FylleKaja

FYLLE-KAJA (alkoholus skadus)
Nattfågel tillhörande snaps-släktet. Kännetecknas av den röda näbben, samt den vingliga gången. Uppträder flockvis, oftast med finkel-göken och nubbsveparen. Häckar över hela landet, men företräder oftast på platser där alkohol förekommer. Flera exemplar har också påträffats vintertid på Gran Canaria och Mallorca. Födan består endast av flytande ämne, DOCK EJ VATTEN. Markerar sin närvaro genom att ogenerat spy och urinera på allt som kommer i dess väg, tom inom andra arters rivir. Karaktäristiskt läte; klunk-rap-klunk-rap, som tillsammans med skrik och skrän ständigt hörs från flocken.
Parningen; Nyårsafton, sista april och midsommar är tidpunkter då man kan iaktta fylle-kajans ohämmande pippande bakom varje buske. Risken för utrotning beräknas som totalt utesluten!



Intressant!?

Roligheter osv från gårdagen/natten kommer imorn. Är inte i tillräckligt bra form för att berätta om allt (de jag kommer ihåg) än.. Puss på er! Och ett stort tack till sötisarna som var mitt stöd under den kritiska tiden på slutet!


Nagellack Depend



Liknande den färgen i glaset, men mer glansigt och "nyårsaktigt" är lacket som jag målade på mina fingrar! Passar perfekt till mina klackar från Scorett. Bild på dom kommer framöver!
Grymt snygg färg och jag tackar Tk för lånet!
Nästa inköp blir det lacket!
Puss :)


Citat



När du tror att du förlorat allt upptäcker du att du alltid kan förlora mer..
                                              -Bob Dylan


Fredagsmys!

Internet har retats och jag har varit upptagen en aning mer än vanligt, så bloggen har fått vila sisådär en dag eller två :p Här kommer en uppdatering om vad som hänt!


Onsdagkväll; Myste med mej själv framför Robinson innan Boije ringde och välkomnade mej till fest! Fick med mej Ida och åkte dit! Lekte fyllechaffis för kvällen och hade de riktigt roligt! Nykter på fest brukar inte vara speciellt kul, men jo fan! ;D När ja och Ida skjutade in folket på krogen, så åkte vi hem till Ida och myste och snackade sen. Skjutsade sen hem Erik och Kajsa och sen blev de säääängen!


Torsdag; Ingen mardröm under dom 3,5 timmarna jag sov och de e positivt! Upp och duschade och fixade sej för skolans sex-dag. 2 stycken föreläsningar med Mia som är grymt bra och den första var om Sex för alla på skolan och sen andra var för oss treor om att vi nu är vuxna, har ansvar osv osv.. Efter de så for ja och Jenny hem till mej och packade in allt (trodde jag) och åkte sen vidare till Torvalla där Jenny klev av. Sen vidare hem och hemvägen var hemsk. Mestadels för att ja var så skjut trött att jag höll på att dö.. Åt mörk choklad med hallonsmak och riskakor med sourcreamsmak om vartannat (inte gott tillsammans) och till slut var ja hemma. Trött, sur osv osv. Men efter mat och så blev de bättre. Kollade Robinson och sen tippade jag i säng strax efter 10..


Fredag (Idag); Vaknade vid halv 11 (hade då sovit 12 timmar) och duschade.. Gick som i trans och kom på att ja skulle ju börja jobba vid lunch! Ringde pappa, men han var i Ånge så lullade på lite till och när han ringde upp så gick jag och mamma till jobbet, mamma hängde med som sällskap^^. Jobbade mellan 13 och 17 och alldeles nyss åt vi middag! Ikväll ska jag mysa med Therese och kolla på Letsdance och sen har Therese röstat för Solstrålen eller vad programmet hette.. Tycker att de e wierd humor ;o


Lördag (Imorn); Sooova och vara allmänt go! Hade tänkt åka lite skridskor, men känns kallt. Men om barna ska ut, så kommer ja nog oxå göra en ansträngning! Sen så ska vi äta gomiddag och jag ska göra mej iordning för en kväll på Ånge som SKA och KOMMER äga! ;D Ska på förfest hos Anna P och sen blir de mittis med Ständut Blakk! Tror de blir en fin kväll med vin och kanske senare en grogg :) Jenny kommer oxå vara där och de blir nog en variant av Juldagen, men inte med samma bortgjorda saker.. Inte för mej iaf xD

Puss på er <3


Sex.

          3 gånger i veckan ska man ha sex om man vill se ung ut. 
Det beror på att hormonet DHEA, som produceras när vi har sex, ger lyster till hud och hår.



Onsdagsmys!

Klarat av ännu en dag galant! Morgonen började med en (förbannad) religionlektion och fortsatte sen med en grymt jobbig idrottslektion.. Men fan va kul de va :) Sen lunch och efter de så fick man "åka hem" om man var klar. Eller man ska jobba på projektarbete. Vilket jag gjorde i helgen, så de räcker för stunden :)
Så nu ska jag fixa med mina naglar och ta bort det dumma lacket som för närvarande lite halft sitter där och sen ska man väll även koka makaroner o så till middag! Ikväll får vi se vad som händer :) Kanske blir en sväng till Marre eller så blir de soffa till sent på natten, så att man kan sova!
Inatt så somnade jag iallafall till slut, men vaknade vid 4-tiden och var rädd.. Men somnade tydligen om och vaknade då klockan ringde. Kommer inte ihåg någon dröm, men förbannade klockan.

Kanske borde kolla upp lite om "arbetsrelaterade skador" då jag ändå har tid.. ;o Men soffan är desto mer lockande som alltid. Och typ facebook. Även fast det typ har börjat dött och sidan är dum, så är jag inne där hela tiden då datorn är igång. Beroende!?

Puss puss :)





Ny design!

Med en ny header och ombyggnad, 
blir nu Sweet Clementin/Littlepuh ----> Malin Johansson.
           Mer personligt, mycket bättre.


Framöver kommer det att finnas kategorier och en massa mumsmums!


Just nu är det bara jag och NSIC här i stugan. Åt nyss middag och det blev latheten av pizza i ung. Skyller på att skolan var utpumpande idag med hela 3 lektioner från 10 till 17..
Natten till idag blev det inte heller mycket sömn. 3dje natten av 4 som jag har vaknat av en mardröm. Problemet med inatt var att jag inte kunde somna om. Så fort jag stängde ögonen så var drömmen tillbaka och det var inte en ny dröm. Den här drömmen har jag drömt förut.. Den är skrämmande och stressar en verkligen. Det hela är ett hus av något slag och jag blir jagad av olika slaga varelser. Allt är verkligen, men ändå overkligt. Som sagt, väldigt svårt att beskriva, men ändå grymt verkligt under natten. Och då även då jag vaknade.. Så natten var hård och då inte på ett bra sätt! Vart än en gång sur på nallen för att han inte höll om mej. Så inatt skulle jag egentligen inte vilja sova ensam...
Funderar på att vara uppe länge ikväll och hoppas på att ja är jättetrött då jag lägger mej, så att jag somnar på en gång och förhoppningsvis inte vaknar under natten.. Undra om de fungerar?

Laddar iallafall ipoden på batteri och ny musik, så de är positivt iaf :) Och sen ikväll borde jag försöka plugga lite till hästprovet, eftersom jag har märkt att det inte är lite vi ska kunna, utan en massa..! 

 

Puss på er :)

P.s. Designen är gjort av Sanna Klang och bilden är ifrån idag :D


Happyface V

Idag har jag tränat lite, vikt tvätt och varit allmänt duktig och fårr en massa vuxenpoäng om jag ska citera Therese! Har t.ex åkt till återvinningen med en massa återvinningstjofs! Sen så vart de ingen lektion idag så då körde jag ett pass zumba innan dusch och tacos till middag :) Sen fastnade jag framför tv och när de bra va slut där så kollade jag på vårshowen från 2006! Satan va bra ja va då! Grymt duktiga hela högen :D Saknar!
Nu ikv blir de nog CSI och sen dator och sen godnatt :) Puss<3


That boy is a monster!

 

   




Måndag.

Börjar klockan 4 idag. Så strax efter tio var man uppe och nu råkade jag äta två dammsugare till frukost.. Verkligen så goda! Men tror att jag ska äta nå vettigare som extrafrukost snart. Funderar på apelsiner :) Sen vet ja inte vad dagen kommer att erbjuda, funderar på att få med mej Anders på en promenad, sen ska ja sopa av bilen :)  Ikväll hade jag tänkt köra lite Zumba och sen mysa ner mej i soffan!

Puss

Mardröm

Jag sitter på en sol stol (en sån där liten som är ihopfällbar) bredvid husvagnen som vi troligen bor i. Min sovplats är i denna stol och huset som är bakom husvagnen (man ser det inte från min plats) brinner. Brinner som fan! Jag ser de och en massa människor runt om, men ingen försöker släcka eller något utan alla drar i saker och grejer. Helt plötsligt så är branden över och det är aska av alla grejor och ruiner av huset. Även stolen jag hade sovit i var bränd och man såg mest bara stommen.
Helt plötlsigt är vi uppe på en ås och alla håller på att lugna ner sej.. Brorsan plus en till (!) hade under natten drarit iväg i vild fart efter några och han kom tillbaka då och sa att hans bil var stulen. Dom hade jagat dom (som troligen) hade satt eld på huset och på något sätt hade dom voltat med bilen, landat på taket och tagit sej ut genom en 1 dm springa. Efter de hade bilen blivit stulen (!). Så när han nu var tillbaka gick vi runt och viskade och han berättade allt det om biljakten och att det var läskiga personer. Helt plötsligt gick vi förbi Elin, hennes bror Robin och hennes vän Marlene, och efter att bror försvunnit till sina vänner gick jag tillbaka till dom och då skulle dom åka på skiweek! (De var sommar i drömmen) Jag blev avundsjuk och dom åkte efter bara lite snack, varav Marlene hela tiden låg och asgarvade på gräset.
Helt plötsligt är jag tillbaka vid husvagnen och min förkolnade stol. Försöker gräva fram saker under (den hela och icke rökskadade) husvagnen och då kommer Boije. Jag står med typ konservburkar (!) i famnen och han kommmer fram och klappar mej tröstande på ryggen och frågar om allt är okey.



Sen vaknade jag!
Hade panik för att berätta de här nu, för jag vill INTE att det här ska hända! Verkligen inte! Men man kan ju undra vad det betyder och vad vissa folk i drömmen betyder ;o

Vaknade iallafall hel och hållen och nu ska ja krypa tillbaka ner med "Champange flickan"! Puss



"Listan"

Idag har jag;

1. Klivit upp tidigt på en lördag.
2. Klarat öppethus med bravad!
3. Gått med myandor.
4. Kört buss o satt ut skyltar.
5. Sett musikalen Next. (om den nu hette så..)
6. Ätit middag + choklad.
7. Umgåts med mina söta flickor :)
8. Garvat som ett as! (med en gås)
9. Sett Ida strippat!
10. Längtat till sängen och/eller massage ;)


Oh, yeah! Duktiga ja ;o




(baby you´re all that I want when you are in my arms)

Happyface IIII

Har världens sötaste vän som gör om min bloggheader! Puss på henne<3

Bilder = Minnen!








Foto; Therese Karlsson


Happyface III

Just nu känns de som om att ja inte ha träningsvärk alls! Känns underbart! Och att hela kroppen är peelad och insmord med go-lotion gör inte de hela sämre! Känner den goda doften hela tiden, kärlek <3
Ridningen gick okey. Tack vare dem har jag nu stora blåsor på mina fingrar, snuuuskigt! + att fötterna är demolerade.. Men hästen är söt! Men sötast är ändå Sanna som red idag, min lilla stumpa ;D Hon var som ett sött litet barn o ja blev så glad av o se henne, yeeeah! :D

Nu ska ja lägga mej i soffan innan de e middag, puss <3






Bilden passar inte in i sammanhanget alls ;o
Men WTF! :)


Happyface II

Sitter här och ja, hoppas på att de e ngt bra på tv när jag kollar senare! Fortfarande hög på klänning och skor! Och sen när de kom två sööööta småååå hundar inspringades så blev han desto gladare :) Supersöta! Nån terrierras och hur söta som helst! Johan var oxå med och vi fikade o snackade! Skönt o ha sällskap :D Fick en kram innan han drog igen efter sin snabbvisit, men de e fint de!

Så ikv blir de att krama nallen igen och förhoppningsvis inte drömma ngn mardröm om champinjoner.. ;o


     

Söta gubbar jag hittade även :p Antar att jag var den tjocka lilla lila xD HAHA!
Iii, vill ha en hund nu :) Men de får vänta tills jag har ett "fast" hem och så.. Sen jävlar :D



Happyface :)

Happyface :)
Hatar skolan, men att shoppa och chocka flickor efter är riktigt nice! Balklänning och skor som inte passar till (det är inte meningen heller) har jag köpt idag! Klänningen ska sys in en del och sys upp, sen så e ja fit for fight :D Ngn o gå med som inte bara e preliminär ska fixas :p Sen jääävlar e vi klara här uppe!

Nu ska ja städa klart och förbanna de som jävlas :) Sen e de greys, middag o sen Navy CSI som står på schemat! Vad som händer senare är upp till famtiden!
Pussas ;)


:)




Söt tiger :D


^^

Dör på denna dag ;o

Middag o mys med flickorna sen! Puss på de :)




.

Jao :)
Gammal som gatan, men ändå grymt glad! Sitter i stugan själv nu efter en dag som har varit speciell och underbar :) tror jag börjar bli gammal! Kvällen är ännu oplanerad och högtalarna vägrar att skrika ut något ljud! ;o Har precis varit på skolan och de var ju som de var.. Fuck it lix! men Ida var en söt liten flicka iaf :)

Aja, kanske ska göra ngn middag, eller så kör jag tårta på en gång :)
PUSS :D



She counts!



Snacka om att denna var god i lördags!
MUMS :D

Nu ikv var jag på bio med min Älskade Therese! Av henne fick jag biljett o snacks till filmen! Grymt bra present som användes alldeles efter! Tack älskade :)
Filmen i sej vette fan om jag gillade, eller den var allafall inte på långa vägar lika bra som alla hade lurat i mej att den var! Men nu har man iallafall sett den och grabben i den är ju lite spännande i sej lix :) Sen så kan man ju på något sjukt sätt placera in folk och kanske även sej själv i filmen. creeepy!

Aja, nu ska ja strax sova och antagligen vakna upp som en äldre människa!
Puss!

 


The day before.. :)

Har haft en underbar dag, det lilla som än har varit :) Vaknade strax innan mamma och pappa kom in och sjöng och jag kände mej lika lycklig som liten då jag fick öppna paket och blev firad på morgonen! Visserligen fick jag "vuxensaker" istället för leksakerna man fick som barn :p men ändå var det barnalyckan som var det bästa! Fick pengar och saker som muggar, tallrikar, ljus, halsband osv oxå! Självklart dom obligatoriska strumporna oxå :p

Sen blev de att duscha, sminka sej osv för att göra sej klar! Löste klädproblemet på mitt eget sätt och måste säga att jag lyckades bra xD
Sen kom släkten och ja fick pengar, parfym, presentkort, kuddar med Marilyn m.m. :) Grymt nöjd! Kändes som om att ja sken som ett litet barn igen då, fick liksom det jag behöver och de ja hade önskat mej! Fikat gick oxå väldigt bra och söta barnen som sprang runt :)

Ikväll blir de bio! Snabba cash :) Har hört att den ska va bra, så man kan ju hoppas på de! Innan kommer sötTherese hit o fikar och jag hörde något om ett paket oxå (a)

Har verkligen saknat att fylla år xD Men ja, vi firar helt enkelt min sista dag som 18! För imorn blir ja ju gammal och de e egentligen då man ska fira.. Men skulle tro att de blir lugnt då! Hade önskar mej krogen till helgen, men stygga skolan har ju självklart satt (fitt)öppethus då. Hate, Hate, Hate!

Men nu ska ja fortsätta vara mitt glada jag och njuta av att ja fortfarande är ung! PUSS <3




Bjuder på en bild från idag, fler kommer nog senare :)
Senare kommer även bild på smörgåstårtan :)


She points!

Hon riktar ett stort hat mor hästkunskapen som hon inte orkar ta itu med.
Hon riktar ett stort plus till sängen som skriker hennes namn!
Hon riktar ett stort plus emot paketen som kommer komma till hennes älskade händer imorn!
Hon riktar ett stort plus till bion som hon ska avverka imorn, yeah!
Hon riktar ett stort plus till "Hinder" som har ett par grymt bra album!

Yeah, mother fucker, yeah! ;D



She takes care!




Idag har jag sovit, gjort klart det sista på smörgåstårtan, gått ut och gått, bubbelbadat en massa och ätit den supergoda smörgåstårtan! Hela är nu redan slut, den blev lunchfika för moster + gubbe + morbror + oss och sen även middag till oss. Så jag tycker att jag har tillfört en massa i huset nu ja :)

Nu tänkte jag försöka plugga religion medans smörjan åker in i ryggen och man kan klä på sej. Sitter i pyamasbyxor igen och väntar på att de händer ett under som ger mej något att gö ikv!

Puss på er sötnosar där ute :)


She´s back!




The bitch is back!
Hon är fyllechaffis ikv. Hon har en bortdomnad fot. Hon älskar sitt textsnitt på msn. Hon älskar egopics, helst dom galna. Hon gillar alla former av snusk. Hon lyssnar på fjortismusik och är stolt. Hon lyssnar på rock och är ännu stoltare. Hon är en aninga facebook beroende. Hon älskar dans. Hon ska hitta en experimentsnubbe. Hon hatar läxor. Hon vill växa upp, gifta sej osv då hon blir gammal. Hon tänker hitta en trogen gubbe. Hon tänker vara snygg när hon blir gammal. Hon tänker utrota virus. Hon tänker komma på en uppfinning som gör att hon kommer leva gott då hon går i pension. Hon kommer äta choklad i massor. Hon kommer inte gifta sej med en gris. Hon ska bli känd för sitt projektarbete.
M.M.
Men mest av allt ska hon vara sej själv :D



Me miss You.

Såklart jag klarar mej lix. Såklart :) Men det är liksom inte det. Det är så mycket annat. Tusentals tankar som virvlar runt, små små saker som påminner än. Sen högen med läxor som påminner en hela tiden och sen högskolefunderigar. Men mest en sak. En sak, du.
Ikväll ska jag iallafall antingen kolla på Lets Dance eller försöka få med mej en stackare på bio! Vette fan vilket av dom som känns mest lockande xD Längtar bitvis tillbaka till stan, till min soffa och till pirets-filmerna. Ska bli skoj o se den sista igen till veckan :)
Aja, kanske ska ner o hjälpa mamma o packa in maten :) Sen ska vi göra smörgåstårta! För att fira att ja blir ännu äldre ;o Cheese, men tårta e MUMS :D



It is..



Read it.
See it.
And Understand.

A pink ********? ;o





När en dag börjar som min gjorde, så kan de ju egentligen inte gå annat än utför. Glad som en sol när ja klev upp och så var de även på gymnastiken. Blev slut som ett as, armbågad strax under ögat och bröt en nagel. Ändå var jag en glad lite söt flicka. Lunchen var rätt okey och lunchrasten gick bra. Därefter blev de seglektion och tankarna kom in i ens huvud. Sen gick de utför. När man kom hem satt man 1½timme framför tv och glodde. Rakt upp o ner ;o Sen middag o nu försöker ja med PA. Vilket gör att de känns som om att jag suger ännu mer.. gah!

Vill bara krypea ner i sängen och myyyysa.
<3



.

Har haft en supermysig dag :)
Först en liten sovis, sen dusch. Efter de skolan med snarkiga lektioner (2st) och sen drog jag och Sanna till stan för att kolla lite klänningar till balen. Hittade en jag gillade en massa, men får se. Sen blev de gofika på Törners och sen kom Ida och då drog vi hem till Sanna och skrattade och busade! <3 Skönt att få tänka på annat en stund nu. Men ja, idag har varit en fin dag och nu är jag hungrig xD Imorn är de också en liten sovis och sen gympa! Basket står på schemat och de regerar vi flickor i, så de kommer bli nice :)
Nu ska jag och Ida smida planer! + att jag troligen kommer få träffa Therese på torsdag! Yeah :D Puss!


^^



det har plötsligt hänt. jag har blivit fjortis och facebookberoende. OMG!



.

När man gjort västa inlägget om sex, så hänger sej datorn och skiten går förlorad! Sexiga bilder verkar även helt otroligt svåra att knäppa, så ja kanske borde vara seriös o typ plugga (blä) religion.. Men datorn lockar mer och sen ska även håret fixas :)
Har nästintill hållt mej ifrån att kolla på barnprogram oxå och igårkväll började jag på nästa självbiografi. Den här gången är den skriven av en svenska strippa som höll till i Danmark! Ska bli intressant :)
Sen vad kvällen innehåller märker vi sen! Ska klara av våran enda lektion sen kl fyra och så! Engelska ;o Ja och Therese tränade engelska igår vi, så egentligen ska de väll inte vara så svårt xD Haha!

Puss på er <3

Back in town ;)

Tillbaka i stan igen!! Har packat in allt och råkade äta lite pepparkakshus tak! Riktigt gott var de, men tokigt att äta de innan man ska äta middag lix ;o Har även läst ut kungboken idag innan ja for hit och den var niiiice :D Lite synd att den var slut, men men..! Snart börjar man med en annan biografi så :) Pratade med både Tk och KAzizz på vägen hit och de gjorde så att resan gick som på räls! haha. Åkte även in till moster och fick tillbaka min skinklänning som hon hade fixat att någon hade lagat, yeah! Nu är den fit for fight (eller för party ;p)

Ikv hoppas jag på att det är något bra på tv, eller så tar man och kollar på Avatar :) Ska puzzla runt lite ja, kanske hoppa i myskläder och hoppa ner i soffan och bara vara goooo!! :D Puss!




Boken som jag lätt rekommenderar alla att läsa :D


Jag!?

För er som undrar vem jag är, så kommer här en beskrivning från min vän Therese Karlsson :)
Tänk på att allt som står är skrivet hur hennes perspektiv! Puss


malin är den lilla flickan med den stora viljan. Hon gör sin egen väg i livet så som hon vill ha det. Hon väljer heller inte att följa normerna för hur "man ska vara", hon står ut ur mängden på ett positivt sätt. Hon absolut älskar sex och allt som heter njutning! Visst låter det som en toppentjej? ;) DET ÄR DET!



.



Ännu en dag i kylans tecken! Men skillnaden idag är att det är lördag! Det betyder att jag är ledig och kan spendera hela min dag i sängen, duschen och med saker jag gillar ;) Som t.ex en bok eller en massa härlig musik! Känns som om att det här är den första riktigt bra dagen på året som inte kommer bestå av bakishet, åkande eller stress :) Sen att de finns söta människor runt om gör inte de hela sämre! Puss på det! <3



.


.

Sitter på jobbet och fryser som ett as. Min plan om att ta en promenad till jobbet imorse grusades hårt då det är -31 grader ute. Suck på det.. Natten har man genomlidit med konstiga drömmar och ett öra som man inte kunde sova på (pga att jag råkade sticka in ett stort örhänge i ett alldeles för litet hål) och som man heller inte brukar sova på. Men just i natt skulle kroppen sova på den och ja, de gjorde ont ;o

Mitt projektarbete har kommit en bit på väg, men det jag har märkt är att jag antagligen har en massa för lite "fakta".. Så antagligen måste ja fylla ut eller liknande för att det hela ska fungera. Fuck it lix!

Min status på fb igår fick även en massa uppmärksamhet. Så här i efterhand kan ja ju förstå varför. Låter ju en massa snuskig! ;o Men inte de som vad meningen! Lovar :)

När man kikar runt på olika sidor och bilder och grejer så kan man ju hitta en del underligt. Hittade nyss en bild som troligen kommer ge mej mardrömmar framöver.. Sökte på "sexy bitch" och det var då ca bild nummer 3..

Nu hoppas jag snart att dom kommer inspringandes och ger mej något jobb! Fryser för mycket för att sitta still ;D Puss Puss





Och här kom en bild till min älskade vän Therese Karlsson!

(
och eftersom bilden är förstor för bloggen så kommer här en länk http://images2.fanpop.com/images/photos/5000000/Sexy-Bitch-twilight-series-5003693-1280-720.jpg )

 


.

har varit på sjukhuset idag och det som jag undvek att tänka på när paniken ramlade in var tårta, tårta, tårta. det jag istället tänkte på är för patetiskt för att ens uttala sej om.. Gick iallafall bra tillslut, efter att ha legat i "tuben" i drygt 20 min som kändes som två år.. efter det hälsade vi på farmor och hon verkar må bättre :) sen var det hemfärd och det var kallt som tusan, verkligen för kallt för att vistas ute eller tillbringa dagen i en bil ;o

Nyss ätit middag och sen råkade jag äta lite choklad oxå :p nu sitter jag med mitt PA och ja kan erkänn att jag har fastnat en del och det känns allt annat än bra.. Har även en grym olustkänsla i kroppen som ja inte vet vad det betyder.. Fuck it! Pusspuss





(saknar x antal saker nu och har vissa bisarra ideer)


.

Klumpigare än mej får man leta efter! Har haft telefonen i en vecka nu och redan så måste jag låta den vila i ett par dagar.. Hmm.. Jo för laddaren ligger kvar i Östersund! ;o

Har iallafall varit ute och gått nyss!! Skönt, men kallt! :D Bilen får nog vila idag med, tror inte den klarar av att köras långt och sen bli kall och sen, ja inte starta? ;o Synd, för ja hade velat träffa min söta kompisa Tk :p

Borde försöka göra en ansträngning på PA egentligen.. Igår städade jag typ hela rummet och slängde lite. Så kan inte skylla på att de borde göras istället! haha :p

Man blir iallafall glad ibland :)
Känns positivt och ännu mera positivt då de finns pepparskaksdeg och dipp i kylen :) (ätes separat!)
Ska ladda upp dom få nyårsbilderna ngn dag framöver! PussPuss

En man till balen!?

Behöver en man till balen!

Hmm, har kollar runt lite på internet och hittat en del "hunkar" xD

Men skulle nog vilja gå med någon som man mer känner. Frivillig? :)





.

Sitter i stan med mamma och har sett den sjukt äckliga filmen Män som Hatar Kvinnor. Hatar typ alla scener i den, utom då hon hämnas och ger dom rättvisa idioterna lite smärta tillbaka. Blir bara mer äcklad ju mer jag ser den.. Gah! Men har lovat mamma att se igenom hela triologin med henne så..

Har shoppat en hel del till! Och imorn blir de "riktiga" staden och upp "tidigt" imorn! Även ätit god mat hos moster till middag och jättegoda muffins! Som även ligger i frysen om någin söt hälsar på mej här i stan framöver :)

Blir utkastad från vardagsrummet nu ja, så ja.. Får väll göra kväll som de verkar ;o Puss på er!



.

Haft en tokmysig helg med mina flickor! Vi drack gott, myste en massa, snacka ännu mer och gick på fest och en hel del roliga och underliga ämnen kom upp :p xD

Helt enkelt har jag haft en toppenhelg!!

Och nu sitter jag i Ösd och myser med mamma och vi har ätit en massa gott! Förutom att dippen var ett grymt misslyckande.. Bearnaise är inget hit som dipp, URK!

Imorn blir de lite småaffärer (dom som är öppna på en söndag) och måndag så blir de Gina och Cubus osv och hoppas på otroligt het rea!! Sa jag även att jag gjorde av med X antal kronor idag på Öb och IcaMaxi? Hmm, de gjorde jag iaf, duktiga jag ;)

Snart blir de sängen, för mina älskade gummor kör slut på mej;)
PussPuss <3



RSS 2.0