sista september

jobbat arslet av mej idag med mina gröna vänner. hunnit med domus med mami på lunchen och efter jobbet blev de middag hos mami och papi innan vi rimmade ihop en rolig sång till brors kalas + riskastning. Alltså inte som på brudpar, utan som häckris på en släpvagn. och då inte häck som rumpa, utan som träd typ. hade tänkt skriva buske, men då hade jag varit tvungen att skriva om de med.

har sedan fotograferat ögat i försäkringssyfte. tror det gick bra, men fan vilken skillnad de e. gah, blir tokig. men hon sa att de berodde på vinkel och hennes kungkamera! *hoppas*

nu ska jag pyssla med mitt kort-album och drömma om min kommande almanacka. vill ha en lila i fuskskin med massa filurigheter i :D

grannen spikade nyss i varje fall. fick för mej att han hänge upp något snuskigt. haha!

Man kan tro..

.. att jag var full igår när jag skrev. Men det var jag inte. Jag var bara väldigt trött + att lilldatorn är liten + att vi var i "nedförsbacke".

Sen är jag lite trött nu med och tydligen ska jobbarkläderna på sej. Jag bah: woooop? :o

Well, papper väntar.

29/9-10

Har knäppt egobilder idag, däremot är jag för lat för att lägga ut dom. Har dessutom gjort min timmar på färghandeln, det gick bra. Förutom att en gubbe lurade mej att blanda fel färg tror jag allt gick bra. Men den missen gjorde ont och gubben ligger på minus.
Åt en billys till middag (lathet.se) och sen kom min älskling! Tog ett varv runt forsön och sen har vi fikat och skvallrat av oss! Hon är en pärla som inte gör stora reaktioner på dej jag sägen! Löööv till hon! <3


Suger vampyrer blod?

Hmm.
Rubriken gick som reklam på radion nyss. Mums.

Håkan försöker lista ut mej. Stackarn, han vet verkligen inte vad han gett sej in på...



En liten busig lista.

10 FAVORITER
Färg: lila
Mat: tacos
Band/Artist: volbeat i mitt hjärta
Film: Twilight knk!?
Bok: Vampyrböckerna
Sport: hästar.
Årstid: vår
Veckodag: lördag
Glassmak: päron eller choklad, eller varför inte pitage
Tid på dygnet: sovmorgonstid

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: frysen, ondmage, men nöjd :)
Smak: frukost
Kläder: baggyjeans, linne, huvtröja och "sjal"
Bakgrund: bandit.se
Nagellack: vacker blått (lite slitet kanske)
Tid: 08.16
Omgivning: kontor
Irritationsobjekt: mage


6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: tror jag inte 
Brutit mot lagen: ne, tror jag inte.
Blivit arresterad: nej
Badat naken: japp
Varit med på TV: ja, ni vet när man var liten och det var om skolan på tv *smile*
Kysst någon du inte känner: typ ja

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Therese, Sanna, Ida

Du tycker om: söta, gulliga personer :)
Du inte gillar: ÖH, dom som e dumma kanske?

2 VAL
Kaffe eller te: Vatten
Vår eller höst: Vår

1 ÖNSKAN: att jag var så rik och nöjd att jag fick välja själv om jag ville jobba.


Filmkväll

..och jag tror att jag aldrig mer kommer att få välja film.. Fuck. Hur kunde jag lyckas välja en "dålig" film igen. Eller som någon sa, att jag inte är tillräckligt smart för att förstå den. Eller han sa de inte rakt ut, men han menade de. Jag lovar och han skrattar nog. Yeah, lyckades förgylla någons liv ikv iaf!?
Skrämde iallafall folket ikväll, så blir jag rädd blir alla rädd! Happyface on that! :D

Fuck you all lovers! För nu borde superduperpiggelin jag sova! ;p


27/9-10

Har jobbat idag på färghandeln, även hunnit med till tandläkaren som tog den taggiga grejen och höll i mina tänder. Hon tyckte det var konstigt att jag tyckte det gjorde ont. Men va fan den är ju som en kniv? Vill hon att jag ska ta en kniv mot hennes tandkött? :o Iallafall så hade jag tydligen fina tänder och fick förslag på billigaste försäkringen, yey!

Vuxen eller vad?

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska ringa och säga: "nu är jag i Tälje!" För vet ni vad det betyder? Det betyder att han ska hämta mej så jag kan åka hem och hämta min bil och ett paket på OK :D Yeah motherfucker! Oooops, va sa munnen nu!?

Sen blir de troligen film innan jag ska sova min skönhetssömn för att kliva upp klockan 6 imorn. Visste ni att 6 timmar är det optimala sömnen?
Jag läste de i någon tidning, haha.

Puss!

OCH ETT GRYMT STORT GRATTIS TILL KRISTINA SOM FYLLER 19 IDAG :d


Toodiloo!

 

I dont know.

2 egopics är det jag orkar ladda upp idag.

Hade en kanonkul kväll igår, helt oplanerat med krogen, men kul var det allt! Armbrytning, massa dricka och shälvklart lite dans!

Sura människor finns det nog idag, men kanske en och annan glad oxå!

Tyvärr inga bilder sen igår.

Men nu ska jag mysa ner mej i sängen med lite gladd :)

Puss!

 


.



idag är det 3 månader till julafton
gillar egentligen inte julafton
men här får ni en present från mej i förtid
gud vad jag är snäll


OCH SJÄLVKLART VILL JAG SÄGA GRATTIS TILL KAJSA LÖVGREN SOM FYLLER 18 GAMLA ÅR IDAG! HON ÄR SÅÅÅÅÅ VUXEN SÅ! PUSSSSSS PÅ HENNE!



Kan du inte bara sitta här och hålla mej sällskap?

Tog en paus i jobbet. Idag är en sån här dag då jag vill krypa ner under täcket och bara ligga där och tycka synd om mej. Varför? Jo, det är för att jag är trött. helt slut på energi och gubben i telefonen sa att jag hade gett han fel information. Men va i h*lvete. Säger jag att jag ska ha en låda, så menar jag väll inte att jag ska ha en pall? Dumhuveskalle. Sen har jag varit från Kölsillre till något typ ställe där det lätt skulle gå att döda någon utan att några märkte det eller ens leta där. Dit har jag alltså varit, alldeles själv. Mitt i ett samhälle, men ändå dit ingen frivilligt skulle åka.

Nu sitter jag på jobbet och har som sa gt tagit en paus. Förutom det jag har sagt idag har jag hämtat 2 paket på OKQ8, varit helt förvirrad och sprungit runt som en tok, klivit på mina byxben hur mycket som helst, klivit på mina skosnören hur mycket som helst. Vilket betyder att allt är lerigt. + att jag nästan körde fast med jobbilen. *suck*
Dessutom har jag gjort så att chokladmaskinen sprutade ut choklad i hela fikarummet, gah vad surt.

Tror ni att det har gåt bra idag eller?

Så därför vill jag ha sällskap nu. Japp, någon som sitter här och är snäll med mej, ni vet så där jättesnäll. Helst ska han ha bullar med sej! :)


Brevlåda.

Appropå att vara vuxen, så har jag en egen brevlåda. Och den kommer nog säkert behöva bytas snart. Jag kollar i den när jag går på jobbet, när jag kommer hem från jobbet och ibland en gång till på kvällen. Bara för att jag har en brevlåda med just mitt namn på. För det har aldrig stått endast mitt namn på en brevlåda förut. Och sen är den andra anledningen till att jag kollar i den hela tiden, är ju att det kan ju faktiskt ligga ett brev däri som är till mej, endast till mej. För eftersom det endast står mitt namn på brevlådan, så är sakerna i brevlådan till endast mej. För det kan ju faktiskt finnas ett brev till mej där i, eller en massa förbannad reklam. Men jag vill ju ändå ha reklamen, för den är ju faktiskt till mej. Förstår ni att jag tycker om min brevlåda?

Puss.


Jag är fortfarande en baby.

Jobbat idag som typ alla dagar! Gick riktigt bra idag och blandade till och med lite färg själv, riktigt nice med framsteg! När jag gick hem kom jag på mej själv med att skratta jättehärligt, ett underbart skratt liksom! Och det kom från mej ;) Då skrattade jag lite till, haha ;)

Nu ska jag städa en massa och fixa i lägenheten och sen äta spaghetti och köttfärssås som mami har gjort som matlåds-middag till mej :) Happyface!

Helst av allt skulle jag vilja ha någon som städade åt mej och samtidigt inte. Jag känner att jag är lite smålt själv, samtidigt som jag inte vill att någon annan ska rota bland mina älskade grejer :p
I-lansproblem, öh ja!

Counting all the asholes in the room, well i´m alone. haha, konsigt eftersom det bara är jag och min nallebjörn här. Han är söt och håller mej sällskap och är absolut inte en idiot.

Aja, enligt Therese är jag iallafall vuxen, men jag vill inte, kan inte, orkar inte. Men jag vet att jag är det, men har ingen lust. Har en hemförsäkring, telefonräkning, egen lägenhet, har köpt mycket av sakerna här själv (ni vet vuxenprylar) och jag lagar ibland min middag själv.
Så jo, jag kanske är vuxen. Men jag är inte vuxen annars.
Jag gillar att hoppa i vattenpölar, springa runt och busa, skratta så att jag ligger och kvider på backen och jag älskar godis och att äta mycket av de.
Det är verkligen inte vuxen.
Så jag kanske är som Britney sjöng en gång Stuck in between. Tror de va.

Btw så snackade jag lite engelska idag och det gick bra. Men jag är helt bombad annars vad gäller det man kunde förut då man gick NS.

Haha!

Puss!

Allt om ingenting!

Fick alldelesnyss veta att jag skriver om ingenting, men ändå bra. Betyder det att jag är grymt jävla bra då eller? Duschade dessutom för typ en timme sen, men har inte hunnit få på mej kläder än. Ska man kalla det skandal eller?

Eftersom jag inte har msn på den här datorn (hur misslyckas man med att installera det!?) så snackar jag med mina söta kompisar på facebook. Fungerar det med, men det gör att jag får ännu MINDRE gjort! Men vad skulle jag ha gjort annars kan man ju undra.. *hrmf*

Har jobbat 9 h idag (7-17) och sen mat hemma (spaghetti och köttfärssås) för att sedan gå ut och gå med anna och lucas :) Riktigt trevligt!

Är egentligen inte trött, men ska snart tippa i säng ändå för de e så jobbigt att sitta snett vid datorn.

Men jag har en fråga: Hur kan jag frysa jämt även fast det inte är kallt?

Puss!


Drömmen om att vara rik.

 Tänk vad skönt det skulle vara att vara rik. Ni vet så där rik att du vet att du inte behöver jobba om du inte vill. Att du kan komma på jobbet om du endast skulle känna för det och känner du inte för det så är det oxå okey. För du vet att du klarar dej och du vet att jobbet klarar sej.

Underbara tanke.

yeah!


DESSA SKULLE JAG VILJA HA :)



ÄLSKAR MIN EGEN VINKARAFF.
MEN DEN HÄR VAR JU GANSKA SÅ COOL DEN MED ;)




2 böcker som jag läst och gillar + en choklad :)

Läste Jag är Wanted för ett par veckor sen. Lånade den av sötaste Ida och det var en riktigt bra bok! Handlade om en kille som hamnade i den undre världen och sen fastnade där och nu inte kan ha ett normalt liv, för att folk vill ha honom bort från jorden..  Läs om den här

Den andra boken jag har läst är Resehandbok för singlar. Riktigt bra den oxå. Läste ut den ikväll och den är skriven av en av medförfattarna till SATC. Handlar om hur singellivet är ute i världen och det är riktigt intressant att se hur stor skillnaden är mellan hur vi lever och hur andra ute i världen lever. Vi är lite insnöade.. Läs om den här


Båda sidorna är tagna från cdon, för att dom ger boken en rättvis chans. Vill ni köpa dom rekommenderar jag pocket som är bättre för plånboken och enligt mej får dom bättre plats i handväskan!

Sist men inte minst vill jag rekommendera en choklad som heter Merveille de lait och smakar ungefär som chokladen i kinderäggen gör! Det är min belöning ikväll efter en hård jobbdag :) Synd bara att jag inte kan köpa en till som en belöning för någon annan dag, pga att jag har glömt vart jag köpt den..

Puss :D

Idag..

..är en sån där dag då jag känner mej tjock och ful. Och självklart måste jag idag åka och rösta och sen på massage som jag vet kommer att göra så ont att jag vill skrika. Har varit ute och gått idag med Anna och Lucas. Tur att dom tar ut mej på en promenad ibland, så att jag inte fastnar i min älskade och underbara säng. Jag älskar den. Och den älskar mej. Den ni.

Förstår ni att jag inte har det lätt idag. Stora "det-är-synd-om-mej-dagen".

Dagens låt: Danko Jones - First Date


Jag i egen skissad person

 

Klockan är snart 10. Jag har sovit i snart 10 timmar. Fortfarande trött..

Hittade skissningsfenomenet på facebook och testade, niiicie!

Vad tycker ni?

 

 


En CRAAAAZY lördag!

Idag har jag jobbat i 4 timmar. En som heter Marcus mådde inge bra, haha. Slutade jobba. Gjort ingenting. Ätit middag + kollat på älskade (och smått läskiga) Dexter. Varit ute och gått med Anna och det kom regn. Blev jätteblöt. Hoppade i en vattenpöl. Blev ännu mer jätteblöt. Tänkte att ni var jag ju dum. Det gick 5 sekunder till. Jag hoppade i nästa vattenpöl. Hela byxorna var dränkt i vatten. Undrade vad jag tänker med. Njöt av att vara barn i 1 minut innan jag kom på att jag blev kall. Duschade. Gick runt naken och nu väntar jag på att Jenny ska komma på lördagsmys med mej. Och ja, jag har massa kläder på mej nu.

Puss


.



tell me there´s a way to beat the monster


Ibland är jag:

* glad att alla val man har gjort i livet inte blev som dom skulle. För isåfall skulle jag nog vara tillsammans med ngn oattraktiv kille någonstans och vara glad om han ens vill se film med mej.

*glad över dipp. Eller det är jag nog alltid. Min lunch idag var kött med dipp. Ikväll blir de chips med dipp! :)

*misstänksam mot min lägenhet, för jag tror den kommer att börja brinna av saknad efter mej om jag är borta för länge...

*mer beslutsam än mina äldre släktingar och tar tag i saker. Däremot sitter jag nu och fegar ur, för nu kan de nog gå hett till. Well, jag ska ha någon som packar upp mej.

Men först: LunCh!

Kolla vad jag redan hunnit med idag..


Jag har:

* Ringt en massa samtal till en massa gubbar och kommit fram till att han kanske hinner ringa upp mej senare idag. Kanske, för han hade så mycket att göra. Förklarade han för mej med en jävligt snorkig röst. Ni vet den där rösten som berättar för en att dom är sååå mycket bättre än en själv.

* Beställt ännu mer grejer från cdon. Skivor och ännu fler böcker. Hur ska jag hinna läsa alla? :o

* Beställt en visitkortsbok eller vad man ska kalla det, till företaget. Fanns bara en med 80-tals-mönster, men det fick duga. Surt att frakten var lika dyr som det jag beställde. Eller ska man kalla det sjukt?

* Gjort redovisningar som jag nästan kunde helt själv, stolt!

* Har förövrigt klivit upp, sminnkat mej, plattathåret osv och tagit på mej kläder som ser bra ut samt att jag har ätit frukost.


Volbeat

JAG HAR BLIVIT HELT KÄR I VOLBEAT. IGEN. UTSEENDE TYCKER JAG KANSKE INTE ÄR SÅ VIDARE, MEN RÖSTEN OCH MUSIKEN VÄGER UPP ALLT. MUMS OCH JAG KOMMER SOVA GOTT INATT DÅ JAG LYSSNAT PÅ DOM HELA KVÄLLEN.

KVÄLLENS FAVORITER:
-NYA SINGELN "FALLEN"
-"STILL COUNTING"


Telefonskräck - GONE!

Märkte idag att min telefonskräck är borta! Ringer till så mycket folk och kan ofta mer än dom, så jag känner bara att jag är så bra. Och kan jag inte, så får dom helt enkelt förklara vad dom menar. Självklart skriver jag hellre ett mejl, men är det telefonen som gäller så tycker jag nästan att det är mer roligt är pest och pina som förut! Kan ni fatta!? Vuxenpoäng? :)

Sen igår var jag och min älsta bror Fredrik hemma hos päronen och åt middag. Jättegod tacos! Jag kom lite senare än dom andra och när jag som final på min tacos innan jag skulle äta den tog "lite" gräddfil, så frågade min bror vad jag hade gjort. Han tyckte att jag hade dränkt min stackars tacos, men de tyckte inte jag! Och hade han sett min lunch idag, så hade han nog dött. För min lunch idag var mer gräddfil med tacos än tvärtom. men jävligt gott var det!
Har ni förresten testat dipp med chips? :) De e faktiskt rätt gott! Dom där röda, lite starkare chipsen och hemmagjord dill-dipp är skitgott!

Nu är det bara en timme kvar och jag hoppas att ännu en telefonsnubbe ringer upp mej!

Puss!

15/9-2010

Igår var det 3 år sen jag sålde min älskade häst. Han var ett varmblod som jag hade närmast hjärta. Vi hade ett stormigt förhållande som tog slut när jag flyttade till Östersund. Jag har en saknad efter honom, men samtidigt är det skönt att jag inte har någon häst just nu. Men han var en sån fin personlighet, världens snällaste häst. Han är nu i Umeå på en 4h-gård. Eller jag hoppas att han är kvar där, har inte hört något om honom sen jag var upp dit och hälsade på honom. Tack du som skjutsade mej, betyder guld! Och eftersom det nu har gått 3 år sen jag sålde honom, vågar jag inte ringa och kolla hur det är med honom eller om han ens är kvar. Men i mitt hjärta finns han alltid, Fredrico I.T. -95.

I övrigt igår jobbade jag på färghandeln och det gick bra! Bar en jävla massa grejer så som att det var ett riktigt gympass! Sen efter jobb stack jag till lägenheten och bytte om, sen vidare hem till päronen och där åt jag en massa god tacos :D Efter de hoppade jag i hästkläderna och åkte till tessan och vi stack ut och red. Jag på Rambo, Tessan på Mitzer och med Nalle som handhäst. Haha, fatta hur sött de var!? :D Väldigt glad att sitta på hästryggen igen, det värmde! Saknar dom på ett distanserat sätt. Efter det åkte jag hem till päronen och åt en underbart god munk, sen till lägenheten och duschade och myste ner mer i soffan en stund innan jag skulle krypa ner i sängen och sova en natt som kändes alldeles för kort.

Vaknade av att jag inte förstog att 05.55 och 06.00 bara är 5 minuter ifrån varandra. *suck* --> redan morgon.. Studsade upp och sminkningen gick bra, håret blev strålande bra och jag hittade underbara kläder i garderoben! Så bättre kunde de väll inte ha gått?

På jobbet har jag gjort en massa, bla sagt upp mitt internet. Så ja, jag gjorde grabben i telefonen ledsen och de är ju inte snällt av mej. Men jag önskade iallafall honom en bra dag och snart är det ju helg, så han kanske inte kommer att vara ledsen så länge till!? Hoppas inte de iallafall.

Nu ska jag ringa och skälla på Lg för att dom har sålt mej en kass telefon som inte tar emot mms, hur tråkigt är inte det då dom lovar att det ska finnas??

Har knäppt ett gäng bilder oxå, kommer in framöver, kanske redan ikväll om ni har tur :)

Puss!

Skicklighet!?


Jag förstår inte hur jag kan vilja så mycket och samtidigt ingenting. Är det det man kallar skicklighet?

Hur jag kan vara trött, men samtidigt pigg!? Skicklighet?

Hur det kan finnas massor att göra, samtidigt som jag inte kan komma på något att göra. Ännu mer skicklighet?

Men det jag vet är iallafall hur det är att äta en massa vindruvor och att ha svårt att bestämma sej om jag ska se idol eller dexter. *suck*
Ensam är jag iallafall. Ibland undrar jag varför jag inte drog iväg och pluggade, samtidigt som jag älskar att vara här och samla pengar i plånboken samtidigt som jag bor i världens sötaste lilla etta! :D

Ja, det är väll jag de.

Idag har jag iallafall jobbat och sen bubbelbadat! Riktigt mysigt och sen åt jag och Papi middag innan jag åter for till mitt krypin :)

Puss Puss :*

Dagens låtar:
*Oskar Linnros-Från och med du
*Blowsight-Poker Face
*Lambretta-Bimbo


Kan man säga att det är helt fucked up?



Saker jävlas och jag gillar inte ens det jag brukar gilla. Eller ja, en sak kommer jag alltid att gilla. Men resten då? Hallå lix. Jag vill kunna gilla saker som jag borde gilla och inte känns en "ogilla"-känsla om sakerna jag egentligen gillar. Eller ska jag säga HAR GILLAT??


En fråga

Jag gav honom inte en ring, friade inte ens. Jag frågade en enkel fråga, helt utan krav. Jag ville helt enkelt gå på konserten med någon som inte är krävande som satan. Men noll svar och självklart blir man o-bäst.

Sug på den ni.

Frågan: Hur kan man förstå sej på dom?



Idag var en trött dag

Datorn har dött totalt (min egen) och jag är typ inte glad på det. Sen är jag o-bäst och äter dipp. (den är inte ens god). Sitter på golvet och har jobbat och motionerat med Anna :)

But I do "love" you.


Didnt mean to turn u on.


Sorry Dude.



Puss

Har varit borta ett tag. Eller jag har varit vid datorn, men min älskade dator håller på att klappa ihop och vill verkligen inte veta av bloggen..

Verkligen rädd att den ska dö på riktigt med alla mina saker på den.. Fick precis starta om den (sitter med minidatorn i knät) och känner att jag dör med min dator snart..

Har hunnit med en massa!
Jobbat helg, jagat med papi och Zece, varit på thaimassage (hon checkade min mage och tyckte jag hade tränade lår (!)).

Nu ska jag fixa i lägenheten och ligga i sängen och mysa med mej själv! Den ni..

Har dessutom en massa kläder på mej för det är sååååååååååååå kallt + att mina kläder i torkrummet inte torkar. *irriterande*

Har dessutom knäppt en massa kort, men dom är på datorn som mår illa. Kommer senare om jag kan rädda dom :)

Puss Puss


Lunchunderhållning.

erotik.jpg erotic image by lauramarisa











Sökord: Erotik

Mina snurriga dagar :)


Igår var jag så snurrig att jag gick och skrattade åt mej själv (vilket säkert gav mej ett mer snurrigt uttryck). Tappade saker i golvet (inget som inte går att tappa) och försökte jobba på! Jobbade mest ensam med Annika hela dagen och det gick jättebra! Vi har börjat göra snyggt i skyltfönstret och det var jättekul! :D
Fick även tapetsera lite, en del av det som ska vara i skyltfönstret, så nu får inte klagomål komma, haha! Och ja, jag var inte själv som gjorde de, utan assisterade mest (a)

Ibland tror jag att min telefon är trasig. Men då kommer jag på att det kanske är så att jag helt enkelt inte fått några sms. För felet som jag tror är på den nu är att den inte tar emot sms, men de gör den ju ibland. Hmm..
Sen kom jag på att jag kan ju börja skriva dom själv. Men inte alltid lika kul (a) Vissa börjar man alltid till och de suuuger. Medan andra börjar man aldrig till, haha. Och ja, de gillas!?

Har bokat tvättstugan hela helgen, men hade egentligen tänkt börja tvätta ikväll eftersom helgen verkar vara en hel del uppbokad, men när jag skulle boka "ikväll" på schemat, så hade något redan bokat ---> Whaaata fuuuck????? <---

Har dessutom jätteont i magen idag, inget verkar stämma. Och ska ondheten komma tillbaka nu kommer en ledsen gubbe att klistras fast på mitt ansikte.. :/
Men nu ska jag tänka bort magen (tänk om de gick ;p) och tänka på mycket mysigare saker, som tillexempel sängen där hemma.. mums ;)


Hur svårt kan det vara att få dej att förstå att jag behöver en kram?






7 september

Sitter på jobbet, har hunnit med att vara på möte på färghandeln och varit på Vc (vårdcentralen, inte toaletten som pappa trodde.. haha) och nu sitter jag på kontoret och väntar på att strömmen ska komma tillbaka, så att jag kan använda alla maskiner som jag trodde jag inte behövde (eller jag hade glömt att dom behöver ström för att fundera). Kan inte ens micra lunchen, men eftersom de finns bullar här så klarar jag mej nog ett tag till (a)

Ska skriva lite papper och lyssna på älskade Ipod!

Min kväll bestog igår av att hälsa på Daniel (min hjälte) och han fixade min dator. Trojanerna hade stormöte där, men vi kastade ut dom och låste in dom värsta! Så nu fungerar iallafall den skapligt igen! Pinsamt att jag lyckas. Det var tydligen det värsta han sett :/

Ikväll ska jag verkligen sätta upp min tavla! Har verkligen längtat!!! :D

Sista dagen på helgen! (även kallad söndag)


jag är trött, så grymt trött.

Klev upp tidigt igår och åkte till stan och handlade massvis! Kläder osv + massvis till min enormt stora lägenhet! Fattar inte hur mycket som får plats på så liten yta.. :o

Har ätit en jävla massa för mycket onyttigheter + att lägenheten är fyllt med de nu. Suck. Vart tog nyttigheten vägen och allt va de kallas?

Har jävlas med mamma en massa med, riktigt duktigt. Har funderat på att ta den energin till att springa istället. Det skulle resultera till en mer tränad Malin och en mer "Happy-Mami". Bara positiva saker!

Hälsade på Christina och Emelie i Njurunda (eller utanför) och de var massa trevligt! Snackade en del och hälsade även på hästar! Saknar dom en massa..

Sov hemma inatt och har inte gjort mycket idag. Vid 4 så började min Thai-massage och fuck va ont jag har nu! Men inget emot vad jag hade då. Först var de jätteskönt, sen var rumpan, ryggen och nacken där och jag DOG!
Ska tillbaka dit i veckan för att få till allt bättre, för den har ju jävlas en del. Tydligen är ryggen sned på något vis. jag skyller på Nash. Elakt? kanske..
Kunde få jätteont imorn, och eftersom jag redan har ont ikväll kommer jag vara död imorn på färghandeln..

Aja, har vräkt i mej godis ikväll och nu ska jah nog fixa ihop mina fina randiga ikealådor innan jag ska plumsa i säng!

Puss (och ja, jag säger puss tills jag blir blockad och jag är stolt över de, för vet ni varför? För jag är jävlig, haha)

Känner mej så jävla bra!

Skrev ju om att jag skulle vara en bitch mot Telia-folket. Var faktiskt rätt snäll och sen lagade jag internet! HUR BRA ÄR INTE JAG???

SVAR: SÅÅÅÅÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA BRAAAAAAAAAAAA!

Försök ni att slå det!
En helt okunnig människa på datorer börjar att förstå mer och mer hur man gör och nu ska jag läsa på om något program som tydligen ska vara bra för företag!

Kanske jag kan utveckla de här företaget ändå? haha ;)


Pain In The Ass

Sitter på jobbet och väntar på att mupparna på Telia kan vakna och öppna sin telefonservice så att jag kan få ringa och vära besvärlig. Tänker va värsta "jag-är-bäst-och-kan-allt"-kunden. Haha, dom kommer älska mej. NOT!

Natten har varit bra, men nätterna känns alltid så kort, förstår inte..

Igår städade jag hela lägenheten, dammsög, omordnade den så att det blev smart och sen så dammtorkade jag även. De kan bero på att Mami ska bo hos mej inatt, så ja, hon ska se att jag oxå kan ha de fint i mitt lilla krypin! :) Alltså klara mej själv..

Men just nu blir jag elak igen. Du gör fel, du hinnar inget osv osv. Jag dör! Varför fortsatte man inte plugga något istället? Varför drog jag inte iväg och rensade ogräs eller sopade gator?
Hade nog antagligen hatat det med. Antagligen mer, för det känns som om att den lönen är typ obefintlig.

Aja, nu ska jag leta de där pappret som jag är oduglig på att hitta!
Sen ska jag peppa mej själv och leta fram shoppinghumöret till morgondagen då det som sagt blir Birsta och Ikea för hela slanten med Mami :)



Pain In The Ass? ;)


2 september 2010

Att jag inte är något datorproffs, det vet nog alla. Men nu vet nog han på KG det också. För förutom att jag inte kan något, så var det fel på programet!
Men efter drygt 28 minuter så var det fixat och vi sa hejdå. Efter det satt jag och kollade på en dator som laddade ner filer i femton minuter och kände mej jätte effektiv!

Nu ska jag småfixa här på kontoret till klockan slår fyra och jag ska hem till Päronen för middag och sen vidare till Ånge för att handla med Mami! Ska även försöka fixa med en hylla, yeah! :)

Sen borde jag nog städa lite hemma med och få ordning. Väldigt lite plats i lägenheten, men de känns som om de jättesnabbt blir stök!

Fick iallafall inbjudningskort till brorsans 30årsfest idag! Längtar redan, ska bli kul att ta på sej klackarna igen och finklänning! Han sa att jag fick ta med mej 1+ om jag ville och jag skrattade lite.. ;) Den dagen när jag kommer att ta med 1+, den känns inte som om den kommer komma inom 1 månad! Kanske snarare 1 miljon månader.

Nu ska jag ta och dricka lite vatten och sen sätta igång!
Inte alla dagar som är dagen före helg, eller? (ok, jag vet att imorn kanske är den dagen, men imorn efter jobb e de helg va?)

Helgens schema:

Fredag: Middag hemma, sen bio med Mami. Sen kanske ett glas vin och Mami sover över!

Lördag: Kliva upp (skulle behöva sovmorgon) och åka till Birsta med Mami! Shoppa loss lite och äta gott! Kvällen kan bestå av en promenad med Anna! Annars oplanerad.

Söndag: Härlig sovmorgon! Sen kanske en film, promenad eller liknande.

Puss!


RSS 2.0