Update

Dom har lagat låset på porten nere vid huset, jag har bytt en massa tunnor idag, har insett att jag typ kommer att jobba här på jobbet ca 3 hela dagar dom närmsta två veckorna, nästan en skrämmande tanke! Men det kanske är det som gör att man vill ta nya tag :)

Middag hos farmor idag, farmors pannkakor, gott!

Inga planer i helgen, men "kärringen" är tillbaka iallafall! Haha, humor.. Eller vad säger du Jenny?

?


Trissel, trassel, prassel!

Igår kom jag till Hemskogsvägen, där jag bor, av någon dum anledning. Dörren var låst, alltså porten, när jag kom dit. För första gången sen jag flyttade in. Inte mer med det liksom, plockade fram nyckeln, stack den i låset och ingenting? Testade den andra nyckeln, men den passade inte ens. Stog där ett tag, kände ilskan komma och sen kom jag på att jag kunde ringa Petter, mitt i natten, snäll jag är. Han var i fjällen och jag var lost, skrämde någon som kutade in och jag hann inte med, självklart i en annan port. Blev tokig, ryckte i alla dörrar tills jag kom på den smarta ideen att jag kunde gå in i B och sen gå källarvägen till mej. Då hade jag stått ute i 20 min och frysit och hatat Åfa som måste vara dom dummaste i världshistorien. Kom iallafall in efter att ha burit mina saker upp och ner för trappor, genom källaren osv.

Imorse ringde jag och berättade detta för hon som har hand om uthyrningen. "Jaha, oj" är reaktionen, sen kommer frågan; "Har du pratat med någon annan i huset om dom har samma problem?" Jag bara, Öh nej? Jag kom hem halv 12 på natten och åkte halv 7 på morgonen. Brukar inte vara så mycket folk överhuvudtaget dom tiderna, förutom på helgerna då, för då jävlar!

Så nu är min ingång i B och sen genom källaren tills dom inser att jag jobbar i Östavall och inte kan vara ledig för att dom två sekunder ska inse att min nyckel inte passar och sen kanske göra något åt det?

Ska ringa dom imorn igen och se vad som händer!

Trissel, trassel, prassel!

Pappa har bjudit på glass idag, glad tjej! Annars har jag grottat mej i pappersarbete och imorse fick jag ett samtal om jobb på annan ort i 4 dagar, hoppade på och var nervös tjej i typ 4 timmar innan energin tog slut, haha. Glad tjej, nöjd tjej, spänd tjej!

Puss och kram

Sista tåginlägget på ett bra tag

Halvtimme kvar hem! Träningsvärken i kroppen har kommit under resan, men box var sjukt kul! Behövde verkligen den här helgen, har varit skönt att komma bort, få lite värme och träffa Therese. En av mina vänner som betyder sjukt mycket.

Om en timme ligger jag nog i min säng, skönt! 4 jobbardagar sen och sen är det helg igen! Ledig helg dessutom, skööööönt!

Puss och kram


En miniblunder

Tror en tant på tåget skrattade mycket inombords då jag frågade om man fick kissa på tåget även fast det stod still.. Haha! Ibland är man en gnutta söt och kanske blond.

Puss puss


Strulig uppdatering från en förvirrad tågåkare

Snart är jag i Stockholm. Inte alls lika roligt att åka hem. Av typ två anledningar: ingenting att se fram emot på typ 1,5 vecka och sen så är det förseningar och jag åker bak och fram.. Bad shit!

Har iallafall haft en toppenhelg! Massa mys, god mat, ätit årets första mjukglass, cycklat i rondeller för första gången, kikar skräckis, hört massa olika dialekter osv!
En bra helg helt enkelt!

Men nu vill jag mest bara krypa ner i sängen med min onda mage. Men det blir väll vid 12 ikväll det skulle jag tro! Min sätesgranne har dålig andedräkt och pustar och stånkar över sitt kyrkoarbete emellanåt. Längtar lite till nästa tåg, hade en mycket trevligare granne förra resan :)

Massa flum, men det är för att jag är hungrig! Men nu ska vi vara framme om typ 23 min, till huvudstaden! :P

Puss puss och underhåll mej gärna på sms! ;)


Några ord från en tjej som inser att sommaren finns söderut och att tågbyten inte måste förknippas med döden

Hej!
Är på väg till Växjö för att hälsa på en fin flicka. Åker tåg och fixar byten själv, hittade tom lätt på stockholmsstation utan att måste fråga någon eller ens känns en uns av panik. Jag växer lite när jag åker i väg själv och inte kan lite på att alla andra ska lösa saker åt mej. Lite skönt när man märker att man faktiskt klarar sej själv! :)
Visserligen kändes det konstigt att jag inte är typ ett barn som får åka själv, jag ser mej ofta som ett barn. Men tydligen så räknas jag inte som barn längre.. Är ungdom än så länge iallafall! Alltid något :)

Har typ två timmar kvar tills jag är framme. Sover, läser och äter sallad på tåget. Tjuvkikar på han bredvid för han verkar vara något juristaktigt, undrar lite hur det skulle vara att vara han? När jag sover ser jag nog ut som en gapande fågelunge. Lite pinsamt då man är bland så mycket folk, men samtidigt gör det inget då jag inte känner någon som sitter på detta fullproppade tåg :)
Det jag funderar över är hur jag ska ta mej av, är inte den smidigaste då jag ska plocka ner väskan från grejen ovanför sätena. Men säkert löser det sej med :)

Skulle dessutom plugga på tåget, men det blev inte riktigt av, haha. Borde nog rycka tag i mej själv lite!

Sen hur fantastiskt är det inte här nere? Solen skiner och det börjar bli grönt! I mars! Jag förstår varför folk vill bo här nere och inte uppe i våran urskog. Älskade sommar! Jag är här hos dej några dagar nu!

Vad jag ska göra här nere? Träffa min älskade vän, ta ikapp förlorad tid och först ska vi fika ute! Fatta, vi fikar ute i mars! Sommarväder! <3

Puss puss


:)

Har skaffat mej gröna fingrar, har satt om blommorna jag fått av Jennie! Blev helt okey, bara att hålla tummarna på att dom överlever ;)

Nu kollar man på lite halvt störda människor på bb, ibland undrar man!?

Puss och kram och Godnatt :)


Dagar som den här förtjänar man lite smågodis

 

 


!


Världens blunder

Måste berätta om en blunder jag gjorde imorse.. Pinsamt, men sant och lite kul! haha!

Har två alarm på telefonen, med 4 minuter emellan. Första ringde och jag stängde av det, såg att telefonen hade en varning för lågt batteri, men tänkte att det borde räcka. Telefonen hade dessutom varit full-laddad igårkväll!? Somnade om, vaknade sen, astrött och förvirrad och tänkte, fan vilka långa 4 minuter! Sätter mej upp och inser att jag har försovit mej.. Hittar till slut en klocka och den står på 7. Får brottom. Slänger ner 2 paket nudlar i väskan, hoppar i mjukiskläder och slänger upp håret i en hästsvans.
Sätter mej i bilen och kollar på klockan, den står på kvart över 7. Skyndar mej som fan! När jag åker mot jobbet tycker jag att det är många konstiga människor jag möter, alltså, inte konstiga, men såna jag aldrig brukar möta. Första tanken: Är alla sena idag?

När jag kommer till jobbet så är det bara 3-4 bilar här, mycket ovanligt. Jag kliver ur och går in, möter pappa i hallen:
Han: Vad gör du här nu?
Jag: Vad är klockan?
Han: Halv 7?
Jag: Oh fan, ja då är jag inte försenad iallafall.. -.-

Sen har alla kommit in och frågat och jag har fått berättat. Komiskt! Förutom att jag sitter osminkad på jobbet i mjukisar. Väldigt mycket mysfaktor, men man blir inte speciellt alert :p

Puss och kram!

.

Stunderna då man inte behöver tänka är underbara. Då man inte behöver tänka på vad man gjort eller vad man kommer göra eller framförallt inte vad andra tycker. Sjukt synd att dom stunderna är få. Saknar.


Rubriker är svårt

Har haft en sån fin ledig fredag! Träffat vänner och myst allmänt! Tagit första Shellhänget och det är bara mars, härligt! :D

Har fått paket på posten och det förgyllde kvällen! Snart dipp och grönsaker :)

Städningen blir nog framskjuten lite.. Stygg tjej!

Ser fram emot morgondagen! Helt underbart fullbokad med härliga vänner och en och annan cider på kvällen! ;D

Puss puss :*


I särklass den äckligaste frukosten i världen


Morgonpromenad -check!
Morgonträning -check!
Äckligaste frukosten i världen -check!

Juicen var iallafall underbart god, pressad av mej! Mums!


I don´t wanna be left in this world tonight

Tog ett bad igår! Oh, så härligt det var! Måste göra om det fler gånger! :D Sen har jag träningvärk så in i helvete! Eller jag vet att jag kommer att ha snart, brukar komma två dagar efter och idag (morgon) känns de lite, tänk senare! haha! Underbart!
Ikväll blir det middag hos farmor, sen ska jag och pappa på "Framtid Ånge". Han tänkte hoppa av då mamma skulle ha bilen, men när jag tog fram mitt femåriga jag, så sa han att han skulle ta en annan bil! Spännande och se om dom kan övertyga mej att dom ens är på rätt väg!

Puss Puss


Glad tjej!

Vaknade imorse och insåg att det bara är två tidiga mornar tills helg!


Puss Puss



Japp japp, detta är jag. Nöjd tjej! Nyklippt och ännu rödare! Love it!


I give you my dirty little secret

Wihoo! Här är en tjej med energi! Vart jag har fått den ifrån? Ingen aning! Jag vill bara ut och springa! Och ändå är klockan halv 4 och jag brukar vara trött vid den här tiden! Grymt häftigt! Visserligen blir jag trött av tanken på att jag borde vara trött, men det är en annan femma!

Efter jobbet så ska jag hem till mamma och testa hennes shake och se om den är godare än min (tror inte det va?) och sen till Jennie så hon får färga och klippa mitt hår igen! Så glad att hon vill göra det! :D

Sen hoppas jag bara att energin håller i sej! För sen ska jag hem och träna har jag tänkt och kanske en promenad eller liknande. Plus att jag ska fixa till mitt skrivbord en gång för alla! Ser förjävligt ut, men jag har stora planer! Både med träning och framtid! Nu är det bara modet som ska hålla! (och energin)

Puss Puss


Lite om min sömn

Ibland vill man och ibland vill man inte. Men oftast vill man bara stanna i sängen. Även fast man vet att det är skönt att kliva upp då man kommit upp. Eller inte. Jag älskar att sova en timme till på morgonen. Klockan 6 är för tidigt. 7 eller ännu bättre 8 passar mej bra! Längre än till 10 sover jag sällan. Sen om jag ligger i sängen eller soffan resten av dagen det är en annan sak.

Och i sällskap i sängen har jag ju alltid Doffe, mellannallen (han har inget namn än, stackarn) och Peter! Utan dom är det helt enkelt svårare att sova!

Puss

Fredagskrumeluren på en söndag

Det här inlägget skrev jag i fredags, men det blev aldrig klar. Så här nedan kommer det!
Helgen har annars bestått av ilska till grannar, härliga promenader, middagar med härliga personer och massa mys! Plus tvätt då.. Ikväll kommer Robin hit och lagar mat (lyxigt va!?) och sen ska jag bli kär i transformers igen, I like!

Till krumeluren:

Jag tror att vissa personer helt enkelt vågar chansa mer än andra. Hänger ni med?
Jag menar, det finns fullt av folk där ute som har förhållanden, gör slut och sen sekunden senare är inne i ett nytt förhållande igen. Sen efter ett tag tar det förhållandet slut och det upprepar sej igen, alltså att dom ett par veckor (månader?) senare är tillsammans med någon ny.

Är dom dumma? Rädda för att vara ensam? Modiga? Eller helt enkelt målmedvetna?

När jag var yngre fick jag hör att jag inte var en förhållande person. Jag accepterade det, för vem är egentligen det när dom är 16 år? Inte jag iallafall, även fast jag redan då såg vilka som verkligen och alltid skulle vara det. Själv har jag haft 3 "riktiga" förhållande, eller kanske 4? Äh, vi säger 3. Vi räknar från det året då jag började gymnasiet. Då hade jag ett fem månader långt förhållande. Killen med stort K. Trodde jag just då. Det tog slut. Vi var överens om det, fast tydligen var det jag ändå som hade börjat knuffa bort och inte hade tid (säkerligen sant). Efter det tog jag en paus från allt som hette förhållanden och relationer. Jag busade mej igenom åren tills i somras. Då trodde jag att jag hade träffat han med stort H. Det höll i 4-5 veckor. Blev alldeles för intensivt om man säger så. Efter det kände jag att jag ville vara själv bra jävla länge. Det blev inte så, en månad senare åkte jag till grannlandet, träffade en kille där och fell in löööööv, som man så fint kallar det. Till och med mamma trodde att jag var kär då. Kanske var jag det. Iallafall ett litet tag. Pendlade fram och tillbaka i ca 5 månader innan jag kände att det här fungerade inte. Kommunikation är viktigt och när man inte förstår varandra så är det väldigt svårt. Jag kände helt enkelt att jag inte kunde mer, att jag inte hade mer att ge. Så passande till det nya året kom jag tillbaka hit och var singel. Bra eller dålig början, det vet jag inte?

Det jag vill komma fram till är att jag inte känner att jag vill slänga mej in i ett nytt förhållande så där bara "pang på". Det jag har försökt med har gått åt helvete, men så är det väll med dom flesta singlar antar jag. Förutom dom som har varit smart nog att hålla sej undan. För samtidigt som känslan av att tycka om någon anna är så sjukt underbar så är känslan och smärtan av att måste såra någon annan för att man själv inte kan så mycket jävla värre. Det är liksom inte en jämn våg. Eller så är det för att smärtan alltid kommer efteråt, så att den känns värst eftersom det är färskast. Vem vet..

Så det jag egentligen undrar med allt det här är hur man gör för att man ska få sej själv att tro och känna att den "nya" är den "rätta"? För att hålla känslan uppe och känna att jag vill ha Vovve, Volvo, Villa med den här personen?
Det jag inte vill höra är; du har inte träffat den rätta, när han kommer kommer allt att falla på plats och du kommer att känna att det är sååååå rätt. Bla bla bla.

Pessimist? Nej, nej. Realist eller något snarare.

Men självklart spanar jag, nästan hela tiden. Jag kan se mycket fint i dom flesta, men inte många gånger tillräckligt. Plus att jag har blivit feg eller lat, jag vill inte satsa om det finns en tusendels risk att det går åt helvete. Så därför sitter jag här och väntar på min prins på sin vita riddare eller prinsglasögon som dom kallade det i boken jag läste senast. Så jävla töntigt, men ändå. Det finns en fin kille, i detta fjuttiga lilla Ånge, men jag kommer bara att kika på honom och njuta av det jag ser. Sen om det kommer ett tecken eller om jag ser att han vill något då kanske jag kommer att göra något, men annars ska jag bara njuta av det härliga i att vara jag och vara singel. För det är väldigt okomplicerat att vara singel, man gör som man själv vill och slipper bry sej om andra. Simpelt, men antagligen inte det livet går ut på?

Så till frågan, för vem skriver jag det här?
Jag skriver det lite för min egen skulle. Borde egentligen säkert inte lägga ut det här, men det känns inte som om att jag bryr mej och dom som har läst igenom allt, antingen är dom en av mina älskade vänner, eller kanske min mamma (japp, hon läser min blogg) eller ett och annat ex eller bara jävligt nyfikna personer som undrar hur jag tänker eller vill ha något att skvallra om. Varsågoda gott folk, hoppas det var trevlig läsning!

Så!

Jag tycker vi höjer våra glas på det här och skålar! För vi är bra jävla enastående! Puss!

Natten är svart som katten?

Jag som funderat på att lägga ner. Tveksamt. Well. Kvällen har varit fin! Snabb mys i älskade onepiece, promenad runt forsön i totalt mörker med Sofia, Agnes och Siri :) sen film med Johan och Emma!

Har inte ätit något onyttigt på hela kvällen! :)

Imorn kommer krumiluren som ett försenat inlägg!

Och sen blir jag glad då grabbarna flyttade sin fest! :D

Puss


What!? Fredag?!?

Insåg precis att det är fredag och jag har inget planerat. Förutom att plocka ihop och städa, men hur kul är det? Dessutom har jag ett långt fredagsinlägg att skriva. Har döpt det till fredagskrumeluren, så det vore ju bra om det blev skrivet idag!

Sen kan jag säga att jag älskar den blå himlen för det borde betyda att snön inte vill komma hit! :)

Finns på mobilen eller på fb eller säkert tom wf! Det roliga ritspelet verkar däremot inte vilja fungera.. :/

Puss puss och se fram emot nästa inlägg!


Onsdag

Jag är ingen talang i köket, men fan vad bra det blir om jag vill! :D
En paj med bara 10% kolhydrater!

Sen 1,5 h promenad med Fredrik och efter det mys med Sofia och Agnes till älskade Greys!

En helt bra onsdag helt enkelt :)


Världens finaste armband

Och ibland funderar jag på om jag är lika underbar som jag tror?


Mina två fina tjejer <3



Stolt faster!


.

Så jävla elaka. Dom kan dra så långt bort åt helvete det går. Och sen lite till.


Om jag vore en leksak skulle jag göra dej glad innan du blev ledsen.

Oh!
Trött tjej igår. Helt sjukt. Hoppade tom en resa till Östersund plus att umgås på kvällen för att jag var totalt död! -.- Blev bjuden på middag av Madde och Stefan, så gott! :D Riktig lyx att bli bjuden på mat! Träffade även mina småtroll, plus deras vänner Bobbo och Apis. Sen visade simon sina skills i "lets dance", han var så bra så jag fegade ur! hah.. Efter det åkte jag hem och kikade på tv, gjorde en snabb träning med zumba, men hur bra går det när man är trött? Hade ett underbart samtal med min älskade vän Elin och sen somnade jag till BB :)

Sitter på kontoret idag igen, sliter snart av mej håret för hur det ser ut här! Men ska göra något åt det (är planen) och sen plugga oxå! Puss och kram



Lovely

Mot alls odds så har jag överlevt dagen! Att shota tequila är nog kanske inte ett smart drag ;)

Har varit en sväng till Sofia :) snusat bebis, kollat på bilder och pratat lite strunt! Fick med mej fisk hem, glad tjej! Ska för första gången göra fisk själv imorn! Spännande! :D

Och snart kommer Therese hit :D har gjort lite morötter och dipp i mina nya skålar!

Och nu när jag börjar må bättre igen så inser jag att jag har det sjukt jävla bra! :D

Pusd


Hipp hipp

Dum dag att vara Bakis på. Hade en kul kväll igår iallafall :) men mammas kommentar i morse tar priset. Hon klivet in i bilen och säger: men du ser ju förjävlig ut! Är du fortfarande full?
Kärlek på hög niivå <3


pick me, choose me, love me

Jag sa till mamma imorse att den här veckan har gått så fort! Och dagen gick fort med, vips var det lunch! Men efter det har det nog gått 1000 timmar.. Jag fattar inte?

Nu är det iallafall bara 10 minuter kvar!

Ska hem, middag, kanske lite zumba och sen "grogg-testar-kväll" men sötaste Jenny! :D

Men har en tröttdag idag, plus att jag åt en bulle nyss *odygdig*

Well, ses på våran lokala krog imorn då gott folk! :*

Are you man enought for me?

Har städat. Känner mej duktig :) först tänkte jag att kanske grannarna skulle störa sej på att jag dammsög så sent, men sen insåg jag att dom borde vara tacksamma; dammråttorna kanske får för sej att min etta är för liten och vill rymma ;)

Testade nya zumba ikväll, kul är det! Imorn tänkte jag försöka hinna lite mer, hur vet jag inte och sen är det helg! I love! :D

Nu måla naglar och se på bb! Puss :*


Kram Kram

Igår var det en konstig dag. Sjukt trött hela dagen, sen när jag skulle hem började knäna skaka och sen hängde liksom kroppen med. Syndes inte, men det kändes. Åt middag, dog i soffan, hela kroppen liksom pulserade och jag tog mej inte upp ur soffan. Skumt! Pära ringde och ville bjuda på fika, tvekade lite, sen släpade jag mej upp och ut i mörkret. En alkis var ute, läskigt. Klarade mej hel dit och fikade och kikade på en crazy film! Missade BB, men får ta igen det... trevligt var det iallafall :)

Idag är jag på topp! Skrattar och grejar! Har håret uppsatt, tom luggen! Skrämmande. Har på mej shorts, tjocksockar, lila klocka, lila linne och en hoodie, eller heter det så med dragkedja?

Appropå jobb (?) så har vi en söt försäljare! Han är alltid glad och liksom fixar saker. Han ringer och skäller till och med på chefen för att han skäms för att ingenting fungerar! Tihi :)

Vill dessutom bli en Mystery Shoper ! :D (stavning?)

Iallafall är det en bra idag! :D Ikväll ska jag verkligen försöka träna! Wihooo, beach 2012 here I come!

Just det jag, lunchen bara flög iväg! Blev en "liten" beställning på HM! (Var duktig och halverade beställningen)

Puss


RSS 2.0