En känsla av hopp



Det blev ingen bio igår, stråk-grejsemojset drog över på tiden och sen var det bara vi där. Så han välkomnade oss på tisdag istället så då ska vi se denna film :) Kanske blir den ännu bättre efter att man längtat efter den!?

Så jag åkte hem, gick igenom korgen jag har på golvet nedanför sängen och hittade massa saker. Innan jag hunnit läst igenom det där känns det som om att jag är ungefär 80, haha :p

Våren.
Jag älskar den och det känns som om att den börjar komma nu! Helt underbart, visserligen har jag inte hunnit med att åkt skoter än eller slalom.. Men det kanske är en smäll man får ta? Men om jag fick chansen att åka slalom en timme i år, då skulle jag ta den! Men att minusgraderna har lämnat oss nästan helt, det är ju helt underbart! helst vill jag bara vara ledig och åka hem till Mami och Papi och sitta på deras utetrappa och njuta av solen. Oh, vad jag älskar solen! Kan ni förstå att jag älskade thailand? :p Och nu när man kan höra att snön smälter och vägen börjar bli bar och allt bara liksom ljusnar, då är allt så mycket bättre! :D
Varje år i januari/februari tycker jag att livet suger. Att det känns ensamt och allt bara är ett stort jävla mörker. Men nu när man ser solen igen och snön smälter och man inte behöver ha på sej ett ton kläder för att kunna vara ute, då njuter jag. Jag riktigt älskar det. Jag älskar även att ha på mej långärmade tröjor och mysa ner mej under en gosig filt. Men att få ta av sej kläderna och solen värmer än med sina första strålar efter en bitande hård vinter, då känner jag kärlek!

Puss


Underbart!

I mitt hjärta.

Jag älskar mina vänner! Det bara är så! Träffade Elin igår, underbart. Träffade Håkan och Patrik igår, underbart. Träffade Anna igår, underbart. Träffade Anna idag, underbart. Ska träffa massa flickor idag, underbart. Försöker planera i min förvirrade vardag med planer med söta flcikor och pojkar. Jag längtar och det kommer bli, jaaa, underbart!

Kvartal.

Om jag har insett rätt så är kvartal, en fjärdedel på ett år. Isåfall suger det.

Jag saknar att vandra runt i klackar. Att springa runt på uteställen eller krogar som en liten mupp. Igår hade jag på mej mina höga stövlar och det var underbart! Legging och tunika med "knytning" (eller vad man ska kalla det till), underbart!

Jag förstår inte.

Ibland behöver man inte förstå. Men ibland vill jag säga saninngen, hjälpa lite. Men jag hoppar det. Låter folk fortsätta som dom gör och går min egen väg, inte alls samma väg som deras.

En läskig sak.

Det knakar i min lägenhet. Överallt, det känns som om att det är någon här inne, men jag är ju liksom ensam. Funderade ett tag på råttor!? Men hur kommer dom upp ändå hit?
Jag bor liksom på våning 1, men 3 trappor upp.. Tål att funderas på!

Nu ska jag skaka rumpa lite mer till p!nk och sen iväg på fika och sen ikväll bio! :)

Puss!

Trevlig helg! :D

1 timme till helg och jag är trött som en gnu. Huvudet är fullt med ritningar, siffror och konstruktioner. Har verkligen kopplat bort huvudet på eftermiddagen från allt av motstående kön och allt annat som brukar blockera min tankeverksamhet.

Ska hem och äta strax, sen hälsa på brorsbarn och sen skidor med Therese! Hoppas mosbrickan på macken ger mej energi! *ironi*

Well, ha en trevlig helg allesammans!

Bebis


En fråga till er

Om ni hade ett favoritband, ni verkligen älskade musiken av hela erat hjärta. Ni blir tillsammans med en i bandet, till exempel sångaren/sångerskan. Ni skaffar barn, flyttar ihop, gifter er. Sen gör han ett svek. Han lämnar dej. Ensam.

Frågan: Skulle du fortsätta lyssna på hans musik, gå på hans konserter? Eller är ditt favoritband förstört för alltid på grund av hans svek?


Snäckor

 

Har bara hunnit med att kolla på 1/3 av bilderna sen Thailand. Fick besök, så resten hanns inte med. Synd, men det var grymt roligt med besök! Många olika skilringar och sidor får man höra och vissa saker skrattar man ihjäl sej åt, yeah! :)

 

Nu ska jag krypa ner. Ska upp 05.30 imorn och det känns grymt tufft! Men man ska duscha och greja innan jobb, mycket mer ofarligt att duscha på morgonen.

Så nu hoppas jag i min sexiga pyamas och sussar en stund!

 

Puss


En liten bit av mitt hjärta, av mina tankar och min avundsjuka

Gud, jag är sååååå avundsjuk på alla söta personer som orkar att blogga med bilder. Jag vill oxå orka! Men jag är dålig på att knäppa bilder och sen när jag knäpper dom, så möglar dom i kameran en månad innan dom kommer in på datorn. Och vad tycker jag då? Jo, jag tycker att bilderna är gamla och inte speciellt roliga längre. Mina fina bilder!?
Och dom få bilderna jag knäpper med telefonen är inte att prata om.. Om jag inte skickar dom i ett mms till någon, så är det nog ingen som ser dom. För jag tömmer kanske mina bilder på mobilen i gång i halvåret. Max.

Igår efter jobb fick jag tacos hos Mami och det var mums. Snart blir det lunch med tacos med, mums. Sen åkte jag till Ånge, kastade in lite saker i lägenheten och sen upp till Anna. Fixade gott med bullar, mjölk och skvaller :) Anna och Lucas fick en liten prylix från Thailand eftersom jag tycker dom är söta. Efter 2 mysiga timmar där tog jag bilen i kylan hemåt, tog en långdusch och efter det insmorning, lite facebook (som alltid, beroende igen efter nästan ha varit utan det i 2 veckor..) och sen kröp jag ner till sömnen ungefär vid halv 10. Sover som en mupp, eftersom jag är lite "off-time".
Vaknade imorse, sminkade mej, gjorde en katastof av håret och hoppade i gårdagens kläder (hur ska jag annars få in långkalsonerna under jeansen? (Bor i baggyjeans)). Bilen var lite stel, men tog mej stabilt till Östavall där vi låg och bubblade efter en postenbil hela vägen och kom fem minuter innan till jobbet. Kung!

Men jag har kommit på en sak. Facebook är ett onödigt ont. Varför? Jo, för att det är så lätt att kolla upp personer. Kolla upp vad dom håller på med just nu och vad dom har hållit på med och ofta vad dom ska göra. Anledningen till att jag tycker det är onödigt!? Jo, det är att det är så lätt att kolla upp, ex, f.d. ragg och dom som man eventuellt är intresserad av. Man vet att man inte har med saker att göra, man ser att två kära (varav en av dom kanske du har varit lite involverad i) har skrivit en konversaion på en logg. Du vet att du inte borde kolla, men du gör det ändå. Och vooolahoooops. Så känner du hugget i hjärtat. 2 sekunder sitter det kvar. Sen är du vidare och tycker det är bra att det blev som det blev och att du är glad att dom är vidare osv. Men, varför ska du göra dej själv illa i 2 sekunder? Du får ett litet, litet ärr i själen av det. Ingen ser det, men du vet det. Så varför gör du det?
Personligen så gör jag det för att det är skönt att veta att den delen av livet är över. Att du kan stryka han ur ditt känslomässiga liv. Att han nu har det bra och att jag kan glädjas åt det. Att jag nu själv kan kliva över honom och gå vidare till något annat och förhoppningsvis något bättre. I just detta fall är det svårt att säga något bättre, för jag är tveksam att det finns något liknande. Men jag hoppas, blundar och önskar. För inte kan jag ha vänt på varje sten i världen redan?

Samtidigt, nu när jag har skrivit det här. Kommer tanken på vad nu läsare kommer att tycka. (Om ni nu orkar läsa allt det jag skrivit.) Om ni kommer att tycka att jag kommit med något smart, att ni tycker att jag är modig som har släppt lös mina tankar och låter er läsa dom eller om ni tycker att jag är helt patetisk? Jag har ingen aning, jag blir en liten vikt lättare av varje sak jag skriver. Gillar ni det, fortsätt att läs och om ni inte gillar det, låt mej va. Och om ni känner för att kommentera, låt orden flöda.

Love.

Ytterligare 3 flickor jag saknar

 


Jag är kontorets största skämt

Jag säger som pappa: Nu är det tamefan för kallt.

Ja, men var inte det som att sätta huvudet på spiken? Det stämmer ju liksom. Tydligen är det tillomed 20 grader kallt i Stockholm. På Överturingen var det -33 och i Ånge imorse var det -26. Då fick jag liksom en slag i ansiktet. Hårt och skoninslöst. Det är minst 60 graders skillnad från mitt älskade varma land. Och ja, jag kommer att tjata om det lääääääääääänge. Bilen gick inte att öppna imorse, så fick låsa upp från fel sida, bilen ville knappt starta öven fast jag hade motorvärmaren i. Det är liksom inte meniingen att vi ska fungera om det är så kallt..

Men nu sitter jag på jobbet iallafall. I tjocksockar och med långkalsoner under jeansen. Med tjocktröja och ändå fryser jag. Jag är dessutom var i Thailandstiden. +6 timmar. Jag somnade halv 7 igårkväll och vaknade 2 inatt. Uscha. Men jag låg och trynade som en tjurig unge i sängen tills klockan ringde klockan 6, då var jag trött igen. Men jag fick på mej kläder, smink och plattade mitt förbannade korta hår.
Kom hit till garaget i tid (lyckat!) och åt mackor och drack två koppar choklad medans datorn startade, den var extra seg imorse då det var kallt ute och han har nog haft en minisemester då jag varit borta.

När jag kom in på kontoret fick jag första kommentaren av min bror: men du är ju inte ens brun! Du vet väll att man kan ha fönsterbort även om man dricker drinkar? Och alla: Hahahahahhahaha..
*Pang* - ville jag göra.
Och nu kommer Robin in och han säger samma sak. Var inte du i Thailand? Du är ju inte brun.
*Pang*
ville jag göra.

Och ja, jag vet. Jag är inte speciellt brun för att ha varit i Thailand i två veckor. Jag är ungefär lika brun som en svensk som har legat i solarium, ja ska vi säga, två gånger? Så jag är inte speciellt nöjd över min bränna. Men jag är brun på magen och på benen, jag har linjer. Dom syns bara inte i ansiktet. Så fuck you allllllllllllllll!!!

Flickor jag saknar och vill träffa snarast:

 

 

 

 



Pojkarna jag saknar, nämner jag inte.


Borde lugna ner mej, kanske ta en taxi hem

Är tillbaka i Sverige. I kylan, i lägenheten och på den plats där allt jävlas. Igen. Mina nya jeans "gick sönder", motorvärmaren fungerar fortfarande inte och jag ska äta en micropaj till middag. Får man skrika?

Är så grymt bortskämd efter drygt 2 veckor i värmen. I varma älskade Thailand, stället där alla är vänliga, där det är billigt och där man bara mår så bra! Ätit ute 2 gånger om dagen i 14 dagar, så därför känns inte riktigt micropaj lockande. Och anledningen till att jag ser mycket negativt i min tillvara här hemma är att jag har varit på resande fot sen klockan 2 igår, Thailändsk tid (klockan 10 igårmorse Svensk tid). Kanske lite jetlaggad oxå, vem vet. Sa jag förresten att små barn blir väldigt ledsna och panikslagna på flygplan? Att dom skriker hela tiden? Jag tyckte synd om dom små liven och lite om mej själv med.. haha.

Så därför känner jag att jag just nu bara vill fly tillvaron. Igen. Jag känner mej inte hemma här. I en liten lägenhet där duschen är i källaren, där snön ligger ute och det kylan tar och alla in i en dvala i mer än hälften av året. Ibland undrar jag vad som är så lockande med Sverige.. Jag bara undrar!

Dessutom slänger facebook ut mej hela tiden. Kanske tycker han/hon att jag ska packa upp min resväska och rycka upp mej?

Jo jag ska! Lovar. Jag ska alldeles snart vara alldeles sprudlande. Alldeles, alldeles snart.

Om min resa kommer jag att berätta massa om framöver, för jag har verkligen haft det underbart! Men först ska jag landa, ta mej samman och komma upp på fötter igen. Sticka in foten i verkligenheten. Bilder har jag oxå en massa! :D

p.s. Malin <3 Bananlöv d.s.

Idag kan man säga att imorn åker vi! (och en liten parantes om åldersskillnad)

Jag sitter här i lägenheten. Den är nystädad och resväskan står packad. Jag känner att jag längtar till värmen, men jag tror inte att jag har insett att det är imorn vi åker. Det känns helt orealistiskt att åka imorn. För en månad sen var det liksom en månad kvar? Jag är nog kvar i det stadiet.
Anledningent ill att jag skriver det här inlägget är att försöka få mej själv att förstå att vid den här tiden imorgon är jag nästan på Arlanda och sen nästa steg efter det är flyget till Thailand. Det är helt sjukt, jag är nog inte riktigt beredd. Samtidigt som jag känner mej beredd som attan.
Och sen den där frågan: Har du resfeber? Jag bara: Nej? Jag vet inte, jag borde väll ha det? Min älskade stackars mamma har drömt om massa saker som kommer att hända, att jag kommer att bli tagen av flodvågor och grejer. Stackars älskade mamma <3 Själv drömmer jag om tapeter som folk har tapetserat (som jag tycker är jättefult) eller om tapeter som dom vill tapetsera och jag bara, Öh okey?
Arbetsskadad till sin spets.

På torsdag åker Anna, Anna och Carro till Vemdalen. Självklart önskar jag att jag kunde vara med på den legendariska vecka 6, men solen och att skringa runt i bikini tog över min längtan efter snö och otrolig fylla. Jag ska ladda om för Vårforum när jag kommer hem. På almanackan som jag gjort till mej själv är det en bild på mej, Anna och Anna sen ifjol vecka sex. Haha, den är rätt sjuk, men man blir glad av att se den! :D

Sen en sista sak som jag har funderat på, eller en sista sak. Det var verkligen sjukt att skriva. Men en sista sak som jag tänker kommentera innan jag åker. Och antagligen kommer det att skapa en del hatiska kommentaren. Men, men..
Åldersskillnad. Det är egentligen inget som jag borde gå in på eftersom jag har haft en kille som var väldig mycket äldre än mej då jag var väldigt ung. Men. Hon polisen i Heartbreak hotell (kan inte komma ihåg namnet eller hitta tidningen jag läste det i) har blivit kär i en kille som är 26 år. Dom visade upp sin kärlek på en biopremiär för ett tag sen och tidningen beskrev dom som "så kära och lyckliga att det bara lysta om dom", typ. Och ja, jag är jätteglad att dom har hittat sin kärlek och allt. Men det är 21 års ålderskillnad. Det är lite väl enligt mej. När hon fyller 60, har han inte fyllt 40 än. Han har inte haft sin 40årskris när hon går i pension. Jag vet inte, kanske är jag elak, kanske har jag inget perspektiv, kanske har jag aldrig upplevt den äkta kärleken. Den äkta kärleken som gör att alla regler, skillnader och åsikter inte spelar någon roll. Kanske, kanske, kanske. Men ändå, för mej känns det som ett helt liv. Hon har hunnit leva sitt liv och han har, ja, precis börjat. Jag tänker inte säga att det är fel eller att det borde förbjudas, för självklart ska alla göra som man vill och ha sina åsikter och sin kärlek. Men jag själv skulle inte kunna tänka mej att dejta en som är 41 just nu. Usch vad gubbsjuk den gubben skulle vara. Eller är det inte så ni skulle tänka? Sen vet jag att det är skillnad på om det är tjejen eller killen som är äldst, ännu en sjukare sak. Men det var som det jag läste i en annan tidning, det var en artikel om äldre som hade sex. Vi kvinnor vill, men männen kan inte.

Så.. Nu ska jag göra mej klar för att hämta min kusin vid tåget (och älskade Hugo) och skjuts dom till Juånäs. Sen hem och dumpa resväska plus nya tv:n och sen vidare till Säter för att träffa Kristina! Sen hem för gomiddag med mamma och sista fixet för resan!

SO LONG LOVERS!

Oförklarlig kärlek

Jag har sett sann och ren kärlek idag. Nästintill besatt. Rocco <3 Daniel. Alltså, vovve <3 husse. Hund <3 människa. Det är rätt fantastiskt att se. Men ändå läskigt, grymt läskigt. Denna kärlek som helt har tagit över Roccos liv.
När han blir lämnad här inne med mej eller någon annan och man inte har tid att gosa med honom, då springer han runt och piper, gnyr och är allmänt orolig. Tänk om inte Husse kommer tillbaka? Sen blir han så jävla lycklig när Daniel kommer in, det är fantastiskt! Och sen när han ser att han sätter sej ner, då kommer han in hit på kontoret, lägger sej i sin kartong och sover. Då slappnar han av.

Kärlek, liten söt oförklarlig kärlek mellan hund och människa.

Snart, snart, snart :)



Om 72 timmar kanske jag tar ett dopp i poolen, känner sanden mellan tårna eller promenerar runt på hotellet :) Underbaaaaaaaaart!



Trött, förvirrad och förväntansfull

Efter ett möte på 4 timmar inklusive lunch så är mitt huvud rätt trött. Jag är inte van att bli fullproppad med information, men skoj var det! Riktigt nyttigt att få höra och lyssna. La dit mitt eget ord och tycka i det hela också, tror faktiskt att det gick bra. Lunchen på mittis var god, men nu är jag tillbaka på kontoret, dricker lite vatten, åt en kubb och försöker få tillbaka fokus för dom sista 40 minuterna innan jag ska ta farkosten mot Ånge igen!

Har väldigt svårt att samla tankarna, för det enda jag kan tänka på är att timern inte tickar på motorvärmarstolpen och Thailand, mitt älskade Thailand. Eller jag vet inte om jag kommer att älska det, men det känns som det. Har nästan allt klart, ska bara spänna fast allt i väskan och packa handbagaget. Plus bestämma vad jag ska åka i, det är det som är det svåra, jag har ingen aning alls vad jag ska åka i. Det är jättesvårt att bestämma, sjukt svårt. Har en tanke på att åka i min blåa långa tshirt och legging, bara för att det är skönt att åka i, men jag vet inte riktigt. Kanske ska jag åka i mjukisar och en tshirt? gah, det är det jag har svårast att bestämma mej för, vad jag ska åka i. Det är en grymt töntig grej att ha beslutsångest över, men det är det jag har. Allt annat är klart och jag har börjat äta mina "mens-förskjutnings"-piller. Allt är klart för avgång. Eller jo, jag ska fatta vad som händer också.
Jag fick frågan idag: "Ska det bli spännande på söndag?" Jag blev tyst och funderade, vad ska jag göra på söndag? och sen slog det mej, det är då vi åker! Så då sken jag upp och liksom pratade på :) Såklart jag tycker att det ska bli spännande, roligt, underbart och förväntansfullt! Jag längtar efter det, ska bli roligt att se om jag gillar det. Den 27 februari är det 10 år sen jag var utomlands, det är lång tid.
Men för mej just nu, känns det som om att Thailand är början på något nytt, en stund att vila upp mej och tänka efter och självklart rida på elefanter!

Efter jobbet blir det promenad med Anna och sen semla hemma hos henne, mys! :)

Puss<3

Ego-onsdag


Intressant och skrämmande fakta

Detta ger dig cirka 100 kilokalorier:

7 geléhallon

½ glassbåt

400 gram sockerärtor

18 gram mörk choklad

1 småkaka (20 gram)

1 glas juice (2 dl)

5 skivor skinka

10 tomater

2 äpplen

1 banan

1 kg gurka

400 gram grönsaker (broccoli, blomkål etc)

4 morötter

2 skivor 17 % ost

½ dammsugare (20 gram)

½ chokladboll (tex. delicato) 

1 dl kokt ris

1 ½ dl kokt pasta

38 gram köpt pizza

80 gram biff

För att göra av med 100 kilokalorier motsvarar det en halvtimmes promenad.


You blow me away

Jag sover som en mupp på nätterna, ryggen dödar mej lite och sen verkar min kropp tro att den bara behöver ca 6 timmars sömn. Jag vaknar alltid ca 4 på morgonen och tror att jag försovit mej. Somnar alltid innan kl 22, ofta till någon serie och vaknar 22, stänger av tv:n, lägger mej längst in mot väggen och somnar om. Skönt, men sjukt att jag drabbats av kvällströtthet och morgonpigghet. Inte min grej förut, men kanske nu?

Fick dessutom "hejdå-tårta" igår på jobbet. Trevligt och gott! Åker ju snart till Thailand och är friställd hela februari. Undra ifall man får "välkommen tillbaka-tårta" när jag kommer tillbaka sen? ;)

Det är roligt när folk tror att jag är gravid bara för att jag har knäppt kort på bebismage. Haha. I love it. Men nu ska jag slå hål på eran bubbla. Jag är inte gravid, jag har en bror som ska bli pappa igen och det är hans sambos bebismage jag knäppte kort på :) Även väldigt moget att kommentera anonymt. Haha.

Men nu blir det åter till jobb och längta tills jag får träffa snuppan ikv <3

RSS 2.0