Hade en jättebra överskrift, men glömde bort den.

Pluggar ihjäl mej typ. Tenta på tisdag. Blä. Kan liksom inte tillräckligt? Hoppas morgondagen kickar in infon i min lilla hjärna!
Annars? Pluggar, filosoferar, tränar, sover, umgås. Yeah. Studentliv in my ass. Ska nog dra en jävla mysig utgång snart. Forum kanske? Detet och Överjaget slåss och jaget vill ha en försvarsmekanism. Helst nyss! 
 
Har blivit bjuden på middag hos moster idag, lyx! Tjäder och lasange, matlåda fick jag oxå! Gillas! Men nu är det dax att sova, imorn ska man vara på topp! PUSS
 
 

Jakt

Andra passet på jakten idag, tredje och sista är imorgonbitti. Ingen älg än, men har dealat med Varga att hon ska fixa en älg till mej! :)
Det är väldigt ro-fyllt här ute i skogen! Helt underbart! :) men sitter bredvid en bäck/mini-å och inser att det är väldigt sövande, därav detta inlägg, haha!

Ikväll bjuder mamma på middag och sen är det byta däck och göra löner som gäller! Fin lördag!

Puss


Mys med stort M

Efter en nästan alldeles för härlig kväll med fina Sanna, så är det dax att sova! Klockan ringer 06.00 för träning, sen plugg, föreläsning och hemfärd som kommer sluta med AW och fina Jenny!


Kolla vilken söt Kristina tipsade mej om! Att den finns på riktigt är sjukt häftigt! :D

Axolotl (Ambystoma mexicanum)

:D

Redan tisdag! Vilodag för träning, så dagen har spenderats 100% med plugg :) Ikväll blir det film, plugg och ta reda på massvis med fakta om galna gubbar.. haha. Well. Ben & Jerry´s väntar! :D
 

Nalle Puh <3


En man som kysser sin fru varje morgon lever i genomsnitt fem år längre än män som inte gör det.

Tanktvärt!

Hårt att komma igång med plugget idag. Jag och Jossan gjorde ett försök, slutade i promenad, systemet och Coop :)
Ikväll blir det träning och imorn en efterlängtad sovmorgon innan Shop-kväll hos Jossan! Puss

Rubriker är svårt

 
Sängen är som skönast så där när klockan ringer. Svintrött kliver man upp och sen går det relativt bra liksom! :) Idag är det plugg med flickorna, ska försöka hinna översätta norska PP som jag precis lyckades få ner. Måste även hinna göra lunch :) Så puss och kram!
 
Ja just det, helgen var fin. Mestadels iallafall :) Kalas för "lillebror", träffade vänner, middag hos Papi och jobbade två dagar! Dom som följer mej på Instagram har nog ganska bra koll på mej iaf! Gör det du med; Lillajah
 
Puss 

Plugg, träning, utgång !

Sitter och pluggar med Jossan, efter 1 kommer resten av gänget!
Sen blir det träning ikväll oxå, fokus på magmusklererna! Wihoo!RSS 2.0