<3

Imorse vaknade jag på fel sida. Fattade inte vilken utbildning jag går och varför, varför jag bodde i stan och inte hemma hos familjen som jag saknade. Ni vet, en sån där dag då man vill krypa tillbaka i sitt skin, tycka synd om sej själv och hata världen.

Men icke! Har spenderat dagen med fina Jossan! Haft en bra dag och avslutade den med ett litet glad whisky bara för att! Tack fina vän!

Imorn ska vi fixa seminarium sen är det helg :D


Bara för att man tycker man är slö kan det betyda motsatsen

Ni vet dom här dagarna då man känner sen hängig och känns som om man inte har gjort något och sedan går det upp för en att man faktiskt har gjort en hel hög med saker på dagen "som man inte har gjort något" på!? Idag är en sån dag! Förkyld och jävlig, snoozade imorse tills jag trodde att fan skulle komma och ta mej. Tyckte att hela morgon var tråkig, speciellt då jag inte kom på vad jag skulle äta till frukost.. Drog iallafall iväg mej på skolan och fick träffa fina vänner! (y) Föreläsningen flöt på, fick enorm panik som nu har lagt sej och sen var det lunch. Snackade lite artiklar och gamla gubbar innan det blev möte med PUB. Gick bra, tog inget ansvar, är alldeles för slö idag för att ens tänka längre än näsan räcker, men är med i två utskott :) Efter det gick jag hem, lagade middad + matlådor, gjorde frukost för ett par dagar framåt och har efter det diskat och betala alla jävla räkningar! 
 
Ni ser! Kick ass-dag! Även fast det var en slö-dag.. 
 
Nu ska jag bara göra 10.000 saker till och sen är det myskväll i soffan! :)
 
 
 
 
Brorsbarnen och mina födelsedagstårtor! :)
 

V5 - Nyårslöfte

Gjorde hemgjord mos på fri hand (har aldrig gjort det efter recept innan heller) och det blev så jäääääävla gott! Innehållet är en liten hemlighet. Och köttbullarna är fejk. En ny sak i veckan är dealen ;)


V4 - Nyårslöfte

Igår lagade jag mat åt mamma. Hemmagjord tzatziki som vi la i pitabröd med nedklippta nuggets och paprika! Sjukt gott och massa vitlök smakade det! (Y)


Skiiiiiweek i vemdalen!

Hej hej!
 
Efter fyra kungdagar i vemdalen är jag tillbaka hemma hos mamma för en helg med kalas och mys :) Blev nå sjukt förkyld efter vemdalen, feber, hosta, ond mage, you name it.. Men kan erkänna att det var värt det!
 
Vill tacka Emelie och Katarina som tog med mej till Vemdalen! Och självklart Jossan och grabbarna som jag våldgästade lite! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är lånade från Jonathan Nilsson :) Hoppas på att få låna några bilder från fjällen oxå av Emelie, då jag var för höjdrädd för att knäppa i liften själv! :P
 
P.s.
Om någon inte vill vara med, säg bara till så plockar jag bort :)
 
 

22 jävla år.

 
Igår blev jag ytterligare ett år äldre. Hade en fin dag med att göra ingenting och sen kom det fina flickor hit! :) Drack lite alkohol, hade mysigt och sen bar det av till Oscar! Massa folk och skakade lite rumpa! :P 
 
Fick presenter oxå även om jag hade sagt att det var förbjudet. Självklart blir jag glad! :) Fick tom tårta och en levande present! Livet är bra bra ändå ;)
 
Klockan är strax efter 11 nu och jag har redan städat lägenheten, duschat och lagat lunch. Blir rädd! Hade även världens ålderskris i natt, hade hoppats att den hade släppt imorse men den sitter kvar.. Men det lär lösa sej innan dagen är slut. För 22 är väll ingen ålder? Men blir lite rädd då jag igår hade glömt att jag fyllde år då jag var ute på krogen, haha.. 
 
Men nu är det bara att ladda om! Kanske lite spel ikväll och imorgon åker vi till vemdalen för ett par dagar i fina fjällvärlden! :D
 
Puss
 

Nyårslöfte v3

Hej hej!

Har lekt nakna kocken idag. Eller snarare imorse. Samtidigt som jag sminkade mej, stressade och laddade för en dag med tenta-plugg! Den du ;)

Blev omelett-rulle med skinka och paprika. Sjukt dåliga bilder, men helt okey gott!

Och nej, hade aldrig gjort omelett på egen hand förr!

Puss


Söndag och tentaplugg


En fin lördag och en fundering

Ibland kan man göra allt annat än vad man borde göra. Idag skulle jag plugga och träna. Jag har tränat! Sjukt jävla jobbigt, men jag har gjort det och jag kommer att gå en till promenad ikväll! :) Men plugga.. Nja. Har skrivit några rader, men inget mer. Imorgon ska jag! 
Det jag har gjort idag är att ha varit på stan med mamma och Catrine som kom hit! Hittade lite saker på rean, nöjd tjej! Sen har jag även ätit en hel pizza, gott och nu är jag lite mätt! Ska gå ut och gå om en halvtimme, välbehövligt :)
 
Men det jag har funderat på är kärlek. Vad är det egentligen? Eftersom jag inte har något svar på det och ingen riktig erfarenhet så googlade jag. För som alla vet så har internet svaren på alla frågor vi har! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som ni ser har vi svar. 
1. Vi har alla olika val och det är upp till oss vad vi gör med dom.
2. Man kan räkna ut alla svar.
3. Om man älskar någon gör man allt för den och låter alla andra vara.
4. Även sträckgubbar kan känna kärlek.
5. Fjärilar i magen = Kärlek.

V2 - Nyårslöfte

Andra veckans maträtt!

Bjöd Sanna på fläsk-karré, pommes och beasås, fick godkänt!

Nu har vi myskväll med massa gotta! Woop woop!


Igår, idag och lite vemdalen!

Igår var en bra dag. Jobbade hela dagen, åkte ner till Ånge och träffade Anna på lunchen. Vi tog igen lite tid och pratade lite om v6 som kommer ångandes emot oss! (y) Efter jobbet åkte jag till Sofia och hälsade på. Blev bjuden på jättegod mat och gav lilla Agnes en ettårspresent, hon är såååå söt! :) Efter det skulle jag och Jenny dejta. Vi gjorde som vanligt, att vi gick på domus. Grönsaker, sjukt goda chips och dipp blev det! Hade nästan inte behövt middag då jag skulle åka hem senare, för jag rullade nästan fram!
 
Efter 6 timmars sömn klev jag upp, kramade Varga hejdå och gjorde mej klar för jobb plus packade alla väskor klart. Att jag kanske inte åker till stan förrän imorgon, det visste jag inte, men ändå! Har så mycket packning, så har fixat skjuts istället, vill inte döda tåget med vikten... Nu är jag på jobbet och känner att jag är i fas! En så sjukt underbar känsla :D Kommer kunna lämna kontoret med känslan av att jag är klar med det som går att göra nu, med bra samvete tills nästa gång jag ska åka hem och turbo-jobba! Kommer dessutom sitta fint med januari-lön! :D Ska dessutom på ski-week v4, så lite pengar sitter perfekt!
 
Hoppas ni har det bra! Puss

And I was dancing the whole way home

 
Idag är en bra dag igen! Det bara är så. Ska jobba, försöka fila på PM på lunchen, kommer bli bjuden på middag av Sofia efter jobbet och sen ska jag träffa Jenny en sväng innan jag ska hem och sova sista natten hemma! Vrålpackade imorse, kanske inte den bästa packningen, haha, men av och på tåget ska jag nog ta mej!
 
 
Kommer ha enorm hundabstinens när jag kommer tillbaka till stan, det har inte gått en dag sen jag kom hem som inte har inneburit hundkontakt! <3 På bilden är fina Varga igår när jag satt och syndade kakor!

Glada, fina, bästa fredag!?

Jaaaaaaaaaaaaaaa! Så sjukt jävla glad att det är fredag idag! Snälla låt mej sova någon timme imorgon! <3 Visserligen var jag rätt pigg imorse, efter att jag klivit upp. Sjöng och hoppade när jag sminkade mej, vaknade liksom på bra humör! (y) Sitter nu på jobbet, tog en micropaus för att skriva att detta är en sjukt bra fredag! Hoppas på att få träffa någon fin människa ikväll och imorgon åker jag till Sundsvall för att kika in Tessans nya liv! :D Oh, fina fina fredag! :*
 

Det är torsdag, fast det känns som fredag.

En gnutta trött. En aning frysen. Igår gjorde jag köttfärssås och spagetti, sjukt gott. Ikväll ska jag skriva PM:et, känns som om jag tagit vatten över huvudet. Sen ska min helg planeras idag! (y) Fast just nu vill jag bara krypa ner i en sjukt varm säng, sova lite till en bra serie eller liknande. / Trött Tjej

v1 - Nyårslöfte

Hej hej!
 
Igår gjorde jag min första ansträngning på matfronten. Lovar att det inte ska vara så här enkelt framöver. Men jag var sjukt trött och lite bakis och ska inte åka till stan förrän nästa vecka..
Så veckans mat (om jag inte gör något annat) blev oxpytt! (från påse, jag vet) Men jag har aldrig stekt detta förut, så därav att det gills!
 
Puss
 

Mina nyårslöften 2013

1. Att varje vecka hela året laga en ny (för mej) maträtt, desser eller liknande.
(Detta ska förhoppningsvis dokumenteras och komma upp här så att jag inte kan fuska)
 
2. Sluta knåpa på allt som finns och inte finns.
 
3. KÖ
 
4. (Kopierad från Jossan) Ska ge bra komplimanger ofta istället för att bara tänka dom.
 
5. Leva livet, älska och allt annat fint som man ska.
 
 

RSS 2.0