Den utlovade bildbomben!

 
 

Ett tillägg till gårdagens inlägg

Känslan när man sätter foten i stigbygeln och svingar sig upp på hästen. Känslan när man får hästen att arbeta. Känslan när man sitter på en busig häst och skrattar istället för att vara rädd.

Har saknat hästarna och är rätt säker på att jag är på väg tillbaka.

En solig helg :)

Har haft en väldigt fin helg med vänner, familj, hästar och hundar! Men tröttheten är enorm så här på söndagen. Skyller lite på att vi precis ställt om till sommartid, men skulle tro att det snarare beror på att jag gick och la mig klockan fyra inatt.. Men huvudsaken man har roligt! Men jag har haft en väldigt skön helg. Endast gjort det jag vill göra och även om helgen har varit fullspäckad med aktiviteter så har allt varit för att jag vill! :)
 
Imorgon och tisdag är det jobb här hemma, massage innan jag åker till staden igen och där är det sjukgymnast, lunch med mentor, skola, tvättdag och en efterlängtad sovmorgon innan vi ska på Lillasyster på lördag! :D 
 
Bilder från helgen kommer då min telefon vill skicka iväg bilderna till min dator. Råkade ta slut på internet på telefonen i helgen, så den är så där roligt seg. Men men! Ha en bra vecka! :*

Min fina vita springare <3

Förutom selfies så kan min hund vara lite seriös. I ungefär en sekund. 
Men tycker att vi lyckades med fina bilder på våran mysiga promenad! 
 
 

Förklaring till selfies med mina voffsingar

Bilderna förklarar sig själva, vi ville helt enkelt vara copy-cats. 
Min tredje lurviga vän där hemma har också sagt att han vill göra en selfie, så det kanske blir i helgen! 
 
 

En helg i 3:dje Ö:et.

Förra helgen var det som sagt en resa söderut igen, här kommer de få bilderna jag knäppte!
Mysig helg med fina vänner! Träffade även söta valpar och var på fest, men var så upptagen med att vara jag att det inte blev några bilder ;)
Åkte även in på en intervu för praktikplats, så förhoppningsvis får jag spendera tio veckor nere i mitt tredje Ö med min fina vän! 
 
 
 
Som ni ser hade vi en riktig myshelg!
Pricken över i:et var att Tessan kom ner och myste med oss! :D 
 

Mina tre Ö:n.

Tänkte bara berätta att jag mår bra. Har många fina vänner runt omkring mig vart jag än vänder mig! Har spenderat min helg i Östervåla med fina vänner, bus och lite träning sen styrde jag kosan till Östersund, vände där och åkte hem för att jobba och umgås. Imorgon blir det Östersund igen ett par dagar. Skola och mer mys med vänner. Sen åter till Östavall för jobb och mys i ett par dagar. Så, nu vet ni vad jag kommer att göra den närmaste veckan!
 
 

4 bra låtar just nu

 
Plus; Pop Evil - Monster you made
 

En fin vän fyller år! <3

 
 
Idag fyller fina fina Tessan år!
Bjuder på en bild från våran sk ungdom ;)
Vi firar dig i helgen med buller och brak! 
 

Söndag/Sol - Måndag/Snö

 
 
Måndag. 
Kickade igång dagen med att gå till storsjöbadet och simma en timme med Kajsa, så skönt och mysigt! Förutom småungarna som promt ska stå och glo i duschen.. 
Sen när jag kom hem var jag trött och slut, har praktiskt taget sovit i soffan med boken i knät hela dagen. Men ibland måste man ha dessa dagar med. Har lagat mat sen, så gott med morötter i ugn (till allt!). Sen blir det en tidig kväll ikväll då jag ska på skolan imorgon och kicka igång arbetet med gruppen!
 
Igår var en fin dag med sol och mys på balkongen! Fick fräknar i massor och kanske en gnutta färg! Gick och hälsade på moster också och blev bjuden på mat, lyx! :D 
 
Idag däremot var det snökaos och jag insåg att jag bara hade 17 grader inne eftersom jag hade sänkt elementen då det var soliga dagar och sjukt varmt i lägenheten, så tror att det kan vara en anledning till att jag hade på mig två lager kläder och filt när jag somnade i soffan. Nu har jag fått upp värmen i lgh igen med hjälp av ljus och matlagning! 
 
Nu ska jag nöta lite mera på min bok och kanske packa lite, för om tre dagar är jag/vi på väg söderut igen! :D
 

:)

Gjorde tenta i går och den kändes faktiskt riktigt bra! Tentafesten var i Ånge hos Jossan och det var så kul! Badtunna, härligt folk, god mat och dricka! :D Tillbaka i staden nu, ska äta lite och sen ska jag nog ut i solen en sväng innan den går ner :) Ha en fin helg!
 
 
 

Tisdag

Idag är jag lycklig. Så där lycklig som man inte borde vara under tentaveckan, men som man kan vara när man vet att man snart åker på minisemester igen! :D 

En liten helg och en bra måndag

Haft en fin helg fullsmockad med aktiviteter! 
Torsdag blev det hemfärd, middag hos mamma och påhälsning hos Magnus plus insläpp av hästarna.
Fredag började jag med att ta ut hästarna, sen jobb och på kvällen blev det mys hos Jenny!
Lördagen pussade jag på mina fina hundar, snusade på hundvalpar, firade Anna som fyller 30 år och sen blev det fest i Östersund på kvällen!
Söndagen spenderades i ensamhetens tecken med promenad, Breaking bad och Tacos!
Måndagen (idag) har det blivit lite styrka, två promenader, hundvakt åt lille Melwin, seminarium och ett försök till plugg så här på kvällskvisten! Klarade dessutom tentan, sååååå glad!
Imorgon börjar tentaplugget igen, känns motigt då jag kollade igenom förra årets tenta, men det här ska gå det med! Så kort tid tills jag får hälsa på min fina vän igen! Endast tio dagar! ;D
 
 

Östersund

 
 
 

Hipp hipp hurra för min fina vän! <3

Idag fyller en av de finaste människorna på jorden år! Är så glad att jag har henne i mitt liv och att hon finns där när som helst. Att vi sedan blir väldigt galna och extrema när vi ses, det är bara ytterligare ett plus!
 
Stort grattis fina fina vän! <3
 
 

En fin helg i Östervåla med fina människor! <3

Nedan kommer ett urdrag från min fina helg nere i Östervåla med fina vänner! :) Det som inte finns med på bild är festen i lördags med härliga folk och god dricka! :)
 
Idag är det måndag och imorse lämnade jag stället som är ett av de ställen som jag trivs riktigt bra på. Känns konstigt att vara tillbaka i stan igen, med saker som plugg som borde göras och nyttigheter som borde hållas. Började min måndag här i stan med fika hos Anette, riktigt mysigt! Skönt att inte behöva plugga då vi ses! :D
 
 
 

RSS 2.0