Dagarna bara flyger iväg!

 
Jobbar, fixar i huset, har hälsat på farmor, rest upp torn inför älgjakten, badat osv. Min hund börjar sakta men säkert bli återställd efter en andra krock med en orm/geting på två veckor, skönt när det vänder <3
 
Bilderna är från hygget där jag har mitt torn och där jag sköt min första älg! :D
 
 
 

Att vara hemma ett par dagar

Idag har jag insett att om man bara tar sig tid, så hinner man med att leka lika i köket också! Igår gjorde jag hemmagjord kebab och idag blev det en texmex-gratäng och Warg-bröd som jag kallar det :) Två riktiga favoriter och de är inte heller svåra att göra! 
 
 
 
Recept bröd: http://littlepuh.blogg.se/category/malin-lagar.html
Recept texmexgratäng; http://littlepuh.blogg.se/2013/march/nyarslofte-vecka-13-recept.html#comment http://littlepuh.blogg.se/2013/march/nyarslofte-vecka-13.html#comment
Recept kebab; http://littlepuh.blogg.se/2013/september/nyarslofte-vecka-37.html#comment

Fäviken 2014

 
Efter en fantastisk helg i Fäviken känns det inte alls lika bra att veta att jag ska jobba i hela fem dagar innan jag får träffa min fina vän igen. Men sen har vi tio dagar till tillsammans igen! :D
Fäviken visade sig från en väldigt bra sida! Sol, badväder, god dricka, uppvisningar, uppträdanden och en hel hög med fantastiska människor! :D Plus att vi blev bortskämda med vildsvin till middag två dagar!
Magen fjompade iväg sig en dag, men med förstående människor runt om sig så gick även det :) 
 
Var hemma tidigt idag, har tagit hand om min gamle man som åter har bråkat med en geting eller en orm. Har även lagat hemgjord kebab på älgkött, plockat lite i huset, lagat bilen (den är sliten efter en helg på festival) och hälsat på farmor! Fördelen med att vara hemma tidigt helt enkelt! :)
 

Älskade Zeb <3

Igår efter jobbet hämtade jag min gamle man och åkte upp till Byberget för middag med mami, Stig och hans familj. God mat och bad blev det! Zeb tyckte jag var världens värsta matte då jag badade honom, men tror han tyckte det var skönt i slutänden.. 0:)
 
 
Snyggaste stilen har han då man måste sitta ordentligt på rumpan!
Han har även råkat bli biten av något, därav svullnaden på hans högra sida, så nu är det bara att hålla koll så att det inte svullnar mer :)
 
Imorgon bär det äntligen av mot Fäviken!
 

Kvällsbad :)

Man brukar säga att "det bästa man har, det sätter man på bordet", jag stoppar de bästa jag har i vattnet. Ikväll åkte jag och badade min gamle man, alldeles för varmt för honom i denna värme :/ Tror han tyckte det var skönt! Han fick kika på när jag badade med mina brorsbarn, bror och vänner. Minna var sötast då hon efter att ha badat ett tag säger; "jag är blöt!" och drar lite i baddräkten, haha!

Semester på Bästkusten

 
Jag har haft semester. Med min bäste vän, hennes fina hund och delar av hennes släkt. Jag har haft det väldigt bra, jag har tagit långa sovmornar, druckit goda drinkar och gott vin, sett vilda djur, skrattat, fiskat, njutit.
Nu är man åter tillbaka i verkligheten med jobb. Som tur är, är det bara i tre dagar sen bär det av till Fäviken!
 

Bildbomb från Rörvattnet :)

Helgen som var åkte jag, pappa och Zeb till Rörvattnet.
Vi hade en väldigt fin helg med fiske och mys i stugan. Helt säker på att vi alla tre behövde en sån här helg! Zeb hamnade självklart i centrum och han trivdes som fisken i vattnet (fisken lyste nästan med sin frånvaro). 
Jag samlade massor med energi och jag gillade att umgås med de två gamla männen som jag har i mitt liv <3
 
 

.

"Vart du än går, oavsett vädret, ta alltid med dig ditt eget solsken."
                                                                                         - Anthony J. D´Angelo

En ridtur :)

 
Igår blev det en ridtur på fina Gullan med Jennie och Pleasure :)
Så fin liten häst och så mysigt att vara uppe på hästryggen igen!
 

Anna 30 år!

I helgen blev det en tur till Norge för att fira att Anna har fyllt 30 år! 
Kalasa det är något de verkligen kan i Norge och det syntes bra nog i festlokalen dagen efter.. ;) Men väldigt kul var det och det är så kul att komma iväg och hälsa på Anna med familj! 
Är helt störtförälskad i Pigge och lilla Moa, så att få mysa med dem hela lördagen när värdparet fixade med festen var ännu ett stort plus! 
 
Så helgen har varit riktigt bra! :D
 
Så grattis igen Anna, slit ut "hammocken" allt du kan ;)
 
 

RSS 2.0