I have learned a million times, att man inte borde bo på 3dje våningen.

Igår fick jag hjälp att flytta in soffa, säng, hylla, skrivbord och bord av pappa, bröder och morbror, sjukt underbart! Tror att dom slet rätt ont, vilket gör mej mer tacksam! Orkar liksom inte lyfta alla saker ja, speciellt inte stenbordet!
Men kan lova att trappuppgångarna är exakt byggda för att få upp säng, soffa och hyllor.. Sen så är det inte alla som måste ta loss skafferidörren för att få in bordet i köket, haha! ;D

Var lite tveksam på lägenheten ändå när den var där tom, ekade osv. Men när grejerna är där så känns det bra! :) Nu är det bara alla kartonger som ska flyttas idag! Jag och mamma kommer att fylla en varsin bil med lådor och blir det något över får jag ta det senare idag :) Kommer att få en jävla massa motion när jag ska springa 200 gånger upp och ner!

Så idag kommer att vara jobbigt, men gå fort! Sen kommer jag ha ett eget hem igen, gilla!

Sen är det fredag, ska jobba och sen vet jag inte riktigt när jag ska sluta, beror lite på hur det går i lägenheten. Hade tänkt Afterwork på mittis, med någon av mina hjärtan <3 och sen mys hela kvällen och ta vara på varenda minut!

Hoppas även på att tvn kommer hinna komma imorn, vore ju lite bra de! :P

Bilder på det fina kommer såsmåningom, då jag kommit på plats!

Puss och kram och nyp i stjärten!

Kompis, det går bra nu!

Får lägenheten på onsdag :) Sen ska jag jobba 11-18 på systemet och sen ska jag nog åka och flytta lite själv och sen försöka få mej mej starka (?) män som ska hjälpa mej med soffa säng osv :)

Sjukt trött idag igen, ska jobba på som ett as nu och sen hem och fixa allt innan flytt så jag bara kan hiva in allt i lägenheten. Ikväll ska jag kolla på ett skrivbord, ska bli skönt att ha något att ha datorn och alla papper på!

Sen är vinterjobbet bestämt, att det skrämmer skiten ur mej är en annan sak. Hej alla trafikanter, ur vägen! Ska börja träna nu i veckan eller nästa, I like it!

Sen är det snart helg och det ska bli såååå underbart! <3

You want what is yours, you want what you cannot have

Vaknade imorse full av förväntan, inte så trött men valde ändå att somna om 3 minuter. Klev upp, gjorde mej klar och gav håret lite hat och allt blev bra till slut. Väckte brorsbarnen som sov hos oss och skulle på skola och sen åkte jag på jobb (mamma tog hand om barnen).

Nu kom jag på att imorn är det fredag och då ska jag (antagligen) ha bestämt mej för hur jag ska jobba i vinter och imorn är det en vecka tills jag bor i min lägenhet och jag får världens bästa sällskap! Längtar!

Har rensat lite filer på datorn, det var väl behövt.  Försökte även få igång webcameran, men är tydligen inte smart på teknik nog, så min outfit får ni inte se. Även fast jag trivs i den nå sjukt. Legging, knästrumpor, långt linne, långkofta som är öppen fram, grönt halsband jag fått av Ronja, och sen ett par tjocksockar som jag har för att det är kallt. Snyyyggt! Stövlar har jag på om jag ska ut i det vackra vädret. reeeegn!

Ikväll efter jobb ska jag skjutsa mamma på klippning och sen kolla lite på erikshjälpen med Pär-Anders, tror även det blir en sväng på crazy house. Det är ju faktiskt snart jul.. Vad önskar sej allt folk?
Sen ska jag och mamma handla massa mat, sen hem och fortsätta stöka i huset inför flytt, men jag insåg igår att det enda jag gör är att flytta runt kartonger eller att tömma dom och stoppa i samma innehåll. Kungligt tidsfördriv om det hade varit så att man hade haft överflöd med tid :p

Lyssnar på Bandit på jobbet och snart ska jag skaka rumpa till rock och diska snuskgubbarnas disk!

Ha en underbar dag! ;D

Sökord: Höstrusk





Kolla sötnosen!


All I ever wanted, All I ever needed, is here in my arms.

Eller inte riktigt. Men om två veckor kanske, eller 1½.

Då har jag flyttat in i lägenheten, tagit beslut om hur jag ska jobba i vinter, har en underbar människa hos mej och livet ska helt enkelt flyta på obehindrat då :)


Helgen har varit helt underbar!
Ledig fred-mån. Träffade Tessan på fredagen för en långfika och snack och glada skratt! Hälsade sen på Anna en sväng innan tåget gick och fick jättegod middag och pratade med lillaLucas! :)
Sen gick tåget mot Uppsala, möttes av en galopperande (ja, ni läste rätt!) Ida! Underbart! Sen mot hennes lgh och träffa hennes pojkvän! Kristian, snacka om att det var kul att få ansikte på personen som man hört så mycket om! Tyckte dom var så söta ihop :D
Vi gick på stan, snackade mycket, var allmänt slö och gjorde även ett misslyckat försök att se på bio ;)
På söndagen sa vi hejdå och jag gav mej iväg genom Uppsala på egen hand (stolt) ! Hittade till stationen där jag mötte Josse! :) Hade lite problem med bussbiljetten, eftersom man tydligen skulle skicka ett annat sms då, haha. Var dessutom bara nitton hela helgen (I like) !
Kom fram till Josse, hälsade på alla hästarna och dom som ägde stället! Tog till och med in den lilla söta tvååringen :)
Hade en otroligt mysig dag och natt med Josse. Mycket Wordfeud, hästar och mys! :)

Måndagskvällen kom otroligt fort. För fort. Började med att tåget var försenat 30 min vid påstigning, sen blev det sammanlagt 1 timme sent när jag kom till Ånge. Helt ok för mej om det inte hade varit så att min lilla söta mamma fick vänta så länge i mörka läskiga Ånge :/ Kom hem iallafall och kvart över 3 kröp jag ner i sängen!
Gjorde ett försök att snooza imorse, vilket resulterade i att mamma väckte mej och sa att jag försovit mej!
Hann till jobbet i tid, men är osminkad, förkyld och trött.

Dom få bilderna jag har från helgen kommer att komma så småningom! :)


Fredrico var min för 4 år sen.



Idag är det 4 år sen som Fredrico åkte iväg från mej, han flyttade norrut till Vännes, Umeå. Saknaden var total från början, men började sakta försvinna och nu tänker jag mest på honom ibland och hoppas att han har det bra där han nu är <3

Fredrico var helt oinriden då han kom till mej, jag var 12 år då. Egentligen alldeles för liten, men som alla säger, man växer med uppgiften. Dessutom var han alldeles för smal när han kom, men det ordnades snabbt till och eftersom tiden gick kom vi närmare varandra. Han gillade inte dressyr, men han fick lov att kämpa på tills han iallafall kunde gå på tygeln, göra flyttningar i sidled osv. Galoppbyten kunde han knaggligt innan han åkte, men han var en stjärna. Slängde (nästan) aldrig av mej med vilja, nästan 100% trafiksäker. Hatade att möta lastbilar/traktorer på skogsvägar, men det var det. Älskade att hoppa då han efter många om och men insåg hur man gjorde. Hoppade som högst ett hinder på 1 meter och en bana på 70 cm. Alla uteritter i skogen var mysiga, speciellt då vi var många som red ut.
Sålde honom då jag flyttade till Östersund, då hade jag haft honom i 3 år och 2 månader, idag är det 4 år sedan.

Efter att jag sålt honom gick jag 3 år på Hästgymnasium i Ås. Hann med att utvecklas en hel del, rida busiga hästar, träffa underbara vänner och vara på praktik. Efter praktiken då jag blev sparkad har hästintresset blivit mindre. Jag blev rädd för hästarna under sommaren mellan 2:an och 3:an på gymnasiet, då jag var nere och jobbade på stället där jag hade praktiken, i Enköping. En häst stegrade sej och jag såg hovarna framför ögonen. Sen var det kört, var inte rädd innan den händelsen, men efter.

Red fortfarande på skolan efter det, men på snällaste hästen, hästen stog i boxen när jag kom dit osv. Började lite milt helt enkelt. Gick bättre och bättre, gjorde aldrig hästskötarexamen, men gick ut linjen med fanan i topp iallafall. Alltså, hästrädslan hade mildrats.

Efter det har jag ridit hos Sanna några gånger förra sommaren, ridit med Therese då hon hade hästarna kvar och så. Men det har inte blivit mycket, vilket har gjort att hästarna, som förut var mitt allt, nu inte längre har en så stor plats i mitt liv. Jag tycker fortfarande att dom är fantastiska djur, men respekten är gigantisk och rädslan följer efter den.

Var i stallet förra veckan och hälsade på Jenny och hennes Tobbe. Så söt! Fick ett enormt ridsug då jag såg dom på lektion! Men känner inte riktigt för det ändå.. Ska nog försöka åka dit och klappa på hästar lite oftare och eventuellt i framtiden hoppa upp igen.

Men mitt hästliv började med busiga hästar på ridskolan, sen en älskad och omöjlig Fredrico och efter det Ås.
Kanske slutar den lyckliga sagan där.

Men jag kan inte låta bli att säga att jag saknar tiden som var då, då jag hade min älskade häst och det var tio hästar på byn och sammanhållningen var på topp! Vi busade i skogen, hade lektioner på grusplanen och var på långa uteritter!

Tider som man ser tillbaka på med ett leende!

<3


Tävling och bra blogg!

Kom för ett par år sen in på en riktigt bra blogg, den har "vuxen"-tema på sej och berättar allt om sex som man vill och bör veta! Bra skrivet och personligt, så man känner att man är med! :)

Gå in och kika och glöm inte att vara med i tävlingen ;)

http://nathaliestankar.se/2011/09/tavling-dildostav/


Woop Woop

Upp med tuppen imorse, hämta pappa i Ånge strax efter sju, sen jobb! Jävlas och satans rumpa, men sen var det lunch med Anna! Så härligt att ses igen efter så lång tid! :D Snackade igenom livet lite och sen skildes vi åt. Hon mot jobb och jag mot lägenhetskikning. Kikade på två jättefina, nu ska jag bara bestämma för mej om jag ska ha en lägenhet och sen vilken. Inom denna vecka :p

Ska även försöka ta mej till Uppsala. När, var hur? Hjälp! Vill åka, men det ska passa ihop med alla och jag ska hinna med allt, hur? Bra fråga!
Funderar på att åka nu på fredag, men ska iallafall träffa Tessan på fredag först, Kung!

Så ikväll blir en kväll då jag måste bestämma mej och planera en massa!



Bra att en av oss försöker se normal ut ;)
<3


Bring me everything

Har varit en tuff dag idag och den inte slut. En timme kvar på jobb och sen ska jag åka iväg och hämta kött till pappa. Har en hel del beslut att ta nu, ska jag ha lägenhet i Ånge eller inte? Ska kika på två stycken imorn. Men det är så svårt att veta. 50% är ingen överlevnadsgrad för mej. Ska jag leva i egen lägenhet vill jag vara rik som ett troll!
Sen så är det svårt att ta beslut eller ens tänka då en del av ens hjärna och hjärta inte vill vara med mej. Tror den delen stannade i Norge, vill bara tillbaka dit nu ! Men det är så mycket som jag måste göra. Slits i flera delar och det enda jag egentligen vill göra är att vara där, där han är.

Men på fredag får jag träffa min älskade Therese! Och imorn är det lunch med Anna! Like!

.


Bäst, Bästa, Du!

Har haft världens bästa helg, igen, och jag tror inte att jag kan beskriva den med ord. Åkte till Norge i fredags och efter det har jag myst, träffat folk, druckit cider och haft det sjukt bra! <3

Nu tillbaka till verkligheten med ond mage, duktig hund, omöjliga föräldrar och jobb imorn! Hade önskat att inte helgen tagit slut!

Nu sista avsnittet på true blood för denna säsong, puss.

<3

Klev upp halv 5 imorse, jakt stog på schemat! Satt på pass och såg inte ett djur, eller jo, bror och hunden hans kom förbi 2 gånger :) Lite trist, men det kommer en ny dag imorn!

Klockan 11 började jag att jobba och jobbade till kl 16, skolan från Tranås ringde och sa att det fanns en plats där till mej, men jag är så sjukt kluven. Vill hellre vara ledig, jobba lite, mysa, vara med hunden, syta bebis, åka på små resor, åka på barskola, åka på britney osv osv. Och vårforum!

Så om jag känner mej rätt, så kommer jag att tacka nej. Men innan jag ska ringa dom och berätta det, så ska jag mysa med vovven, sova på saken och kliva upp halv 5 och jaga en dag till!






Bilder som värmer mitt hjärta

Välkommen helg!

Man säger att man aldrig ska gå och lägga sej när man är sur på varandra, men tydligen var det vad jag och mamma gjorde igår. Jag typ sov då hon gick och la sej, hon snarkade inatt, jag puttade, hon grymtade och sen klev jag upp och for på jobb innan hon klev upp. Alltså, jag flyttade hem i söndags, lugnet höll sej i 3 dagar. Och jag har nu insett att detta inte kommer att fungera.. Men att kasta ut mej själv på gatan är inte det jag liksom vill göra.

Har snart helg! och det kommer att bli så härligt! Får besök och ska bara vara hela helgen, nästan fyra dagar av ledighet!

Nu ska jag sätta fart! :*

RSS 2.0