<3

Idag har jag och min fina vän kommit överens om att Sako flyttar ner till Uppsala på söndag. Jag kommer att sakna honom av hela mitt hjärta, men jag vet att det här är det bästa för alla tre <3
 
 

Bildbomb

Helgen som skulle vara utvilande innehöll ett fullspäckat schema med jobb, födelsedagsfirande för mig med släkten, vänner, hundar, små dispyter och en hel hög oro. Det bästa är att min fina lilla vita inte kommer att försvinna ur mitt liv <3 Eftersom det blev lite mycket under firandet igår finns det inte bilder därifrån, förutom på det ätbara. Men här kommer den utlovade bildbomben iallafall! :)
 
 
Just nu känns det som att jag precis landar lite. Ska äta lite middag, sen ut i kyla och blåsten innan jag ska samla ihop mig för att förbereda mig för intervjun för uppsats imorgon :)

.

Ursäktar meningsuppbyggnaden i föregående inlägg. Men ibland när man inte riktigt är sansad så fungerar inte hjärnan som den ska göra. Men jag håller fortfarande med föregående inlägg, utan tvekan. Jag är fortfarade ledsen och sårad, men den personen vet nog ändå inget eftersom vissa personer bor i egna bubblor och har en 3-4-årings perspektiv.

 

Annars gillar jag att vara hemma. Sako är lös hela dagarna, busar med andra hundar och är med mig på jobbet. Vi har det bra :) Idag kommer släkten på de s.k. födelsedagsfikat :)

 

Bildbomb kommer att komma efter helgen då jag är tillbaka i staden, med min dator och lite mera tid (hoppas jag) :)


.

När det blir dax för mig att skaffa mig någon att leva mitt liv med, då ska att man håller det man lovar vara prio ett.  

En snabb uppdatering!

Vi har haft ett par mysiga men krävande dagar. Plugg, ensamträning och promenader! :) Bilder från min fina födelsedag, en liten pik om tatueringar (min är fantastisk) och en hel mängd bilder på Sako :)
 
Imorgon åker vi hemöver över helgen, träffar våran fina vän/matte, äter massa gott och sen blir det smörgåstårta och fika med släkten! :) Ska även få pussa lite på mina egna fina hundar där hemma! <3
 
Men nu ska vi snart ut och gå en promenad i kylan! Sen imorgon håller vi tummarna för att fina lilla Sako är lika duktig som han var i eftermiddags! Woop Woop! :)
 
 

Sako och jag behöver en hjälpande hand + 22 blir 23

Som ni säkert har sett på facebook så har jag världens bästa sambo. Men nu behöver jag hjälp.. Han har lite svårt att vara ensam och jag behöver nu tips på hur jag ska kunna lämna honom ensam. Han är verkligen jätteledsen och det går inte att vänta ut honom. Så om ni har något guldaktigt tips så tar jag villigt emot det! Vill inte att min sambo ska flytta ut!
 
Annars har jag haft tenta idag. Den sög. Verkar som den gjorde det för de flesta, så ja. Men fint sätt att spendera min sista dag som 22 på. Men men, imorgon börjar det som jag iallafall kallade det när jag var yngre; mitt värsta år i mitt liv (mitt 25:te år ska tydligen bli det bästa enligt en yngre Malin). Vi ska fira in det med brak och bång! Kombinerad födelsedagsfest med tentafest! Kan det bli bättre? Min snälla moster och hennes man tar Sako och jag är så tacksam. Är även väldigt tacksam till Kajsa som tog Sako idag under tentan!
 
Men som sagt, under mitt 23:dje år har jag två [hitintills!] extraordi- (wait for it) -nary saker planerade; Get Away Rock Festival med fina människor och utomlandsresa med farmor och kusiner! Sen hoppas jag även på en praktik söderut! 
 
Väl bemött! 
 
 
 

.

Har tydligen blivit sämst på att uppdatera här. Men mitt liv är just nu fyllt med tentaplugg, Sako, promenader, pyssel, planer, sen ännu mera Sako! <3

Hello hello

Nedan kommer lite bilder på mina älskade hundar där hemma, på när vi gick en söndagspromenad "tillsammans", en egopegobild på mig och sen en bild på den superdupergoda vaniljpanacottan som vi fick när vi blev nerbjuden på middag och tjejkväll hos tessan!
<3
 
 
 
 
 
 

Hej hej

Nu för tiden är jag en studerande individ och jag har även fått en sambo. Så nu, efter hitkomsten till staden så försöker jag planera min framtid, plugga så gott det går (har en förmåga att somna hela tiden) och gå promenader med fina Sako.
 
Ha det bra!

Jag kommer tillbaaaaaaaka

Det finns två materiella ting som jag verkligen saknar under denna hemmavistelse. Det är varmvatten i överflöd och mitt schampoo+balsam (det jag köpte hem fungerar inte). Utöver det skulle jag även behöva något visuellt; tid.

"Stora nyårsafton"

Hej hej!
2 januari, två dagar in på det nya främmande och spännande året!
Just nu tog jag en micropaus från jobbet för att uppdatera er på läget.
Vi började året med att på tolvslaget skåla in det nya året på altanen hos Magnus, innan det hade vi, 11 härliga människor, ätit god trerätters och busat lite! Festen fortsatte till ca 5-tiden innan vi halkade oss hemåt för att sova. Pappa ringde och väckte mej och Josse vid 13, dagen efter, den 1 januari, för att han ville bjuda på lunch. Vi tackade och bockade och det var riktigt mumsigt! Sen hade jag och Josse mysdag med barnfilmer framför tv:n och innan min fina vän åkte hem bokade vi biljetter till Get Away Rock Festival! Sjuuuuukt niiice! :D
Idag jobb, sen tacomys med Josse och Johan!
Imorgon jobb, sen tjejmiddag hos Tessan i Sundsvall!
Lördag och söndag har jag sjukt mycket att göra, men hur, vad och när, det får vi se!
Måndag jobb plus tillbakafärd till staden/hemmet/verkligheten.
Tisdag och framöver är det plugg för fulla muggar då plugget hamnat lite på sidan..
 
Men god fortsättnig och full fart framåt!
 
 
Jag och Josse åker fort som attan!
 
 
Min fina Kompisrulle!
 

RSS 2.0