Energi, lycka, adventskalender, Ånge Kommun. Ja, allt och lite av varje!

Känslan efter träning är helt fantastisk! Man känner att ingenting är omöjligt! Lägg då till nyrakade ben, nyklippt lugg, bra musik och en fantastisk helg som väntar! Behöver jag säga att jag är glad? Nja, knappast!

Och till råga på det så börjar julkalendern på lördag, väntar med gigantisk spänning då jag såg hela förra året oxå! :D

Förutom det så vill jag slå ert slag för "Ånge kommun-tidningen". Ja jag trodde inte heller att jag skulle säga det. Men för det första är min kompis man med på en bild där och sen så fastnade jag för den nya kommunchefen Fredrik Westin! Vilken härlig människa han verkar vara! Ser fram emot positiva förändringar han kan göra i Ånge! Tummen upp!
Och sen får ni självklart inte missa mittenuppslaget där det står om våran kära återvinning! Nya öppettider efter nyår och en jävla massa viktig information!

Puss och kram


Wihoo!

Kickass-träning idag. Helt sjukt vad jobbigt det var! Testade CROSS och jag kan lova att jag kommer göra det fler gånger! Lär inte kunna gå imorgon, men det spelar ingen roll, fan vad man körde på. När hon sa att det var slut var jag så nära döden att jag knappt kunde se. Men wow! :D
 
Bara för det råkade jag beställa nya träningsbyxor, nya byxor och en eller två klänningar! Men det var jag värd ;)
 
Puss!

Hej dagboken!

Sjukt effektiv idag! (eller?) Läst minimalt lite, men har varit på SI-möte och det var riktigt bra! PM kan jag inte alls och det tackar man verkligen Bosse för. Men har fått lite kött på benen idag! Sen hälsade jag på Jossan en sväng innan jag drog hem och städade lägenheten, skurade bl.a. badkaret flera gånger och det blir fan inte bra -.- sen har jag tränat! Sjukt vad jobbigt det är, tydligen är det 1700 st situps inbyggt i passet, sjuuuukt! Magrutorna är bara några laget bort liksom! Fixat lite för imorgon och kikar nu på fråga Olle innan det blir en fin natt och ladda inför morgondagen med sittning! :D

Hejdå dagboken!


11

11 timmar senare och jag känner mej lite mer som en människa. Bara lite mardrömmar inatt, så Wihoo! Men varför känns det som om att 11 timmar till skulle sitta perfekt? :P


:)

Haft en fin helg. Inte alls träning som jag hade tänkt mej, utan alkohol i mängder! Resulterade i att jag var utan telefon halva lördagen och internet på datorn tills för en halvtimme sen. Snacka om att man blir låst.
 
Men nu är jag tillbaka och jag har även tagit en promenad till lillänge och tillbaka, sjukt härligt väder :) 
 
Förutom det är jag sjukt sugen på att se Twilight. Så om någon råkar vara i stan och vara sugen på det, så hör av dej :)

En liten bit av mitt hjärta

Idag fick jag höra att en tjej hemifrån hade blivit sparkad i ansiktet av en häst. Har inte hört historien, men kände ändå smärtan. Tankar som jag har skjutit ifrån mej sen min egen händelse av samma slag kommer tillbaka och jag inser att jag har haft sjuk tur. 
Den här tjejen har fått mer omfattande skador och opererats (enligt tidningen) och jag känner bara en sån smärta. Man håller på med dessa älskade djur och sen händer det man inte har tänkt på kan hända. Det ofattbara. 
 
Jag har inga bestående men från min händelse. Förutom ett ganska stort ärr och en skräck för hästarna som går upp och ner, helt beroende på häst och tillfälle. Men just där på sjukhuset var det panik. Jag har två timmars minneslucka och tillfällig blindhet mellan själva händelsen och till det att minnet kommer tillbaka på sjukhuset. Kommer inte ens ihåg ambulansfärden, vilket jag tycker är ganska synd. Minnet kommer tillbaka och jag hör mej själv skrika och gråta, men någonstans insåg jag att jag inte kommer att dö, för mina tankar tänkte tänkte att doktorn var snygg. Tyvärr klev han av sitt skift på en gång..
 
Det jag ville säga med det här är att det är så lätt hänt att det händer en sån här händelse med dessa stora djur. Att vi människor är väldigt sårbara och att händelser händer så snabbt. Man litar fullt ut på dessa fina och enastående djur, och för många är hästarna det som man verkligen lever för. Precis som det var för mej för några år sedan. 
 
Om inte denna olycka hade hänt så hade jag troligen varit hästskötare eller högre upp i den hierarkin. Jag kan inte låta bli att tänka på att jag hade kunnat hoppa dessa maffiga hinder som jag gjorde bara någon dag innan denna olycka. Jag hade kanske börjat tävla lite smått eller jobbat utomlands. Jag vet att man inte ska tänka i dessa banor, men man kan inte låta bli. Man har en förmåga att tänka på vad som skulle kunna ha hänt om inte en viss sak hade hänt. 
 
Men för dom som råkar ut för en olycka av detta slag, så förlorar man en del av sitt hjärta då man inser att man inte kan umgås med dom på samma sätt länge. Man litar inte på dom, kan inte ta in deras värme och man kan inte slappna av. En häst kan vifta på sin svans och man inser att man är beredd att fly, om man inte redan har gjort det.
 
Men som sagt. Jag klarade mej bra. Och jag tänker på och lider med den här tjejen. Jag kan inte förstå hela känslan, men jag kan förstå den specifika känslan som hon troligen kommer att få senare. 
 
Och här kommer en bild på hästen som busade till det lite nere i Enköping :) 
 
 
 
 
 
 
 

Hej :)

Trött tjej. Som typ alltid?
Har haft en bra dag! Umgåtts med min älskade pappa och lärt mej massa nytt! Ätit god lunch och fika :)
Ska plugga en timme, sen träning och en sväng till Jossan!

Den som har tråkigt eller lite att göra kan få kliva in i mitt liv ibland! Men jag ska inte säga att jag inte älskar det, för det gör jag! :)


Zzzz..

Trött tjej!
Ny kurs! Kul, men jag känner mej gammal. Så fort jag kommer hem på kvällen vill kroppen sova, plus att jag gjorde illa knät igår på träningen, Blä. Ska träna imorgon, och plugga allt som går! Sen kommer älskade Ida! :D

Om inlägget är skumt så är det som sagt för att jag är trött. Typ Godnatt!


Det här med rubrik är fan svårt.

Om någon har missat det så älskar jag djur. Nästan av alla dess slag. Så alltid när jag kommer "hemhem" spenderar jag tid med djuren. Lovely!
 
Annars?
 
Jo, jag jobbar torsdag och fredag, jagar lördag och söndag och emellan det träffar jag fina vänner! :) Hann med att träffa Sofia och Agnes i onsdags och var en sväng till Elin igår! :) Gammal vänskap rostar aldrig. Men det betyder inte att inte ny kan blomstra.
Ikväll ska jag till Jossan och typ hjälpa till? Haha, har noll koll. Jag ska iallafall bli sminkad till ett monster eller liknande för hennes söta lillasyster ska ha Halloween-party! Länge sen man blev bjuden på ett sånt, så det här ska bli kul!
 
Resten av helgen blir det som sagt jakt och fira Jennie på söndagen! Puss :)
 
Photo: Kvalitétstid med mina små älsklingar <3
Mina två älsklingskillar! Zeb fyller 11 år nu på söndag och Zece fyller 8 år den 14 november! <3
 
Photo: Älskade mysiga flickan <3
Älsklingstjejen! Fyra år och världens mysigaste! Att jag sen råkade ge hon en pepparkaka för att hon skulle sitta så fint, det behöver inte husse veta.. ;)
 
Photo: Fick finbesök på jobbet idag av lilla killen som blivit stor! :)
 
Finbesök som man kan få på jobbet ibland! :) Lilla vännen har vuxit till sej bra nog sen han sprang runt och bet alla i somras! Tror Boss är tio månader :)
 
 

RSS 2.0