Trött.

trött trött trött.
trött är det magiska ordet idag. vill egentligen bara sova. men snart är de helg! en lektion imorn och sen bär de tillbaka hit och duscha och sen heeeeeeem! och förberede för lördagen och att mysa med söt tess<3 Oh, ska bli skönt o komma tillbaka till lite struktur xD

Hatar våra arbeten vi fått redan.. Pallar inte^^ O vi har gått två dar?

Pepp för helgen? oh ja!
Puss:*
 XOXO


Första dagen!

Oh, överlevde första dagen!
Men bravader dessutom! Trött som en tok när ja kom hem. Men endå drog jag mej ut på en promenad med Anders o Dascha o en massa prat! Sen middag o tv innan sötnötarna Ida o Jenny kom o hälsade på! Grymt kul hade vi :D Tusen gånger skratt!! xD Haha!!!

Men nu ska ja nog sussa så sött tills imorn, skulle typ behöva tusen sovtimmar! Men känner mej glad iaf, o de e positivt!! Saknar även KajsaBajsa som e i gbg o BBtessan som e hemma!
Puss på er<3

Allt för mej ikv!
Kort men bra :)
XOXO

Oh, pepp!

Mr.Big på vh1! Underbart ;D
Lite glad så här mellan hostningarna o paniker för skolan imorn!
Eller panik o panik, vill helt enkelt inte!!

Köpt finaste klänningen idag!! Söt-Ida o söt-Sanna var med o gjorde tummen upp :) Så på lördag tar man den och ett glas gott och dansar rumpan av sej! Hoppas på att de blir skoj :D

O imorn börjas de. Ska iaf skippa gymnastiken imorn, han får säga vad han vill. Tänker fan inte bli mer sjuk.. Äter honung hela dagarna (typ) för att de ska bli bättre.

Nu ska ja krypa ner i min mjuka säng, tänka en fin tanke o sova :)
Pussa:*
XOXO

Halvbakis :p

Den här dagen har varit lat, men endå väldigt arbetssam :p
Både på insidan o utsidan!
Flyttat tillbaka hit upp till Östersund iaf. Precis klar med att packat upp och en timme sen jag serverade mej själv middag. Känner en stress på insidan. Vill inte sitta själv i den här stugan i vinter. O samtidigt gillar jag stället mer än vad man kan tro :) Helt underbart vid sjön och hyresvärdarna är söta ;D O vovven sen!! Träffat han två gånger idag och han piper så gulligt då han ser mej :)

Varit lite halvbakis idag med. Långt ifrån lika illa som igår, men så att man inte är så sugen på godis eller mat precis=/ Men har ju fått allt gjort som jag skulle idag endå =)

Sen verkar de som om ryktena från helgen fortsätter gå. Dom är iallafall inte sanna! Så sluta ljug med er och ta reda på sanningen. För mej spelar det ingen roll vad ni tror, bara ni inte förstör de jag vill :)

Nu ska ja strax kolla på csi och va livrädd som vanligt!!
Puss på er :*
XOXO

Finfina helgen :)

Ojojoj, ryktena går snabbt när det är något intressant :)

Har iallafall haft en fin helg!
Lite förmycket dricka kan jag nog erkänna! Men nya härliga folk som jag hoppas ja kommer få träffa igen :D
Så dåligt som jag mått idag, har ja nog inte heller mått på typ 1000 år! Uscha, och ja. Jag visste inte vart Kalsro var xD Smart=jag! Sen allt annat dumt ja sa, ja du. De kan dom som hörde få skratta åt själv xD

Imorn flyttar jag tillbaka upp till stan. Känns både bra och dåligt. Egentligen vill ja bara stanna här i min säng och inte göra något. Hur underbart skulle inte det vara?

I met you. And then?
Pussa:*
XOXO

Going mad.

Men endå känner jag mej lycklig. Stressad men endå lugn. Hur går sånt till?

Mina lediga semesterdagar känns som om att jag är insnöad. Jag gör inget. Går knappt utanför dörren. Jo för att gå/åka till jobbet för att fixa posten, räkningar och sånt som kommit in. Är det det som kallas semester? Att absolut inte göra något och att inte umgås med någon?
Om inte umgås med någon räknas av att läsa bok eller kolla sönder Satc-boxen? Som även helt plötsligt tog slut på avsnitt och boken som bara har typ ett kapitel kvar. Oh ja, jag har ett intressant liv!

Min kväll imorn blir nog inte av. Så skaffade mej en fri kväll där. Oh ja. Pink-Boring. Lördagen är fortfarande ett STORT frågetecken. Vore grymt kul att åka dit! Men kul o komma dit o sen inte ta sej hem :p

Har iallafall kommit ett stort steg i min packning. Hämtade väskor ja ska använda och bar upp dom och dumpade dom i mitt redan stökiga rum :p Duktig ja är va? Känns ju endå som ganska duktigt, eftersom det inte känns som om att jag vill åka överhuvudtaget och att jag tydligen ska träffa rektorn typ direkt nästa vecka. yippie.
Håller helt enkelt tummarna för att det ska stå en snygg o vältränad kille utanför min stuga när ja kommer på måndag eller tisdag och hjälpa mej bära in väskorna och sen laga mej en förträfflig middag!! Vad kan passa bättre? Självklart ska han inte ha varken tröja eller päls på överkroppen!!

Nu ska ja hoppa in i duschen och göra en förändring!!
Pussa:*
XOXO

Shoes.



Jag och helgen har blivit ovänner.
Pussa:*
XOXO

Kärlek.


Tänkte bara säga de att jag är så glad att jag har mina vänner!
Älskar er <3


Nu till helgen blir de förhoppningsvis Sundsvall och sen kanske Ljunga :)
O helgen efter de Mitlandia :)
Hur bra känns inte de då?
Sen e de flyttning som ska ske!
Måste kolla med värdarna då jag kan komma.
Sen ska ja bli frisk :)
Pussa!
XOXO


Beroende?

Ett beroende är något man har svårt att bli av med. Det kan vara allt från att måsta ha dörren stängd då man sover till att man inte kan sluta röka. Men kan man verkligen kalla allt ett beroende? Kan man bli beroende om man bara varit med om saken en gång? Eller är det en omöjlighet?

Vissa saker kan förstöra låtar. Tex; jag kan inte längre lyssna på A camp-stronger than jesus. En person gillade inte den låten, och nu kan jag inte lyssna på den? Vart ligger felet? Eller är det beroende av beroendet?


JUST NU:
Gud.. vet inte ja. Känns det inte lite som om att verkligeheten kommer ikapp? Efter en slapp dag igår och en slapp dag hitintills i sängen. Så vill man liksom inte att måndagen ska komma med jobb och sen en massa beslut. Ska du följa med dit? Har du börjat packa än? Och sen en massa frågar. Vart var du då? Med vem? Vart ska du ikv?
Jag vill känna mej lika fri som den lilla fågel jag är.


Trött.

Gud vad trött jag är!
Och inte händer det mycket ikv i ånge heller..!
Ska iallafall få mej ett gott skratt åt tessan har hon lovat :)
Uff, trött..

Mittis blev det igår på dagen med pappa. Träffade sanna och hennes pappa där oxå:) Sen på kvällen blev de mys med tessan med satc och idag har det varit att sova länge och att sen duscha och promenera bort och kolla på hundvalparna och få sej en klippning :)
har även haft besök av viktor och kim! Trevligt då dom inte e dumma!! :p

Gud vad trött jag är. Tror ja ska ta och läsa några sidor i min bok nu. Om jag inte somnar.. Hur kan man vara så trött då klockan är kvart i åtta? Haha, ja vet troligen svaret^^
 
Aja!
Puss på er and enjoy the pictures ;)
XOXO

 
   


Symtom på svininfluensan.

Symptom på svininfluensan är generellt ganska lindriga och symptomen påminner i princip om vanlig influensa. Några vanliga Svininfluensa symptom är:

- Feber och frossa
- Hosta och halsont
- Värk i kroppen och huvudet
- Diarré och kräkningar
- Trötthet
- Andningssvårigheter

Nu nästa blir det Ljusdal på Mittiamässan med Sanna :D
Hörs sötnosar!
XOXO

.

yyy


Man kan ju alltid undra varför det blir som det blir. Varför som just hon är den überpopulära och liksom inte jag eller någon annan? För hade inte det vare en aning lättare om det hade varit typ någon annan. Någon som typ började på en annan bokstav eller hade en annan ändelse? Ett annat efternamn eller kanske en annan ålder?


Vilket fall som helst, så försov jag mej i morse. Förstår inte hur de kunde hända, varför ringde inte klockj**eln? I vilket fall som helst så får jag jobba över lunchen som kompensation. Halsen gör iallafall inte lika ont idag, men istället så värker öronen och rösten e fortfarande lost..


Vet inte vad jag kan tänkas hitta på ikv. Kanske umgås med Kajsa sista gången innan hon åker tillbaka till den stora staden? Hon är iallafall bra söt hon :) och appropå söt, så ska jag och therese gå och mysa och gå på bio på söndag! Super :)



Ta vara på den soliga dagen idag nu!

XOXO


.

Varit ute Med flickorna + moster och massa till svensta idag. Riktigt mysigt med dollar och sko& kläd-affärer!! Köpre för ca 1000lappen och mamma betalade maten :)
När vi kom hem vid 20 tiden så blev de gluggen precis vid stängningstid och köpte tatueringstidningar och kikade lite! Undra vad man skulla kunna tänka sej?
Träffade även kim, grattis vännen :D

Nu blir det nog sängen nästa. Har så grymt ont i halsen att det inte finns ord för det.. Om det finns någon som har någon bra medicin som kur, så snälla berätta!

Puss och kram.
Och kom ihåg att ta hand om varandra och att alltid ha en hand om vännens rygg.
XOXO



Pratade med en god vän;
Är tjejer verkligen så lättlurade att vi går på samma lätta ord om och om igen?

.

Varför är den frågan som borde vara markerad med fet, kursiv och understruken stil. Men jag orkar inte. Orkar inte veta att det är fler än jag som vet om mitt misslyckande och att det inte går att ändra på. Trodde verkligen att det var slut där. Där jag trodde att det skulle sluta. Men nej. Som alltid så fortsätter det rakt brant utför.

Älskar mina vänner.
Och kajsa, kram på dej!

I say you've got to stand up
And tell me what I'm doing wrong

Chic har funderingar.

Sitter här med fönstret öppet och lyssnar på volbeat. Solen lyser in, men endå så kommer inte ett leende upp på läpparna. Men endå ett lugn blandas med stressen som nu helt öppenbart bor där inne. Har jobbat idag som vanligt och kom hem efter fyra och klev in i duschen direkt. Såg en med hund idag på ånge, lite smärta. Men kanske de som behövs för att man ska ta sej vidare?

Hela eftermiddagen efter det spenderade jag framför tvn och med 4 sex and the city avsnitt. Snacka om beroende. Och det programmet får en verkligen att fundera. Vad är det vi är på jakt efter egentligen? Och finns det verkligen killar som Callies Aidan? Väldigt tveksam till det just nu..

 
är vi dom nya offren?
 offren för hetsen för förhållanden och misslyckanden?
 Hur länge ska jakten på den rätte att gifta sej och skaffa barn bli?
 Och när ska den börja?

Ska iallafall åka och mysa med mina vänner nu tror ja. Dom finns verkligen där<3
XOXO
Där dina tankar finns.
Där vill du själv vara.


Chic.

Sitter i sängen nu och försöker att få lite sex and the city känsla. Inte så vidare lätt då rummet är ett enda stök, man inte bor i en tusenvånings hus och att lakandet endast ligger över halva sängen. Jädra mardröm inatt lix, vaknade och cheeses. Hoppas de inte blir så inatt. Var så säker på att han stog i mitt rum!

Iallafall så har jag jobbat idag och imorn ska ja tydligen åka hem till någon o hämta deras "grovis". Sen undrar jag en sak. Varför plågar man sej själv genom att jämföra och grubbla och tänka igenom? Gör verkligen alla killar det eller är det bara tjejerna eller är det bara jag??
Jämför hår, bröst, längd, tillgångar, löshet?
Dom flesta vinner i de mesta. Speciellt nu när jag typ blivit hemmafru med olika färger på naglarna, stökigt överallt och en massa ältande på hjärnan. Varför inte ha det så lätt som i sex and the city.
 När dom har problem så har dom olika lösningar på allt.
Carrie köper skor.
Samantha har sex.
Miranda jobbar.
Charlotte drömmer om bröllop.
Känner helt enkelt att ingen av dom där alternativen passar heler bra in på mej då jag är elak. Jobba suger, bröllop får ske om tusen år om de ens händer och skor skulle man ju köpa en massa om man bara hade pengarna! :)

Om jag säger så här. Vi har så mycket gemensamt.
Får vara nog för den här gången.
Aktiviteter väntar!
XOXO

Chic på Birsta.

Har varit i Sunsvall idag hela dagen och handlat en massa! Eller egentligen Birsta! Helt skitkul, men gud vad trött man blir liksom!! :p Handlade för ca 1800 och då fick jag endå en handduk och matta av mor och en klocka av moster och två underbara parfymer av mamma och pappa :D

Låter bilderna tala för sej själv!















Självklart en egobild sist av allt!!
Älskar den klänningen och halsbandet!
XOXO

Chic spelar kort.

Oh yes!

Vem är kungen som somnade på jobbet, kollade på satc på lunchen, träffade therese och bytte soptunnor på en dag? Och dessutom har spelar kort och konstaterat att kärleken kanske kommer? haha ;p

Kommer att åka till stan imorn och äta o shoppa en massa! Birsta o ikea!

XOXO

Chic på yran.

mamamamama! mamamama! (8)

Lyssnade på lady gaga (även nu) men såg henne inte. satt bakom scen o hade ont i fötterna. Förbannade klacken + sulan som försvann under det trånga presedentalet! Leve orgasmen!
Grymt ont i fötterna idag och har blåsor och öppna sår på dom!

Myst med underbaraste elin och jenny i helgen! Pussa!

Så mycke opassande man skulle vilja skriva här! men yran e ju faktiskt ett måste egentligen, men endå funderar jag på att inte gå nästa år xD

Puss puss
XOXO
She´s the queen whitout shoes




RSS 2.0