.

A Kiss is a Lovely Touch

Absolut ingenting ni behöver läsa

 
Haha. Jag dör. Av bilden. Av sms som ger mej ångest. Av tanken på skolan. På att inte ha en inkomst dom närmaste tre åren. Blä och fy. Men mest dör jag ändå på smset som gav mej en sån där ångest som gör en illamående, att du aldrig mer vill äta, röra vid någon eller prata. Haha. But sometimes you just need a hug. Hahahhaahaha. Skrattar och är lycklig mitt i allt elände iallafall ;)

Lycka.

Har ni haft den där känslan när man saknar någon så att det gör ont? Jag fick den igår, helt så där bara. Jag bara, oh, jag bara måste höra av mej! Men det liksom glömdes bort bland alla siffror, jag kom på det igen och telefonen ringde osv.. Ni fattar? Sen när jag var hemma så ringde telefonen, hela jag bara: Ooooooh! Så jävla glad! Då ringer han och bara: "Länge sen jag hörde av dej, är allt bra?" Blev så glad. Så ibland är helt enkelt dom där sakna känslorna bara meningen. Nästa gång är det jag som ska ringa när dom kommer så där pang på. Underbart!

Are you ready to turn the tide?

Hade en underbar minisemester! Utan tvekan!
 
Ons-fre var jag med Ida, drack vin, shoppade, var på en fantastisk bio och snackade grymt mycket! Det är det här man hade haft jämt om man inte hade haft ett jättetåg emellan oss. Sjukt härligt att träffa damen igen! :D <3
 
Blev hämtad av en något förvirrad Josse på fredagen. Vi började med att handla mat i typ 100 år, haha. Vi kan inte det där. Sen hem till Josse, någon drink och praaaaat! Mys!
Lördagen blev lite mer drastisk, haha. Men kung! Lite alkohol och galenskaper, inget jag skriver här då jag har en känsla av att min lilla mamma läser min blogg. Och nu låter det här asfarligt?! Det var det inte. Haha. Men att sitta på en busshållplats i typ 100 år och frysa är inte kul. Men nu har man ett nytt äventyr att skratta åt nästa gång vi ses, eller skriver sms ;) <3
 
Men jag hade ju tänkt ha massa energi på tåget hem, haha. Humor. Bakis-tjejen var inte glad på tåget som åkte såååå sakta (tyckte jag). Men kom hem, hälsade på Jenny och åt chips och dipp som om att vi aldrig fått mat förrut! Sjukt gott! Såg en film ingen av oss fattade, bra film, haha. <3
 
Måndag var det jobb igen, sista veckan. Kan. Inte. Fatta. Är fortfarande inte redo. Men what to do? Aja, jobbade, sen middag hos mami, gott och uppskattat! Sen upp till Magnus, fick hjälp med roooooosa fiiiiina datorn och kikade på (här kommer det tragiska) det sista avsnittet av True Blood för denna säsong :( och det var sååååå bra! Och här kommer det superbraiga: Det måste komma en till säsong om man tänker på slutet på avsnittet! GLAD TJEJ!
Kollade även på den där nya serien med han i 2½men, njaaaaa.
 
Igår var det jobb igen, var i Hallsta några timmar (det var jag på måndagen med) och sen kontoret. Ojoj. Kommer på mer och mer som jag bör göra innan fredag. Efter jobbet var det hem, pussa på hundarna och städa en supersnabbis med mami innan det var middag och film i Ånge med Svedin! Tacos, helt underbart gott det är! Sen skulle vi se film med Skarsgård (inte alls beroende), Battleship. Inget jag kan rekommendera. (spoiler) Skitsnygg innan han dog. Men annars så. Dessutom en sån där overklig film. Men men, fick se min man som sjökapten iallafall! Wihoo!
 
Idag är idag, alltså onsdag. Då det är typ lill-lördag, halva veckan har gått vid lunchtid osv osv. Ska hem och packa på lunchen, sen ska jag nog städa ikväll, eller städa ---> packa. Och kanske gå en hejdå-promenad med mina fina hundar. Hejdå som i --> Jag flyttar :( Inte som i --> Jag försvinner för alltid. För jag kommer ju tillbaka såklart! Vi ska ju jaga och grejer :p
 
Bla bla bla.
 
Men vi hörs, på återseende, XOXO osv ;)
 
Foto: Härlig kväll i Uppsala med vin, forsande vatten och underbar vän! <3
 
Fina Ida när vi var och åt middag innan bion! :)
 
Foto: Välkomstdrink!
 
Min och Josses drinkar!

"Då är du som vanligast"

Helgen har varit fin. Men jag måste ha fått något fel för jag vill bara sova. Hela tiden. Vaknar tidigt och är pigg och trött. Samtidigt. Det går bra nu. Har haft två av mina älskade brorsbarn på lördagen, träffade alla fem igår då Hampus fyllde 10 år! <3 Myste även med dom fyra yngsta på stranden torsdag och fredag! Var lite halvt ledig då, sjukt skönt. Har fått lite färg!
 
Om två veckor är jag Östersundsbo och är snart på min första dag i skolan. Är så inte redo. Innan detta hade jag tänkt åka till Uppsala, vet inte hur det bli än. Plus att jag ska på VC och tandläkaren den här veckan. Sen har jag tydligen mycket saker kvar i huset tycker päronen, jag som tyckte att jag skjutsade iväg det mesta i lördags, tokigt.
 
Hade tänkt hinna träffa lite vänner nu i veckan och nästa :) Plus starta min rosa vän!
 
Puss
 
 

Älskade sol! Bättre sent än aldrig!

I förrgår blev det en långpromenad i finvädret, därifrån bilden på mej och mina smä hjärtan! Dom är inte så pepp på att vara med på kort, men nästan så :)
Igår var jag ledig förutom en timme som jag svängde in på jobbet och fixade till alla lastbilsmänniskor. Klev upp och såg solen, solade först hemma, sen tog jag med mamma och dagisbarnen på dammen och där busade vi hela dagen! Hoppade från bryggan, årets första dopp (!) och busade med barnen! Har fått små små linjer, men det är bättre än inget!Foto: Jag och mina små hjärtan på dammen <3
 
Idag jobbar jag bara förmiddag och sen tar jag ledigt igen för att kunna njuta av vädret! :D
 
Hade tänkt åka till leksand i helgen med min kära Josse, men precis då jag bestämt mej 100% så fick jag ett sms av henne att han vi skulle kolla på inte skulle dit, så nu blir vi hemma istället! Ska försöka packa ihop huset och hoppas att det blir en resa nästa helg istället! :)
 
Hade!
 

.


Purple rose

Ooooooh, jag är såååå oaktiv här just nu.
Har liksom fullt upp samtidigt som jag gör ingenting.
 
Försöker göra upp planer för dom sista veckorna, men det går inte heller nå bra. Skulle vilja ha en hel vecka då jag bara kan sova, kolla på Dexter och träffa en och annan vän!
 
Annars? Jo, men det rullar på!
Lagade ett par byxor igår och två dagar i rad har jag ätit smörgåstårta till frukost! Kung!
 
Om jag glömmer bort att svara på sms, skicka ett till. Jag är sjukt snurrig, haha. Men jag gör så gott jag kan!
 
Puss
 

När det inte finns några ord kvar.


Härlig lilllördag!

Har haft en jättemysigt eftermiddag och kväll med sofia, Leif, anges och Siri! Blev bjuden på mat och umgicks! Hur härligt som helst! :) tackar och bockar för maten!
Blev ingen bild eftersom telefonen ska sluta styra mitt liv.. Synd eftersom Agnes var sååååå söt och hade blivit så stor! Charmig! :D

Nu ska jag sova! Imorn ska jag komma ikapp! Så det så! Puss och godnatt!


.

Tjock tjej. Känner mej som en padda. Inte blir man gladare av ett ton socker heller. Inte för att jag inte är glad, men ändå. Magen is in pain. Men men! IForm hjälper mej med att säga åt mej att lägga ifrån mej mobilen! Om det går bra? Nja.. Gör ett inlägg nu ju, haha. Puss och Godnatt


Ett fel närmare rätt

Japp. Så nu ska jag nypa mej i armen varje gång jag tänker ens en bokstav i namnet. Om jag kommer ha ont i armen och vara blå? Jaaaaaa. Bli inte förvånad. Ska bara kolla en sista gång. Over and out.

Ett inlägg om absolut ingenting .

Idag gjorde jag som alla andra. Jag skrev hur underbar min helg har varit. 100% sant! Men ändå.. Varför måste alla lägga ut samma inlägg på söndagskväll? Har vi verkligen det behovet av att visa oss lyckliga? Att visa att vi har ett liv? Jag kan inte sluta göra upplägg. Men tycker det är häftigt med dom som inte gör det, samtidigt som jag tycker dom är tråkiga. Ungefär som dom som jobbar med gamlingar, sjukt häftigt men absolut inget för mej. Well. Ett inlägg om egentligen absolut ingenting.


Wihoo, poooff! Så var helgen över!

Wihoo! Söndageftermiddag. Helgen har gått så sjukt fort! Fredagen var det middag och film hos Svedin, sov sen min älskade sovmorgon i 12,5 h :D sen 7km springning med hundarna och 3km promenad, skynda mej att göra mej klar för Ånge sen! Grillat och mys hos Erika, jag hade lånat pappas finbil så jag körde och mådde sjukt jävla bra! Hade en härlig kväll i Ånge! :D agerade skjuts hem på kvällen till folket och sen till östavall där jag träffade östavallsfolk och tippade i säng kvart över 6 imorse! Aldrig varit vaken så länge nykter ;P såg även en räv! Blev väckt halv 11 imorse av Jennie, så då blev de ridning. Hur mysigt och roligt som helst! Vad jag hade saknat det där! Nästan så man vill skaffa häst igen! :D Nu har man precis fått middag av mamma och kollar på det vackra vädret (ironi), hon ska på bingo och jag ska nog hem och däcka lite tror jag! Mysa i soffan! :) puss puss


<3


pick me, choose me, love me.

Så skönt att veta att imorn vid den här tiden sover jag så jävla sött i min säng. Jag ska ha en så efterlängtad sovmorgon så det finns inte! Oh, älskade sovmorgon! Omfamna mej! Läääääängtar!
 
Igår blev det jobb, en km med hundarna som måste fått något fel med dragning (...), sen bilbingo med mamma och sen 20 min jogging när jag kom hem på natten :) Vann ingenting, men åt en pizza, gott! Blev kvar en bit till frukost med. Nyttigt? Nooooo! La mej med blött hår, så ja, krulligare finns inte.
 
Idag? Jobb, kika på regnet och sen ska jag nog hälsa på Svedin som har laddat hem en film med Skaaaaaaarsgård! Wihoo! Längtar efter min man? Jaooooo!
 
 
Snygg, snyggare, snyggast. Och min man. Vi har bara inte kommit ut med det officiellt än. Men eftersom ingen läser min blogg så kan jag skriva det här. Wihoo. Iallafall, är han med i en film som jag ska se ikväll. Kommer inte ihåg vad det heter nu, men han träffade ju den där Renee i den. Självklart var det oxå bara en täckmantel för våran kärlek. Just so you know.

Ego.


Ibland måste man älska Telia , hha!


Parantes

Jag vill ha en kille/man/karl som man ser vad dom skriver. Helst ska de se fint ut oxå. Puss

RSS 2.0