hej och hå!

Igår blev det spinning och pluggning hela dagen, idag blev det morgonpromenad och sen plugg igen och vi avslutar kvällen med utgång! :)

Kroppen vs Malin

Jag blir så irriterad. Igår skaffade jag gymkort, kändes verkligen så bra! Eller det känns fortfarande. Det är bara det, att när min kropp fattade; "att fan, hon ska börja träna imorn! Med spinning!" Då börjar min kropp att hosta och tappa rösten osv. Ni fattar? Så sjukt typiskt. Men ska gå på spinningen iallafall och sen är det väll bara att hoppas att jag inte blir dösjuk. För vad är det första jag tänkte när jag vaknade imorse? Tenta om en vecka. Fuck!

Kärlek kan komma med posten <3

 
Det här är bland det finaste man kan få. Man blir så varm och glad. Finaste överraskningen i hela världen! Kärlek i massor till världens finaste stortjej! <3

I love it (8)

Idag har varit en sån där bra dag. Ni vet en sån där dag som kommer efter en hemsk kväll? Alltså, hemskt som när ensamhetskänslorna är enorma. Men idag känns allt bra, klev upp i lagom tid, har pluggat en del (ska plugga mer strax), har gått en promenad kombinerat med lite jogging då mina knän gillar skogen och inte asfalten och sen middag och hämtat ut mina nya skor! Ska bli så spännande att testa dom sen, längtar! :D Bild kommer på Instagram senare ----> Lillajah

Ha det så mysigt, jag ska mysa med fina Introduktionen jag! :) puss

Funderade på att springa...


Laugh every day

Anledningen till att jag inte skriver så ofta är att jag är dränkt i plugg, dessutom på engelska. Sen umgås jag med fina vänner, hostar och går promenader :)

Puss


Trött tjej

Klockan är två och jag har redan varit vaken i tio timmar. Förstog precis varför jag börjar bli lite trött.. Men nu ska jag sätta igång och plugga, sen promenad med vovven som inte var med på jakten! :) Slutar kvällen med middag hos moster i Råsjö och sen mera plugg! Puss

Oooops

Här är tjejen som hade storslagna plugg-planer i helgen! Efter två dagar har jag kommit till Biologisk psykologi (för dom som inte vet är det det allra första), duktigt. Men jag har hunnit med massa annat! Lunchat med Sofia och Agnes, Banken, handlat mat flera gånger, träffat Magnus och spelat Wii, hälsat på farmor, packat älgkött m.m.
Och idag har jag jagat en jävla massa, att det inte går så bra det är en annan poäng! Imorn ska jag ta oxen som smög runt mej idag.. Aja, tillbaka till böckerna så där lagomt när alla i stan lyfter grogg-glasen! Jag säger skål jag oxå, med en mugg varmchoklad och maschmallows! Puss

:)

 
Vårat fina lag i lördags! 
 
Även att jag inte kan förminska bilderna.. Bra att jag kan nya datorn. Annars? Sliter min hår inför morgondagen, packar för hemfärd och längtar efter jakt. Aa, ni hörde rätt!

:)

Sjukt rolig dag igår!
 
Tvåorna hade fixat ett nollnings-jakt och den började med en rejälgrogg och sen sprang vi runt på våra snygga käpphästar och lekte cowboys (vi var självklart utklädda med hattar och grejer), letade saker, frågade människor om dom var gifta tex och knäppte kort! Matilda badade tom och efter 4 timmar så var vi klara och vann, vi fucking vann!
Sen åt vi middag hos mej, vidare till Sofie på föris och sen när dom andra drog på Marite så gick jag hem, inte alls så nykter och ja, jag ringde några samtal, dum tjej. Men jag hoppas det löser sej :)
 
Idag ringde söta-Sanna och väckte mej för tredje dagen i rad och vi drog en sväng på stan och Törners :) Snart är det dax att sova, imorn är en lång dag! 
 
Puss

Veckan som gått!

I kaoset med flytt och att vara nolla så har jag varit lite off här och 100% överallt annars! Har haft fyra fulla (bokstavligen talat) dagar med nollning, föreläsningar, härliga människor och lite alkohol. Jag trivs en massa! Både i klassen med härliga människor och i lägenheten som är dömysig! 
Ikväll är första kvällen jag inte är ute i vimlet, men det tar vi igen imorn igen! Då vi ska leka cowboys! Nollningsjakt (eller vad det hette?) och sen utgång!
Har seminarium på onsdag och det är ju en aning nervöst, tur att vi är en grupp iaf :)
 
Bilder från veckan som gått!
 
 
Hela klassen efter vin-brännbollen!
 
 
Första stängningen på Oscar!
 
 
Våran fina maskot som ska ha sovit hos alla innan läsåret är slut :)
 
 
Våran flagga som äntligen är tillbaka i tryggt förvar!
 
 
Jag och Mariell - Fulla och glada!
 
 
Nolleslaget!
 
Det var allt för denna gång!
puss!

RSS 2.0