Gott Nytt År! :D



Jag vill önska alla ett tidigt gott nytt år! :D

 Varför kanske någon undra? Jo, det är så här att jag, idag klockan 16.00 kliver av min jour och kliver på en 7 dagar lång jourledighet! :D Åker till Norge imorn, kommer hem på tisdag, så jag kommer inte att vara så aktiv på telefon. Ev på facebook och wf, vem kan liksom hålla sej ifrån det? haha :)

Som det ser ut nu så åker jag bil med Anna o Petter imorn :) Ikväll ska jag på bio med en annan Anna ;) Men innan det ska jag hinna packa och städa och greja och mojja! Efter bion ska jag fixa naglarna. Jag är tidspotimist för tillfället, så iställetför att göra något igårkväll så såg jag på älskade cougar town :) Vill se lite ikväll med som de känns! Hur ska detta gå? Kommer nog fram i Norge med endast 2 strumor i olika färger, haha!

Juldagen var överlag en suverän kväll! Älskade flickor, flumm och skoj på krogen och sen efterfest med charader! :D Slutade med chips och dipp i min soffa och ofc lite true blood ;)

Nu väntar en ny vecka och även fast jag inte förstår språket för fem öre, så hoppas jag att allt blir bra! :)

Puss och Kram och igen, Ha några underbara sista dagar på detta år! För det kommer jag att ha ;D

Puss ;*


Lite nu och då och självklart lite True Blood

2 dagar till julafton! Snön kommer förhoppningsvis att utebli och jag har redan fått öppnat fina julklappar från min pingla Therese! :D Plus att jag fick öppna en liten när jag kom på jobbet! Yeah! Att öppna julklappar är kul! :D

Fullt upp är det iallafall, men ikväll ska jag försöka att bara ta det lugnt och njuta av lugnet. Eller jag ska städa, packa, fixa naglar m.m. Så jag hoppas på att snön uteblir så jag kan få en fixar-kväll! :)

Igår hade jag det iallafall mys med pinglan! Först middag på Shish och sen hem till mej, kikade på Generation Kill som inte alls var lika bra som vi hade tänkt och sen lockade jag fram ett litet djur i Therese genom att visa mitt favoritavsnitt ur True Blood! :D Första avsnittet i säsong 3! Oh, vad jag har saknat det! Underbaaaaart! Sen bytte vi oxå julklappar och det var så kul! Är sjukt nöjd! :D

Imorn blir det bingolotto hos bror och sen på lördag är det julafton! :) Den ni! Och framför allt får han se hur det går för Kurre och Charlie i Tjuvarnas Jul! Bästa underhållningen ever på lunchen! :D

Well, snart ska man ut i kylan och förbereda julklapparna åt alla gubbar! Undra om jag kommer att bli omtyckt nu.. ;)

Puss och kram!



Exakt ur en av scenerna i avsnittet! :)



Serien som inte fick våra hjärtan att klappa över huvudtaget.. Typ.

P.s. Laddningen för juldagen är på G! Inte alla som leker helikopter/fågel på språngmaschen till bilen ;)



Och självklart hittade jag lite fler bilder när jag googlade på True Blood som jag bara måste få dela med mej av! :) Enjoy!



Ett litet underbart och otroligt sexigt bildspel!

Och nedan en reklam för Fangtasia, vampyrbaren med ett bett ;)


.



Bild gjord av Snowgod


Efter en dålig dag, borde väll många bra komma?

Hej alla glada!

Kan börja med att erkänna att igår var ingen bra dag för mej! Iallafall inte jobbardagen, om man säger så. Allt gick åt helvete, folk säger olika saker om samma saker och vips så var det 18 ton snö och 87 ton is som var ashal. I just: Pleast kill me...

Men tack vare snälla bröder så klarade jag mej ur det hela. Både jag och traktorn var hel, men inuti var jag nog så sjukt trasig så det inte fanns, eller finns. Åkte och sa hej till min lilla sjuka mamma, sen till Jennie och fick håret fixat! Kort, rött, synligt och coolt! I like it! Visserligen kom pappa med en kommentar som var mer lik en som en äldre släkting skulle ha sagt, men nog om det! Tack Jennie! :D

Äter mandariner till frukost nu! Och dagen till ära har jag gjort en liten sminkning, hårfixning, kläder och smycken. Duktig Malin!

Ikväll blir det Glöggmys i Ovansjö och det ska bli roligt! :)

Har även börjat kika på en blender, så vem vet! Det kanske kan bli smootiegroggar framöver ;) Dessutom är det 4 dagar kvar till jul endast! Och som de verkar så kommer det bli snöfritt tills dess!  :D Ingen är gladare än jag för den nyheten! Det är en sak som är säker. Och kanske mina bröder och alla på vägen är lyckliga oxå, haha. Nog om mina misslyckanden. Mitt positiva liv hade ett down igår, men nu ska vi upp igen!

Ser som sagt mycket fram mot kvällen och sen imorn kanske jag får träffa lillsnuppan min! :D

Puss o kram o nyp i rumpistumpen!


Smiiiiile

Idag har jag bestämt att nu är det bara positiva miner fram till jul och juldagen, kanske tom till nyår! Det jag har att se fram emot är hockey, förhoppningsvis ledig helg, köra lilla nya bilen, klippa och färga håret, glöggmys, antagligen julbingo (om inte snön överdriver sitt fall), julafton med söta barn och paket (!), juldagen då alla söta vänner kommer att komma hem och sen ett nyår i Norge! :) Så positiva miner!

Puss Puss

Lite om en dröm och om ett födelsedagsbarn :)



Igårmorse vaknade jag av att jag visste att jag hade träffat någon i drömmen! Hade så svårt att komma på vem, men det var sjukt bekant! När jag sen borstade tänderna kom jag på det! Jag träffade Skarsgård i drömmen! Helt otroligt häftigt! Och vi liksom bara var, som världens bästa kompisar! Haha! :)

Antagligen drömde jag det här för att jag är så sjukt inne i böckerna nu. Är inne på 9:onde och har 10 st hemma. Sen ska jag ta uppehåll ett tag tills åtminstonde den 12:te boken släppts. Den kommer till sommaren! :) Det är även då ses 5 kommer! :D Bok nummer 13, som är den sista har hon inte börjat skriva på än, men spännande att se hur det kommer att sluta! Vem kommer att hamna med hem, och absolut: Hur? ;)

Sen ett stort grattis till Kristoffer som fyller år idag! <3
Hur han ska fira dagen vet jag faktiskt inte, men jag hoppas att den blir bra efter det att han jobbat färdigt :)
Puss


Hej mitt vinterland, nu är du här! :)

Först och främst vill jag ge ett slag för musikhjälpen! Ge ett bidrag för att alla unga flickor ska få gå i skolan och få en utbildning! Grymt bra ide och dom gör det jättebra på P3! Jag har bidragit, gör det du oxå! :D

Utöver det så har jag plogat i 2 dagar nu, idag blev det kontoret. Ska sluta tre idag, för att mina ögon gör så förskräckligt ont, plus att jag ska skjutsa mamma till Ånge! Ska få testa en ny bil, en sån där som stänger av motorn vid trafikljus och stoppskyltar och så, kul!

Annars rullar livet på! Har sista kursen för i år ikväll, sen kommer jag nog att tippa i säng igen. Imorn är det tvättning som står på schemat och sen är det helg igen! Jag ska hjälpa pappa o jouren, men som det verkar kommer det bara komma lite snö, så det ser lovande ut! :)

Var på Luciafirande igår med barnen, små och söta och duktiga! Mina 2 äldsta brorsbarn var med i tåget, kärlek<3

Well. Ha en fin dag och ta hand om varandra! :*


In Waves

Hej alla glada!

Ännu en ny vecka och jag är helt slut, I just dont like mondays! Om jag inte är ledig vill säga :p Iallafall så har jag överlevt att köra hela rundan med plogningen själv i helgen, gick jättebra enligt mej själv! Allt kan liksom inte gå perfekt första gången. Men när folk klagar på facebook osv osv, så gör det så jävla ont. Så kan inte alla bara hålla käften?

Pappa tog några smågrejer igår, vilket jag är mycket tacksam över! Var ledig helt enkelt, sov 11 timmar, gjorde goda mackor med röra i ugn, gick forsönrunt med anna, lånade en kavel av henne inför mitt pepparkaksbak! Sen såg jag klart vänneravsnitten + eftersnacket och sen lite True Blood bok 9 innan jag slocknade :)

Nu är det en ny vecka och det snöar! Har Skyddsrond kl 10 och sen blir det säkert ut och ha plogning, såklart med ett leende på läpparna! Eller? På onsdag har vi avslutning på kursen (ska ses en uppföljning i februari) och på torsdag har jag tvättning hela eftermiddagen plus kvällen, behövligt eftersom jag knappt har några strumpor kvar :p

Well, well, ha en bra måndag allihopa och knip igen om det är något I-landsproblem som snö som ni har problem med! Puss :*

Alexander Skarsgård - "One Of The Sexiest People in 2011"

Alexander Skarsgård har valts som en av de sexigaste människor i 2011 av den Australiska tidningen "Who" som släpptes 23 november.

Detta står på artikeln:

With his cool Nordic looks he’s arrestingly handsome, but there’s more to Skarsgård’s sex appeal than those piercing blue eyes and intense stare. Named Sexiest Man Alive five times in his native Sweden, he made the rest of the world take notice when he landed the role of dangerously alluring vampire Eric in True Blood. Spending much of his screen time naked is no big deal for the 1.93m star, who thanks the long Swedish winters cooped up indoors for his liberal attitudes to sex: “When you’re bored, you just have sex,” he explained. But the son of actor Stellan Skarsgård isn’t interested in being only the onscreen eye candy: “I can’t just be ‘and the hot guy walks into the room.’ It’s not interesting if someone is always perfectly tanned, the air is blow-dried,” the newly single star said. “The only thing that’s important is to make it real.”



Källa: http://truebloods.blogg.se/2011/december/alexander-skarsgard-one-of-the-sexiest-peop.html#comment

I am a man who walks alone

Igår var jag sjukt duktig! Efter jobbet åkte jag hem, gjorde nuggets och ris med sås till och åt det till vänner. Sen blev det städning, flyttade om lite i köket, dammtorkade hela lägenheten, diskade, dammsög! Duktigt! Sen blev det dusch med hårinpackning och peeling, så skööönt! Smorde sen in mej, gjorde morötter med dipp och kröp ner i soffan och kollade på vänner en timme, plus att jag målade naglarna på händer och fötter sött Hello Kitty-lila! :)
Sen sängen och imorse var jag lika trött som alltid efter min skönhetssömn på 8 h! Men men, på jobb igen och i kväll kliver man på jouren! Hey o hå! Puss :)

.

Kommer man någonsin växa ifrån känslan av att vilja ge sin pappa samma slags kram som när man var liten? Att man vill krypa upp i sin mammas knä och att hon har svar på alla ens frågor?


Positiva Olga

Wihoo! En härlig måndag är här igen! Eller? Det positiva är att ett nytt avsnitt av julkalendern finns till förfogande! :D Annars är jag mest trött och seg. Lite positiv över att jag ska ut och köra lite idag. Småsmå ljuspunkter!

Har haft en fin helg i Norge! :) Har mest myst, kikat lite på stan, hatat mitt bankkort som blir hatat tillbaka av Norge och myst lite till :) Tågresan hem tog nästan hela mitt liv, men hann mysa massa med mina True-Blood vänner! Nästan en hel bok med Sookie, Erik, Sam och lite Bill. I like it! :)

Nu verkar det som om att det blir jobb varje helg fram till jul + jul, men ledig halva juldagen plus dagen efter för då ska jag skåla lite med mina fina flickor! <3

Funderar även lite på olika frisyrer! :) Men tydligen så vill dom inte visas på bloggen, men har dom på mejlen om det finns intresse! Har även skickat dom till min privata hårklipperska :D

Well, ikväll blir det kurs och sen åter ner i sängen med alla mina nallar :)

Puss Puss

 
 
 


True Blood / Skarsgård.

Så är det officiellt – vi kommer att återvända till Bon Temps igen nästa sommar. HBO har förnyat den populära tv-serien True Blood för säsong 5.

HBO meddelade den 11 augusti att den populära serien True Blood har förnyats för säsong 5, som kommer att bestå av totalt 12 episoder. Serien, skapad av Alan Ball, kommer att börja produktionen senare i år och nästa säsong kommer att ha premiär under sommaren 2012.

För dem som kanske inte har sett serien, blandar det romantik, spänning, mystik och humor i ett genialiskt sätt. Den Emmy-nominerade serien utspelar sig i en tid där vampyrer har kommit ut ur kistor och leva sida vid sida med vanliga människor. Serien kretsar kring av och på romansen mellan servitrisen och del-fairy Sookie Stackhouse, som kan höra folks tankar och 173 år gammal vampyr Bill Compton. TV-serien är baserad på böckerna Sookie Stackhouse av Charlene Harris.

Källa:http://tvseriefreak.com/2011/08/true-blood-fornyas-for-sasong-5/

Alexander Skarsgård plåtades nyligen för Wonderland Magazine, spana in bilderna nedan :)

            

Källa: http://vampyrbloggen.bloggplatsen.se/2011/08/27/6115967-alexander-skarsgard-wonderland-magazine/


Here we go



                     


  Bilder från Vemdalen, Studenten, Bal, natur och lilla Sniper! :)
Allt från min gamla telefon, så från 2010 och tillbaka!
Bilderna är klickbara :)
 


Tjuvarnas jul!

Jag är nog en av tusentals barn som kommer att följa julkalendern i år. Jag gillar han, vad han nu heter och lilla barnet verkar hur sött som helst! Passar perfekt som lunchnöje! :)




Men sen. Ris, ris, ris. Skulle ut och sanda och även fast jag hade gjort allt rätt, faktiskt! Så gick det inte och självklart kommer det 200 gliringar. När i helvete ska gubbar lära sej att jag kan lika jävla mycket som dom? Att dom har varit på samma ställe som mej, nybörjarfasen. Kan redan bra mycket som dom gör, kanske inte lika snabbt, men fan att det blir lika bra iallafall!

Så, nu fick jag säga det oxå :)

Idag blir det middag hos mamma, sen hem och packa, måla naglar osv osv. Imorn åker jag till Norge och det ska bli härligt! :)

Längtar redan tills imorn då det är julkalender igen! puss puss

RSS 2.0