Idag kan man säga att idag åker jag!

Somnade vid 12 inatt, vaknade imorse och såg att jag vänt täcket x antal gånger och att ena nallen går prydligt i soffan, vad fan gör jag på nätterna egentligen?

Kom upp, packade klart (typ allt) och är på jobb! Har precis gjort en stor jävla ansträning och snart blir det en massa mer! Åker från jobb strax innan 3 och ska ställa bilen vid lägenheten, hämta väskan och sen knalla ner mot tåget, sen är jag äntligen på väg! :)
Är lite skeptisk på minuterna mellan tågbytet, eftersom tågen inte har en förmåga att komma i tid.. Men det ska lyckas, huvudsaken är att jag kommer dit ikväll! :)

Ska dessutom försöka ta lite bilder i helgen, så att jag har lite att lägga upp här! Har blivit sjukt dålig på att  lägga upp bilder! Bilderna från min helg med Ida har fortfarande inte ens kommit in på datorn, skärpning!

Är sjukt trött nu och huvudet och magen gör ont, kan bero på att mardrömsnätterna är tillbaka och att jag inte fick mina 8 timmars sömn inatt som jag är sjukt beroende av! Eller kanske besatt..

Fick dessutom jättefin avskedspresent av mina vänner på Systembolaget, guldvärda! :D

Well, jag ska ha en lång kunghelg och jag hoppas ni får desamma! :*






Och sen en privat hälsning till Jenny (Knack,knack,knack Penny!? x3), Tobbe såg faktiskt inte så farlig ut! ;)





En liten parantes i vardagen

Skulle ha kört tunnor idag, men Robin hade tagit bilen.. Så sitter här som Lilla My, ska ringa till veolia och sen dyka ner i 11 ton papper, låter rätt skönt va?

Har min sista dag på Systembolaget imorgon, på torsdag gör jag helg och åker till Norge och efter en härlig helg där så börjar allvaret = Traktor!

Wihoo, idag får man lön! Puss

P.S

Någon som ver hur motorvärmaren på Hemskogsvägen fungerar?

Rolling in the deep

Wihooo!

Jagade imorse och det blev samma resultat som igår (inget), fast jag frös inte lika mycket efter som jag såg ut som en michilin(stavning)-gubbe! haha, naturmänniska är jag iallafall!

Nu är jag snart iväg till Östavall! Ska till mamma först och sen ev till bror och sen blir de party! :D Ska bli så kul! Känns som om att det var år sen (!) som jag var ute och fick ha klackskor ;) Skulle vara "vuxen" och ta kilklack, men det är jag inte haha! Lite cider och en liten champange blir det ikväll iaf :) Hoppas dessutom att jag får skjuts hem inatt, annars får jag sova hos mamma!

Well, ses där! Puss :*

.

Är det inte konstigt att en liten sak kan förstöra en hel dag?

Men att det inte är lika säkert att en bra sak kan göra en dålig dag bättre?

Borde det inte vara tvärt om?

Puss

Just smile, to day can be your day!

Har ätit god lunch, chiliconcarne som jag fick hos mamma igår! :) Imorse var jag uppe med tuppen och var på Däckia kl 7, kom på jobb kl 8 och har sen dess hållt på med löner och kört traktor! Har hjälp Stefan och det har varit jättekul! :D Efter jobb ska jag äta fisk hos mamma, sen hälsa på Minna, Jennie, Ronja och ev Hampus :) Sen hem och hämta jaktgrejer, för att fre förmiddag och lördag ska jag ut i skogen! Ska upp till Stefan och skriva papper oxå, mycket att komma ihåg!

Även att Fyrfasen säger att dom betjänar sina kunder varje dag, men tror ni inte att dom inte kan nås idag? Just den dagen jag behöver prata med dom? Nej, då är dom på kurs! Hmm.. Missnöjd man blir!


2 månader sen jag träffade Kristoffer idag! Och om en vecka så träffar jag honom igen, gillar! :) <3


Uppdatering

Hade verkligen en toppenhelg i Stockholm med Jenny! :D

Shoppade en hel del, en massa mer än vad det var tänkt, men jag är sjukt nöjd! Hittade vinterskor, jacka, pannband, andra kläder mm! Plus en liten påse (större än planerat) från Body Shop! :)

Britney var helt enkelt kung! Vilken fantastisk kvinna! Hon är smal, snygg, har en underbar röst och ett fantastiskt skratt! Jag satt som ett ljus under hela konserten och bara njöt! Älskade kvinna! :D

Tåget hem var en liten pina, så att kliva av i Ånge var faktiskt skönt! Kom hem, packade upp lite halvt (shoppingen hängdes över sängkanten för beskådning) och sen sova!

Igår var det jobb, sen bio med älskade Elin och innan det blev godnatt så fick håret lite färg, I like!

Ikväll ska jag troligen byta däck och sen är det älskade Greys och Body of Proof på femman, längtar! :)

<3

With a taste of your lips
I'm on a ride
You're toxic, I'm slipping under
With a taste of poison paradise
I'm addicted to you
Don't you know that you're toxic?
And I love what you do
Don't you know that you're toxic?


Onsdagsmys :)

Efter en bra dag på jobbet och lite städning så var det onsdagsmys med Jenny som gällde! Underbart mysigt! Vi åt glass och godis och kikade på bonde plus älskade greys :D Klippte även Jennys lugg med nagelsaxen.. Borde nog investera i en bättre sax eftersom jag även klipper min egen lugg med den.. Tidsödande!

Vi hade iallafall jättemys och jag insåg att det är dax att börja packa inför Sthlm! Vad ska man ha på sej? Med sej? osv. Hotellbekräftelse och cider är mitt jobb, resten ligger på Jenny. Ja, kläder tar vi självklart var för sej, haha xD

Sitter på jobb igen och tog en micropaus. Ska ner till Ånge på lunchen och köpa en symaskin och hämta ut proverna som dom tog på Zeb i fredags, hoppas på bra svar! Men lilla vovven mår iallafall bättre :)

Puss <3

hej o hå, Ljungan den blå!

Livet rullar på! Jobb, fix i lägenhet, varma bad, söta vänner och sova! På lördag åker jag och Jenny och kikar på Britney Spears i Sthlm och sen om 2½ vecka åker jag till Norge igen, längtar! Mellan detta blir det mer jobb, en ÖIF-fest och mer fixning i lägenheten, förhoppningsvis kommer gardinstång och gardiner upp!

Idag blir det mat hemma hos Mami (hon ska sluta med det sa hon) och imorn ska jag dejta Jenny! Likie Like!

Min hund verkar dessutom piggna på sej, Underbart! <3

Vuxenshopping!

Efter helgen är jag segare än någonsin. Sover och jobbar. Eller jag jobbade igår och idag har jag varit i stan med Jennie och Minna! :) Köpt lite mer saker till lägenheten, diskställ, pizzaskärare, pall, lådgrej till toaletten m.m. Inga kläder eller skor till mej (mamma borde vara stolt).

Ska sova nu, imorn blir det att vakna till med en dusch och sen jobba en dag på systemet! Kommer även att förgylla systemets tillvaro på fredag och lördag ;) Kör en långdag på fredag med jobb 7-18,15 och avslutar det med fika för min bror som fyller 31 (eller som han sa, 23) :)

 

Fina flickan som förgyllde våran shoppingdag <3

 


.


<3

Har haft världens bästa helg! Men som vanligt tar den slut för fort.. Sitter på jobb nu och ska ta tag i högarna som väntar. Men jag är seg, vill inte vara här nu. Hade världens separationsångest igår, ville verkligen inte att Kristoffer skulle åka. Ville säga upp mej, kasta bort lägenheten och följa med hem till honom! Men jag kramade sönder honom och lät honom brumma hemåt.. Sen ringde mamma och sa att hon ville ha hjälp i hennes lägenhet, så jag åkte dit och hjälpte till lite innan vi åkte tillbaka till huset och åt jättegod middag :) Sen hem och sova själv i sängen med 3 nallar runt om mej, inte riktigt samma sak.. :p

Men helgen har som sagt varit underbar! Vi har ätit gott, fick både wook och pizza serverat, I like. Sen var vi på inflyttningsfest och det var jättekul! :D Hur fint hus som helst!

Idag efter jobb ska jag till lägenheten och försöka få lite ordning, lever just nu i lådor med kläder och smink, så det är inte effektiv tid på morgonen, måste fixas! Ska även fixa motorvärmare och parkering idag! Den jag fick i fredags var tydligen inte ledig, haha...

Har Rocco-bebis som sällskap på jobbet idag, en sötnos!

<3

RSS 2.0