Omg.

Klev upp 5 imorse. Klev upp och tio i 6 var jag på väg till bussen, typ15 grader kallt och ja, hmm jag frös.. Väl uppe kom jag typ 5 min förtidigt.. Så brrraaa, men ville inte missa den lix. Så sen bar de av till stan. Och allvarligt talat, dagen har gått som smort! kan inte fatta hur bra de har gått eg! Halkis gick bra och med fint och snällt sällskap och sen till station där kimen kom och höll mej sällskap, niiice :D Kul å träffa han igen efter så länge! Fick höra en massa roligt lix :p Och sjukt.. ^^
Sen när aj klev av i ånge, köpte jag sprutan och gick upp te vårdcentralen. Där satt jag i en timme, och de var för att dom hade GLÖMT BORT mej! Men satt där ja och mådde illa som fucken, sen närsprutan kom in i kroppen gjorde de så fucking ont! Så mycket meront än vad det brukar göra.. Eller gjorde.. Sen slutade de aldrig blöda.. Fattar inte hur armmuskeln och den där cancern hör ihop.. Men ja..
Åkte hem iaf och mamma hade öppnat min post, så som alltid blir jag galen på henne. Men tror ej hon kommer göra om de. Kul om de hade varit ngt brev som ja ej ville att hon skulle läsa lix.. ;/
Har iaf ätit grymt mycket middag och dampat runt. Tror hon hade i knart i min arm då jag kollade bort lix^^
Snart kommer nog Tess dessutom, men hon e konstigoch går på ngn fucking jävla diet.. Dumheter.se!!



Het, Hetare, NOMY!


Party 28/1.

Jag skulle ju ha sovit för 4 min sen.. Så jag drar en kortgrej om det som va igår och så :)

Lagade mat och drack lite "förvin" hos sanna! Sen hoppade vi på bussen och for till stället. Inte så stor fart där, men de blev då vännerna kom :) Magar och rumpor i massor, vi tjejer va glada! Blev varnade där efter en bra stund och drog till nästa ställe, där det blev samma sak. Många surpuppor finns de, har dom aldrig varit ung själv? ;)
Sen drog typ en del till en annan pöjk och där blev ja kvar till typ 3. Då skjutsen kom till busstorget och sen var den kvällen över.. Fin kväll! Tack vännerna <3

Klev upp 6 imorse.. Var meningen att jag skulle typ duscha och shits och allt. Och de gjorde jag med, mådde kanske ej 100% emellanåt, men va fan! :)
Fanns vissa sötnosar som mådde så grymt mycket sämre märkte man!

Saker som e sött från igår;

Ida fick ett nummer! Go fot it girl ;)
Sanna var ordentlig och en massa söt om mumin!
Marre sov gott!
Lisa och Ida sov tsm^^
Jag gillar verkligen Jonas mössa, yey!




The beast is awaaaaaaake!

It is all about..

Vet att jag typ borde plugga, städa eller något annat nyttigt nu.. Eftersom vi slutade tidigt idag :D Men har duschat och plockat fram middag, fixat med hela kroppen, tagit bort nagellack och smort in hela mej i någon söt glittrig smörja som luktar gott :) Tycker jag har varit duktig endå!

Hittade nu en tidning med sex i. Och eftersom jag helt har uppgett denna sötma, så ska ja ge er några söta kommentarer om sej :p Eg är det frågot och svar, men jag skriver dom som meningar ;)

  • Klamydia smittar på alla ställen^^
  • Saker som syresätter snoppen är regelbunden motion, ett sunt liv och mycket sex! Sen är granatäpplejuice bra för potensen.
  • Folk tänder på dockor, fötter osv...
  • Man kan få längre penis med penissträckare, men inget att rekommendera tydligen, haha!
  • Tjejer kan inte märka om killen är oskuld. Inte kroppsligt iaf.
  • Det är inte farligt att leka häst, om ni inte äter hö..
  • Omskurna kan hålla på längre i sänghalmen!
  • Man behöver ej få utlösning för att sexet ska vara bra. Gäller både killar och tjejer...

Okey, ska nog börja bli seriös nu.. Haha. Men det är svårt då jag är grymt rastlös.... Men ja! :)
Och jag älskar att dela med mej av det jag läser, det bara är så. Betyder inte alls att jag är en snuskig människa, mer att jag är hjärtlig! :P

Du är spännande, du e snygg, du är allt alla vill ha.
Det är ganska coolt ;)







Bara för att han sjunger grymt,
ser grym ut och spelar gitarr :)


Blommor:)

Sitter här men en bukett tulpaner och en med en ros, så fint och de luktar så gott! <3 Men de som förstör är hästläxan och det att hon i Lipstick jungle lämnar Kirky eller va han hette.. hetingen.

Gör bort med ideligen. Men jag är jag. Be proud! :D

Yey^

vem vet, ja kanske har världens smartast sak i min hjärna. Vem vet, kanske är det jag som gör världsfred eller kommer på något som gör att jorden håller för evigt. Ingen vet. exakt det är så sjukt. Ingen har ens en aning om vad jag vet, eller vad jag planerar :p

Kollar iaf på sex&thecity. Underbart :) Klockan nio är det Lipstick jungle.. Yey! Smörgåstårta till det!

Men nu borde jag plugga.. Nsarna klagar på att dom ej kan till provet till imorn.. Det är Då jag tappar lusten.. PUSS

Reason :)

Nu e man tillbaka i stan med blandade känslor!
Känns som om sängen kommer att locka ganska snabbt. Mysigt i sängen med stornallen lix. Hua, känns både bra, konstigt, toppen och underligt att vara tillbaka. Saknar den underbara helgen som varit! <3

Pratade även med sötvännerna på tåget hit! Så underbara som ringer mej bara så där!! <3

Imorn blir de skola, körskola, telia och sen hem till huset och tacos! Mumsfillibabba! och sen smörgåstårta till kvällsfika! Muiuuuuuums! Ska nog äta de till Lipstick jungle, som jag hoppas är lika bra som sist!! :)

Känner mej otroligt glad, kanske helt utan anledning :p

Smile on your face

Hemma :)

Har fått en massa paket och pengar! Pengar ska troligen gå till en 30-06 som jag ska skjutastorälgarna med i höst ;) Yiiiha! Akta er!

Har en grym sjuk känsla. Men asså, för en gångs skull kan jag säga de. Ljuset är tänt och ja, jag känner att vad dom än gör, så kommer jag endå att ja runt med ett leende på läpparna. Jag är helt enkelt för glad för att vara ledsen!

Skönt å vara hemma, men endå saknar jag staden på något sätt. Köpte iaf en ny snygg väska idag + plånbok <3
Ja e grymt bra på att handla!
Även köpt hälsokost för min mage, så håll tummarna :D

Imorn är det hockey uppe på plan och då ska tom jag på med skrillor som de lät och ge alla andra ett gott skratt!! Haha, men ja kommer njuta av de! FÖR NU J*VLAR!

Kan även erkänna att jag höll på att missa att kliva av hemma idag.. Vaknade en halv minut innan tåget stannade på perrongen och endå hade jag ställt klockan på ringning tio min inna.. Vet ej hur jag lyckades med de.. Men men, kom iaf  av! Haha, annars hade de nog blivit kaos ;)

I have still the little cute smile on my face!
You can never, Never rip it off!

Helgen :)

Imorn bär de av hemmåt :)
För paket, släkten kommer och en massa tårta och kakor :D
Tror helgen kommer bli bra :p

Lördagen dag kommer att spenderas uppe på hockeyplan med alla östavallsbor och barn och föräldrar som kommer dit fjärran ifrån :p Hoppas de blir kul :) Förhoppningsvis har jag skridskor med. Mest för att få alla andra att skratta ;-)
Lördagkväll är fortfarande öppen för förslag (a)

Söndag ska nog spenderas med träning om ja ej är för lat för de.. kanske ett besök av tess, om det ej blir på fredagen och sen tillbaka färd till stan :p

Håller tummarna för helgen jag ;D


Gnarls :)

Epilator gör ont. Det gör de faktiskt. Kom typ en rand, eller inte ens de. Och nu sitter den på laddning, för kom på att den ska laddas först (a)
Idag så har det varit en lång dag, men den har rullat på! Fick faktiskt (!) sluta 25 min innan idag, skitcoolt! Vi slutade 10 i 5 och då chansade jag på att det gick en buss innan 15 över oh det gjorde de! Skönt att komma hem någorlunda ngn dag iaf..
Fick även en present till idag! 300:- på Body Shop! Av mina hyresvärdar! Dom är sååå söta :D

Lyssnar till Gnarls Barkley och han e fan kung :D

Happy day :)

Dagen började med att man höll på att dö av trötthet.. Men fick på mej ridkläderna och klev utanför dörren, där hälsade man på vovven och sen fick man skjuts upp till bussen :) Kom på när jag kom upp att jag skulle få vänta i år på bussen.. Men tydligen fanns det en annan buss som plockade upp mej och jag kom tidigt till skolan :p Satte mej i soffan där och när alla andra kommit så bar de av till stallet. Kunde ej ha teori, eftersom att alla hade glömt böckerna.. Så vi åt frukost och den hade vi hoppniing :) Riktigt roligt! Och jag hade sötOscar<3 Han e så rolig att rida, även fast de kanske ej blev perfekt jämt och att de var nära en avramling helt plötsligt (a)
Efter lunchen var det skoning. Bakhovar. Trodde jag skulle dö. Men till slut gick de och alla i gruppen klarade de! Så nu har vi alla tappskolicens eller kompitens  kommer ej ihåg vilket det rätta ordet är :p

Väl hemma åt jag choklad först av allt, såååå gott med mörk choklad :) Och kollade tv, sen blev de dusch och sen middag. Har sedan gjort lite läxor. Förstår ej så mkt, men försöker iaf :D

Snart är det House på tv och de ska ja se ikv :)
Och just de ja, mina ben skakar som tokar, tihi!

Även att jag hunnit lyssna igenom både Britneys och PCD nya album ett par gånger ikv!

Att drömma om att föda kan betyda att vi står i början av någonting nytt i livet, det kan vara en idé eller ett projekt som håller på att ta form.

The first day..

Måndagen började med Fysikslutprov. Gick efter 90 min och vi hade 200 på oss.. Men satt ju nästan halva tiden! Haha :p Sen blev de Telia och då va ja helt tydligen inte folkbokförd. Fick gå på skattemyndigheterna och kolla de. Tanten där var väll inte den gladaste jag träffat, men men. Var iaf de. Åt på Kebab någonting och sen köpte jag trosor :D Efter de gick man på telia igen och bråkade med dom där :) Finns tydligen inte riktigt med för de skulle komma ngn leverans med mitt namn på fredag.. Så på måndag beställer jag nytt :D
Sen var de körskolan. Ser ett ljus i den evighetslånga tunneln ;) Haha!

Och för ngn timme sen åkte sötflickorna hem :p Dom kom hit och grattade mej och gav mej jättefina presenter :) Och ett mycket roligt mojs då dom skulle ge mej presenten ;) Haha!! Mina flickor är sååå söta! <3

S
nart är det Lipstick Djungle! Niiice :)

So whats if I´m interested?

18 ;D

I´m going grownup!

Första presenten har anlänt och den var mycket vacker:)
Ikv blir de finmiddag och tårta :D



Tänkte även bjuda på en massa egobilder..
Men ska dra mej en dusch ist:)

Kan iaf berätta med att jag började dagen med att hälla lite varmt kokande vatten på foten och
sen bröt jag av min bläckpenna, livet leker :p

Puss och kram!
Idag är det min dag! :D

Penisfisk? :d

Man blir lätt sentimental av greys. Och då jag hörde att vovven hade opereras idag trodde jag att jag skulle dö. För inte säger någon något till mej inte.. Men hon mådde tydligen bra, återkoll om två veckor..´

Penisfisk. Jao, nog fan är han en penisfisk. Men dom går att ta bort :)

Har en hel hög med läxor. Men märkte att jag är för instabil för att göra dom idag:p Men greys gör vardagen instabil^^ Har iaf sett klart 3dje sesongen nu.. Gah! Slut slut slut.. Dessutom vet jag vad som saknas. Plus att jag troligen har åldersnoja (a)

Imorn ska jag iaf te stan och shoppa! Ska bli roligt! Få se om man hittar ngt man vill ha:) Myser iaf med sanna då och vem vet, de kanske kommer med en Ida Ling med? ;p

Oh baby baby it´s a wild world!




Var ute och vandrade med den sötaste idag, har saknat honom en massa!
Och de va lite kallt, plus att vi var nära att möta en lös schäfer, så jag vände toksnabbt och gick en annan väg ist :p Ville lix inte ha ngt bråk då jag var ute med honom :)

Bmw :)

Drömde en till dröm inatt! Mina drömmar är så sjukt verkliga då dom kommer! Den här gången handlade det om bmw, någon, inneboende, andra språk och att jag inte fick köra bil helt plötsligt^^ Så, de var helt klart varierande, men faaan, trodde de va sanningen där ett tag (a) Hade ju fan en vacker bmw!

Dansade idag och de var annorlunda men roligt! Å fan va ovig man är helt plötsligt^^

Såg även en så snygg bmw idag, vinröd! Kärleken blev stor:)

Inte mycket mer att berätta, men visst. Ett viss hopp finns:)

13/1.

En månad sen lucia, konstaterade jag för ca 30 sek sen.

Mina vänner är söta. Andra är konstiga. Therese pussade honom inte och McSteamy var inte 100% så bra som jag trodde. Jag pratar i gåtor för att jag ej själv förstår. Nomy är det jag lyssnar på förtillfället. Har även fixat soundtrack av greys ses3 :) Stannar i staden i helgen. Sanna lyssnar inte då man pratar, varför går jag ej in på. Men ja ha iaf bokat in mej i hennes liv på lördag!

Puss på er. Älskar ej en massa! <3

Pappa, så glad att du överlevde olyckan! <3

It all in my heart..

Jag kommer på greys och gråter.
Jag skiter i vilka som ser det här nu.
Men Greys gör att man gråter.
Jag älskar Greys!

Och ofc vill man ha Mc Steamy lite..


Häng, fläng och släng :)

Hemma nu, ska köra ner till Ånge om 30 min. Och sen slänga mej på tåget. Åka veolias segtåg till stan och sen in i stugan och skrika av smärta medans en bra film rullar på tv:p

Fiiiiiin kväll;)

Men ja, lever livet gör ja :) Har färgat ägonfransarna idag och så :D Betalat tillbaka skulder och så.. Allt känns så fint. Förrutom att jag saknar dej Sack <3

She choose him.

Hon såg honom. Mitt bland att folk. Hon valde honom. Han med det fixade håret, han med dom snygga jeansen som satt perfekt över rumpan, men tshirten som gjorde att man hade en aning om vad som fanns under. Honom.
Hon mötte hans blick och kände en våg av lust genom kroppen. Hon trängde sej fram emot honom och viskade snabbt i hans öra; "Pick me, Choose me, Fuck me".

And so he did.


McSteamy!

Jävlas med päronen så in i helvete!! Vilket betyder att man är hemma :p Har ångest för framtiden och allt det som häner då och om typ en vecka.. Gooodneess!!! Kommer iaf klara nationella sa min lärare.. Alltid ngt!! MOHAHA!! Har även shoppat et par trosor idag, mycket stolt! Sen så blev de en fika på Törners, och lite annat (a) Sanna är glad iaf, så glad för min tös! Och tror att jag fick ett litet (STORT) plus i kanten idag!! Tihi*

Malin likes McSteamy in her head!
Who knows, maybe in IRL too :)

smile <3

Tänker dränka mej i greys nu en stund!

Dagen har fullständigt gått ja.. konstigt.. Men skrattade gjorde man på skolan iaf! Sen konfronderade man när man kom hem.. inte lika bra de... ;/ Men nu e de lite lila här iaf :D

Puss på er alla! Imorn bär det hem och jag ska hålla det jag lovat mej själv nu!! <3

=+L8/6%4¤#3#2"4

Nu får de faaaaan vara nog. Tänker nog fan låta den där förbannade skiten gå iaf, även om alla kanske inte gör desamma som jag. Fy faaaan!!! Jag bryr mej. Men vad får jag tillbaka? Röv. Eller inte ens de..... Vill eg inte ha ngt tillbaka heller, bara inte skit. Fuck off!!


Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå.. eller eg inte. Men ja.. grymt lång dag idag. var hemma halv sju.. imorn blir de en lektion kortare, yippieeee!!! Vill sooova lääänge!

Älskar er sötnosar! <3

^-^

Jag är en patetisk liten groda, jo jag vet.


jao.. ^^

Okey, nu förstår jag inte igen. (Den vanliga meningen i mitt liv och som säkert måååånga irriterar sej på..) Men ja. Något stämmer inte. Något stort. Hatar och älskar bilddagboken. Men faaaan, nu fattar man lix. Men trevlig het ja.

Vet att jag svamlar. Men imorn blir de bad och stad :)

Jag håller tummarna, vet att min och sannas framtid kommer att vara stråååålande (:

^-^

Nu ska jag sluta plåga mej själv med det. Och bara njuta av det andra det.

Yeah... the bitcheeees



lesbian queen och brasiliansk bimbo

Blondinen och BMW? ;o

BLONDINBELLA SKA HA BMW!!!!

Första gången jag tyckt hon varit riktigt klyftig!!
puss på na!

The book we need to have.


lesbisk?

Hemlig Beundrarrina 02:jan, 17:34
Hej, jag ville bara säga att jag tycker att du e speciell. Du e bara så fin, jag vill ställa mig på hustaken och skrika ut det. Min kärlek till dig är stor. Jag vet inte vad jag skulle göra om inte jag fick bevaka din bilddagbok. puss<3

Kan ju undra vart den kom ifrån. Not^^

2009 :)

Ja, nu e de 2009! :)

Många funderingar och ja, många tankar :p
Men inga löften iaf! Tess trodde ja hade gett ett löfte om nunnalious, men då hade hon slagit mej. haha! Men noooope:) Mår så fint bara! En ångestklump i bröstet bara, men den försvinner nog snart..

Såg på Madagaskar 2 idag iaf! Och satan i gatan! Kärleken flammar upp i bröstet!! haha, eller nästan :p men så grymt bra gjord film! Man liksom vill inte att den ska ta slut! Mums vilken film!!! ;D
Blev avundsjuk på gemenskapen och känslan som dom kämpar:) Men även på hur lejonet dansade:) Cheeses! Mkt svag för barnfilmen..






Så grymt jävla söta!

RSS 2.0