Bilder från Yran :)

 

Therese var söt när hon skulle sminka sej :)

 

 

Ida när hon checkar Feeeejsan!

 

 

Tessan törstig!

 

 

Ida visar vad hon kan.. ;p

 

 

Försöker va söta :P

 

 

Yeah, 1 av 3 ser odrogade ut, haha!

 

 

Sista kvällen!

 

 

Pojkvännen våran!

Våran beskyddare Nr 1!

Vaktade oss och såg till att vi la oss när vi kom hem!

<3

 

 

Ego, hmrf JA!

 

PUSSPUSS


30/8

Efter jobbet igår som kändes som 2 långa år, åkte jag hem, åt spaghetti (spillde ketshup i sängen, Fräsch, NOT!) och kollade på True Blood. Blev lite fängslad. Typ, en massa fängslad och PaWlaDow var det slut. *suck* Försökte få ihop en hylla jag fått, men gick inte bra (den ligger över hela lägenheten) och sen tog jag min rumpa och mina "sunglasses" och åkte till Tessan! Myste med henne, åt alldeles för mycket popcorn på för kort tid och fick prata av mej! Tack älskling! Vi kollade även på typ Gumball 3000 (hette de så?) , kommer iallafall att fortsätta kolla på de för de var rätt skoj! Inte min smak, men man kan ju tydligen ändra sej! haha..

Appropå de.

Äh, vi tar de senare.

Puss!


Ingen ångest, bara ett stort leende.

Jag har ingen ångest sen igår, även fast jag var lite för drucken egentligen och jag inte har speciellt mycket minne av kvällen. Jackan är åter i lägenheten, jag mår rätt bra igen och jag känner att gårdagen var lyckad!

Klackisarna blev rastade och det gäller även min älskade skinklänning! Lite av sömmen har gått upp, men sliten är kanske bara 0,5 cm längre, så inge så stor skillnad ;)

Alla flickor som jag träffade igår är kung! Inte mycke sömn inatt, men sov lite idag istället! Vaknade imorse med ett leende på läpparna! :D Då borde väll Mittlandia Festivalen 2010 kallas en lyckad kväll? ;D

Puss<3

Mycket snack!



Har precis tagit lunch, bättre tid idag är igår! Var vrålhungrig och det blev pannkaka från Mami idag! :) Sov hemma inatt bara för att mamma ville det liksom!

Färgade håret igen med Jennie igår och det blev tokbra! Rockigt och höstigt! Peeeerfeeeect! Undra om mittis verkligen är redo? haha...

Fredag idag kan man oxå kalla dagen! Ska hem och äta tacos hos Mami (hon vill verkligen att jag äter hemma och jag tackar och tar emot, slipper laga mat själv då juh!) och sen ska jag åka till lägenheten packa in lite grejer och sen ut och gå med Anna :) Hoppas de slutar regna bara..

Det är ju liksom verkligen höst när det bara regnar heeeeela tiden! Men de e ju lite skönt de oxå, kan ligga inne och kolla på något mysigt på tv eller datorn och tända ljus och mysa ner sej i soffan. Självklart med nallen i knät eftersom pojkvännen inte existerar!

Ja, imorn ska jag iallafall jobb ett par timmar, sen handla en massa röda sjödjur för kvällens kräftätning med flickor :) Vi ska äta dricka en massa vin och mysa! För att sedan dra på sej klackarna och dansa rumpan av sej! Yeah!

Aja, nu ska jag springa på toa och kanske busa lite med Rocco! Han är förövrigt mitt sällskap på kontoret idag, riktigt mysig!
Men han tar stor plats i knät när han ska sitta där. Känner mej typ som en platt pannkaka och han är toksöt! Han saknar din "pappa" jättemycket när han är ute i verkstan..

Och ja ida, jag springer i framtiden!
Nej, självklart ska de stå träslag 2009! Haha..

Men ni ska vi skutta runt lite!! pussis :D


Ett bevis på att jag KAN springa!




TRÄSLAGET 2090

FETTA-IN

p.s. Ser ni dom långa benen? haha.. d.s.


^^


Mästare på att spendera pengar! Skulle bara gå in och beställa senaste säsongen av Greys och det slutade med att jag beställde 9 saker till.. :p Sen igår beställde jag och Anna en ny plattång var, nödvändigt iaf :D

Och precis nu visade Papi mej en megakuse här i Östavall :O  Den är enormd och har silverrandiga avlånga ögon! Kan vara något malaktigt, men personligen tror jag att det är något liknande som kommer att ta över världen..

Puss!


Yran - Torsdag




Jag och Ida med den "bruna"-mannen!
Ida ser ut att njuta! och vart är handen på väg? ;)





Första karusellen och den som visade sej vara "ofarlig", haha!



Foto: Daniel Larsson


Bild från Bandit.se



Tydligen var den på toalettsitsen i Bandit-studion i Sthlm! Haha.. Stackarna..


I vilket fall som helst så har jag gjort en massa jobb idag, men nu körde de ihop sej.. Har klättrat upp i en lastbil som var uppallad 2 m över golvet, läskigt som fan!
Men nu är jag såååå coool!

Love.


Kort uppdatering


Jobbet har gått bra idag! Har fixat lite av de mesta och jag och Markus har "möblerat" om lite när vi blev ensamma, hoppas Lennart tycker det blev snyggt! haha :)

Efter jobbet handlade jag och tyckte synd om min mun! Men hårfärg, vindruvor, proviva och Toffiee blev de! :D

Nu middag bestende av makaroner och köttfärsbiffar till nya avsnitter av TRUE BLOOD :D


Cameron Diaz


En av min största idoler är Camerom Diaz! Naturlig, går sin egen väg och gör egna prioriteringar! Wow lix! Dessutom är hon en grym skådespelerska som kan spela tusen olika rollen! Lovely!

Nu har hon köpt en lyxvilla på 500 kvadratmeter i Beverly Hills, La. Hon är nu granne med bland annat Nicole Kidman, Jessica Simpson och Penélope Cruz!


Leva Leva Livet Nu!


Nöjd, ja det är nog det jag är nu. Hade en fin kväll igår med vin, Avatar m.m.! Nice shit :) Ikväll ska jag mysa med Therese och vi ska kolla film, gå ut och gå och snacka en massa skit! Nice shit! :)

Och jo, jag är nog ett barn! Kort är jag som fan, ser ut som en baby bitvis och jag åt nyss 3 stycken kinderägg ;) Nice shit! :)

 

Kan ni förstå att jag redan bott här i 2 veckor? :)

Dom här fins blommorna fick jag av mina föräldrar när jag flyttade in!

Dom står fortfarande fint!

 


Dagens..

Dagens humör: förväntansfull
Dagens borde: Jobba på som ett as och sen va bäst heeeeela natten
Dagens frisyr: snett, spret och platt

Dagens klädsel: Vita leggins och "tidnings"-linne. Senare leggins + aprikost linne med kedjor.
Dagens planer: Jobba, stan.
Dagens materiella vill ha: säng
Dagens längtan: ikväll
Dagens fundering: Är det meningen att man ska jobba hela livet?
Dagens beroende: varm choklad
Dagens måste: ;)
Dagens tråkigaste: Kliva upp...
Dagens personer: Boys Boys Boys
Dagens roliga: stan
Dagens låt: Bandit Rock...


En tillbakablick till Yran!

 

Och jag lovar flickor, jag ska lägga upp fler bilder!

Tid ska bara hittas...

 

 


Lalalalaladialladlaalillalallalalilala

Hej hej

Tjo tjo

Haloojsan haloojsan

Har jobbat idag, missade lunchen så slutade tre istället och åkte hem och åt middag. Var faktiskt inte så hungrig. Körde fel i ett vägarbete idag och sen har jag fångat kor, så förutom alla tunnor som nu står på rätt plats, så känner jag mej riktigt bra!

Fast då har jag inte nämt att jag tappade en tunna idag.. Ville skjuta mej själv. Men istället andades jag och började om.

Nu ska jag städa min otroligt stora lägenhet och sen duscha och ta bort alla stubbar!

love ya :)



Base 1.


Vissa saker tar en tillbaka på Base 1.
Som tillexempel att kolla tillbaka på gamla kort, eller kort som innehåller personer som tillhör ens förflutna. Tänkte alldeles nyss "tänk om jag träffat honom nu istället", sen skjuter jag bort tanken, ler lite snett, suckar och vet att det antagligen inte skulle funka ändå.

För mycket tankar, för lite tid och lust.


Några saker man inte ska göra


1. Köra traktor med kort linne + leggins.

2. Spilla choklad på ett vitt linne.

3. Försöka göra allt samtidigt.

4. Fumla med siffror så att det blir fel.


Gör inte detta och era liv kommer gå galant!

Pussis


Fucked up



Känner mej totalt borta. Eller väldigt närvarande och oftast väldigt arg. Ser regnet som trillar ner utanför och känner att argheten utbyts mot en hopplös känsla. Hade tänkt gå ut och gå på lunchen, men skulle gissa på att jag stannar inne med en varm choklad istället!
Känner helt enkelt hösten komma krypande. Ska bli skönt, men samtidigt tomt. Och känner att mina två halvtidsjobb snart inte kommer att vara lika spännande, utan mer bara vardag..

Idag var det vardag med en krydda i, men det kommer det nog inte ofta vara. Har tusen uppgifter runt om mej, men kan inte tänka mej att göra annat än att ta lunch nu. Inte för att jag är hungrig, utan mest för att jag inte får tag på pappa nu när jag behöver hjälp..

Aja, förutom allt trassel så är jag glad, haha :p

Lite bilder från Twilight! Min vardag är vampyrer och nu väntar jag på nästa film om Twilight (som tydligen kommer ut 2012) och nästa avsnitt av True Blood (som kommer ut på måndag)... När Vampire Diaries ska börja igen vet jag inte! Väntar med spänning :)

















Ling Ling

Ida Ring klagar på min uppdatering.. *suck*

Om jag säger så här: Mitt liv består av att jag kliver upp på morgonen, jobbar arslet av mej för att få jobba kvar efter min provmånad, kommer hem och gör någon gormemiddag som typ nudlar eller liknande. Efter de fastnar jag framför tv ofta, eller så blir det en promenad med smärtande fötter/ben. När jag kommer hem duschar jag och sen True Blood i den utsträckning som kommer upp.

Om jag har någon att umgås med så går som före allt :)

Förra veckan var jag endast ensam en dag, kändes helt underbart att träffa alla! Den här veckan är jag ensam ikväll. Men då har jag pratat med min lilla brutta Ida i över en timme och sen har jag varit lite rädd för grannen och sen njutit av True Blood :D

Som sagt, inge synd om mej. Sen är hjärnan full med tankar, så när jag fått någon ordning på dom så kommer jag att publicera dom här! :D

Puss på er gullsnuppar!


Ling Ling

Ida Ring klagar på min uppdatering.. *suck*

Om jag säger så här: Mitt liv består av att jag kliver upp på morgonen, jobbar arslet av mej för att få jobba kvar efter min provmånad, kommer hem och gör någon gormemiddag som typ nudlar eller liknande. Efter de fastnar jag framför tv ofta, eller så blir det en promenad med smärtande fötter/ben. När jag kommer hem duschar jag och sen True Blood i den utsträckning som kommer upp.

Om jag har någon att umgås med så går som före allt :)

Förra veckan var jag endast ensam en dag, kändes helt underbart att träffa alla! Den här veckan är jag ensam ikväll. Men då har jag pratat med min lilla brutta Ida i över en timme och sen har jag varit lite rädd för grannen och sen njutit av True Blood :D

Som sagt, inge synd om mej. Sen är hjärnan full med tankar, så när jag fått någon ordning på dom så kommer jag att publicera dom här! :D

Puss på er gullsnuppar!


En inblick

Yes, det är lördagkväll. Jag sitter själv i lägenheten med korslagda ben, funderar på livet och lyssnar på Apologise med Pixie Lott. Tragiskt? Kanske. Skönt? Jo, faktiskt.

Tänker på vart jag hade kunnat tagit vägen och vart jag är nu. Trivs med det jag har nu, men jag hade lika gärna kunna trivs med det som hade kunna kommit. Mitt eget val och antagligen är det rätt.

Grejen är den att jag egentligen inte är en speciellt social person. Jag trivs med att vara själv, men inte alltid, bara ibland.

Ikväll har det varit skönt att vara själv. Men nu känns det ensamt. För en gångs skull längtar jag efter den där armen som håller om en. Och när jag tänker efter, så vill jag inte ha den igen. Kanske för en kort, kort stund. Men absolut inte längre. Betyder det att jag helt enkelt inte träffat den rätta?

-------------------------------

Och jo, jag gillar mitt jobb på färghandeln (jag lär mej sakta men säkert), jag gillar att jobba på Åkeriet och jag gillar min lägenhet. Har en familj som kan ta sej upp ur djupa hål tillsammans, sammanhållning som är gömd bakom kvistar, men som alltid lyser igenom. Ingen tvivel om dom sakerna.

Behöver man mer för att vara lycklig?


Vi hörs älsklingar!

Jobb för hela slanten


Vaknade imorse och har hittat en underbar vana att ta de lugnt på morgonen, äta kläm-macka och kolla mejl osv innan jag går på jobbet! Det resulterar i en halvtimme tidigare uppstigning, men imorse kändes det värt iaf :p Imorn kanske det är mer tveksamt, eftersom idag har blivit väldigt hårt för mej!

Jobbade på färghandeln hela dagen, sen hem och äta middag + köpa brandvarnare och sen kontoret fram tills nu. Så snart ska jag packa ihop här och åka hem och hämta lite saker och sen äntligen en dusch när jag kommer till Ånge :D Sen ska jag mysa ner mej i sängen och kolla på tv eller läsa bok! Tokmys! :)

Imorn ska jag jobba på färghandeln igen och sen träffa Jenny! Happyface :D


Första dagen på nya jobbet!


Har överlevt min första dag på Färghandeln och huvudet är proppfyllt med ny information! Allt ifrån kassa och datorer till färger och andra nyttiga tillbehör.

Borde verkligen sova nu om jag ska ta mej upp imorn!

Ska berätta mer ngn annan dag! Men kan tillägga att jag sitter i min lägenhet nu och ska sova min första natt inatt! Känns spännande och har redan haft mitt första besök (förutom älskade päron) och det var min älskade Therese! :D Vi åt kladdkaka, läste intressant bok, kollade (och blev rädd för) gnistor och jag fick sällskap när jag skulle duscha i tokläskiga duschen! Tessan satt utanför och läste för mej! :)

Aja, nu måste jag sussa! Puss!


Nonstop Fredag


Har haft en fullspäckad fredag!

Morgonen startade hos söta Sanna och vi åt frukost som vanligt och sen packade jag in mina grejer i bilen och vi for upp på skolan för att vara lärarassistenter för sista dagen den här sommaren!

Vid lunchtid slutade vi efter att ha haft lek, bus, städning, meditation m.m. som avslutning med "barnen" och efter de började min resa hemåt!
Drygt en timme senare var jag hemma, slängde i mej en våffla och tog Jeepen till Ånge med mamma. Väl där kollade vi in på färghandeln och jag fick se en del utmaningar! Sen kollade vi lägenhet och skrev kontrakt, efter de handlade vi en massa och sen vårdcentralen där hon "typ" sa att jag fått en allergisk chock eller liknande. Verkade inte vara riktigt säker.. Men fick en salva som jag ska smörja på en gång om dagen + att jag köpte något som ska motverka kliningar!

Middagen bestog av Shish-mat och jag åt en rulle med massa grejs i, mums var det! Halva finns kvar som frukost till imorn, mumsiii! Packade upp, läste lite och funderade en del på flytten! Men huvudet vill inte fatt att jag behöver grejer, så jag tar de imorn..

Kvällen har spenderats på Skogsvallen i Östavall och där har jag sålt hamburgare och träffat folk i 4 timmar! Helt slut nu, men kanske ska träffa Tessan en stund ändå :) Får se när kvinnan tar sej "söderut", haha!

Natten ska förhoppningsvis sovas utan mardrömmar eller konstiga drömmar och vakna utvilad med tusen ideer! Puss <3


Upptäckte att maken gift sig – på Facebook

Hon misstänkte att hennes man var otrogen, sen såg hon på facebook att han hade gift sej med en annan.

Snacka om chock!?
Visst, det finns en massa otrogna bitches överallt, men hur fan kan man gifta sej med en annan om man redan är gift? Går det ens enligt lag?

En anledning till att inte gifta sej?????

Läs hela artikeln på: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7575815.ab


Ytterligare en dag i Ljusdal

Är bosatt hos min Sanana och det känns finfint idag med! Har haft mestadels engelska idag igen och det går faktiskt riktigt bra, känns som om att jag växer med uppgiften :)

Efter det åkte vi hem och "vilade" lite innan vi gick ner på Ljusdal och kikade i affärer. Testa en till skinklänning som var skitsnygg, men den satt för tight över brösten (!) så den blev det inte. Illa illa, för inte kan man ha för många skinklänningar? ;)
Ett par spetslegging blev det iallafall, wiihoo!

Har även badat i Cesars pool (Sannas systers kille) och det var härligt! Efter de bastu och nu är vi som nya människor :)

Imorn blir det näst sista dagen på sommarskolan och vi blir kvar lite extra för Sanna ska fixa en del saker och jag ska läsa lite ur " Min vän HÄSTEN" , verkar tokbra!

Pusspuss! <3


Ljusdal


Sitter på "mitt rum" (som eg är Sannas brorsas rum) och kollar runt lite. Händer egentligen inte speciellt mycket på internet alls, booooring!

I mitt liv däremot händer en massa! :)
Jag försöker överleva min höjdrädsla genom att sova i en hög våningssäng med fönstret öppet (det är långt ner till marken då..) + att jag åkte IDIOT-karusell på yran. Sen har jag ridit (och ja, jag älskar det när jag sitter där uppe!!), läst engelska för en massa sommarskolebarn och kollat på avramlingar på datorn med Sanna :p
Säkert en massa mer oxå! Jo, övervinner min telefonskräck oxå och de e jättebra!
Sen händer en massa mer som jag kommer att återkomma till senare då det är mer "spikat"! :)



Saker som har hänt måste du lägga bakom dej och njuta av det som kommer. Kommer det ont i framtiden så kommer det bara göra ont en stund. Det goda som kommer, kommer överösa det onda.

- Älskar er som jag vet vart jag har -


RSS 2.0