.

Sitter här nu. Nyduschad, insmord, nyrakade ben, ett extra lager nagellack och hår som börjar torka :) Senare ska sminket läggas, håret ska fixas, kläder ska på och cider ska öppnas/groggen ska blandas o sen så e man som färdig för en kväll på krogen :D Kan de bli bättre?





Säger även grattis till min älskade vän Elin Haraldsson <3
Öskar Jenny en mysig kväll med Oboy!
Hoppas att Therese inte klibbar fast i soffan ;o
Och
Saknar min Kajsa :)


.

Även fast jag inte har tid så måste jag berätta en sak!
Jag är helt hopplöst kär i min dröm som jag hade i natt, Cheeses <3



.

Dagen har jävlats med mej totalt efter att jag skrev förra inlägget. Men endå är man glad och funderar på boken man läser, på vad mina vänner gör och hur onyttig man skulle vara om man  åt en kaka till?

Den enda av dessa saker som jag helt vet, är det om kakan. Och det skulle verkligen vara jätteonyttigt!

Även att igår var de LillLördag och imorn är det Fredagsmys! Det jag inte kommit på är vad som händer i helgen.. =/ Vet inte riktigt om ja orkar att åka upp till stan imorn o gå ut där. Skulle kännas lite konstigt, eftersom jag inte träffat folket på 6 månader :p Men de kommer nog framöver ;D
Lördag går man nog ut på mittis endå, men Jennie och hennes vänner :p är som vanligt en korkad svans, men tror dom gillar mina konstiga infall xD haha! Stackars dom på slutet av kvällen iaf, men får hoppas att Jennie kommer imorn och hjälper mej med klänning! Tror jag vill ha mina svarta stövlar iaf.. Hmm :p


Här nedan kommer en bild på min älskade hund i krage och en bild från resan till Stockholm :)
Hade tänkt lägga ut flera, speciellt från vårt fina hotellrum.. Men internet är på retningshumör ikv, så blir en annan dag!
Den som väntar på någor gott.. ;)
Enjoy!




Ni får snurra era ansikten för att den ska komma åt rätt håll ;)





Lite för lång lugg och så, men annars ;)


.

Har typ betalat räkningar nu för heeeeeeela världen xD
Sitter på jobbet som vanligt, på den gamla datorn där det extra tabgentbordet är jobbigt att skriva på.. känns som om man får kramp i händerna o som om att naglarna ska gå av.. Aja, min "arbetsgivare" kommer tillbaka om ca 30 min och då jävlar får ja sätta igång o jobba lix :D tills dess sitter ja o irriterar mej på högen med papper som växer o som jag vill slänga, men inte får.. haha :p Nu grymtar min söta hund oxå, haha xD kanske kommer upp en bild på honom snart oxå, hmm^^ ;)


Utgång i helgen iaf! Vart är inte alls bestämt, så de får visa sej senare, eller SNART ;)
Bjuder min kära vän Jenny Mikaelsson på en bild som är såååå henne! ;p



.





"Men hon är kåt på att bli knullad oxå. Det är alla människor."

-Urdrag ur boken; "Spelet" av Neil Strauss



.

Tredje dagen på det s.k. lovet och jag jobbar på.. Finns inte speciellt mycket o göra, men man kommer ju iallafall upp ur sängen och kan kolla på hunden då han sover..! Imorn kommer pappa tillbaka och då ska ja börja jobba på riktigt genom att köra ut tunnor och ha hunden med mej som sällskap! Inte värst roligt, men bättre än att sitta och vänta på att minuterna ska gå ^^

Igår kom Kim o hälsade på och det var riktigt skoj o träffa han igen!! Inte för att han fick säga så väldigt mycket, för jag pratade en massa hela tiden, min mun gick i typ 270 km/h.... Haha, men tror han tyckte de var kul med!! Men min hund tyckte inte de.. Han trodde nog att Kim var en rival :p Stygga hunden gömde sej under trappan sen och stannade där tills kvällspromenad (ca 2 h).

Ikv kommer Therese till mej och vi ska snacka ikapp och så ska vi komma på mitt älskade Grey´s Anatomy <3 Hon var i Stockholm igår och handlade nog en massa på den härliga rean det var där! Har jag sagt att jag hittade en jättehärlig lila skjorta där? De gjorde jag iaf! O den e såååå skön :) Och snygg!!

Aja, borde väll kanske lägga mej en Kung nu eller nå? HAHA!

Här kommer några bilder, enjoy :)














Sist men inte minst....
Håll din "polare" varm!
Haha


Arg!?




Många personer och djur i våran värld är arga.
Här kommer några.
Enjoy!







.





SKRÄMMANDE ELLER VAD? HAHAHAHA




Buddy Holly!

Epan har flyttat ifrån mej i helgen! Har tyvärr ingen bild på datorn på den nu, men dom flesta är nog rätt bekant med den ;) Mamma och jag har varit i Stockholm och druckit cider/vin, shoppat en hel del och kollat på BuddyHolly! Hur bra som helst var de och enda minuset på resan var en snuskig fyllgubbe som hela tiden skulle prata och grymta och vara allmänt Usch.! Men gör tummen upp för resan och säger; Hemma bra, men Borta bäst! Har handlat en hel del som jag är nöjd med och även då alla julklappar som brorsbarnen ska få! yeah! Nu i veckan hoppas jag på att de ska hända något kul då alla andra är lediga! Älskar mina vänner <3
    Bilder från helgen kommer en annan dag då jag har tid och lust!






: )




Känner mej väldigt pepp för resan imorn faktiskt :) Men kommer sakna vovven och har skrivit en dataskriver sida till pappa om allt han måste göra med hunden och vad han inte får göra :p stackars pappa! Vi ska iallafall ta bort bandaget på svansen idag, det håller på att ramla av, men klipper bort det ikv så att han inte får skav o så :) Han är så söt när han är med mej hela dagarna! Men sitter uppe nu ja och han sover så sött nere! Väldigt sur över att han måste ha på sej tratten, men endå <3

Så om någon timme ska ja få naglarna vackert målade och sen är de bara att packa och hoppas på de bästa efter de :D Ska bli skönt att få åka iväg, men jag gillar inte riktigt att vi ska åka buss egentligen.. men men! Sen så har jag ju min vän mobilen med mej, så hålla mej sällskap! Och mamma berättade att Brolle är singel, vad säger ni tjejer, ett pojkvänsämne? haha!

Puss på er<3

.

Sitter på jobbet. Hunden sover sött på madrassen jag hittade och la på golvet. Försöker att sitta så still som möjligt för att inte väcka honom. Så mobilen, kakorna och chokladen som jag så gärna vill ha får vänta lite, för älsklingen sover ju faktiskt :p Och nej, det är inte svininfluensa han har. Vi har opererat hans svans och därför är han min trogne vän nu och motionerar mej ca 4 gg per dag! Så känner ja mej inte nyttig efter de borde jag ha smisk! haha!
Måste även ringa en massa samtal nu som jag inte har lust med.. Hjälp mej lix! haha :p



.

Nu är det måndag igen, så man sitter på jobbet. Har faktiskt haft fullt upp till nu, vilket är en liten bit ovanligt :p Har tagit mej en varm choklad nu och tillochmed fått pappa att ringa veterinären. Så imorn åker vi till Ljusdal med den lilla vita söta :) Hoppas bara att allt går bra..

Idag (senare idag, efter jobbet) ska jag försöka med att det ska hända något med mitt projektarbete, att kanske göra en bättre organisation i vad som ska packas och kanske slänga in en färg i håret :)

Dagen idag är ju som den är, imorse vaknade jag med panik om att mitt svarta nagellack var borta, men hittade de efter ett tags tänkande och letande! Sen så när ja kom till jobbet, så märkte jag att jag hade tagit på en en för liten tröja.. Grattis lix. Armarna är för korta och den räcker precis ner till byxorna, så magen syns iaf inte. Ett plus! Och idag ska ja inte ens tänka, underbart underbart underbart!
För precis som allt annat så är det överskattat!! Puss

 

 

 


.

Många tankar i mitt lilla huvud..


.

Och vissa saker skakar man bara på huvudet åt.
Men har gjort negerbollar så här på morgonen, så nu är de bara o komma o fika :)




.

Vissa saker får en bara att le, underbart :)




.

Känns som om att någon borde bära runt på mej, klä på mej, mata mej osv osv. Är helt slut i hela kroppen, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Typ soffan. Men man har ju varit orkeslös förut, men de e mest på insidan. Nu är de utsidan som säger NEJ och insidan som tycker ja ska städa, umgås med familjen och flänga runt.. Pssssyyyyy... sa min kropp (de ska låta som om de pyser ur luft ur en luftmadrass) och sen hamnade jag här. Men armarna är så trötta så att jag knappt orkar knappa på tangenterna..

Men men, ikv blir de mys med Tess o Bergström! :) och nu väntar jag på att mina söta vän elin ska skriva ett sms så att jag kan ringa henne! Sen middag och dööööd xD

Måste även färga håret i veckan, yey ;D

Puss på er!


.



Sötaste bilden på en takidamedlem eller vad? ;)


.

Vad tror ni om den här på julafton?


.



En fråga leder till en annan. Så puss på er<3


Kamratposten!!??

Hej jag heter Malin och är 18 år och jag vill jättegärna ha kamratposten!

Eller inte!!??
Vad tror dom som skickar ut mejlen eller?
Cheeses, känns som om det var en MILJON år sen som man läste den tidningen. Och det är ju inte precis som om att jag har ett barn i den åldern eller ett barn överhuvudtaget.

Ibland blir man bara sååååå irriterad på mejl och deras osmarta hjärnor. Gud, Gah, Blä, Puff!



.

Om det är någon som vet hur stolt jag är över min vän Therese Karlsson, så skulle dom spricka av stolthet! Älskar den tjejen och hon klarar allt hon tar för sej <3


Ikv efter mamma har sett bingo lotto så ska vi kolla på wallander, sen så börjar en hel ny vecka med jobb och plugg på fritiden efter det. Och kanske en och annan träff med en kompis och sen kanske någon film :p Har iaf min miniplattång att kolla på och skratta åt, den är såååå liiiten :p
Aja, nu ska ja beskriva min sits.. Eller iallafall göra ett gott försök.. Puss på er :)

.

Så nu ska man hem, kul kul. Vill inte riktigt åka hem, mycket skönare att vara här och andas och ta de lugnt :) Men men, behövs på jobbet i veckan som de verkar. Men är mycket sugen på utgång och dimma :)


.

Har haft en fin dag med mamma och Sanna på stan idag! Blev 2 nya klänningar, och en skinjacka och en väska att skriva upp på nya inköpningslistan ;) Grymt pepp på utgång i Stockholm, Vemdalen och här i stan med söt!! Wiiiiiii <3 Kärlek!

.

Sitter i stan med mamma och idag har vi gjort lillänge! Det som handlades blev (förrutom en del mat) två par skor till mej och ett par till mamma, lite småsaker till oss båda, negellack till mej (svart) och självklart en extern hårddisk som killen i disken tyckte va sååååå bra! Känns fint nu och hoppas på att datorn ska bättra på sej!

Vi åt oxfile till middag och nu blir de dipp med chips! Sparar nyttigheterna tills imorgon :) O då blir de även stan och shopping och möte med Sanna :)

Puss Puss :)

.

Sista dagen på jobbet den här veckan :) Känns riktigt bra, men längtar inte tills imorgon.. Eller kvällen med Idol och Erik är väll alltid mys, men inte dagen! Har gjort lite jobb nu och väntar på att pappa ska komma in och ge mej några siffror så att jag kan fortsätta.
Vill till Takida i Sundsvall ja kom ja på eller Pink i Stockholm! Aja.. Blir Buddy Holly iaf :) O sen Höstforum och sen är de typ jul ;o Dax att börja med julklappar snart altså? För typ alla skriker rakt ut så ja säger att de e ju lååångt till jul! Men men. Fick iallafall min första julkänsla imorse.. Antagligen för att ja mest brukar jobba på jullovet och sommarlovet och den här årstiden lliknar mer jul :p

Aja, puss o kram o nyp i stjärten :)


.

Ännu en dag på jobbet :)
Solen skiner ute och jag värmer mej inne med kopp efter kopp med varm och god choklad! Ikv är det greys anatomy och jag läääängtar!  Kanske ska träffa therese ikv oxå, vilket skulle sitta fint! Förövrigt så händer det inte mycket alls, utan dagarna går och man blir äldre!
Puussssssssssssssssss ;D


.

Sitter på jobbet och råkade ta en liiiten rast xD Ska o handla med mamma efter jobbet och e liiiiite trött så kommer nog se ut som ett skabb.. =/
Ska köpa lite annat då oxå och sen fixa med datorn ikv och även skicka iväg mejl till en massa mottagningar. Sen har jag även en intervju att göra på novemberlovet. Inte alla som frivilligt tänker göra skola då :p
Aja. Söt, sötare, sötast!


-Dont leave me hanging

.

Idag är det måndag.
Idag har jag hunnit med jobb, sjukhus och sällskapat med familjen. Och ätit en massa onyttigt som de måste blu slut på nu. Sen så har jag tagit reda på nummer till folk som jag måste försöka ringa imorgon. Sen har jag även kikat runt på annat ;)
Men nu måste ja alldeles strax krypa ner i sängen så ja

.

Varför är inte saker lättare? =/


.

250 dagar kvar.
Jo!
Men nu känns det som om att bara morgondagen är 200 dagar.. =/
Aja, ska sova efter idol. Eller slå ett slag för mitt projektarbete o kolla på tv4+...

Hittade det!!

Idag har varit en dag med mycket mindre leenden än vanligt. Har saknat att vara kramad och har framförallt saknat sängen som jag längtat som fan till! Men de e endå till måndag innan jag får tryna i den..! (långre än till sex eller sju iallafaall..) Känns som en evighet! Tycker inte om lektionerna va hade idag heller, fick panik på hästgrejset. Men har fixat lite bilder nu iaf, så det kanske fungerar som de ska! Men har ingen bra bild alls på stoet =/ Sen projektarbete så skulle man nästan hellre bita sej i stortån. Eller få läraren att bita sej själv i den kanske? Måste även plugga samhälle tills provet imorn och försöka komma ihåg kläderna till vårt underbara skolkort imorn!!! Vi kommer vara bäst som alltid :)

Nu önskar ja att de vore typ vänner, nikki eller joey på tv. Något som man kan kolla på och inte behöva bry sej en massa. Såååå trött! Men hade mys med Jenny igår iaf! Men tjockheten sitter kvar, Ohja!! O idag åt man även en massa till lunch + god efterrätts kaka!
O till middag blir de lasagne och sen vet ja inte riktigt om ja ska äta nå mer ikv :p I helgen blir de stall jour med idaJ och en massa slit! Känns tufft för tillfället, men de får gå. Men vill ju sova ju :p Men antagligen så hinner man sova ikapp sej under veckorna då folket är på praktik!

O förrutom denna dag så är man jäääätte glad för de mesta ;D


OCH JA, JAG VET ATT DELETE STAVAS SÅ OCH INTE DELIT! mohaha, min vanliga tur idag!! :*

.

Hade skrivit värsta långa inlägget om min dag och allt. Men lyckades markera en mening och tryckte på delit och ALLT försvann. Men kort sagt, så har hela min dag varit så!
Puss på er, för nu ska ja flytta mej till soffan o plugga (sova).

RSS 2.0