Stooorfiskarn xD

Ja!! Idag har man varit ute på Bergsjön och fiskat! Trodde att ja skulle bli utan fisk men pang av de så satt han där! Sen kom de två till på en gång på kroken och jag var överlycklig!!! :D Sen satt jag där i solen och kollade ner i hålet i isen, helt plötsligt slakade linan till pirken och jag fattade inte vad som hände. t'nkte att de kanske var en liten fisk som retades så jag började plocka upp linan.. helt plötsligt hade jag en stor öring i handen och den va stooor! Största på dagen!! :) STOLT!!!

Nu har man precis ätit middag och sitter här med rött och smärtandes ansikte :p Ikv blir de troligen att dom ska zappa mellan kanalerna och ja kommer va pisk för att dom är tråkig ;) Ikv behöver ja en arm :p men godis finns de i massor, så tjock ska man bli! Å springa kan man inte gö heller.. för det första ha ja glömt kläderna hemma, har liksom bara ett par mjukisar med mej och dom vill ja inte springa i.. sen så e ja alldeles slut och övermätt!! Aja, får ta upp min blivande smalhet till veckan :p

Dom som lider mest är dom som inte vet vad dom vill ha

@ Rörvattnet!

Haha, nu sitter jag i rörvattnet! Jaa du, for från Östavall med Madde klockan halv 9 och sen tog jag tåge som gick 5 i 9. Framme i Östersund klockan 10 och då stog pappa och blongen där och plockade upp mej!
Stannade i Krokom och handlade blandannat tandborste som jag hade glömt hemma :p Kom upp till Rörvattnet klockan 12, ungefär!
Se dess har jag hunnit kolla igenom el-boken, gått en promenad, handla fiskekort tills imorn, ätit underbart god tacos, kommit 3a av 4a på yatzi.. Nu sitter alla och kollar på tv. Trååååååk..!


Ja, saknar folket hemma redan. Hade juh chansen att rida Rambo idag och de hade varit roligt! Men igår kändes de som om jag var tvungen att komma bort.. Vet inte varför eller ifrån vad, men det var känslan iaf.
Skulle ha hälsat på på forsön i helgen med, men nu blev inte de heller.. ska fan bli mekaniker och de ha Jonte lovat att hjälpa mej med :p ska bli riiiiktigt nice tror ja! Älskar lukten av diesel och olja!!!

Men imorn blir de iaf fiske på bergsjön :D

Hur mår du egentligen?




Om någon frågar dej hur du mår, vad svarar du då? Antagligen bra, eftersom vi säger de utan att tänka efter. Eller så är det så att vi inte orkar få såna där "tyckasyndomblickar" av dom vi pratar med.. Sen vet man oftast att den man pratar med bara frågar för att vara trevlig, för att de är en artighetsreplik som vi använder! När vi ses, pratar på msn, eller smsar! Sen finns de gånger som man själv inte vet om varför man mår dåligt, eller då man helt enkelt inte orkar prata om det. Men alltid blir svaret Bra! Bra. bra, bra, bra!! Allt är bra!
Jag tycker att vi antagligen ska sluta fråga den frågan eller så börjar vi svara ärligt!!!!!!

Aja, dagen ha vari bra och jag mår utmärkt! :)

Grey´s Anatomy <3

25 Mars 2008

Några dagar har gått ut mitt endlösa liv :p och jag är glad att jag inte ser enden!! (stavas de så? :o ) Aja, så fick jag inte i händerna nu när ja skulle ta på mej skorna.. dom e hemsk, men ja älskar dom.. men de e väll så de e xD
igår tog ja iaf mitt efterlängtade bad och fan va skönt de va! Man de e nog förlångt för ansiktsmask och hårinpackling att va i i 2 timmar.. :/
aja, livet e hårt :p ha iaf vari ute med hundarna idag och de gck juh som de gick de.. sen hälsade jag på farmor och hon bjöd på underbart goda våfflor :D

btw kanske ja ska till fjällen.. beror på om ja orkar resan, men de skulle va skönt å komma upp dit som de känns :p skaka av mej skiten här hemifrån :p Men älskat att va hemma :D
Glad att jag har underbara vänner och djur här! :)

Aja, bättre att veta än att inte gö de :) Pussssssssssssssssssssssssssssssssss

Åh!

  • Jo, idag har varit en varierande lördag :p
    Idag har jag ;
     
  • Vaknat
  • Tyckte synd om mej själv
  • Såg sms om att saqqara var borta :(
  • Läste
  • Fick sms av Tessan :)
  • Ryckte upp mej!
  • Åt frukost
  • Åkte till Tessan och red.
  • Ramlade av*
  • Red mera
  • Mockade
  • Pratade med Tessan
  • Åkte hem och sjöng som fan i bilen xD
  • Tog av mej tjockkläderna
  • Startade datorn
  • Åt polly som lååånggodis :p
  • Skriver blogg..

*Ramlade av av misstag och ej hästens fel.. Han testade och lyckades.. Men aldrig mer xD Sen jobbade han hårt och var riktogt duktig :) SuperSpringBoy :P

Ikväll ska jag ;

  • Äta middag
  • Kolla på tv
  • Sitta vid datorn (msn?)
  • Få besök av Jonte? :)
  • Mata vovvarna (6stora+6små) + valpar + lamm + häst.
  • Fika
  • Äta godis
  • Djurkunskap? :(
  • M.M????

JumpJump + HöstiPosit!?

Jo, klev upp 05.15 och käkade en snabb frukost, startade bilen och efter de klädde jag på mej. En massa kläder och självklart mysisar! :) In i bilen och med raketfarten som gulafaran har så kom vi ner till Ånge på typ 35 min xD Väl där tog jag på Mia skydden, Jenny placerade henne i transporten och iväg till Bräcke!
Gick skitbra för Jenny och Mia var som en princessa skulle jag tro? ;) Vi träffade även på petra där och hon har en väldigt fin häst! Jenny hoppade 80 på clear round och 90 på placering! Kan ej vad klasserna heter som vanligt..
Aja, så var det en väligt fin dag där i Bräcke med hästen och Jenny! Mia placerades i transporten snällare än innan och det var frid och fröjd och Jenny sken som en sol! Hoppas jag var till hjälp!

Väl hemma blev jag slut eftersom jag varit borta i 11 timar och det slet på lilla Malin :P Men Malin hade kul. Men som sagt, så e Malin seg. Så när hon precis ska hoppa i duschen så märker hon att de inte finns någe varmvatten och hon blir pissed.. Vandrar in till grannen som även råkar vara hennes morbror och där duschar hon i år! Och sen bär de av till Matbordet med kyckling och potatissallad! Men Malin överskattade sin förmåga att äta mat och hälften e kvar i kylskåpet på en tallrik! Men ja, klädde på mej och begav mej till Kajsa, där Tessan och Ellena väntade. Ellena hade med sej tårta så de blev tårtätning! Mums va gott de va!! :D
Har sagt hejdå till kajsa eftersom hon nu beger sej till Gbg med sin mor!

Aja, nu ska jag väll sätta mej framför tv eller någe. Pang sa de i onsdagskväll så var jag dödsförkyld och de sitter i som faen! Känner mej trött som en ja.. Korv? Eller kanske inte de.. Men trött e ja iaf.. Och känner mej ensam. Samtidigt som jag ej vet om jag orkar vara med ngn mer ikv.. Men skulle va skönt å ha ngn att krama, ngn som kan gö mej frisk! Men de finns ingen, men ska smaska på min äckliga honung ja å hoppas på friskhet!! Hata basiller och parasiter och allt de som gör mej nerbruten.. Får fan inte ens springa nu juh! GAH!
Men, men.. Godnatt och dröm flitigt ;)

Supreme

Imorn e de djurkunskap och sen naturkunskap med prov!! Gah, kommer bli tookig! Kan inte allt, även fast de gick ganska bra iaf då Ajax förhörde mej förrut! Tjejeerna e på party, orkade ej följa idag.. knk ngn annan gg!! :P Ida tyckte de iaf! Sen så ha ja kollat på en film med ajax och robin och ätit chilinötter, mums! Tydligen ska man kanske kolla på en till film snart! Men måste verkligen få in fråga 5 i huve!!! handlar typ om cellandning och fotosyntes..

Har haft traktor idag, vilken jag och sanna ägde totalt!!! xD kopplade plogar på och av och sen så backade jag in den i garaget! Duktigt Malin och Sanna! Funkade perfa!
Sen så hade vi el med SNo, jo.. Va kan man säga? 3 timmar och de kändes en aning segt :P men de funkade de med! Kollade på en olycksfilm med äcklig bakgrundsmusik!!!
Sen va ja duktig igen och stack ut och sprang den där halvtimmen ! :D

Har vari ute nå enormt mycket idag jämfört med vanliga dagar här på den sjuka elevhemme!! + att jag konfronderades med ngn på kvällsfika.. Hint, hint..!

Lärde mej en ny sak igår..; 9*45-3+9/2*65-63+1 = Kyss Mej
Tydligen ska man kunna se på ngn att den vill ha en kyss :p och de där va ekvationen..?

18 Mars

Sho!
Länge sen nu :P
Har ett prov bredvid mej som mest gör mej nervös.. :/ Kallas typ något med Organisk kemi och typ livets villkor? Roligt? Nej.. Känner mej inte så lockad av de.
men hade iallafall alldeles nyss en gympalektion som var kul, men en sak fattade jag inte så ja bara va.. Senva indiansmyg niiice!
Men ja..
Blev pissed på fysiken iaf, jävla pojk.. Nå mer säger ja inte.. Men va fan!!!! Finns här iaf <3

Sen så har helgen vari underbar! Ridit Tessans häst lördag och söndag och det gick finfint! Finhästen :D Sen så har jag kört epa och den funkar som en klippa :) Åkte på fest med, å de va härligt. Segt i början men sen niiice! For hem sen med mamma och på söndan fick jag 1000 frågor om jag var bakis.. Vilken jag inte var! :P
Tack brorsorna för drickan! Spec "da flaska!"

Aja, ska plugga och umgås nu ja! Eller Sanna kommer upp nu! :) Bowling ikv!! :D

Finns på mobilen, men ej med mkt pengar :P

Idag kan man säga att imorn får man åka hem!

Idag hade man sovmorgon till 12.50!
helt underbart!! :)
Hade dator och Matte idag och slutade 17.00.
Middagen var god, köttbullar och mos :p
Sen så umgicks man med folket till ungefär sju.
Sen stack jag och Ida ut och sprang och det gick bra! Vi kom typ in i andra andningen eller någe, för fan va vi sprang! Och fan av stolt vi va efter!!
Sen blev de duscha en snabbis till jennys The Ark.
Men de gick de med, eftersom de bara va basen som hördes in i duschen ;)
Sen så kvällsfika!
Sen postade vi Naturkunskaen till Jenny och Ida J.
Efter de slängde vi oss i soffan och kollade på Private Practice och det är riktigt bra de! Men inte i klass om Grey´s Anatomy som man älskar som bara fan!!
Nu hälsar Erik på och sen ska man sova :P

Imorn kommer man iaf hem till Ånge kvart i 6!
Och vart kvällen bär får vi se.
Hemma i soffan med mor kanske??
Men ska iallafall rida Tessans häst hela helgen!! :)
Tack gumman, ska bli roligt! Hoppas jag inte gör fel bara :P

Natti och sov gott!

.

Kom På Nu Att Jag Frös..

Vilket fall som helst så har jag sovmorrrrrrron imorn till tio i ett :) Underbart! men vad ska man gö ikv då? Ta de lugge så klaart, smaskade kex med jenny och drack typ limejuice.. 7th heaven kollade vi på dådå.. Dee juhganska så bra iaf :P
Ridniingen idag va juh som den va : p

Hoppas de händer någe snart så ni stackare som läser får nå smaskigt ;)

Choklad?

Varför ska de va så svårt med choklad? Förrutom att ja ska va utan de en månad, så finns det i nästan varje glass, varje kaka och typ alla godisar xD
Men då får man väll sluta äta de kanske? ;) Nej då, eller chokladen iaf..
Men btw, hur uttalar ni choklad? Mina kompisar skrattar som fan åt mej? Men man bor i mitten av Sverige och då har man den mest korrekta svenskan enligt någon som vet.
Aja, choklad är tydligen svårt att säga :P
Äter iaf russin istället för choklad nu och det är juh gott de med :)

Ska ut och skutta med Ida nu och sen hem och Basta :) Sen blir de att Sanna kastar kläderna (eller till bh) för hon ska färha håret! Av mej och Ida ! :D

Imorse va segt, vet ej varför, men man ha tvättat iaf idag och köpt snygga gula tärningar!!! :D Typ som dom på bilden, men som sagt gula och dessutom lurviga :D:D:D:D:D



Talk slowly but think quickly.

Funderade lite..

..på allt som går runt just nu.

Om man säger som så, går inte Malin och hennes hjärna ihop. Den får ihop saker, som sen verkligheten sabbar. Läste iallafall de där på engelskan i den där engelska tidningen som lillemor tyckte vi skulle läsa, att dom som känner mej ensam oftast råkar illa ut.
Jag känner mej ensam nu, även fast jag vet att jag inte är det. Tror jag vet en till som känner sej ensam, och en som absolut Inte gör det..!
Från och med nu ska jag sluta känna mej ensam och räta på mej och vara glad :p Glad e ja även om ja känner mej ensam, men endå :P

Från och med nu känner sej malin inte ensam!

Och nej du där ute som passar ihop med en spade och en sandlåda.. Jag är inte ute efter det, kanske endast någon att luta mej emot. Å inte så där jävulskt seriöst, mest ja.. Skitsamma..

Imorn ska man tydligen springa 7 km med Ida och oscar? Trött redan nu :P Natti (S)

Ja :p

Man tog en långdusch och nu e man fitt för fight för världen!!!
Känner mej fräsch xD

Asså, härlig gympa, men fan vilken dålig kondis man har ibland!! Men vi var 8 tills jenny pangade på kajsa en smäll sen va vi 7 och sprang som idioter på basket och handboll! KUL! :) Någon som vet något basketlag eller någon basketträning som skulle vilja ha med mej och ida? Hör av er isf ;)

Nu e de snart middag och internatmöte.. Efter de hoppas vi på att få låna film och då blir de Råttatoiii!!! :P Sen hoppas man juh på de bästa, men troligen inte ;)

Statistiken börjar dessutom tryna.. Hur gör man?

På Torsta

Nu e man tillbaka på Torsta.. De e juh som de e de:P
Kul om de kunde va roliga folk här.. Dom får inte retas bara xD Som Jenny coh Ajax asg*

Saknar hemma <3

.-.


image5

Tänk om alla kunde va lika söta som dessa :p

'.'

Vad säger man?

Jo, Kajsa.. Jag är ute på djupt vatten som fan.. :/ Kom på de nu igen och ja, de går inte att förklara. För de e mycke som inte kan komma ut lix. Eller de där lät fel, men de e mycket som skulle låta fel.
Antagligen tänker jag för mycket, eller så e de de att de e härligt att sitta vid min dator och bara skriva och aldrig läsa igenom de man skrivit xD
Jo, Kajsa du och jag är lika, men du e då Sötast iaf!!! <3

Jag läser aldrig igenom det jag skrivit, utan de finns liksom bara där..

Ute på djupt vatten

Nu när jag satt här och funderade kom jag på att jag är nog ute och tassar på djupt vatten..
Typ ute på en 500 m djup sjö och jag kan inte simma?
Därför låtsas jag att jag är en spindel.
En spindel som kan gå på vatten..
Varför jag kom fram till de kan ja nog ej säga, men så e de och ja.
Kommer ja bli blöt eller är jag en spindel?

Natten :)

Natten e svart och det är då alla som är vaken, tänker (eller gör något annat:P)..
Eller då kommer man hem och har insett att köra epa mitt i natten e underbart! Sjunga högt, nästan ingen trafik och absolut inga poliser! För dom sooover! :) Inte för att ja e dum eller så, men dom e juh inte mina favoriter då jag är ute ;)
Har iaf gjort finaste bilden på epan! Men eftersom inte bloggen vill fungera nu så får ni kolla den på bilddagboken.. "Lillajah"



"-De som lider mest är de som inte vet vad dom vill ha"

-

Ok, va säger man?

Härlig tur med tessan idag! Fick låna hennes söööta och snääälla häst! :) Han var så duktig och gillade vist höger galoppen idag ;P

Jaa, vad säger man annars? Blir alltid deprimerad av att springa xD

Oh!

Inte dåligt alls de där inte ;)

Pang sa de så låg jag på marken med tre hundar och en förvånande Kajsa ovanför :p For omkull på 83an då ja och kajsa tog våran typ 3 timmars promenas till typ Tessan :P Tack för fikat! Mums va de :D

Hemma nu iaf, och känner mej allt annat än normal xD Håret e lika bajs, om inte mer nu än igår och ja bara hatar det! Men iaf så e de finfint :)

Ok, nu e ja riktigt le på en viss person.. Orka de här nu? Enerverande som fan och hon kan bara dra? Om hon tänker hålla på så här så ska ja fan me aldrig mer prata me na. Lovar de!

Saknar igår och drömmer om morgondagen

Mumsigt :p

Tjoho!
Mitt liv leker eller någe ;) Känns finfint å va hemma för en gångs skull!! :D Torsta känns pase som fan! Vill liksom inte tillbaka dit nu när de e så mycke mys och så hemma! Man saknar juh vänner och så när man inte kan träffa dom.. :/

Kuta iaf till hästen, red, kuta tillbaka.
Om Häst; Ja.. Red och skulle hälsa på farmor. ej hemma.. ( fick reda på att hon suttit nere vid sjön senare..) på vägen hem var hästen tokig och malin var nära att fara i backen xD Men inte de inte, malin satt där hon och hästen fortsatte med sitt, svänga med kroppen och ner i snön osv.
Om Kutning; Skull snarare kalla det gå med lite sakta, sakta jogging emellanåt.. xD

Ja, kvällen va fin med gott fika och så :P


En ny dag, ett nytt liv! :)

Ja.. Ska göra alla glada nu genom att säga att nu är min blogg öppen för allmänheten och att ingen ska ta åt sej av gammalt groll! okey? Om ni vill får ni läsa gammalt groll, jag bryr mej iinte längre om vad som står där och jag tror inte jag nämt några namn.. Ingenting där stämmer iaf och jag har från och med nu bestämt mej för att nu är det
nog xD Inte nog för att jag tynger ner mina älskade vänner, utan även för att det är deprimerande!


Men nog om det!
Idag klev man iallafall upp 8 och hann bara nerför trappen så var simon här. Feber hade han och inte ville han vara med mej inte,. Men så fort pärona åkte, så var det full fart och inte märker man att han har feber inte.. I tre timmar var vi inne och for runt som en boll. sen kom mamma hem och jag fick äntligen hoppa i duschen! :) duschade snabbt som fan eller någe och sen sminkade sej och torkade håret. plattången fick vila :p In i epan och hämtade kajsa och for en bit och sen vände vi för att vi hade slömt blombiljetterna..
Kom till ånge, någon snurrade runt oss och sen drog vi till uttagningsatomaten för kajsa<3 skulle ta ut pengar. efter de bar de av till "Studio Attityd" eller hur de nu stavas.. och jag klippte mej ja.. ser ut som en av mina kusiner.. ja, men ja.. xD
Fikade på domus och sen handlade vi amt och tanten trodde vi hade SNATTAT en HEL kasse med MAT? Idiotiska eller vad? :o Om man ska snatta gör man väll de lite osynligt och inte en hel kasse med typ 1000 olika matvaror? Aja. förbannad på tanten iaf och sen bar de iväg till blomsteraffären och där skulle kajsa handla 3 blommor, men den förbannade tanten kunde inte heller räkna, så de blev 2 blommor och en typ fjäril? galet galet..

Hoppade in i epan igen och for åt helt motsatt håll mot hem xD Hamnade i Borgsjö, helt utan att veta vad vi gjorde där? Ingen va hemma eller svarade, förrän Bergström räddade oss, vi fick hälsa på henne och vilka söta hundar och hästar!! Fölet, hua va sött! :D Å sen fikatr va mums :p Sen då vi hade våldgästat Josefin, så bar de iväg i mitt älskade gula vrålåk och åkte til jonte, där blev vi kvar till nästan nio och jag läste tidning och hade kul, medan mor satt här hemma och skrev svordommar i luften.. xD
Man kom hem tio över tio, va e de för tid att gnälla om? Tydligen mycket för min kära mor.. gah! Men ja hade juh vari borta sen 12 idag och inte sagt någe.. Måste hon ringa 3 gången, varav två hon skäller på mej då? Nja, de hjälper inte, jag kommer och jag går och det kommer jag fortsätta med tror och hoppas jag :D

Malin har bestämt sej. Hon kommer fortsätta att prata i tredjeperson (ett ord som hon lärde sej i lördags..) Hon kommer fortsätta prata och va som hon är. Hon har helt enkelt tagit sej i nackskinnet och bestämt dej för att ni är det dax att inte vara knepig och dum!

Tack tjejej för en trevlig middag igår och tack pojkar för en fin kväll i förrgår!! :)
Tack Kajsa som fan för denna dag och alla vi träffade med! Och tessan, hoppas du hittade de du ville ha i stan!! :D
Älskar er <3

Ingen skitunge ida inte ;)

jaha :P 22222 si2mon2 skri2er3


jah,nusitter3,0  vid datorn.
snart 5då32 2b2lir2 a2l2i2n a2r2g 21;);)2321331331331331333355155155556+55565+6++6559566+5+656k6565555j5564

RSS 2.0