Bl.a.

Hur kan man inte göra något när man har planerat att göra massor? Hade tänkt promenera och springa ikväll, blir inte av pga syndafloden faller från himlen. Då borde jag fixa hallen och köket som är översvämmat av kläder och saker (kartonger som ska gås igenom).. Men tv är ju såååå bra. Eller? Gah. Skyller på regnet och en enorm trötthet. Annars? Jo, men jag mår bra! Puss


Puss på lediga långhelger!

Haft en mysig helg med inflyttning i lgh på torsdagmorgon (+hela dagen) och sen stråket på kvällen med Tobbe och en massa Ångefolk, kul! Fredagen kom Tess och vi pimplade vin som om att det hängde på våra liv! Roligt hade vi! :) Lördagen blev det stan, sen myskväll och jag skrämde mej själv med skräckfilm, duktig tjej.. Söndagen packade vi ihop oss och åkte till Lillänge och shoppade lite till innan vi styrde kosan hemåt för ett sista stopp med 3-rätter i Ånge! :)
 
Härlig helg! :)
 
Inatt har jag sovit 2 h istället för dom planerade 8 h. Suger så jävla hårt så det finns inte. Mardrömmar kommer förstöra mitt liv. Annars? Jo, det regnar, jag bor i ett kaos och jag är trött. Ikväll ska vi städa lgh det sista, skönt att vara klar sen. Hade även tänkt cykla bra nog, men det blir inte av eftersom det regnar skulle jag tro. Tydligen ska det regna till dödagar! Men igår hann jag sola lite iaf, nöjd tjej. Plus att jag fortfarande har kvar lite av mina rosa moln av någon anledning, vissa saker hänger kvar! ;p
 
Puss
 
Foto: Stråket i sin rätta anda! Eller snart iaf!

Don't get over me get under me instead

Var typ tanken igår när jag plockade upp telefonen. Jag tänkte så här; vad kan jag förlora? Så jag tog sats, sprang, hoppade över kanten och hoppades på att vingarna skulle bära mej så att jag kunde flyga. Om jag kraschade eller flyger just nu? Njaaaa.. Jag svävar fortfarande ovetandes i luften. Otroligt modigt. Otroligt dumt. Otroligt eventuellt.
 
Idag blir det jobb en stund, sen bära ut alla stora grejer ur lgh, lasta hem det som inte ska vara kvar och förbereda allt som ska med i flytt plus träffa Jenny! :)
Igår kom pappa hem, så jag sov själv igår, hårt liv. Saknar min sambo liksom.. Imornbitti går flyttlasset till staden, spännande! Puss
 
 
 

And I´m gonna miss you like a child misses their blanket

Fergie - Big girls dont cry
 
Har haft en finfin ledig helg djur, barnkalas för Simon som fyllde 7 år, grillat med mamma och hennes vänner, låtit Varga skälla på en böghög, solat 20 minutet, tagit en ridtur med Tessan och gått flera tusen promenader känns det som! Helgen har gått fort!
 
Idag efter jobb blir det att skura lite lgh, ev på tisdag med. På onsdag ska vi lasta ut möbler ur lgh, på torsdagmorgon åker vi till staden med dessa och sen bor jag i staden under helgen, härligt! :) Sen måndagen efter blir det att skura gamla lgh ännu mera (tack mamma i förskott för hjälpen!) och sen ska den troligen besiktas på tisdag!
 
Mer bilder finns på Instagram: Lillajah
 
Foto: Finaste vovven efter dagens andra promenad!  http://instagr.am/p/NV5Qcqly3L/
Foto: barhäng...
Foto: Glad tjej efter promenad i regnet! Varga <3  http://instagr.am/p/NZSOF-ly4u/

Varga

Jobbat, både ute och inne, packat Lgh, ätit middag uppe hos moster och Sture, mys! Sen hem och hämta Varga och nu ska vi sova. Tillbaka hemma i huset, skönt, konstigt och ja, vem vet, kanske sista gången! Bilden på finvovven går inte att få med i inlägget. Hon finns så fin på Instagram ----> Lillajah Vad hon gör med öronen på bilden vet jag inte. Sötnosen!


.


Jag tänkte skriva en hemlis här ikväll, men eftersom jag inte har berättat det för vissa som borde få veta innan så väntar jag. Smart tjej! Annars? Slutade två idag för att jag skulle hinna hämta lådor och tvätta. Fanns inga lådor men tvätten gick galant! Ett sista minne med tvättstugan! Skööööönt! Packat som ett as, funderar på att bära ut till bilen nu innan dusch och sängen! Sista natten i lägenheten ikväll skulle jag tro, lite läskig tanke egentligen :) men ska vara hund och massa andra djur i helgen :) ska ha Varga från imorgon, ska bli kul :) Pappa ska ha lite semester! Annars har jag varit assur idag, haft sjukt ont i magen plus mental obalans (fint beskrivet) , så sur tjej! Tills jag kom hem och nu känns det bättre! Inte för att härma någon nu , men musik gör en glad! Puss <3


En liten drink och en liten jäger.

Hade en kul kväll igår! Kanske en gnutta förmycket alkohol. Men vadå, byfestivalen är ju bara en gång per år :P Dansade som ett as, hade superkul och lever just nu i en bubbla :) så här dagen efter är jag sugen på thai, men har för ont i magen för att gå ner och köpa. Sjukt hårt liv! Sista helgen i lägenheten troligtvis, speciellt. Puss!


Samma tid, samma plats, tredje gången gillt!

Igår drack jag och Jenny drinkar :) denna gång lyckades vi! Så kvällen ikväll kommer bli fin! Ska ha några människor över, vänner. Vi ska dricka lite alkohol sen är planen byberget! :D God present jag fick av vännerna i torsdags! :)


Minisemester är kul!

Har en minisemester och jag älskar den! Träffade så mycket folk igår och var verkligen as-social! Wihoo! :D Morgonpromenad med Jenny, lunch med Anna, fika på Juånäs med Farmor och Alvora, sist men inte minst middag med Jenny, Tessan och Josse :D
 
Nöjd tjej!
 
Har bjudit mamma på lunch idag, nu dör jag på mina fötter. Eller betten jag har där. Kul att vara allergisk när man är 21 år.. Mamma tyckte jag skulle gå till farbror doktiorn, men jag tar "sluta-klia"-piller och smörjer med salvan jag fick i fjol eller året innan :)
Håll tummarna nu!
 
Idag ska jag och Jenny värma upp för morgondagens bus! Ska även försöka knäppa mer bilder imorn, bilder är kuuuuul!
 
Puss
 

Blä.

Jag är en bitch då jag blir hungrig eller då folk inte förstår. Så förlåt dej jag pratade med i telefon, dont hate me. Har ätit en halv bulle nu och 2 riskakor, så ring igen om du vill så kan jag förklara samma sak igen på ett bättre sätt.
 

Sunshine in My soul

Nöjd tjej! Har några dagar framför mej fullproppad med vänner! Ska bli sååååå kul! Promenad idag med Carro var skönt och några lådor står i bilen, ska plocka ihop här inne sen är jag redo för en mys-torsdag och en party-lördag! Fick dessutom åka lastbil idag och köra min lilla traktor! :D Puss!


Stort grattis till Simon 7 år! :D

 
Kram Faster

Måndag i ett snabbt nötskal

Snoozade 4 gånger imorse, jobbade ute i regnet på förmiddagen sen kontoret på eftermiddagen, åkte till Magnus och hämtade min man, var till Jennie och barnen och kikade på hästarna och sen till lägenheten. Mat, packa massvis med lådor och sen en välförtjänt dusch! Nu sängen, Wihoo! Sötvovven är Boss :)


Jennie och Minna :)


Hur söta kan dom vara? (igelkott+björn)

 
Sjukt söta små djur!
Källa:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=355234697878638&set=a.207512965984146.49259.198789396856503&type=1&ref=nf#!/GreencrossVets
 
 
 
 
Såg dessutom en liten björn imorse! (bilden är lånad av google, så här nära kom jag inte) Sjuk grym upplevelse! Sötnosen! Man ville bara krama honom! :D Troode först det var en räv, fan vilken stor räv, sen: DET ÄR EN BJÖRN! Och lyckan var sjukt jävla total! Lätt värt att komma 15 minuter försent för! Vissa saker är bara meningen att hända ;)
 
I eftermiddag åker jag och mamma på roadtrip! Har skrivit ut en karta, mamma ska vara kartläsare så detta kan bli spännande! ;)
 
Puss

I will tell your story if you die

I will tell your story and keep you alive.
The best I can, I will tell them to the children.
If we have some, if we have some.
 
 
Det är torsdag, snart helg alltså! Underbart! Visserligen ska jag inte till Sunsvall på gatufesten som alla andra. Men ändå, tänkte njuta av solen som tydligen kommer på lördag, sova, packa och bara vara :) Tänkte nog hinna träffa vänner oxå! Speciellt Jenny och klämma ur alla saker som har hänt henne under denna vecka ;)
 
Har tränat lite i veckan iallafallm visserligen verkar förkylningen vara tillbaka nu, igen.. varför? Hoppas på ett svar på detta till veckan! Igår var jag på teater Mördaren i Tallåsen. Sjukt bra och alla är så jävla bra! Myggbiten men fylld med energi åkte jag och mamam därifrån! :) Var dessutom världens bästa dotter igår då jag bjöd mamma på både middag och teater! Middagen var lax med philadelfiaost (m.m) sjukt gott! Direkt taget från reklamen och vilken hit! Längtar redan till lunchen! :D
 
Annars? Njaaaaa. Händer inte så mycket. Det regnar typ jämt, förutom dom fina stunder då solen skiner. Söt vovven Boss är här emellanåt och biter mej i fötterna och gör att jag springer runt som ett barn och busar, gillas! Imorn på lunchen ska jag och mamma på loppis, andra gången den här veckan!
 
Sen till det absolut mest onödiga i världen: Min mage dödar mej igen, om och om och om... Kul kul!
 
 
Sen fyller världens finaste lilltjej år idag! Grattis sötnosan! <3

Myshelg!

Fredags följde jag med Jennie och Catrine och myste med hästar, oh vad man kan sakna dessa djur! Sen på kvällen blev det grillning och vinmys hos Linda och Fredrik i nya huset! :)
Lördagen sov jag nästan ihjäl mej, träffade svedin en sväng och det slutade med en svullpizza på shish! Kvällen spenderades på Forsön med kortspel med Dan och Håkan! Stolt förlorare!
Söndagen (igår) ringde klockan, kutade som en idiot upp och ner med lådor (ett flyttlass är nu kört), sen kalas för lilltjejen som fyller 1 år på torsdag och för min gamla bror som fyller 34 på söndag! :P Sen en sväng ut till farmor på Juånäs innan middag hos mamam och slutligen bilbingo med Tess, Kajsa, Bella och vrålköraren Ellinor! Ingen vinst, men vi lämnade nog "märken" efter oss ändå! haha! :D
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0