Jag och min mage

Ska försöka ordna mitt liv nu. Så här, jag har haft ont i magen i 5 eller 6 år nu, sen vintern i 9:an, vilket känns som ett jävligt långt tag... Var till doktorn i 3 år hit och dit och dom hittade ingenting, så nu har jag gett upp med sjukhus. Utöver det har jag testat homopat, som sa gluten. Testade det i 3 månader, efter va 8 veckor kom ondheten tillbaka och efter 3 månader var jag tillbaka till det vanliga. Testade laktosfritt, samma sak där. Blev bra, men efter ett kort tag kom ondheten tillbaka och när jag återgick till "vanlig" kost så sa magen ingenting. Vid kraftig/hård/ansträngande träning har magen gjort ont typ sen 9:an, spelar ingen roll om det handlar om jogging, idrott, ridning osv.. Och nej, det hjälper inte att fisa eller att gå på toaletten eller vad annat folk säger....... Det som jag vet hjälper är att krypa ihop i fosterställning och försöka sova, då har det oftast släppt då jag vaknat. När jag får ont? När som, hittar ingen röd tråd. Under träning, när jag ser på tv, på fastnade mage, på nyäten mage, tom när jag sover har jag vaknat och har haft jätteont. Så vad detta beror på? Jag har ingen aning.

Läser artiklar om detta med jämna mellanrum, folk säger att en tablett eller activia eller alla andra produkter hjälp dom jättemycket. Jag märker ingen skillnad. Och att äta ipren och alvedon som en doktor på sundsvalls sjukhus rekommenderade höll på att förstöra min mage totalt. Hur tror du en ond mage mår efter 4 månader av att knapra en alvedon och en ipren 4 gånger om dagen? Det var en jobbig tid.

Nu funderar jag på LCHF, min kära vän Therese går på det nu och hon tycker det är bra, samma med 70% av det man kan läsa på internet. Det kan hjälpa dom med IBS (om det nu är det jag har), men det finns inget bevisat och IBS-personer (ca 25% av befolkningen) är känslig för olika saker. Som sagt, doktorerna och alla andra smarta människor står handfallna och ändå är det 1 av 4 personer som har ont. Kanske dax att dom hittar en lösning snart?

Iallafall, LCHF. Lite kolhydrater, massor med fett. Maten ska vara skitgod och som ett plus kanske man går ner ett eller två kilo (helst typ 7), men ändå. Känns sjukt krångligt. Inget vanligt hårdbröd eller bröd, helst ingen frukt. osv osv. max 5% kolhydrater i allt du köper. Inget godis och absolut ingen smörgåstårta :´(

Tål att funderas på! Ska försöka träna vidare innan jag ger mej in på det där och innan min helg i vemdalen börjar jag inte på något alls! :)

Om ni har någon ide på vad som kan hjälpa mej eller om ni själv har liknande! Skriv en kommentar! Det är alltid lättare med hjälp och stöd! :)

Puss


Wihoo, måndag igen!


Det går fort nu, snart älskade vecka sex! Då jag, Anna och Anna åker till vemdalen och busar! Förhoppningsvis kommer Carro oxå med, ju fler desto bättre! :D

I helgen har jag sovit i genomsnitt bra! Natten till lördag 12 timmar, natten till söndag 5 timmar.. Haha! Gick en mil i lördags, så skönt! Jobbade hela söndagen, gick över förväntan!

Jobbar bara en timme idag för jag ska skjutsa mamma till sjukhuset plus en sväng till stan såklart!

Tydligen står polisen i Ovansjö oxå, min största skräck. Tänk om han skulle säga att jag är full fast jag inte druckit en droppe på mer än två veckor? Eller att han säger att min körkort är falskt?

Tydligen ska man överleva allt, men jag gillar inte att veta att dom finns där.. Lagligt här kommer jag och mami och lilla röda brumbrum!

I veckan ska jag köpa en ny Marliyn-tavla av en tjej i Ånge, man kan aldrig få för många!

Puss


kiss kiss bang bang

Hej och hå!

Fredag är dagens veckodag och datumet är den 27, månaden är den första på året som vi även kan kalla Januari! Min födelsedagsmåndag vilket betyder att jag är ett år äldre än vad jag var förra året. Logiskt jag vet.

Varför jag skrev det där? Jo, jag åt precis 1,5 bullbit och blev hög på socker, haha. Jag är värre än ett barn.

Har iallafall fixat till det nya internet på jobbet idag, sen har jag även gjort ärenden på Ånge typ en timme. Nu är jag tillbaka på kontoret igen, bra jävla snurrig + hög på socker. Känns som att hela världen snurrar! Tänk er en karusell som är kul från början och sen på slutet vill man bara dö? Så är det nu. Huvudet leker med sej själv, kul för det!

I helgen har jag jour, men jag hoppas på att flingorna som faller ner nu kan gå och dö någon annan stans, typ i södra Sverige! Jag har ingenting planerat och antagligen kommer det blir lite tomt ikväll och så, men jag hoppas på att någon vill ta en promenad eller liknande iallafall, det vore kul! :) Jag vill verkligen ute och gå nu, var så länge sen!

Och appropå motion så körde jag zumba igår, ett asroligt pass och man fick ta i som fan! Och självklart börjar min jävla mage göra ont igen.... Den verkar inte klara en ansträngning och nej, det är inte det att jag är otränad. En anledning till att jag inte tränar är den förbannade magen som har gjort ont i fem år nu. Men men, ska försöka igen i helgen och alla kan ju hålla tummarna för att det kommer gå så mycket bättre då! :D

Igårkväll efter jobbet åkte jag till mamma och skulle hämta en låda, det slutade med att jag blev kvar där ett bra tag, för först ville mamma ha lite hjälp och sen kom Minna! Och eftersom jag träffar henne så sällan så stannade jag! :) Insåg efter igårkväll att jag inte är redo att bli mamma på lääääääänge, men man blir ändå stolt som faster då en rap kommer och lilla tjejen slutar grina <3

Sen tror jag inte att det var något mer.. Förutom att jag igårkväll fick hjälp av moster att fixa symaskinen och att en annan person klagade på mina blommor som har dött på bordet och jag har förträngt att ta bort, haha!

Och just det, om 2 veckor är vi uppe i vemdalen och laddar för kväll nr 2 av 3! WIHOOOO :D

Puss och kram på er alla söta och ha en underbar helg!




Idag på mitt jobb ute på fältet har jag insett något.

 * Det är inte jag som är farlig ute i trafiken, det är alla andra.
Anledning? Jo! Det är så att jag kan trakikregler, håller koll på skyltar och så vidare. Plus att jag inte har bråttom, speciellt inte idag!
Iallafall så har jag hållit på att krocka två gånger, ena gången inne i Ånge, jag kommer 30-40 km på 50 väg, huvudled. Anledningen till låg fart är att vägen är jävligt moddig och det är livsfarligt att köra 50.. På väg från Shell till Hemskogsvägen, där kliver det ut en volvo, mitt framför näsan på mej! Fy fan vad jag fick bromsa och sen försökte jag tuta, men missade tutan (haha.) Men idiotförare, man måste kolla åt båda hållen, speciellt i vänstersvängar!
Sen var det liknande i Torpshammar, men då såg dom mej men ville "hinna före"...

Well, jag är duktig iallafall, men det är livsfarligt att vara ute i trafiken!

I övrigt så har allt gått relativt bra, har träningsvärk i magen sen min träning igår och sen så har jag varit in på banken idag och beställt ett "vuxen"-kort! Malin duktig, Malin får ett styggt vuxenpoäng.

Ikväll blir det Zumbagenomgång eller en promenad!

Angående Wordfeud, så får jag till det på måndag!

Puss och Kram !

Ny telefon = Inga nummer!

Söta vänner, har skaffat mej en ny telefon (som jag inte förstår mej på för 5 öre), så nu behöver jag allas nummer! Välj själv om ni vill skriva på fb, sms, blogg eller om ni väljer att skicka brev! (om ni väljer att skicka brev, bli inte brydd om det tar ett par dagar innan jag är i kontakt mer er) :)

Förövrigt beställde jag True Blood season 4 idag! Eller jag bokade den iallafall, så nu läääängtar jag! :D

Puss


Små små älskade saker och en Marilyn

Dagen började med möte, där jag faktiskt fick fram en del av det jag ville säga! Sen lunch med papi på gästis och sen resterande 4 timmar av arbetsdagen så försökte jag fixa internet plus en grej i Hallsta. 5 i 4, så kom det faktiskt en lösning på båda! Yey! Sen middag och efterrätt hos farmor, gott! Efter det pratade jag med bästaste Ajax :D Sen en dejt med min älskade älskarinna (om hon hade funnits) Marilyn Monroe! Tänk om jag hade fått träffa denna underbara kvinna! Nu ska jag bråka lite med symaskinen och sen sova, imorn ska jag ut på fältet med tunnorna! Puss

 

Gav även mina älskade hundar mat idag! <3

Bilderna är inte bra, vovvarna vill inte vara stilla!

 


Av självaste Picasso


Smart is the new sexy

Efter jobb i fredags var jag typ död, hade tänkt träffa vänner och se på film eller liknande, men när telefonen ringde kl 19 var jag redan halvdöd i soffan med en huvudvärk som verkade hata mitt huvud mer än allt annat. Kikade en massa på Big Bang Theory och tippade i säng vid 22.



Vaknade av klockan 9, sovit som ett litet av med drömmar med pengar och gisslan, där vi tänkte byta oss fria med en flaska mjölk...
Åt frukost, fixade mej själv lite aningen slappt (min icke makeup-vecka går suveränt) och mamma kom ocg vi gick och hälsade på Sofia, leif och lilla Agnes! Så kul att träffa Sofia igen! Plus att Agnes var så fin och snäll, helt otroligt! Träffade även Siri för första gången, så söt! Sytade Agnes en lång stund, så mysigt! Förstår verkligen kärleken till en bebis! Men när jag hörde om att man kan gå upp 20 kg under graviditeten och att förlossningen kan vara 29 timmar så känns det inte alls lika lockande länge.. (a) Men verkligen ett fint litet underverk! Jag blir dessutom lika fascinerad när en liten bebis tillverkas av en spermie liksom. En sak man inte ser med blotta ögat kommer ut som en 3-kilos liten människa 9 månader senare, helt otroligt! :D

Efter fika och mys hos Sofia, möttes jag och Jenny upp och gick mot stallet. Hade nog nerverna utanför kroppen.. Men lilla hästen kom in, jag borstade, Jenny fixade hovarna. Sen skulle jag sadla och tränsa, tog tid på mej, hur fort glömmer man inte liksom? :o
Sen ut i ridhuset. Ojojoj, ridhuset såg så stort ut! Hoppade upp med hjälp av pall och sen satt jag på den enorma hästen! Wow liksom! Men ändå kändes det lite som hemma. Skrittade runt lite, eller mycket. Tobbe är så söt! Sen testade jag att trava ett varv, hahah! Trodde jag skulle flyga ur sadeln! Massiva steg! Fick korta stigbyglarna, sen testade jag igen, gick mycket bättre. Inte snyggt, men balansen hittades igen någorlunda iallafall! Men kände att benen ville dö lite! (musklerna, vart är ni?) Skrittade lite till och sen kom Jenny på att vi kunde galoppera! Jag svalde, sen bara, hur farligt kan det vara? Hmm, fattade galopp, ställde mej upp och sen var det 200km/h och jag lovar att ridhuset verkligen var litet! hahahaha! Kändes som om att han tog långsidan på 3 galoppsprång, kurvan liggandes osv osv. Skräckblandad förtjusning. Hade glömt hur man stannade, hahahah! Gick bra och lite lugnare gick det åt andra hållet! Jenny fick även instruera hur jag skulle göra en flyttning, mitt minne har gömt alla kunskaper i en liten låda med lås djupt nere i mitt minne! Men det gick bra, skrittade sen lite och hoppade av på ben som var mer som spagetti. Kramade om söta lilla Tobbe och sen vidare in i stallet :) Tog hand om honom innan vi promenerade tillbaka :)
Nu, 2 dagar efter, kan jag inte gå typ, ljumskarna är som stora onda klumpar som verkligen hatar när jag går eller sitter, haha. Mamma tyckte att jag gick som en höggravid idag, haha! Men tack Jenny för lånet, det var kul att sitta på hästryggen igen! :)



Lördagkväll med blet film med Robin, kikade Bad Teacher med Cameron Diaz, Justin Timberlake och han ur How I Met Your Mother i huvudrollerna, bra film! Sen första Alien-filmen, haha. Gillar inte skräck, men tog mej igenom den, lite löjlig var den, men ändå skrämmande!
Tippade i säng vid typ 1-2-tiden.



Söndagen sov jag, kikade på Big Bang Theory och sen åkte jag och pappa till Kälarne och kikade på en hund :) Så söt liten flicka! Eller liten, när hon stog på bakbenen var hon nästan lika lång som mej! :p Var där en timme, snackade hund, drack saft och klappade hund :) Somnade på vägen hem, sov ca 45 min, skönt! Huvudvärken var fortfarande kvar, in i lgh, gjorde en pizza och la mej sen framför tvn och kikade mer på BBT, där Sheldon frågade Amy om hon ville bli hans flickvän, så fiiiiint! :D
Städade lite sen och såg 2 avsnitt av Futurama innan sängdax, tror jag kommer att fastna vid den serien oxå! :p Sov med fotinpackning, så nu är fötterna mjuka som en babys! Sov inte så bra inatt heller, men fick upp mej själv ur sängen 06.10, såååå tidigt!

Well, nu ska jag jobba lite! Puss och kram!


Hej!

Tänkte bara dela med mej om att jag har tråkigt och världens träningsvärk i ljumskarna!

Resten kommer imorgon!

Puss

Holding so strong, we will survive

Igår fyllde jag 21 år, firade det med att ta en ledig dag och bara njuta! Gick väldigt fint! Gick promenad med Jenny runt forsön, nördade nästan hela säsong 3 av Big Bang Theory, var på pump med anna och hamnade i säng vid halv 1 :)
Pump var kul, eller det var sjukt jobbigt, men så skönt då man var klar! Och kroppen fick verkligen arbeta! När jag pratade med bästa Ida på kvällen, då skakade armarna hela tiden, haha! Imorse då jag skulle nerför trapporna var det typ jättehemskt, gjorde lite ont ;p Har inte så mycket träningsvärk i övrigt, men kan tänka mej att det kommer imorgon, stackars mej då.. ;)

Idag kan inte morgonen egentligen ha börjat sämre. Eller allt inne i lägenheten gick väll helt Ok! :) Men sen när jag kom ut kom jag på att det hade snöat, men ändå var jag förvånad över att se att det var snö på bilen, 1 dm. Sen när jag fått bort den är det ett laget is på bilen 2mm, insåg att motorvärmaren inte var i. Allt annat än lycka, haha! När bilen står och brummar, jag har insett att jag är sen och bara ska kliva in i bilen och åka, så ligger jag istället och kravlar i snön, en sån här snö som täcker hela mej och gör mej blöt. Well, in i bilen och iväg! Allt känns ändå helt OK tills jag hamnar efter en segpick som gör 70km, ohoooo, vad jag hatar dessa folk! Håll hastigheten eller håll inte till på vägen! Miffon! Kom till jobbet 12 min försent och fick reda på att miffot jobbar på sågen, hatehatehate.

Men känner mej fortfarande glad över alla grattishälsningarna igår! Och självklart dom söta presenterna jag fick av Anna och Tessan! <3

PussPuss

Can you hear the sound of the turnin’ wheels

Brukar ju alltid skriva några dagar om gårdagen, men vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom otroligt stimulerade! Jobb, middag hos Anna, promenad och besök :)

Idag är det jobb och sen vet jag inte, kanske blir en sväng på stallet och kolla på när Jenny hoppar :) Imorn blev jag visst ledig :D Så då ska jag ha en härlig dag med förhoppningsvis att det händer något eftersom det är min dag! :)

Helgen blir det nog inte Östersund och i ett svagt ögonblick lovade jag Jenny att jag kanske skulle hoppa upp på hennes Tobbe en sväng, skräckblandad förtjusning!

Puss & Kram

Ska man eller ska man inte skaffa hund?

Har till och från en sådan längtan efter en hund, en liten rakare som bor med mej liksom! Samtidigt vet jag att det är ett stort ansvar, att man är "bunden" i minst 10 år framåt och allt. Men det jag vet är att jag är allra lyckligast då jag träffar en hund. Hugo, Zeb, Zece, Rocco, Driva, you name it, spelar ingen roll om jag känner hunden eller inte, så är jag glad och framförallt blir jag piggare!

Kikade på hundar idag på blocket, plus att jag kollat på en av hundarna på köp-och-sälj-sidan på blocket, finns så många fina och söta! Står i valet och kvalet, för det är ju nästan som ett litet giftemål! För jag har inte som avsikt att sälja hunden senare.

Well, tål att fundera på det ett ytterligare tag! Kom gärna med synpunkter :)


Bilder från gårdagen, mestadels på lilla Minna! Då jag hade kalas för alldeles snart fyller jag 21! :)



 

Ronja i fokus! <3

 

 

Familjen har slagit sej ner!

"Födelsedagsbarnet" :)

Världens sötaste lilla tjej! Och redan en linslus <3

Älskade pappa <3

Mamma och Minna myser :) Farmor i bakgrunden!

Hugo ville oxå vara med på kalas! :D

Jack satt och filosoferade med kakor <3

Charmtroll!

Så sööööta små skor!

Så fina ögon! Lilla hjärtat <3

Jag och finaste lilljäntan! <3

<3

Minna fick flytta över till Stefan :)

Sen vidare till Madde :)

Alla ville ha en chans att snusa lite <3

Minna och mamma Jennie! <3

Kurragömma stod på schemat!

Att gömma sej bakom en glasdörr visade sej inte vara så dumt, haha! :D

Fina presenter!

Silvrig salladsskål, tavla, pengar, lotion m.m. och fina kort från brorsbarnen! <3

Uppsättning för 2 av mami och papi! :D

Missvisande bild, ljusfaten/glassbägarna är ljust lila! Muggar i snygga färger och i smart ställning! Så nöjd och älskar verkligen lila! :D

Fick blommor oxå! Så snyggt med vitt!

Så här såg rosorna ut igår kväll, imorse hade dom vissnat.. :/ Men tulpanerna står än och dricker massvis med vatten!

Typ vas eller liknande, mamma har stora planer för att måla ris osv ! :D

 

Har fortfarande ett oöppnar paket liggandes här, från min älskade Therese! Ska öppna det på onsdag, längtar lite!

 

Tack alla för en fin dag!

 

Idag, söndag, har jag inte gjort mycket. Ätit en halv rulle från shish, kikat på film, gått en promenad och duschat! :) Så skönt! En enda sak är magen, den har kommit tillbaka så att säga, haha! :)

 

Puss alla! <3


Kalas för mej dagarna innan 21! :)


 

 

 

Här ser ni fikat från idag, skulle ladda upp mer bilder, men datorn vill inte så det får bli imorn! :)

BallerinaCheesecake, Key lime paj m.m. bjöds det på!

Puss <3



5 söta saker, trevlig helg! :D












Dagen då många tror att dom har otur.

Läste precis en blogg, augustifamiljen, så söt blogg med mycket bilder! Hon knäpper mestadels på sin dotter och det är mycket mammaprat, men så fina bilder! Tips! :)

Utöver det är det fredag den trettonde idag, hade totalt glömt bort det tills radion var på i bilen. Många år har jag skyllt på den här dagen då saker går åt skogen, men saker går åt skogen alla andra dagar oxå, så vem skyller vi på då? ;) Känns som en helt vanlig fredag tror jag :) Ikväll efter jobb ska jag baka mina kakor tills imorn, spännande och jag hoppas för allt i världen att dom blir bra! Dessutom kommer Hugo troligen oxå på kalaset, så glad! :D

Annars rullar allt på, det är tomt bitvis och jag skulle verkligen vilja ha en hund, iallafall på deltid. Funderar även på att stanna här ett år till, eftersom jag eventuellt har fått ett jobberbjudande :) Igår städade jag, gjorde lite zumba och kikade på massor av älskade greys <3

Kröp sen ner och sov en underbar natt med bara typ ett uppvaknande :)

Puss och kram


Bra början, bättre slut?

Hade en mysig kväll med flickor igår! Visserligen med kassa filmer (vi såg dom eg inte) och sen lite "nyttigt" kvällsfika! <3

Började morgonen med 1,5 h försovning, pappa ringde och frågade vart jag var halv 8... Åkte direkt till företagshälsovården där hon stack mej i fingret, vägde, mätte osv. Yeah. Viktminskning nästa! Sen snabb-besiktning av bilen och pärlan gick igenom! :D Frukost/lunch på shell och nu jobb! Puss

.

Skriver som alla andra: less tjej hej
Har iallafall gjort det jag ska idag och jag ät trött, slutar 3 idag eftersom jag inte har ngon lunch. Alla tunnor är ute och jag har inte ens blivit arg då jag borde bli det. Tomhet.
Och att försöka se allt ur en hund synvinkel går inte heller: oh vad roligt med frysna spännband! Oh vad roligt att dom sitter fast i golvet och inte går att dra loss! Jag lovar, jag försökte, men det gick inte. Ska försöka hitta igen alla mejlen nu och sen avsluta veckans första dag, skönt!

I wish nothing but the best for yooooou toooooo

 

2011 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2011!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Garanterat!
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Mycket, otroligt tveksamt!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Tror inte det... Inte nära vänner iallafall, om inte bror min räknas, men han är ju mer typ familj? :)
4. Dog någon som stod dig nära?:  Inte jättenära, men ett glad människa gjorde det, ja.
5. Vilka länder besökte du?:  Norge
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?:  självklart, men man kan väl aldrig få allt..
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?:  Oh, dagen vi åkte till Thailand, typ 6 februari! <3
8. Vad var din största framgång 2011?:  Mohaha! Då jag blev anställd på bolaget och blev erbjuden fortsatt tjänst, kanske? :)
9. Största misstaget?: Ojojoj, haha. Alltså, förhållandebiten gick ju inte så där jättebra i år... :p
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Nja, eller jo. Sånt där mänskligt.
11. Bästa köpet?: Min älskade tv tror jag!
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Shopping... (a)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Oh ja! Fanns och finns många guldkorn!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?:  Vart jag mej i världen vänder - Svenska Björnstammen
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Öh..Beror på hur man ser det. Studenten var en lycklig tid, men det var i fjol. Samtidigt så har det hänt fina saker i år med.. Äh, typ lika kanske?
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Chansat! Satsat! Vågat!
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Motsatsen: Typ fega!
18. Hur tillbringar du julen?: Julfrukost/lunch med hela släkten och alla söta brorsbarn <3, sen Kalle Anka hos mamma, sen kvällen i lägenheten med True Blood :)
19. Blev du kär i år?:  Oh ja.
20. Favoritprogram på TV?:  TRUE BLOOOD!! Och greys såklart m.m.
l21. Bästa boken du läste i år?: True Blood serien, dom första 10 böckerna.
22. Största musikaliska upptäckten?: Adele
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Typ ett år sen.. Men det tror jag säkert!
25. Något du önskade dig men inte fick?: Minns inte (a)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?: Tror jag jobbade och sen kanske vännerna kom?
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: En vovvebeeeebis!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012?: Hipp som happ, upp och ner!
29. Vad fick dig att må bra?: Vänner, familj, djuren och bitvis det man kallar kärlek.
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Skaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarsgåååååååååååååååård!
31. Vem saknade du?: Alla dom söta vännerna som bor x antal mil ifrån mej! Glad att jag har några på byn iaf! :)
32. De bästa nya människorna du träffade? Oh. Partypeople! Typ man träffas på fest och fortsätter att umgås sen, det gillas :)


Världens mest effektiva dag! - Hitintills

Klockan ringde 7 imorse, klev upp, ner i källaren (oh vad jag hatar den..) och in med 2 tvättar, upp till lgh igen, kikade lite olika saker på nätet och gick sen och la mej igen. Somnade om 30 min, sen upp igen och ner i källaren. Laddade 2 tvättar, hängde 2 st i torkskåpen. Upp igen, dammsög, diskade, plockade undan och torkade golvet. Sen åt jag en frukostlunch bestående av sallad och vitlökssås! (Gjorde sallad åt hela Ånge igår tror jag..) Ner till källaren, hängde tvätten, pratade med mamma och hoppas att jag fick igång torktumlaren korrekt! Sen ringde jag Ajax och medans jag pratade med honom så har jag rensat garderoben på 2 kassar kläder och gjort det snyggt där inne, wow! blev reaktionen efteråt!
Nu ska jag duscha och fika mej själv lite, lite egentid :) Sen ska jag få skjuts hem på något vis och äta middag med mami och papi, och sen eftersom det snöar (det vita guldet!?) kanske det blir skottning ikväll.. Är det någon som känner att jag inte längtar?

Släktkalaset för min födelsedag blir den 14/1 och tid återkommer jag med! Om jag lyckas med kakorna jag ska göra, så tänkte jag bjuda mina pärlor till vänner framöver oxå! Typ när alla kommer hem igen nästa gång ;)

Så! Jag har fått rätt mycket gjort! Kommer att sakna ledigheten sjukt jävla mycket! Men, tydligen måste man ha pengar för att överleva, så jobbet, här kommer jag! ;P

Plus, att dom som är optimister lever i genomsnitt 7,4 år längre än dom som har en negativ syn på tillvaron!

Puss och kram!

.

Egentligen har jag ingenting att säga. Är helt tom, samtidigt som det gör sjukt ont emellanåt. Hade finbesök av Josse och Sako igår, så mysigt! Annars är jag ledig en dag till och gör typ ingenting. Lyssnar på Nomy, sitter inne och ser på det fina vädret och letar en ny mobil. Funderar på en Samsung S5830 Galaxy Ace. Fråga inte varför, för jag vet inte. Vet inte vad jag vill ha, vet iallafall att jag inte tänker betala 7000:- för något som säkert går sönder om ett år..
Städade bort julen igår iallafall, skönt. Nu ska jag försöka ge mej på min randiga vän! Plus 5 veckor kvar till v6, underbart!

Puss..

RSS 2.0