<3

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina tankar


Stövlar

igår var jag in på Jiges med mina skor som har typ gått sönder. Hälkappan (?) har åkt ner runt klacken och gör dom görsvåååra att gå i. Så jag gick in och vad tror ni tanten säger?

- Det där är ju troligen inte uteskor!

Jag tänkte: Men vad i helvete? Det är ett par stövlar, bruna, med liten liten klack. Inga uteskor? Ne, dom var ju inte fodrade så dom tålde nog inte vatten? Men gud! Så man köper ett par stövlar och ska ha dom som inneskor? Finns det ens fortfarande? Ja, men jag går hem till folk och tar på mej innestövlarna?

Haha. Jag dog lite.

Men dom skulle ringa mej idag iallafall så jag hoppas dom har ett bra knep att fixa dom på! :)


Morgonen är inte min dag.

Alltså. Jag är seg på morgonen. Springer ut lägenheten 2 minuter för sent. Kommer ut. Snö. I massor. Bilen är täckt. Granntanten på parkeringen har parkerat så nära att jag inte kommer in på passagerarsidan. Får snö i skorna när jag ska ta ut motorvärmaren. Bildörren har frysit fast. När jag väl får upp dörren är sätet översvämmat av snö.... Får bort det, sätter mej på ett blött säte och då går inte dörren att stänga!? Handtaget har fastnat. Men händig som man är fixar man det. Fastnar bakom en lastbil första milen, går assegt. Men egentligen bryr jag mej inte, för jag var ju redan sen? Gasar om den tillslut och kommer fram på jobbet 8 minuter för sent. Dom skrattar mest åt min "tragiska" historia. Sen kommer lyckan. Det har bara snöat typ 2 cm här i Östavall! = ingen plogning! (med traktorn iallafall, alla andra är ute) och Robin var snäll och tog macken! Wihoo!

Insåg då att det ändå har blivit förmiddag istället för morgon. Så vem vet, förmiddag kanske är min dag?

Puss puss.

Hej hopp

Jag är trött och tom. Det är så sjukt mycket som jag inte förstår...

Är tillbaka i Ånge iallafall. Skönt och oskönt. Saknar huset. Mina grannar är enerverande typ 87% av tiden då jag är hemma.. Har gått promenad med Anna, så skönt :)

Saknar Wilda. Sjukt tomt att sova utan henne..

Sen är tjejerna sjukt mycket naken i BB, när f*n ska killarna visa något?

Puss puss


Roligt (!?) om datorer!

En språklärare försökte förklara det här med "kön" för sina elever. - Jag ska ta ett exempel, sa läraren. Båtar, flygplan, bilar och orkaner benämns som "hon". En av eleverna undrade vilket kön i så fall en dator skulle vara. Läraren gjorde detta till en gruppuppgift och delade in klassen i två grupper. Tjejerna ...kom fram till att en dator definitivt är en "han" eftersom. ... 1.Han kan en hel del, men vet sällan hur han ska använda sin talang utan att få instruktioner. 2.Det är meningen att han skall hjälpa till att lösa dina problem, men hälften av tiden är han själv det största problemet. 3.För att få hans uppmärksamhet måste du först sätta på honom. 4.Så fort du skaffat dig en vet du att om du bara hade väntat lite längre skulle du kunna hitta en bättre modell. Killarna, å andra sidan, ansåg att en dator är en "hon" eftersom. 1.Ingen, utom hennes skapare, kan förstå den inbyggda logiken. 2.Det språk en dator använder för att kommunicera med en annan dator är obegripligt för alla som inte är datorer. 3.Minsta lilla misstag lagras i ett långtidsminne och kommer att ställa till problem långt efteråt. 4.Så fort du har fastnat för en, kommer du tvingas att spendera halva lönen på mer eller mindre nödvändiga tillbehör.

Världens godaste mat!

Gjord av mej :D

Förutom det har dagen innehållit zumba, promenad med wilda, mamma och moster, matning av alla söta djur och matlagning :)

Strax ska jag hoppa ur min älskade onepiece och kliva i seriösare kläder och bege mej till Ånge :) ska på förfest hos Anna! Eller jag har jour så jag ska mest vara sällskapsdam ;)

Puss puss


Jag

Aw med flickorna blev det efter jobbet :) sen hem och mata alla djuren som jag har ansvar för! Gick bra :) är kär i sniper, tänk om jag hade haft en gård istället för en etta.. :)

Har försökt träna, men kroppen är död. Nya tag imorn! Nu duscha och sen dyka ner i sängen med Wilda och ha en underbar sovmorgon imorgon! Yey :D


Och just det ja...

3 ÅR SEN JAG TOG KÖRKORT! WIHOOO! ;D

(nej, jag är inte gammal)


Nästan 5 km runt på forsönrundan!


Wilda


Världens mysigaste!

Förstår verkligen varför folk har hund! Visserligen har lakanet bytt färg efter hennes päls, men ändå :) sen att hon väckte mej halv fem och sa att nu är det dax för dej att kliva upp (och jag trodde på henne) det är ju en annan sak, haha :)

<3 wilda <3


Jag är inte negativ, bara för trött för tusen smilisar

Bara för att jag börjat blogga med mobilen verkar inte datorn vilja vara med. Känner den sej orättvist behandlar? Tror den seriöst att jag kommer ge upp den? Jag gillar min datorn och det är skönt att se allt i ett större perspektiv. Snälla, snälla datorn, förstååååå det! Idag är iallafall en sån där dag jag undrar varför jag klev upp. La mej 11 igår, sjukt trött. Men. Måste. Kolla. På. BB. Jag dör vad dum i huvudet dom är. Hade egentligen velat sova 8. Släppte in en glad hund, hon trodde nog att jag glömt henne. Lilla fina Wilda. Vi hade en kort mysstund i sängen tills hon tyckte att jag var för omständig så hon kröp under Minnas säng, sötfisan. Jag hade svårt att sova. Har ni tänkt på att hur låter mycket? Iallafall så har jag inte sovit mycket inatt, mardrömmar och så har hamrat på mej och när klockan ringde snooozade jag 2 gånger. Sängen var så skön och den höll mej typ kvar i sängen. Längtar tills efter BB ikväll, så jag får sova igen! Varför måste dom ha det så seeeeent? Imorse var det en glad hund som jag släppte ut. Fixade mej sen och åt halva frukosten innan jag åkte på jobbet. 9 minuter sen, hur lyckas jag? Har typ 3 km ist för 2 mil till jobbet nu i helgen. Jag borde ha medalj! Sen pulsade jag i snön och släppte in löpande Wilda där, sur tjej hej. Och eftersom jag totalt glömt att man ska ha med sej lunch på jobbet så ska jag åka och göra någon köttfärsröra på lunchen, typ nu. (Jag har köpt köttfärs för typ första gången i mitt liv) Ska bjuda mamma på middag sen. Kycklingröra i baguetter. Hoppas bara hon gillar den! Jag tyckte inte den blev lika bra som jag hoppats på! :p I övrigt är jag trött, trött, trött. Har jobb över huvudet. Men allt detta blir efter lunchen. Eller ska göra en vacker sammanställning nu, sen jääääääävlar blir det lunch och sen 4 timmar jobb till! Underbart va? ;) Puss puss! :*

House.

Mamma sa att huset låg på blocket. Internet på datorn vill inte. Vet inte ens om jag har rätt kod. Men iallafall, kikade på telefonen. Den smärtan som kom hade jag inte räknat med. Även fast jag såg annonsen i miniatyr så var det jobbigt. Och det är ändå så att det är jag som har sagt enda sen i somras att dom borde lägga ut huset för att det är smartast.
Det är endast våran familj som har bott där, för mamma och pappa tog med huset från Stockholm för ca 30 år sen. Älskade hus. Alla minnen.

Godnatt.


Sista lediga dagen blev en bra dag!

Har haft en superhärlig dag! Började dagen med lite träning, försökte springa men det värkte så in i helvete i benen så jag varvade det med promenad och körde sen styrka för magen, resten av kroppen var helt slut sen föregående dagar :)

Sen blev det promenad och fika med Sofia och Johanna med söta bebisarna Agnes och Eddie :) ett varv runt forsön och sen gick vi upp till Sofia och fikade och pratade :) sytade Agnes lite och jag tror att jag blir bättre och bättre med som små liven! Matade även henne och det var så mys :)

Sen hem och packa, duscha, laga lunch/middag, handla mat och sen hit till Östavall där jag är nu :) ska vara husvakt och djurvakt! Har nu insett att dom har bra mycket mer djur än jag insett, haha :P en stor hög med hundar, en ödla(som ska matas med levande snabba syrsor), en kanin, ett marsvin och sen massvis med fiskar! :)
Sjukt skönt att man har dom som sällskap iallafall, ett stort hus har en massa ljud för sej! Wilda ska iallafall sova med mej inatt, underbart :D

Har dessutom klivit på jouren nu, men jag hoppas på att vädergudarna är snälla med mej!

Nu har jag krupit ner i min onepiece och ska äta lite jordgubbar! :)

Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/452143/images/2012/pic_190687401.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/452143/images/2012/pic_190687401.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/452143/images/2012/pic_190687401.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/452143/images/2012/pic_190687401.jpg" class="image">


Jag har blivit totalt kär!

Alltså! Fick min onepiece idag, skulle kunna bo i den! Men har lovat mej själv och alla andra att jag inte ska ha den offentligt, så ska hålla det! Ännu bättre att ha något att se fram emot efter träning, detta är typ helt underbart! Den är så skön, så snygg och ja, underbar!

Förövrigt har jag tränat, umgåtts med fina vänner och tagit det lugnt! Det kallas jourledighet mina vännen! :D jobbade visserligen i fredags och hade 6h möte idag, snacka om att jag var slut sen!

Tog iallafall några varv med skidorna då, gick inte jättesnabbt men ändå! Skönt! Igår var jag och Tess och simmade, sjukt jobbigt men skönt! Härligt slut efteråt! :)

På torsdag flyttar jag till östavall över helgen! :) ska bli skönt att slippa mina högljudda grannar! Kliver ju dessutom på jouren, men jag hoppas att vädergudarna är på min sida så att jag kan gå på aw med mina vänner på fredag :)

Mitt första inlägg med mobilen dessutom! Kul kul!!

Well, nu ska jag fortsätta mysa med min onepiece, vänta in BB och drömma om den där prinsen som alla flickor väntar på!

Puss puss


Ni som inte känner mej, läs lite här då!

Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Just nu måste det bli min pappa, vi har ju liksom en kontorsdag idag!
Hur lång är du? Typ kort, 163 :)
Vilken är den senaste filmen du sett? Oh! Den söta som jag tydligen köpt på dvd! Hon med någon sjukdom och han som är så fin! Haha, vet ni vilken film det är nu? 
Vem ringde du senast? Mami, hon hade en lunchlåda till mej! <3
Vem ringde dig senast? Som ovan, mami hade ringt och jag fick ringa upp, haha.
Hur löd det senaste sms:et du fick? Från Jenny, vi delade hatet mot våra grannar och sen den dåliga nyheten om att Ida inte kommer i helgen.
Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS, ofc! Telefon är mysigt när man pratar med goda vänner och självklart är det lättare att förklara sej då. Men sms är så lättsamt. Som när man bestämmer när man ska ses och om man råkar vara sen, så kan man skriva det på 2 sekunder istället för dom 2 minuter det tar att ringa och säga det!
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta, men typ särbo eller liknande?
När såg du senast din mamma? För 1,5 h sen, svängde in på dagen och hämtade lunchen! (glad tjej)
När vaknade du idag? Förutom 3 gånger inatt av ett en viss idiot från grannen skrev, så ringde klockan 06.00
Var tror du att du befinner dig om tio år? Underbara fråga.. Okey, jag har ett underbart hus, ett välbetalt jobb som gör att jag klarar mej på 50% och ändå får ut 25-30 tusen i månaden, underbara tvillingar som sover på nätterna och mannen med stort M. Samtidigt som att jag har alla mina vänner nära och vi tar tjejhelger som bara vi kan! Den ni ;)
Vad skrämde dig om natten som barn? Att mina älskade föräldrar skulle dö och att jag inte sagt att jag älskar dom innan.
Har du stationär eller bärbar dator? Liten baby bärbar! 
Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor oftast, eller utan och typ på vintern alltid en tshirt eller pyamas, fryyyyser annars!
Hur många kuddar har du i din säng? Tre. Plus mina 3 älskade nallar.
Hur många landskap har du bott i? Två kanske?
Föredrar du strumpor eller barfota? Strumpor. Eller tofflor kanske!
Är du social? Ja, det tror jag nog! Ääääälskar att prata! :D men samtidigt är jag nog lite ensamvarg, haha. 
Vilken är din favoritglass? Choooooklad! Eller kanske after eight! Äh, ALLT! (inte lakrits)
Vilken är din favoriträtt? Tacos! Gissa vad lunchlådan består av? 
Tycker du om kaffe?
Kallar det ett gift!
Vad dricker du till frukost?
proviva om jag har tid, annars typ vatten?
Sover du på någon särskild sida?
Snett över sängen eller typ överallt.
Tycker du om att mysa/kela?
Kan jag inte påstå, haha. Lite vid sällsynta tillfällen.
Kan du några andra språk än svenska? Engelska typ, sen kan jag förstå mej lite norska och tyska
Äger du dyrbara smycken? Tveksamt. Gammelmormors vigselring är väll det som jag värderar mest iallafall.
Vilket är ditt favoritprogram på tv? true blood, Greys osv osv. Sen ska det bli kul att se Smash! Börjar den 27 tror jag!
Kan du rulla med tungan? Är, jag kan föra den åt sidan dööööösnabbt ist! Slå den ni!
Vem är den roligaste människan du känner? Spontant kan jag inte säga en. Men jag vet att Robin fick mej att skratta som faaaan sist då han gick in i fel hus och knackade på den dörr han trodde var min, HAHA!
Sover du med gosedjur? 3 stycken av varierande storlek!
Vad har du för ringsignal? gammaldags telefon, så att jag verkligen fattar om det av någon anledning skulle ringa.
Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, en liten påse med vissa plagg som mamma sparat :)
Vad har du närmast dig just nu som är rött? Stämpelgrejen?
Flirtar du mycket? Jag tror att jag har ett allmänt flirtigt sätt. Så om jag är glad och skrattar då vi ses, då betyder det inte automatiskt att jag stöter på dej, okey?
Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej nej! Haha, men jag har blivit stoppad flera gånger och jag tror aldrig dom har träffat en nervösare tjej!
Vilken var den senaste boken du läste? Läser en jävligt knasig bok nu "Ta vad man vill ha" skriver 1991, så ni kan ju tänka er. Knarkbok?
Prenumererar du på någon tidning? Precis påbörjat en Elle-prenumeration! 
Dansar du i bilen? Ja, och skrattar och sjunger!
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Något om sprängning, haha
När var du senast i kyrkan? Det måste vara på dopet till mitt älskade lilla brorsbarn! <3

Vemdalen v6



Fredag på lunchen, Henke bjöd på mat ute och det var mums! :)


Snabbis

Trött. En timme kvar. Känns långt. Har lite kvar att höra. Sen är det ledigt. Jaaaaa. Jag är ledig imorgon. Sååååå skööööönt. Ska sova, träna, göra god mat och promenera med vänner har jag tänkt. Jobbar fredag. Sen aw med mami och kanske morbror. Kanske ska man dra med pappa med? Han blir säkert såååå glad. Hungrig är jag oxå. Även fast jag syndade med en kubb nyss. Den var inte ens god. Synd för mej.

Solen värmer genom fönstret, äntligen är den här! Promenaden idag var tamefaaaaaan underbar! Ska hem och ge hundarna mat nu och sen till mina brorsbarn och se hur man gör när man matar en ödla med ett småkryp. Gillar kryp? Neeeee. Men tydligen ska det vara fashinerande! Sen på domus och handla min lååånga matlista, hem och äta underbart god makaronisallad och sen på kurs. Känner mej trög i huvudet, det gör liksom ont, men jag hoppas det kommer fram något vettigt! Fika får vi iaf! :D Haha, gottegrisen Malin....

Men imorn ska jag soooooooova ut!

Och sen så fick jag ett roligt halvbesked imorse! Haha!

Nu ska jag ringa pappa, puuuuuuuuss!



Bild från min lunchpromenad :)


Lite om kärlekens dag

Igår var det alla kärlekars dag. En vän som jag har på facebook skrev en bra sak, typ: Jag älskar mina hjärtan varje dag, vi behöver inte ta en speciell dag för det. Så vackert! Tänk om fler kunde göra så? Skulle inte vi eller dom vara lyckligare då?

Jag tror att dom som är ensamma eller har ett dåligt förhållande bara mår dåligt av gårdagen. Själv försökte jag inte att tänka så mycket på den, inte skicka så många hälsningar osv. Jag hoppas mina vänner vet att jag tycker om dom ändå! Men samtidigt sitter man och funderar om det inte kommer komma en blomma eller kanske ett litet kort på posten? Ett sms som säger att jag är den bästa som finns från en prins på en vit hingst osv osv. You get it`?

Hade iallafall en mysig dag med jobb först (kanske inte en hög mys-grad på det..), sen två promenader med mina fina hundar (allahjärtans-dejt 1 & 2), efter det sa jag hej till farmor och sen blev det middag hos mamma! Såååå gott! Våfflor, grädde, sylt och sen efterrätt med rulltårta med grädde och några små chokladhjärtan som pricken över iet! :D <3
Sen hem och gjorde lite Zumba, gick OK, men fick sluta efter 30 min. Suger hårt. Men man ska vara vän med magen (?), så jag hoppade in i duschen och sen kom Robin på besök och vi kikade några avsnitt Futurama, snackade om helgen som varit och allt kul som händer framöver! Eller allt kul, det vi kom på som nog borde ska gå på är Vårforum och Mange Makers (stavas det så?) på mittis, haha :)

Har även funderar på att göra hemgjorda godisar i helgen eller något, spännande! ;)

Drömde dessutom sjuka saker inatt. och då inte sjukt som perverst, utan bara sjukt. Handlade lite om min handlingslista (hade skrivit en?) och sen om Fredrico, som blev rädd för en traktor och helt plötsligt är han ett stort varmblod som sparkar mej på benet och springer iväg och jag och Angelica måste leta honom. På vägen dit säger hon: Varför har du kvar honom? Jag: Har inte råd med någon annan.. Hon: Nä, hästar är jävligt dyra alltså.. Haha!
Vad betyder detta? pleeease tell me!

Nu blir det nudlar till frukost!

Puss




Zece (den vita) & Zeb (den gråa) var mina älskade dejter en kärleksdag som denna <3



Byta plats med Sookie kanske?


Hej hopp!

okey, okey, okey! Jag Vet! att man inte ska ropa Hej! förän man är över bron. Men ÄÄÄÄÄÄÄndååååååå! Hade typ snöat 5 cm i Ånge, mitt hjärta dog lite. I östavall och uppöver där jag har min "jobbplats" har det typ kommit 1 cm. Lycka!

Hoppas lyckan bara håller i sej!

3 dagar bakåt, en dag nu, 9 dagar framåt

Helgen spenderades i Vemdalen!

Får inte lika många stjärnor som den brukar få, men ändå! :)

Torsdagen var enligt mej den bästa kvällen, go och gla! Träffade Ångebor på kvällen och sen blev det efterfest! :)

Fredagen gick man all in och om man säger som så så blev det ingen efterfest :)

Jag skulle köra på söndagen, så lördagen blev lugn! Bakis som attan, men mot alla odds så överlevde jag!

Söndagen tog vi bilen hem vid tio (sjukt tidig utcheckning), två trötta sov i baksätet och jag rattade farkosten med fart hem! Väl hemma tog jag och min klädtvilling en promenad, såååå mys!

Idag, måndag, har jag kört massor med tunnor, har nu en sen lunch och sen lite kontorsarbete!

Imorn är det tisdag eller alla <3 dag. Som dom sa på radion idag: En plågsam dag för alla ensamma jävlar. Troligtvis ska det snöa imorn med, så jag har nog kanske min dag bokad...

Onsdag är det jobb och sen återträff för kursen på kvällen, det blir fika! Wihoo!

Torsdag kommer en älskad ledig dag!

Fredag blir det jobb, gubbarna här vill ha lön. Konstigt va? Haha. Plus ett möte och lite annat.

Lördag - Onsdag har jag en underbar ledighet! Tänkte hinna träffa massa fina vänner och speciellt pinglan som tagit sej upp från Växjö!

Puss Puss

Never waste time on someone who does not have time for you.

Fint fint.

Rubriker är inte lätt

Ibland vill jag bara slänga magen i väggen, men antagligen kan jag inte ta lös den och kasta den så det är väll jag som får ont iallafall. Sitter ihopkrumpen som en gammal tant och försöker hitta dokument på intetnet. Går bra. I helgen ska jag ge tillbaka till magen, alkohol blir det i stora lass! Säkert blir det jag som straffas då oxå, eller dagen efter, haha. Carro hänger också med, så det blir toppen! :D

Jätteladdad!

Däremot har jag inte packat klart. Långt ifrån. Ska kolla om jag är ledig hela dagen imorn eller halv, är det hela dagen hinner jag lätt packa och träna. Om jag jobbar imorn, då får jag göra det, öh... samtidigt?

Well. Köpte nån aleovera grej igår som kommer till veckan, så då hoppas jag på att magen och den grejen kan komma överens! Spännande att man kan hitta ytterligare en sak som förhoppningsvis kan fungera! :) Håll alla era tummar!

Bilden är på dom som står på scen i helgen!

Puss och kram och nyp i stjärten!



P.s.
      Mamma frågade igår om jag skulle bli kär i helgen. Haha, gud, jag dör! Kärlek finns inte ens på kartan i helgen. Vänner och en underbar helg är det som jag kommer satsa på!

Love <3

Alla börjar tro att jag är tokig

Anledningen?

Jo, det var en mening min lära vän Anna säger varje år innan vi ska till Vemdalen.

-Hoppas vi inte får magsjuka, det är det enda som kan hindra oss! Förkyld kan man ju åka, inte kul, men man kan ju alltid åka! Med magsjuka går det ju liksom inte...

Och vad säger mina hjärnspöken??

-Jo, jag har magsjuka!

Det roliga är att jag inte har det. Men huvudet leker med mej, det säger att jag har det. Så det slutade med att jag ringde med mamma som var på dagis och frågade om hon hade vitpeppar hemma.

-Ja?

-Jag vill ha det, man ska ta det mot magsjuka!

-Har du det?

-Nej.. Men jag kan få och då får jag inte åka till Vemdalen!

I full panik tar jag bilen och åker till dagis och får låna några korn där. Alla skrattar åt mej, dom på dagis förstår paniken lite, men dom här på mitt jobb tycker att jag är knasig.

Det som utlöste paniken: En person är sjukskriven för förkylning och ont i magen.

Ingen har egentligen sagt ordet magsjuka....


Helgen som gått, helgen som kommer och 1 år sen älskade Thailand! <3



Tog ledigt fredagen! Varför? Var klar på kontoret och tyckte att jag förtjänade helg :) Då slog kylan till och precis som alla andra säger på facebook med statusuppdateringar och bilder så var det kallt ute i helgen. Plågande kallt och alla vet det, även dom som inte är här, haha.

Fredagen var härlig. Klockan ringde strax innan 7 och då var det tvättning. Kunde inte somna om efter pga att jag redan hade sovit nästan 10 timmar. Så jag tvättade, tränade, åt frukost och sen vet jag in all tvätt igen! Kollade mer tv och sen städade jag hela lägenheten! Nördade igenom allt greys sen, eller alla avsnitt jag hade på säsong 8.

Lördagen varknade jag vid 10 efter att ha sovit 12 timmar, fortfarande lika kallt ute. Körde motionsband och styrka innan frukost. Kolalde på filmen Salt samtidigt, faktiskt peppande att se en smal Angelina Jolie springa omkring. Frukosten blev inte förän halv 1, bättre sent än aldrig. Sen tv och en stund med symaskinen (gick bättre än väntat). Sen även fast det var 27 minus fick jag för mej att gå ner till stallet och kolla på Jenny då hon red. Kallt var det, men bara "svalt" i ridhuset. Skönt, haha. Hoppning för Johanna var det. Jenny är sjukt duktig och modig. Men att kolla brodden på Tobbe under ritten är väll kanske lite i modigaste laget? Det var då jag insåg att hästar kanske inte riktigt är min grej längre.. Allt gick bra och alla var duktiga!
Hem sen och då kändes det ännu kallare! In i duschen och sen gjorde jag gomiddag, nå räkgrejs, sjukt gott iaf! :D (även det jag har till lunch idag)
Kvällen spenderades framför teven och så, kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde. haha.

Söndagen vaknade jag tidigt, ca 9 efter typ 8 timmars sömn. Tror jag har hunnit sova ikapp! Hade mysstund i soffan med frukost, tidningar och barnprogram. Mittidan gjorde jag zumba, även fast träningsvärken typ dödade mej. Kände mej skönt slut efteråt och sen gjorde jag inte mycket mer. Hade en pratstund med Ajax i telefon och jag blir så effektiv då! :) Sen kom Pära och vi spelade bingolotto och åt päron i ugn med aftereight, sjukt gott! Men trodde Pära skulle dö av min reaktion då jag skrev som ett as då jag hade 5 stycken 4:or! Haha :D Men jag vann inget, men fan vilken adrenalinkick!
När han gått, så diskade jag helgens disk och sen blev det 2½men och NCIS LA, halvsov under sista halvtimmen, trött som jag alltid är på kvällen :)

Imorse ringde klockan 6, tänkte somna om 2 minuter, men efter 5 minuter av dvala insåg jag att klockan inte tänkte ringa och klev upp av mej själv. Strongt.

Insåg då jag kom hit att jag typ var fyllt av lycka och är alldeles fnittrig. Då slog det mej. 2 saker! Det är vecka 6 OCH det är ett år sen älskade Thailand!








L
ite bilder från mitt älskade Thailand. Mest bilder på mej, men det är för att dom kommer från mitt profilalbum på facebook (a)
Saknar Thailand en massa! Värme, sol, god mat, ledighet och avslappning!




Och nu är det vecka 6! Vilket betyder att vi åker till vemdalen och har en sjukt bra helg med gott dricka, massa skitprat och trevligt folk! :D
Bilden är från första Norgeresan vi gjorde tillsammans, 2009 :)

Puss och kram alla!


Söt!




Igår var det onsdag, en helt vanlig dag typ. Jobbade på dagen, gick helt okey förutom att det kändes som väääärldens lääääängsta jobbardag! Varför? Ingen aning. Efter jobb åkte jag hem och städade lite, gick inte vidare bra. Är som en stort flum, igen! Iallafall, vid halv 8-8 var Pära hemma, så jag gick dit och blev bjuden på mat! Asgott :D Men åt för fort och sen sa magen AJ, blir så jävla förbannad på den! Maten vi åt var liksom inte ens onyttig, gah. Sen kikade vi på lite Gustavsson och jag insåg att Pära har sämsta humorn någonsin, haha... Body of Proof blev nästa grej och det är ett bra program! Snubblade hemåt mitt i, typ i pausen. Magen dödade mej. Hoppade in i duschen en sväng vilket gjorde att det inte gjorde lika ont så jag kunde sova iallafall. Ska försöka se om jag får tag i en doktor på datorn idag, ifall dom har någon mejlkontakt eller liknande. Någon borde ha en lösning?

Idag är det jobb igen och möte kl 9, sen lunchmöte halv 12, känner mej sjukt vuxen!

Är ledig i helgen! :D Hade tänkt vara ledig imorn med, men ska kanske ha jour vilket betyder att jag kanske ska plåga in min kropp i traktorn :p Annars i helgen ska jag tvätta, packa och städa! Övrig tid? Ingen aning!

Ring mej, boka mej, älska mej.


Räddaren i nöden.



Ni förstår inte hur mycket jag längtar efter säsong 4 som snart kommer på posten eller säsong 5 som spelar in i sommar....


Haha! Största pervot ut BBT! ;D


RSS 2.0