötrött efter staden och tusen vänner-avsnitt. Vaknade 8 på söndagmorgon, utvilad och laddad för en dag nästan utan saker att passa! Frukost framför Vänner, sen slipade jag och grundmålade min pall och spegel. Shit vad många kanter en liten pall har!?
Sen mer vänner, lite städning och vips var det dax att skynda sej att duscha och göra sej klar inför farsdagsfika hos pappa :) Han fick en zinkhink som det stog "beer" på och 6 flaskor öl! Hade köpt dom i Sundsvall, så han fick 6 nya sorter! (Köpte även 8 nya cider-sorter till mej, kan ni fatta? ÅTTA stycken! En var iaf äcklig...) Tror han blev glad! :) Dom stora barnen lekte huliganer och höll på som galningar, medans lilljäntan charmade oss alla och 1½ timme gick jättefort. Skjutade mej mamma, fick låna en bingopenna och sen var det bingolotto hos Pära! Vann inget, men hann äta en massa gott :) Vilket vi var värda efter att ha blivit snuvade på en Paris-resa... :|

Stupade i säng direkt då jag kom hem, natten var över på ett blink och nu är jag på jobbet. Ska sätta en jävla massa fart med papper nu plus att en jävla massa tunnor ska ut på eftermiddagen oxå är det tänkt.

Veckan som kommer:
Måndag: Kurs. (Hade velat gått på en föreläsning, men icke..)
Tisdag: Freeee! Ska måla min pall!
Onsdag: Kurs.
Torsdag: Föreläsning i Sundsvall med Tina Thörner.
Fredag: Freeeeeeeeeeeee och ingen jour! (Inte för att snön verkar komma på minst en vecka till)
Lördag. Free!
Söndag: Dop för lillhjärtat <3

Santa, You give money, a bad name?

Magen dödade mej igår, somnade vid halv 8 i soffan efter middag och några vänneravsnitt, flyttade mej vid 8 till sängen och sov där tills klockan 6 + 10 min (sjukt dålig ovana). Drömde många levanade drömmar inatt, men dom var iaf inte läskiga.

Har en liten miniångest för att det känns som om att alla åker någonstans nu. Utomlands eller Forum, faceboook bara visar mej alla som åker! Hjäääälp... Men denna månad är plånboken på minus och ändå så ska jag åka till Sundsvall på lördag och köpa några saker till lägenheten, julklappar plus något jag själv tänkte ha på mej på dopet och eventuellt jul.

På fredag har jag iallafall dejt med älsklingen, har saknat henne så <3

.

Hade världens dröm inatt, vaknade livrädd vid halv 4 och kunde inte somna om förens vid 5-tiden. Helt underbart då klockan ringde vid 6. Tog däremot en sovmorgon på 10 min. Snart ska jag ut och arbeta med gubbarna!

Sen blir Jenny asgammal idag med, haha, skitkul! Välkommen in i gänget ;)






Igår var en riktig fikadag!

Anna och Lucas kom först och fikade och vi pratade och busade och hade mys! :) Sen när dom hade gått hade jag tänkt en promenad, men då kom Pära och fikade istället, skoj! Han erkände att jag är bäst, så allt känns ju liksom sååååå bra!

Tog en dusch imorse, vilket betyder att jag har lilla my-hår idag. Men jag är iallafall inte arg :p Sov riktigt bra inatt, tomt att sova själv, men man får vänja sej tillbaka efter helgen helt enkelt :p Imorn går jag på jouren för första gången i mitt liv, känns som om att snön gärna får vänta en vecka till iaf (a)

Idag efter jobb kanske det blir lite fix i lägenheten, kanske ta fram symaskinen och så eller så blir det helt enkelt några avsnitt av vänner :p Imorn ska jag få middag av mamma och troligen ska vi fixa med bilder! Innan det tänkte jag försöka klämma in en påhälsning av farmor :)

Inte alls avunsjuk på Jenny som åker utomlands, inte alls, inte alls... ;)

Puss Puss


under and over it

Det finns bra många personer som tycker att jag pratar för fort! Men jag har saker att säga till dom som "klagar" :D

1. Antingen lyssnar ni för sakta

eller

2. så måste ni förstå att jag är en mycket upptagen människa som inte kan slösa min tid med att prata sakta.


Tänk vad mycket mer jag hinner om jag säger det fort, ni lyssnar snabbt och sen kan vi använda tiden till något roligare än att prata ;)

Lovely!

Har haft en helt underbar helg!
Är alltid lite osäker innan på hur allt ska gå och vad man ska hitta på i Ånge en hel helg! Haha :p Men oh, bara mystid är helt underbart! Han kom på fredagkväll och vi kikade på en film och myste :) På lördagen åter vi och hälsade på mamma mitt i dagen innan vi gjorde riktigt god mat hemma i min lgh, fläskfile och poatisgratäng + rödvinsås som jag faktiskt tyckte om! :)
Skulle se film på kvällen, men när den typ blev 3 timmar (med pauser inräknade), så gav vi upp och kröp ner istället. Sen var den stygga söndagen här.. Mys, glass, frukost och sen hejdå vid tåget..
Inte alls kul att somna igårkväll, men efter x antal avsnitt vänner, en promenad i regnet med anna och sen en halvt avsnitt i boken med True Blood var jag riktigt trött!
När jag vaknade imorse, så tänkte jag somna om i tio min, men dom tio min låg jag och tänkte på min helt sjuka dröm. Haha... Ojojoj! Om man säger så här: En kompis försökte leka gud, genom att rädda mej från en smittsam sjukdom typ fågelinfluensa eller liknande och vi var liksom i en stor lokal och alla bara sprang, helt sjukt! Hahahah :p
Tror jag vet vad det betyder! Att han är en bra kompis! :D

Ha en fin dag, nu blir det jobb och sen får jag nog besök av Anna och Lucas ikväll! :)

Puss:*

.


:)

Gick rykten om att min älskade epa hade kommit hit uppöver igen, men efter att ha sökt på reg.nr osv, så insåg vi att min epa nog har en tvilling!! ;D

.


Lilla fina fullpackade veckan.

Veckan rullar på, jag hinner inte med. Det är redan onsdag och lägenheten är kaos och jag typ sover, jobbar, försöker träffa vänner och njuta av livet!

I måndags var det kurs efter jobb, men hann med att fixa kyckling och ris till middag innan, gott! Kursen var rätt bra och jag hänger med, har till och med fått in allt i blocket nu! :)

Igår jobbade jag, fick duscha efter halva dagen för att jag luktade gammal yoghurt.. :/ Efter jobb blev det en sväng på systemet och sen upp till Elin och fira henne eftersom hon fyllde 20 igår! :D Sen blev det en sväng på stallet och kollade på Jenny när hon hoppade plus att jag klappade lite häst!

Idag efter jobb är det kurs igen och imorn har jag tvätt-tid, så det kommer att ta typ hela eftermiddagen+kvällen, garanterat! yeye^^

Sen är det fredag och då e de kalas för Jennie som fyller 30 år! :D Och sen som lilla bäret på toppen, så kommer Kristoffer på kvällen! :D Sen helgen vet jag inte alls, ingen plan än, men de blir nog bra ;)

Have a nice day! :D

RSS 2.0