Hjärncellerna är på minus, så där dagen efter.

Det går fort att handla då man inte betalar på en gång. För vem köper en järnställning för 1400:-? Mammas svar: Jo, Malin gör det. Och där hade hon en poäng. Sen köpte jag även ett tillbehör till något som jag inte har än. Jag känner mej så smart. Not. Men de ska ordnas har jag ju tänkt då. Man har inte ett vidare bra omdöme eller vad jag ska kalla det, så där dagen efter. Järncellerna ligger liksom på minus. Men lite kul är det iallafall. Tycker dessutom det är rätt kul med han som vi såg igår. Som gick in i fel trapphus och klädde av sej, haha. Stackar.. Undra hur det gick för honom? Nu ska jag iallafall snart nörda 2½men eller kolla på Tingeling. Svårt val. Skulle egentligen städa och diska också, men det har liksom inte blivit av.. Har legat i min otroligt sköna säng hela dagen och bara varit mej själv, tummen upp. Skitgod kaka åt vi ikväll också på ljuspartyt, mums! Well, ska hoppa ur kläderna och mysa ner mej i den underbara sängen igen. So long Fuckers!

Sista Oktober

Ihiihiiii. Söndag. En ny förbannad vecka väntar runt hörnet och jag njuter av den extra timmen vi får idag! Underbart! Lite ångest för nästa gång då vi förlorar en timme, men men. Igår var roligt, jag fick gå i mina nya stövlar och min lila klänning, underbart. Idag har jag sett 1 avsnitt av Greys och 1 av Vampire Diaries. Jag gillar fortfarande mer när man stavar Vampire med W. Kolla--> Wampire. Sexigare, jaaaaarå! Well, promenad väntas och sen mera party. Ljusparty, trevligt trevligt. Och sen, grattis till sötaste Elin som blir gammal idag. Puss.

Qrious


Ska bli riktigt roligt på lördag att få dricka vin och snacka lite med flickorna och sen sticka ut och dansa rumpan av sej :) niiicie niiicie!

Detta vin är en inflyttningspresent som jag fick av moster och haft fint stående på hyllan ett par veckor, nu ska den drickas upp och njutas av!

Mumsiiii :D


Korrigering

Fick en kommentar på föregående inlägg. Och ja, jag är nog lite vill när det gäller dagar. Det var inte tisdag igår, det var torsdag! jag veeeeeeeeeet! ;D Vet att det är fredag idag oxå, sista jobbardagen den här månaden! Grettans! :p

Men de dåliga med fredagar, är att folk inte svarar i telefon. Yeah, ingen svarar när man ringer till dom och ja måste få tag på folk. Kohoo, svara  i telefonen folk? Men tydligen så kanske det är så att dom börjar åtta. Men smisk på rumpen på dom om dom e lediga idag. Smisk, smisk.
Nu ringde en av dom upp iallafall, dom jobbade idag. Duktiga gubbar.

Igår skulle vi se en komedi. Men roger är inte så bra på det där, så de blev inte riktigt komedi. Mer åt något annat håll, haha.. (använd fantasin, mjukt)

Imorn ska jag nog göra av med lite mer pengar, minst ett par skor ska inhandlas och jag hoppas verkligen dom finns kvar och att dom passar :)

Hittade även ett spel på telefonen som handlar om pingviner och att dom med hjälp av en hjälm ska döda björnar. Tror jag vet vad jag ska göra på lunchen ;)

Ikväll blir det afterwork med sötflickor! Mumsigt och skojsigt! :)

Puss Puss



Upp och ner, ner och upp.. (8)

Ser gott ut va? :D


En quick tisdag

Kom precis på att jag alldeles strax slutar! Eller det är 40 minuter kvar, men det känns som alldeles strax, eftersom jag inte kom ihåg att jag ätit lunch. Såna här dagar är ganska härligt! Hoppas kvällen känns längre, för det är ju egentligen den man gillar superduper mycket :)

Sa nej till att jobba helg nu till helgen. Fick en superduper ångest för det, men eftersom jag redan har bestämt en massa annat så fanns det inte så mycket att göra åt det. Hade han frågat i början av veckan, hade nog svaret kunna blivit ett annat!

Men helgen är iallafall fullplanerad med händelser! Eller fredagkväll är inte planerad än, men det hinner jag med! Hoppas på att min lilla flicka Therese vill träffa mej :)

Har haft trubbel i paradiset idag eftersom det kära försäkringsbolaget som jag skrev om innan är hatat. Men nu kanske de kan bli skillnad eftersom jag ringde och snackade med dom. Tillochmed pappa reagerade på brevet. Kändes bra, för då är det inte bara jag!

Men min telefon har kommit idag och det har uppstått kärlek! Lite jobbigt att skriva bitvis, men kärlek, kärlek kärlek. Och att min äldste bror tyckte att jag skulle köpt den nyare versionen skiter jag i. Jag gillar min rosa mupp och vi är kompisar :) Haft den sen halv 9 imorse, mumsiiigt!

Well, jag tror det var allt! Men jag har en hemlis som jag inte kan berätta än, spännande va? ;) Men nu ska jag göra ett ryck här på jobbet och sen hem till middag och sen vidare till nästa hem och en promenad med Anna :)

Puss!


This is my new friend!
Pretty?
Yes! :)


Hat till försäkringsbolag.

Jag har aldrig egentligen haft något emot försäkringsbolag, men jag har inte heller gillat dom. Och just nu gillar jag dom verkligen inte. Kliver upp och känner att idag blir nog en bra dag, men fuck me! Kommer hem och märker att jag har fått ett brev från försäkringbolaget, öppnar brevet och vill slå in huvudet på dom. Hur fan kan dom små "djuren"?
Vi har tagit hänsyn till och bla bla bla. Dom kan suga något taggigt! Hatar dom verkligen nu. Dom fattar helt enkelt inte. Hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat, hat!!!! Fattar ni?


The Last Song

Det blev en film ikväll. Rubriken antyder vilken film. Och det enda jag kan säga är: underbar film! Avundsjukan sprutar för kärleken, tårarna sprutar för sorgen. Jag vill inte mista någon. Fan, kärlek till mina kära. Punkt och godnatt.

Lets go all the way tonight

Jag har på mej något lila idag, det är mina örhängen. Hade haft mer lila på mej om det inte hade varit för att jag jobbade på Fh idag. Tror inte att limegrön/knallgrön eller vad jag ska kalla de skulle passa med lila. Synd, men sant.

I helgen blir det iallafall utgång! Prima ballerina! :) Har inte mycket mer att tillägga.. Men jag vill iallafall inte att det ska va svinhalt imorn, jag vill liksom inte åka av vägen..

Puss!

Uhm, meningen med denna bild vet jag ej.

 

Lyssnar på: Katy Perry - Teenage Dream

 

 


Imorgon Onsdag 27/10-2010

s


En mörk tisdagsmorgon

Så här. Det är jättemörkt ute på morgonen när man ska kliva upp och det gör att man helst bara vill ligga kvar under det varma täcket och glömma allt. Tänk vad lite ljus kan göra? Till och med lampan är ett välkomnande ljus, utan den skulle jag helt enkelt ligga i sängen föralltid.

Iallafall var min bil täckt med is imorse och jag var verkligen inte glad. Jag skulle ha fått mitt jävla motorvärmaruttag förra veckan, men icke. Så jag stog där och skrapade bort ett ton is. Borde ha skrapat mer, för jag såg nästan ingenting när jag åkte iväg. Säker körning, jo jag vet! Kom iallafall fram i säkerhet och när jag var framme hade bilen tinat av helt, vackert vackert!

And a surpriiiiiice.

Ska hålla på med lite siffror nu iallafall. Sitter med snygg-lila-klockan på armen och den är fiiiiiiiiiiiiin och snyyyyyyygg! Puss på den! Sen så verkar de som om jag får nya telefonen idag och det skulle vara underbart! Vill egentligen inte vara utan min lila telefon, men de verkar som om att det blir så. Men tror den ska få tjänstgöra när det blir fyllekvällar och skandaler. För då kanske den gamla blir skadad annars. Men sen e de kanske inte heller så bra att inte ha en telefon som inte går att ringa med på fyllan, aja, det tål att funderas på.

Telefonen är iallafall på väg! Den var på posten imorse, yeah! Läääängtar :D




Sen saknar jag mina stumpor, fd Östersundsflickor! Tänkte försöka komma ner snart.. Puss! <3


Jag kanske inte spelar dum, jag kanske bara är trött.


Snö!

Har en något sen lunch, men det betyder att det bara är 2 timmar kvar när jag kommer tillbaka och det gillas! :D Bjuder på lite bilder :)

 

Måste dessutom erkänna att jag log idag då det kom julsnö dinglades ner i luften! Det såg så fint ur och jag fick en liten positiv känsla för julen och snön då jag såg det! :) gillas!

 

 


Helgen som var alldeles för kort men innehållsrik!

Helgen har gått otroligt fort och nykter och ordentlig som man är har man inte druckit en droppe! Men kul har jag haft!
Fredagen spenderades med skräckfilm och dom skrattade när jag blev rädd. Jävla monster med slemproppar under magen.. Skrattade även lite själv mellan skräckperioderna :p
Lördagen spenderades med jobb, familj, hundar och sist flickorna! Kom hem efter tre från tessan och skrattade som ett as där + att jag beställde en ny telefon! Som förhoppningsvid håller i mej än 9½ månad.. men den kommer till veckan, ska bli skoj :)
Idag har jag sovit drygt 6 timmar, umgåts med familj + lilla ronja och sen har vi varit på inrednings-"party" där jag handlade för massor + att jag ska få en del i julklapp :p Efter det fick den lilla vita en promenad! Och sen blev det middag och innan hemfärd spelade jag och mamma spel som dom ska ha på dagis sen. Var faktiskt rätt svårt och jag skrattade så jag höll på o dö, skitkul när man ska säga namnen efter varandra.. haha! Söta va dom små bubblisarna iaf! :D

Well, borde städa min enorma "takvåning" nu eller så lägger jag mej i sängen och kikar tv!

Puss! :D

Allt du inte visste om vodka

1. Namnet "vodka" sägs komma från ryskans "vosa", som betyder vatten

2. Vodka ger mindre baksmälla, än till exempel whiskey, tack vare att vodkan innehåller färre föroreningar.

3. Det finns en vodka som görs på vindruvor. Den heter "Ciroc" och har mer inslag av citrus. Vodkan framställs annars av säd, vanligtvis råg eller av rotfrukter och grönsaker.

4. Att en vodka som destilleras flera gånger skulle vara bättre än en vodka som endast destillerats en gång, är en myt. Allt handlar om att få bort föroreningar, vilket man med rätt process gör med en destillation.

5. Många vodkor som saluförts som svenska, tillverkas inte i Sverige. De består av etanol inköpt från Tystland, dom man sedan blandar med vatten i Sverige, och märker med Sverige som ursprungsland.


Uttaget ut en bok som heter "Vodka med smak" och är skriven av Jonas Ghauri.

Källa: Tidningen Söndag.

8åriga pojkar snackar om flickor

När jag skulle fara hem idag, så fick jag med mej mitt brorsbarn Hampus och hans kompis Viktor ner till Ånge. Båda är åtta år och skulle på typ halloweenparty på corner.
Snackade en hel del med dom ner och sen lyssnade jag på när dom snackade. Först skulle dom verkligen inte pussa några tjejer, men ju mer dom snackade kom dom på att dom skulle nog pussa tjejerna iallafall. Men det jag itne förstår är hur så små barn som dom, endast åtta år, använder så grova ord på fel sätt, det gör lite ont. Men det övervägdes när jag hade satt små tankar på deras huvuden på att pussa tjejerna.
Dom började tillochmed berätta vilka dom inte ville kyssa. Namnen på dom som dom ville kyssa (pussa heter det då man är liten va?) dom fick jag inte veta.

Man är en bra stolt faster! :D

Tror jag ska unna mej en sån här liten rackare ikväll!


Howie Day - "She Says"


Sweet is the sight
Of her room
Window opened by candlelight
How would you know
Cold winter on the shore
Chills the dress she wore
It's on the floor
Still it feels so warm today

And that's why I'm wondering why
You had to tell me
What's going on in your head
What's wrong
Come around to another time when you
Don't have to run

And when she said she wants somebody else
I hope you know that's she doesn't mean you
And when she breaks down and makes a sound
You'll never hear her the way that I do
And when she says she wants someone to love
I hope you know that she doesn't mean you
And when she breaks down and lets you down
I hope you know that she doesn't mean to

Swing into flight
Over hills.
Over her hills, it's twilight
I guess that's right now
While we're here
Tell me why it's so funny
That you're so funny
When you're mad
Always so mad. So mad

And that's why I'm wondering why
You had to tell me
What's going on in your head
What's wrong
Come around to another time when you
Don't have to run

[Chorus]

Well, I don't know we're going to
and I don't know what means to me
and you don't know what means to you

And she says she wants somebody else
I hope you know
She doesn't mean you
And when she breaks down and
makes a sound
You'll never hear her the way that I do
And when she says she wants someone to love
I hope you know
She doesn't mean you
And when she breaks down and lets you down I hope you know that she...

No
Over now, over now...

En oförståelig liten text om något betydelsefullt

Känner en omättbar ångest. (om man ens kan säga så) Det är iallafall det enda sättet jag kan beskriva det på.. Vet inte vad det handlar om, eller jag har en känsla vad det kan handla om. Men personen det handlar om vet jag iallafall. I det fallet är jag fullt ignorerad, men om han förstår vem han är (ja, det är en manlig figur) så ska han veta att jag tänker på honom iallafall.

Och nej, det är egentligen ingen otäck olycklig kärlekshistoria. Det är något annat som inte heller går att sätta namn på.


Och att det jag skrivit nu är helt obegripligt det är jag helt med på. Men nu är det iallafall ute ur mitt huvud och det är skönt.

Puss!

Humor

cid:image026.jpg@01CB695A.54F1B190

Undra vad som händer om man tar 4 däck?

Och vem är det som fixar det?


--------------------------------------------------------------------

morgongen har jävlats lite lagomt och jag har varit halvt tokig. Kul när man vet att upphetsning (när man blir arg..) kan få en att lättare skaffa sej hjärtproblem. yeah^^
Trodde en sekund att jag fått klockan oxå, men det var en premiepresent. Kul det med, men inte lika kul. och enligt mejlen så är inte min klocka skickad än. *suck*


who´s that bimbo?

Mot alla odds tog vi oss levande genom mörkret på promenaden, jag och anna. skönt var de, lite kallt men mest skönt. middagen blev en katastrof eftersom det inte går att steka i Lätta (bevisade de en bakisdag förut..) och eftersom jag är för lat för att handla margarin, så blev det nachos och ost till middag. gott var det, men det börjar bli en vana. dååålig vana.

Har iallafall snart tvättat all tvätt och ska hänga de sista när tvätten är klar strax.

Blir inget höstforum som de verkar. Om inget underbart under sker... Men annars så är 2 veckor planerade framöver, niiicie!

Någon som vet när Halloween-grejsemojset på mittis är? både v43 och v44? Todeloo??

Tröttish

Om jag har en grymt jävla tur så är klockan redan hemma hos mami och papi. Isåfall är det helt jävla otroligt och då blir jag glad :D

Dagen har rullat på. Är grymt trött typ hela tiden och den är så skönt när man äntligen slutar. Hem till sängen, äta något och kanske lösa ett vuxenproblem. Jag sa kanske..

Har motorvärmare på bilen ikväll iaf, gillas! Lånar Eklids i väntan på en egen.. Denna vecka sa dom, men ja, den är snart slut va? Eller inte för mej, för jag jobbar på lördag också. Nykter helg blir det iallafall. Ska bara bli en massa mys, återhämtning och en stund att samla tankarna!

Well, promenad strax och sen kanske jag får tv :) Yey!

Puss!

*tihi*

Skulle iväg och kolla på film ikväll och hämta tv´n, men blev rädd för grannen o´co så det får bli imorn.. Usch vad läskig hans kompis var som sog i trappuppgången och skrev och slog på dörren. usch. Nej Nej, inne ikväll, inne ikväll. Ska nog kunna roa mej en massa ändå!

Ska t.ex läsa skvallertidningar, kanske lite bok, känna på mina vassa tånaglar och diskuttera Las Vegas med mina kära vänner. Yes, Las Vegas.

Min och Kristinas diskussion handlar om en ankunge.. *tihi*
Vårat största problem för tillfället är att en ankunge inte har fingrar! Vi är allt för härliga vi 2!

Dessutom tycker jag att Tessans katt ska heta Esmeralda och kallas Esme :D *tihi*



Daaaaaaaaaark

Ohjo, var en riktig "fjortis" i förra inlägget med hela 3 stycken egobilder. Wow, riktigt mycket alltså. Tog en micropaus på jobbet efter att ha slagit med internet, det jävlades alltså. *suck* Det är dessutom kolsvart ute och det är lite tråkigt + att jag tydligen inte, äh. jag skiter i att skriva det. Surt är det iallafall.

Nämde jag att jag vill flytta? Ett år är en så lååååång tid.



Tankarna snurrar på och hej o hå vad det gå´r.


We're adults. When did that happen? And how do we make it stop?

 




Light my fire

Min dator vill inte klistra in bilder. Men ni får tänka er en bild på Volbeat här istället. Dom spelar i Sundsvall ikväll och inte förän typ idag hade jag haft chansen att få tag på biljetter. To late, fucking to late. Vill se dom, grymma röster och jag lyssnar på dom varenda jävla dag.

Har shoppat lite på 10-kronorsprylen idag och sen har jag städat lägenheten och nu avkalkar jag vattenkokaren. En mycket produktiv dag! Ska snart göra middag och sen äta den framför nyaste avsnittet av greys. Mysigt.

Inte alls laddad för jobb imorn, varför kan inte helgen vara en vecka lång? Eller iallafall 3 dagar.. *suck*

Du gör min dag, du får mej att le.

Puss!

En lördag med stil!

Klev upp på morgonen (efter en filmkväll full med diskussioner och ännu fler skilda meningar)(hade även ett rätt långt skitbra samtal med Therese där på nattimmen, puss på henne!) och duschade och fixade mej, sprang ner på Eklids och snacka om mitt misslyckade försök med motorvärmaren + kameran. Han kollade både och jag hoppas både e Ok nu :)

Sen hem till Mami, tårta till frukost och sen 3 timmar loppis :) Sålde lite och kom hem med lite mer! Haha.. Men jag gick inte så jättemycket back och hade jag inte köpt 2 jätteklubbor så hade jag inte heller gått back. Men jag fick inte så många när jag var liten, så jag köpte 2 stycken nu som sagt! :D

Sen har jag varit ute och gått med lillvovven (zece) med mamma och vi städade förfests-lokalen på en gång. Haha, ojojoj. Zece hade roligt och åt en massa saltapinnar!
När vi ändå snackar om hundar och familjen, så sköt pappa en älg imorse för zeb! Stolt dotter och matte! :D

Åt vofflor efter det och pappa bytte däck på bilen medans jag sprang runt och höll dom sällskap :)

Nu e jag tillbaka i lägenheten, fryser och borde packa upp "fynden" :) Men ja.. Fryser man så är det skönare att ingenting göra. Ska åka till Håkan snart och kika på en film med folket! Imorn ska jag soooova läääänge och sen kliva upp och bara vara söt. Kanske ska jag försöka få med mej någon på 10-kronors-säljningen på folketshus. Yeah.

Puss och nyp i rumpan.



p.s. jag ska gifta mej någon dag. tihi*

Fredagkväll :)

Idag efter jobbet skulle jag in på Eklids en snabbis för att snacka om motorvärmare, det gick finfint. Kom ut därifrån med en lila kamera oxå, tokkär i den :D Lila ska det vara! Ipoden och filofaxen är oxå lila :D

Ikväll har jag ätit på afterwork på mittis för första gången :) Gott och skrattfyllt! Nu ska jag iväg på film med samma gäng, spännande :D

Puss

Chokladflarn kommer bli min död


Brutalt, jo jag vet. Men vilket är maxantalet chokladflarn för en dag? Hmm. Inte typ jättemånga kan jag tro.. Jag har liksom inte räknat dom, men typ 1000 kanske? Jo, jag vet, tjockisvarning. En stor jävla tjockisvarning. Men vad kan jag säga? JO, ATT DOM ÄR SÅ FÖRJÄVLA GOOOOODA! Och till mitt försvar är dom rätt små och endast ett lager kaka (det brukar vara 2 st lager). Hmm, men det kanske är för många och ändå så vill jag ha fleeeeeeeeeeeeer.

Kraaaaaaaaaaaaam!


Vart ligger det?

För er som väntar på bilder, så får ni vänta längre. Överföringssladden är borta med vinden och jag gjorde ett halvhjärtat försök att städa igår, men det hjälpte inte. Min externahårddisk verkar också ha dragit sin kos, och den är relativt lätt att hitta, så fan om någon tagit den. Men antagligen är det mina dammråttor under sängen som beslagtagit den mot sitt eget liv.

Storm, kallt och halvmörkt ute och jag ska vara ute överallt idag. Exakt överallt och jag har självklart glömt hur man åkte till vissa ställen. Ska tillexempel till Munkbysjön (hette de så?). Har varit i Flata som ligger typ på samma ställe, men kommer inte ihåg alls hur man åker. Långt bort tror jag det är iallafall.

Så håll tummarna för att jag lyckas och inte blir uppäten! Puss


Dont you know?

Idag har jag jobbat. Riktigt duktigt av mej, men man märker att veckodagarna bara handlar om jobb, sen hem och äta, promenad, sova. Gudsingen va kul det kan vara! Men har börjat fundera på högskola nu igen.. Går de lika bra som sist då blir jag kvar i min älskade lägenhet :)

Har gått elljusspåret med Anna idag och det var lite jobbigt, men mest var det läskigt när en svartklädd man kom ikapp oss i elljusspåret, skrek som en liten flicka, haha! Men han var ingen våldtäcksman, eller så var han inte sugen på oss.. Haha, nej nu var jag elak med oss. Han var ingen våldtäcksman, för tydligen kände Anna igen han.

Imorn ska jag jobba ute i kylan, så därför tänkte jag mysa med en varm choklad ikväll :) Logiken i det vet jag inte, men den finns nog..!

Ska iallafall testa täckbyxor ikväll och imornkväll ska jag sova hemma, för jag ska träffa Therese och planera inför loppis :) Inte enligt planerna, men man måste ju vara beredd att ändra på sej tydligen. Gah.

Ska "packa" inför en natt hemma och sen mysa :) Saknar tv och kanaler en hel del, men jag överlever..

Puss puss :)

 

Inflyttningsbuketten av mor och far :)

<3

 

 


Aktiv

Efter jobbet har jag varit grymt aktiv. Jag har hjälp mamma med loppisgrejer, hjälpt till med maten, pratat med min älskade Elin, gett hundarna mat, kört till Ånge, tagit ut pengar, varit på apoteket, varit till Erikshjälpen där jag fick veta att dom typ precis sålt bordet som jag ville ha (fuck!), läst en massa tidningar, gått ut och gått med Håkan, duschat och självklart kollat facebook. Haha.

Det jag har missat är typ att städa och så.

Men jag äter iallafall penicillin nu i 3 dagar, sen hoppas jag smärtan är borta. Överlever ändå, men lite jobbigt att känna sej handikappad på vissa områden. Tillexempel har jag svårt att göra situps, haha. Men på lördag ska det vara bra, underbart j*vla skönt!

Nu tror jag att jag ska mysa ner mej i sängen och sen snusa ner mej i sängen. I natt sov jag som ett nöt btw. Vaknade typ tusen gånger och täcket hade nog levt ett eget liv. Men tillexempel låg jag halvt ovanpå täcket inatt. Vaknade och tänkte "fan vad jobbig jag är".
Skrattar lite åt det i efterhand, men just då var det sjukt jobbigt.

Well, sov gott!

Min otroligt heta mun


11 oktober

Jag är helt slut på energi, den är bara borta. Typ borta med vinden som stormar på ute. Leendet som kan leka på mina läppar är borta, även om jag vill le så orkar jag inte. Och ler jag så tar de så mycket energi att jag inte ler en lång stund och sen är helt slut. Gah, vart är energin?
Tar mej upp på morgonen, det är en liten kamp. För självklart skulle man hellre ligga kvar i sängen och snusa på täcket och nallen istället för att kliv upp. Sminka sej. Fixa håret. Äta vitaminer + honung (för att bli pigg och frisk).
Klä på sej någorlunda snygga kläder för att sen sätta sej i bilen och åka till jobbet.

Möttes av kyla och kaos. Gah. Jag blir tokig på alla papper. Undra vad jag egentligen borde jobba med? Typ hundvalpar? Tänk er att sitta och gosa med dom hela dagarna och bara mysa med dom! Oh, kanske mitt drömjobb?

Mötte även en älg imorse, fick bromsa en hel del. Men både han och jag klarade oss och fan vad han sprang, stackarn. Mitt ut mellan 2 bilar, usch.

Aja, fryser gör jag också. Men nu behöver jag tips på energigivare?

Och inga förslag på kaffe, energidryck elr likande, för de vill jag inte. Järn vettefan, jag är inte gravid.

Och förutom detta är jag väldigt positiv! Livet leker, jag motionerat, myser och umgås! Finns de bättre? Kanske med hundvalpsjobbet kanske? ;D


Tröttast

Japp, jag är tröttast. och när jag sätter foten över tröskeln på min lägenhet, hör jag vattnet typ rinner. WTF!? det var toan, nu har jag slagit på den och jag hoppas fan inte att den är trasig. Gah, orkar inte. Fattar den inte att jag är trött?

Dessutom är jag hungrig. Eller egentligen inte, men tänk vad gott det skulle vara med en sallad eller lite tacos nu. Eller helst en sallad. Jag brukar inte välja sallad framför typ pizza, men idag skulle jag lätt göra det. Lätt.

Vart även väldigt "kolla-på-tv"-sugen. Men den e i bilen traaaaaaasig. Ska fixa de till veckan, men de e nästan skönt att vara utan. Eller det är det inte, men jag är bra på att inbilla mej saker.

Men det jag undrar mest är: Vart är han som ska laga mej en 3-rätters och bara tycka att jag är bäst i min trötthet?


Jag har kommit på en del saker idag!

1. Hade otroligt roligt igår! Speciellt för att vara Ånge en kväll då det inte händer något, ja, ska man kalla det speciellt?

2. Det är skönt att trilla i säng halv 6 på morgonen, man somnar otroligt bra!

3. Att vakna klockan 3 på en söndag känns lite som en skam, men va fan, jag är ung!

4. Det finns inget godis alls i min lägenhet. Förutom hårda sugisar och ja, dom är egentligen inte speciellt goda..

5. Det finns ingen skinka i mitt kylskåp. Varav svårigheten med att göra varma mackor..

6. Greys är bra!

7. Solen skiner ute och nu ska vi ut på promenad!

LOVE!

Avsluta meningarna...


Senaste kyssen... var het

Fösta gången jag var full... var jag inte speciellt nykter

Jag vill... dansa natten lång.

För två dagar sen... hade jag ont

I natt ska jag... smutta vin och vara fin

I morgon... att snusa säng och bara vara



Ett glas vin och ett gäng bilder

Man ska inte sitta vid datorn med alkohol i kroppen, att jag inte lär mej. Inne på mitt andra glas vin ni och det är gott, mums :) Har fixat med sminket och håret och ser OK ut. Helt OK, helt enkelt.

Hade även tänkt lägga ut lite bilder i väntan på annat, men sladden är på rymmen, så nja, inga nya bilder blir det..

 

Vemdalen

 

 

Fränstafestivalen

 

 

Yran

 

 

Stolt Norsk

 

 

Jobb

 

 

Sniper!

 

Hoppas ni gillade som lite äldre, men söta bilderna med många roliga tillbakablickar :)

 

 


<3

Sov knappt något på hela natten, men nu vet jag att min älskling mår bra. Nu kan jag andas ut och slappna av. Och gud va glad jag blev att höra att hon är hel! Älskade älskade flicka, lämna mej aldrig! <3


http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=35607885996&set=a.32004505996.53404.590765996

En bild säger mer än 100 ord


Jag kan inte fatta att det är mörkt ute.

Först en tillbakablick.

Söndagen spenderades i sängen. Med ett par underbara armar och sedan en tur till Ica för att handla en massa smaskens (endast för 45:-, you remember?)
Måndagen jobbade jag som vanligt och sen en promenad med Håkan och Glenn (!?). Tror jag tvättade och städade lite då oxå, grymt duktig. Gjorde även klart mitt album för bal&student. Puss på det!
Tisdag. Jobb 7-16 homie. Åt hemma med päron, läste, snackade lite och Thaimassage på kvällen. Lite dubbelbokning förekom, men jag fick tiden, Yeah! Smärta som fan. Eftersom jag ramlade en gång i helgen, så e de egentligen inte så konstigt att kroppen protesterade...
Onsdag. Jobb 9-17 med Annika :) Riktigt roligt! Skrattade, hade en hel del kunder, åt bulle osv. Kändes som om att jag kunde ta lite kunder faktiskt!

Nutid.

Idag: Jobb 7-16 och sen ska jag hem och äta, kolla på lite grejer som ska säljas och sommarkläder som ska ut i förrådet och sen till Ånge för att ta en promenad med Anna! Skvallra lite om helgen som var och skriva ett namn på Korpen-listan! :) yeah, vi e så bra!

Framtiden.

Imorn ska jag jobba på färghandeln och sen är jag oplanerad. Samma sak på lördag: jobb på färghandeln och sen oplanerad. Söndag oplanerad.
Det jag har tänkt är att kanske dricka en drink på lördag, muuumsi :)

Ännu längre fram så är planen att kanske ha loppis nästa helg, knäppa mycket kort, vara social och drömma mej bort till fjärran länder :)

Make love! :)

Söta örngott




Underbart söta örngott!

Iallafall så är min tv trasig. Och det spelar ingen roll om den var ny eller gammal (den var jättegammal, skittjock osv), men jag gillade den. Och den är trasig.
Så därför ska ingen säga till mej att det var meningen. Iallafall inte idag. För idag är bara ytterstpytterst lite bättre än igår och det är väldigt lite.

Så idag ska dom snälla kliva fram.
Dom ska säga att dom tycker om mej, ge mej en kram och allmänt vara söta.
Dom tycker jag är braiga folk idag.
Men inge fjäsk, för de gillar jag inte heller.

Fattar du?

(Haha.)


Grattis Lillebror :D

Idag fyller "Lillebror" 30 år :D
Grattis till han!
<3



Har konstaterat att grannen inte mådde bra i morse. Trodde först att jag skulle vara tvungen att ringa ambulansen, för att han höll på att dö, men det bevisade sej att han hade ett kräkmaraton med sej själv. Jag tror han vann. BLÄ BLÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ..

Sen när jag kom in i Östavall trodde jag att jag skulle köra på en räv, men den stog så snällt och kollade på mej i vägkanten. Skitsöt var den. Ingen skabbig, bara jättefin och jättesöt.

Sen kan jag konstatera att jag aldrig kommer i tid på morgonen. Eller jag försöker. Det tar max 15 min att åka till jobbet på morgonen, och imorse åkte jag strax efter 20 i och ÄNDÅ ÄR JAG 5 MINUTER SEN. Alltid 5 minuter sen. Gah! Min rumpa blir alltså alltid kvar här till 5 minuter över 4, MINST.

Ha en fin dag :)


Fortsättning på föregående..

Tv´n gick sönder.

Tror du jag var glad när jag ringde papi? Nope. Det var jag inte. När han sa att jag kunde gå ner och kolla om Eklids hade någon tv kom ett litet hopp och sen kollade jag på klockan. Och viiipsi var klockan 5 ÖVER 6. Hur mycket otur ska man ha?
Har iallafall diskat, fixat garderoben, slängt soporna (+äckelosten), promenerat med Håkan och Glen (varför han kallas det är ett mysterium..) och nu tror jag att jag ska pyssla lite.

Känns som om att morgondagen bara kan bli bättre. Hoppas på det iallafall!

puss


Inte min dag

Började morgonen med att stoppa mascaraborsten i ögat och sen hade osten möglat ihop totalt (råkade lämna den i kylskåpet, vill inte ta i fanskapet) och sen hände något mer jag inte kan sätta ord på för jag har glömt det.
På jobbet går det rätt okey, förutom då jag vill slå mitt huvud mot disken och sparka mej själv. Yes. Undrar om Marcus ens står ut med mej egentligen.

Nu hade jag tänkt äta något och sen ja, dö? (vet att man inte ska säga så, ja.)

Blåsorna värker under fötterna som jag gått på hela dagen och magen e dum. Utöver det så är knät ont och blått och jag har inte kunnat sovit speciellt bra inatt pga ond nacke och ond rygg.

Men 30årskalas är som sagt skitkul! Bävar lite för imorn då jag ska på thaimassage igen med min onda 100åriga kropp.

Känns redan bättre då ni ser hur synd de e om mej ;)

Puss!

Dagen efter "lillebrors" kalas :D

Japp. Han är inte 30 än, men vi firade det i förskott. Han fyller tokgammal på tisdag. Kram på han då! Tydligen mådde han inte bra idag, själv mår bättre än vad jag förtjänar. Haha. Sjunga kan jag oxå btw, men jag tycker synd om allas öron och om mej själv på jobbet på tisdag

Var och handlade på Ica nyss (gick innervägen så ingen skulle se skabbheten), skulle endast handla gräddfil till min älskade dipp. Men kom hem med fiskpinnar och Maoam och smarties! :) Och allt för ynka 50 kronor! Eller 45 kronor, för jag fick en 5a tillbaka som jag la i min söta sparhund!

Well, nu ska jag försöka laga mitt trasiga minne, fundera på om ja ska g¨å på bio ikväll eller inte och äta fiskpinnar med mos och dipp  + chips till efterrätt.

Och bara så ni vet, man kan ite steka i smör. Ha.

Toooodiiiiloooo, later!

första oktober

Det finns ingen effektivitet. Har hunnit gjort en massa på morgonen och nu vill jag bara fortsätta. Men eftersom varken längden eller musklerna (pappa tycker det är tungt) räcker till, så sitter jag nu här och väntar. Frågade om när, han bara: ja om en stund kanske.
Hallå, jag vill NU och då ska det ske NU!
Ingen som kan se det logiska i det? Man ska väll arbeta då man är på det humöret?
Gah, gillar inte när det blir Alfons Åberg svar.

I was not really sure enough

Well. Efter jobbet (som jag fan ska piska till effektivitet) ska jag hem till päronen för middag och en snabbdusch innan jag, tessan och bella ska till josse på flickparty :) Vilket betyder att vi ska testa grejer från Mary Kay (eller hur de stavas...)
Mys iallafall. Men just nu känner jag inte för positivitet. Minusgrader ute och 15 grader inne på kontoreet. Sitter med jackan på, undra hur mycket jag kommer frysa när jag går ut...

What´s the point of doing anything if you never nooootise

RSS 2.0