Gott nytt år från mej till er!

Ifjol på nyår var vi hos älskade Sanna och hade massa mys! <3 Jag minns och jag ler!

I år blir jag hos Håkan med middag med fina folket där och sen fest med härligt folk på kvällen! :D Kommer nog bli en härlig kväll med mycket skratt skulle jag tro! :D Uppdatering kommer imorn!

Idag har jag varit ute och gått och kastat skräp på återvinningen (vuxenpoäng!?), och nu lagar jag brunch bestående av fiskpinnar och mos! :) Missade fruskosten lite (a)

Kollade på världscupfinalen i hoppning imorse oxå, fan vilka fina hästar! Och sen mötte vi hästar på promenaden, saknar att rida söta, snälla, fina hästar i kylan fullproppad med kläder! <3

Gott nytt år till er alla! <3

Lite fina bilder som jag har på datorn kommer här:

 

 

 

 

 

 

 

Lite av ett bra år.

<3


Day 24 – Something that makes you cry

Olyckor, dumma människor och orättvisheter. Eller då man känner sej totalt olycklig, med eller utan anledning.

Har inget konkret nu, men det finns. Men just idag är en dag för möjligheter, planer och drömmar :D

Juldags-frestelse

 

Haha, nu tyckte jag att jag var rolig! IGEN! Juldags-frestelse. Fattar ni, Janssons-frestelse och så, ja.. Haha! Kul har jag iallafall :) Och detta var min outfit på juldagen! Med ett par knähöga stövlar till :)

 

Puss och Godnatt!

 


No, I dont have a gun

Efter att varit på ett möte ikväll (+mat) som jag om tur var slapp hålla i, är jag nu hemma. Trött som en gnu och för att få lite energi så åt jag upp min julklapp från mina minsta älskade brorsbarn, underbart gott var det! Men magen gillar inte ett ton med godis, men det gör jag! :o haha :D
Råkade sen kika in på cdon och klickade hem en del saker. Visste 3 saker jag skulle ha, innan det var klart låg det ca 20 saker i korgen. Intressant att se när det kommer hem! Denna vecka eller nästa, spännande! :)
Imorn ska räkningar betalas och nu snart ska jag tycka upp mej och städa bort julen! Mamma tyckte det var tidigt, men jag tycker det är dax nu! :)

Veckans planer:

Ikväll: Fixa i lägenheten och kanske göra ett par situps om det nu blir sommar i februari :)
Onsdag: Jobba, bestämma februari, bingo i Erikslund med mami och hennes vänner och självklart vinna storkovan!
Torsdag: Staden med mami, shoppa bort massa mer pengar och komma hem med massa nytt och snyggt! Kvällen ska spenderas med vänner och bingolotto! :) Eller miljonbingo och eldstjärnsgala heter det!
Fredag: Fixning och grejsning för det jag hoppas kommer att bli ett bra nyår. Noll med planer, men jag hoppas på dom planer vi hade innan!
Lördag: Första Januari och antagligen en aning bakis!
Söndag: I´m flying freeeeeeee!

Sen skrattar jag åt vänner, puss!

Day 23 – Something that makes you feel better

Shit. Det är så grymt mycket!

En ärlig komplimang
Förtroende
Älskade vänner
Djur
En underbar familj
Sällskap
En film
En samtal
Att lyckas
En kram
Ett roligt samtalsämne
Att inte behöva ha krav

Det finns tusentals saker och dessa är några av dom :)

Det blir som man gör det till. Men hur blir det om man inte vet vad man gör?

Har haft en fin helg och känner mej väldigt avslappnad, nöjd och tillfredställd. Det är sjukt, men självklart bra! Ikväll kommer Therese och Kajsa! Trevligt, längesen man träffade Kajsa! Ska kläcka en liten sak för henne tror ja.. TIHI*

Februari, en iskall månad. Men gud, hur ska jag göra? :)

Nu ska jag göra middag och hoppa i andra kläder! Musklerna har växt idag och utöver det har jag ätit pepparkakor och blivit bjuden på lunch! :)

Puss

Puss

Haft en underbar jul med älskade familj och massa paket! :) Tyvärr ingen tomte, men tycker han är läskig iaf. Ikväll blir det mittis med sött folk och kanske ett (?) glas vin :)


Day 22 – Something that upsets you

Ojojoj, ska man verkligen snacka om saker som detta innan jul?

Men en sak som jag inte gillar, det är Murphys lag. Den suger rumpa ofta och väldigt ofta. Den är den som är orsaken till allt som går dåligt och allting som gör en ledsen eller upprörd. Så thats it! :)


Uppiggande humor i juletider

Pekka hade tagit bilen från Torneå till Sundsvall.
Det började skymma på fram mot kvällen och så small det plötsligt till i fronten.
Han hade kört på ett jättestort djur.
En medtrafikant upplyste honom om att han måste ringa 112 och anmäla olyckan.
- Larmcentralen
- Nåå, sena, det är Pekka. Jaag haar sört på en suur,
- Va? Kan du vara vänlig och upprepa det
- Nå, det är Pekka, jag har sört på en suur
- Ursäkta, jag förstår inte. Vad har du kört på?
- EN SUUR!

-
Näe, jag förstår inte, försöker du säga ett djur?
-
Satans Perkäle, jaag haar söört påå en koo med kuuk !



Hmm, en liten speciell tjur.. :o


^^

Jag kommer att se ut som en liten björn i min juldagen-outfit. Spännande..

Day 21 – Another moment

Jag är grymt dålig på ögonblick. Jag älskar nuet, oftast iallafall. För det är nu vi lever! Men ett ögonblick. Jo! Kanske då jag hoppade 1,40 på älskade Hugo eller när jag hade ridit honom ett pass och både Sylve och Kaspar gav mej beröm! Oh, älskade, älskade tider. Och älskade, älskade Hugo! Saknar honom, det var en häst som heter duga!















Japp och nu är det officiellt att jag saknar tiden där nere hur mycket som helst! Folket, hästarna, känslan! Underbara tid <3


I need you, I´m sorry

P!nk, den kvinnan, underbara låtar!

Ihii! 3 dagar till jul och jag tycker det ska bli skönt att vara runt släkten och vara ledig (och jag lovar att det inte är tiktigt likt mej). Jobbet idag gick rätt bra, har packat upp, fixat och donat och på slutet av dagen var jag rätt screwed. Skrattade om en tok åt ingenting och Marcus hoppade runt om en Duracell-kanin. Men ja, skratta kan man!
Kom hem och luften gick ur, duschade, åt 2 mackor vid 8 och sen kom Håkan och kollade på morden i Sandhamn med mej. Trevligt, trevligt. Åt dipp och popcorn till det! *tjockis* oh ja! Men de e snart jul :)
Nu ska jag snart sova, bara borsta tänderna o fixa och sen krypa ner. Sängen kommer kännas superduper-tom då flickan inte ligger där, men jag får klara mej! Hade supertrevligt igårkväll :)

Imorn kommer flickor hit och vi ska käka pepparkakhus och byta julklappar! Ladda lite innan jul :) Så jag har även städat lite idag, för att det inte ska ligga högar med damm och skräp här!

Trött som en gnu!
Puss


Sometimes we love

 

 


Söndag kväll. 4:de Advent

5 dagar till jul. Usch vad pepp man är *not* Men klickade precis hem nya klänningar till juldagen och nyår, om nu sakerna passar *hoppas* :D Har varit ute på sjön idag med Håkan, Malin och Patrick :) Riktigt skoj var det och jag kommer säkert att ha träningsvärk imorn av allt pulsande i djupsnö som kom över knäna!

Jag älskar min hårfärg som ät helt underbar! Tack för hjälpen älskade Therese! <3

Gjorde precis appen som visar mitt favoritord på fb, ordet blev Mej, hmm, undra om jag är lite egotrippad? Sen måste jag erkänna att facebook är grymt överskattat. Håller på att dra ner på mitt användande av det och jag måste erkänna att det går bra! Loggar kanske in där ca 3 gånger per dag nu, istället för 30. Ge mej en silvermedalj tack!

Sen är alla julklapparna klara, endast rimmen klar! Om jag nu orkar med dom.. Men kul e de om man kommer på något bra ;) TIHI :D

Nu ska jag sova. En ny vecka med nya diskussioner väntar. Yippie..

Puss puss och nyp i rumpan

 

Fina pepparkakshuset! :D

Day 20 – This month

December.

En månad fylld av snö, kyla, klagomål av alla dårar som tror att dom kan påverka vädret om dom klagar på det. Cheeses.
Jag har varit en bit nere, vissa saker som skulle ha blivit bra har tagit slut, jag har kommit på att jag inte har någon aning om nästa år. Jag har fått julångesten, den kommer bitvis och knockar totalt. Jag har haft 1 crappy helg denna månad.

Men sen allt bra!!
Jag har underbara vänner som gör mej överlycklig! Jag har en fin familj som gör mej glad :) Jag har promenerat, diskuterat, fiskat, färgat hår, ätit enormt mycket. Och allt med fina vänner!

Men jag längtar till sommarn. Förlåt älskade december, men lite kylig är du allt!

p.s.
Jag behövde denna dag :)

Day 19 – Something you regret

Vilken jävla fråga!

Självklart ångrar man olika små saker, men samtidigt så känner jag att det inte är någon mening med att ångra saker, det är ändå redan gjort.

Men det jag vet att jag ångrar mej för och som jag vet att jag alltid ångrar mej för är när jag äter onyttiga saker bara för att jag har det i lägenheten, helt utan mening. Jag är inte ens sugen på det och det håller inte på att bli gammalt. Men det är som om att det ligger där i lägenheten och skriker mitt namn. Tillslut ger jag upp och äter upp skiten. Det ångrar jag! För när det händer, så tycker jag inte ens att det är gott.

Där har ni den hemska sanningen rakt upp i ansiktet ;)

JUST NU SAKNAR JAG:











M.M.

Day 18 – Your favorite birthday

Haha, måste nästan härma Jenny och säga: Har man verkligen en favorit födelsedag? Haha..

Men seriöst, man var nog lyckligast över dom när man var liten. För då verkligen längtade man efter dom. Nu kommer dom och efter att jag fyllt år nästa gång, så vill jag hitta en paus-knapp. De e kanske något jag borde önska mej?

Men den bästa födelsedagen jag kan komma på nu är när jag fyllde 18. Så mycket mer man kan göra efter denna dag! Du behöver inte vara rädd att bli utkastad, du kan göra som du vill, köpa vad du vill (nästan, inte alkohol ) och man får åka till Vemdalen! Underbart :)

Så mitt svar: Min 18-årsdag!


Day 17 – Your favorite memory

Oj.

Studenten, när Fredrico blev min, då jag kom över ett hinder med Calle, då jag är med min familj, mina älskade vänner. Då man håller ett litet barn i sin famn och får den att sluta gråta. Då man skämtar och retas med kompisar, då du har lyckats med en uppgift. Lyckliga stunder. Usch, måste man välja ett?

Favorit är ett sånt ord. Det är liksom det som är bättre än allt annat. Och jag har nog inget sånt tror jag! För dom flesta minnen saknar man så att det gör ont nu, är det så det ska vara?

Eller jag vet!

Vemdalen. Min första sväng i Vemdalen. Står på dansgolvet och bara är. Bryr mej inte om någon eller något, bara är mej själv och jag flyger iväg. Underbart, underbart, underbart.

Favoriter ändras hela tiden och om dom finns kvar, så längtar du tillbaka. Att längta tillbaka är att fastna i det förflutna och vem vill det?


Day 16 – Your first kiss

Jag kommer inte ihåg min första kyss.

Räknar man med dagispussar, så kom dom nog då. Eller lågstadiepussar, isåfall kom dom då. Första riktiga hånglet med tunga kom i 8an. That´s it.

Men eftersom jag delar med mej, så vill jag att ni delar med er till mej. Vad är meningen med livet, enligt er?

Snabbis

 

Mamma är söt och skulle knäppa kort på mej, men hon visste inte vilken knapp hon skulle knäppa på, så jag höll på att dö av skratt då hon till slut hittade den. Älskade mamma, hon är bra söt hon!

 

Bilden är ifrån igår och jag hade det superskoj!

 

Nu blir jag snart hämtat för en dag, kväll och natt i Storhogna med mitt andra jobb. Måste erkänna att jag gillar julen om det är så här den ska vara! Aja, nu ska jag kila!

 

Puss på er sötnosar!


Happyface :)

Oh!
Jag känner mej glad! Jag känner mej förväntansfull! 2 dagar av pest ersätts av 2 dagar med fest! Ahii, vad kul! Eller jag ska ha kul iallafall, jag struntar i allt annat. Dom här dagarna kommer bli BRA! Klockan 11 slutar jag idag, ska hem en snabbis och sen till Jennie för hon är snäll och fixar mitt hår! Efter de ska jag hem till Ånge, fixa smink och mamma ska hjälpa mej med klänningen! Sen buss till Ljunga :) Julbord på Hussborg med Fh kl 18. Mums med lax! :)

Ha en fin helg!
Åter på söndag :)

P.s. Angående fortsättningen på mina 30dagar, så kommer det efter helgen. Har lite problem med nästa grej att svara på, har noll svar och funderar så det knakar. Puss.

.

Och nu har vi nog förstått
Att det sista tåget gått
Alla skrik och hårda ord
Är som gift i vårat blod


Murphys lag

Grundlagarna

Murphys grundlag:
Allt som kan gå galet gör det, och vid sämsta tänkbara tidpunkt.

O'Tooles tillägg till Murphys lag:
Kan ingenting gå galet, gör det ändå det.

Fysik

Murphys termodynamiska lag:
Allt blir värre under press.

Lagen om den selektiva gravitationen:
Varje föremål faller så det ställer till med mesta möjliga skada.

En kropp i rörelse kommer att röra sig åt fel håll.

En kropp i vila befinner sig på fel plats.


Day 15 – Your dreams

Överlag så har jag en dröm om att bli något stor och samtidigt vara en bra mamma, familjemedlem osv. Att vara omtyckt och omskriven helt enkelt.

Men just idag. Just idag, mitt i allt idioti som jag inte orkar med, just idag, vill jag ut i världen. Bort härifrån. Upptäcka nya platser, lära mej nya språk. Suga i mej allt som går in. Vill åka till nya länder, lära mej om deras kulturer och hur dom lever. Kunna prata med dom på deras språk.

För jag tror, att ju mer kunskap man har om andra, desto mer förstår man själv.

Jag vet inte

Jag är just nu på ett ställe där jag inte räcker till, samtidigt som jag har hur mycket tid som helst. Det finns så mycket jag vill göra, men så lite jag gör. Jag är en trygghetsmänniska som älskar spänning. Hur går det till?
Jag har så mycket jag borde göra. Ni vet vuxensysslor som att städa, tex dammsuga, diska, plocka ihop osv. Och ett tonårsgöra: att ta en timmeslång dusch! Och jag längtar dit!! Men först borde jag vara vuxen.. Usch
Vill verkligen åka söderöver och hälsa på mina vänner, men tiden är så jävla liten och eftersom jag jobbar varannan helg så känns det som om att jag jobbar jämt. Jag är glad att jag har jobb, men lite ledighet med mys med älskade kära vänner skulle uppskattas en massa!

Har iallafall slagit in julklappar ikväll och beställde dom sista idag! Dom kommer förhopppningsvis till veckan :) Ska bygga ett litet sött berg av dom efter att jag städat! Ska bara börja med de.. Bara besöka fb en gång till osv. Dessutom är det rätt ensam att vara ensam, då man umgicks med olika personer 24/7 i typ 2 veckor i rad. Jag saknar det. Men det är nog bra som det är nu, tror jag iallafall. Nästan rätt säker. Jag är som jag är och så är jag.

Usch, mitt nyttiga liv (läs dag) gick åt skogen. Igår gick det nästan bra. Idag gick det bra tills jag insåg att jag hade pepparkaksdeg i kylen. *Ooooops*

Nu ska jag göra ett ryck!

Puss

Day 14 – What you wore today

Ännu en dag med vad jag har på mej. Ska de verkligen vara skoj? :o

Aja, jag har på mej ett par ljusa jeans med slitningar och hål över knä och smalben. Låter fult, men det är det inte! Blommiga strumor (inte genomtänkt), lila linne med en "killtröja" i tjejmodell över. Alltså typ gråstickad med rutor fram som går i grått, vitt och lila. Till det har jag min älskade lila klocka! Sminket är på också och håret är uppsatt i sidecut (om man får säga så) och luggen är halvt uppsatt. Speciellt och roligt.

Så fort gubbarna har snackat klart med varandra och lämnat fikarummet, så ska jag dammsuga och skura! yey^^

Puss Puss och nyp i stjärten!


Malin är duktig, borde få klapp på huvudet.

-20 grader. Ingen motorvärmare i. Bilen jävligt kall. Den startar knappt. Men han sviker inte! Har byxor med hål i över ena knät och andra smalbenet. Kallt. Malin är duktig, borde få klapp på huvudet. Det är ju "bara" -20, bara. Malin tar ingen mössa och ingen halsduk. Malin läste fel på termometern. 9 läste hon. Malin är duktig, borde få klapp på huvudet. Insåg när hon skulle åka att det var -19,7. Malin kom på jobbet, 2 minuter för sent. Malin är duktig, borde få klapp på huvudet. Insåg att hon har ton med saker att göra, men hon skriver ett blogginlägg. Spark i arslet.

Malin är duktig, borde få klapp på huvudet.


Sluta ropa mitt namn?

Godiset ropar mitt namn och det är jättesvårt att inte svara. Fan för allt det underbara godiset i skåpet.. Har tvättat klart nu iallafall. Internet ville inte fixa mina sista julklappar och sängen är obäddad. Kan inte någon komma och bädda den? Snääääääääääälla? Eller kanske någon som städar min lägenhet? Det vore KuNG!

Well, paus nu. Så ska piska mej själv att bädda sängen! Kvällen har bara flyyygit iväg!

Puss Puss


I dont forget you, but I am Me and that´s it.

Day 13 – This week

Passar ju perfekt att den kom idag då det är veckans första dag, wihoo!

Måndag: Jobb 10-18 och städning av lägenheten. Eventuellt en promenad och sen en massa bra tv innan sovning
Tisdag: Jobb 7-16, sen är jag oplanerad
Onsdag: Jobb 10-18, sen är jag oplanerad
Torsdag: Jobb 7-16, sen är jag oplanerad
Håll i er, nu händer det grejer!
Fredag: Jobb 7-obestämd tid. Hem och fixa sej för julbord med färghandeln! :D
Lördag: Ledig! Är förhoppningsvis inte klen, åker vidare med Åkeri till Storhogna och har superduperskoj och badar och äter 5-rätters!
Söndag: Hem från storhogna, håller eventuellt i huvudet och undrar varför jag drack dagen innan.

Yeah, min underhållande vecka ;)


p.s. Julkalendern ska ses varje dag!

Vad gör man på lunchen eg?

Personligen så är jag irriterad på den förbannade tvättmaskinen som gör tvätten smutsigare än innan. Eller sanningsenligt, det blir vita fläckar. Mysigt på svarta kläder.

Förövrigt äter jag lite med innan jag ska springa iväg på jobb igen. En timme är kort, mycket kort. Och varför är det ingen som har gjort helgen lika lång som arbetsveckan för? Mycket skönare skulle det va.

Puss

Day 12 – What’s in your bag

Öhm, vad som finns i min väska.

Vanligtvis finns det en väska vid min sida jämt, men eftersom jag är hemma hos Mami nu så har jag ingen väska med *osis*

Men de jag vet är:
* En liten handväska med körkort, en plattplånbok (typ hela tom med..), plåster, läppglans eller lipgloss om man hellre kallar det det.
*Skvallertidningar
*Korsord
*Modetidning
*Bok
*Vantar och ibland en halsduk eller en mössa
*Kondomer
*Tampong
*Mer läppglans av olika slag
*Min älskade lila filofax
*Min älskade telefon som ofta ligger i ett lila underbart fodral
*Min lila älskade kamera som ligger i ett lila fodral

That´s it vad jag vet just nu. Finns säkert lite smuts där och en eller annan nagelfil eller nagellack. Har en rätt stor väska just nu, men allt finns plats om man vill det!

Puss

Day 11 – Your siblings

Andra delen av familjen ska redovisas nu. Jag har 2 bröder. Jag presenterar dom en i taget och kortelikort!

Fredrik 32 år.
13 år äldre
.
Sambo med Jennie, har 2 barn, Hampus och Ronja. Har många hundar och älskar att jaga. Bor i Östavall, eller rättaresagt utanför!
Inte alltid sams, eller inte ofta alls egentligen.





Stefan, 30 år.
11 år äldre
.
Sambo med Madde, har 2 barn, Simon och Jack. Fixar och donar och umgås med familj eller vänner. Bor i Östavall, typ mitt i på en kulle.
Sams som jämt, inte bråkat vad jag vet.




Och sen vi alla tre på min student! :D



(inte alls på humör för att skriva alls idag, därför blev det kort och ja, kort!)



Dagens Bild



Även om det inte fungerade nu
Betyder det inte att det aldrig kommer fungera
Kanske inte du och jag
Men vi kommer att bildas
Kanske bara med någon annan
</3


Day 10 – What you wore today

Haha, känner mej så snygg idag verkligen. Har en så slapp outfit att jag aldrig kommer att lägga upp en bild på den, fattar ni hur slapp den är då? haha! Alltså, jag har på mej svarta sockor, grå/vita mjukisar som är lite smutsig eftersom det står städning på schemat, sen har jag ett svart långt linne och en "sommar-tjöja" på mej, alltså en långärmad tunn sommarfärgad tröja, typ röd/rosa-liknande. Till det en liten gnutta smink och halvfixat hår. Ser ut ungefär som man ska se ut då man är slapp - dammet.

men nu, åter till städning! :)

Vart är du älskade Vintervit?

Jag var in på macken och dom hade INTE Vintervit och jag blev så ledsen. Var grymt sugen på det! Men vit toblerone blev de iaf.. :) Nu har jag precis haft lunch och kikade på julkalendern. Skumt! Nu ska jag stöka runt här på kontoret, omflyttning på g!

Day 09 – Your beliefs

Vad jag tror på.

Jag tror på total känsla, total lycka och total frihet.

Hur jag ska vidareutveckla detta är en total gåta. Och just idag är allt totalt. Jag tror på det som ät totalt, för egentligen vad är högre än totalt? Det totalt är liksom toppen på högsta berget, dit vi vill nå. Pengar kan kanske hjälpa en bit på vägen, vissa gånger en bra bit. Men du kan aldrig komma upp till det totala utan att ha en bra känsla. Både på dej själv och på andra. Du måste kunna känna lycka och kunna leva i nuet samtidigt som du ska kunna se framåt och sikta högre. Du måste kunna bli nöjd när du nått toppen, känna en tillfredställelse. Sen att samtidigt som allt det, ska du kunna känna frihet. Du ska kunna känna att du är fri, att du har alla möjligheter, samtidigt som du gör allt annat.

Day 08 – A moment

Kan inget speciellt nu. Men jag älskar stunderna mest då jag känner mej fri, då jag känner att ingenting kan stoppa mej, då jag känner att alla dörrar är öppna och att allt kommer bli så jävla underbart. Det är mina stunder.

Exempel:

1. Flaket på studenten och hela studenten
2. Vemdalen. På dansgolvet där man är den man vill vara
3. När jag åker bort på en weekend, bort från allt som heter måsten.

Duger det? ;)

RSS 2.0