Helg-junkie

Känslan när klockan ringer sex, man har sovit färre timmar än vanligt och man kliver upp är trött. Höjer musiken lite och sen är man igång, dansar och allt går så jävla effektivt. Det kan inte betyda att det är annat än helg! Om 4 timmar har jag helg och jag ska åka på minisemester med fina vänner och hundar! Nu kör vi! 

Östersund en "vårdag" i februari

 
Det enda jag kan tänka på är hur gott det skulle vara med godis. Och helst ännu mera godis. Men icke. 1,5 dag kvar. Yeah. Bilderna är från idag. Enjoy!
 
 
 

En fin helg i Östersund med sol och en gnutta alkohol

Jag skrev i förra inlägget att jag skulle sparka tentan i rumpan, så här efteråt känns det mer som att den sparkade mig i rumpan. Hårt och okänsligt. Men vi får se om tre veckor om det är lyckotårar eller frustrationstårar som kommer ut min ögon. 
 
Helgen har iallafall varit finfin! Jossan stannade kvar efter tentan och vi drack vin innan det bar av till Martin där det var fest! Mera vin och sjukt mycket bus :) Lördagen var dagen då solen sken och det blev badhusparken med Martin, Anette och lille Melwin (se bild). Så fint väder och så härligt att bara njuta av den efterlängtade solen! Kvällen blev det vin igen (har jag nämnt att jag börjar bli en jävel på rödvin?) och spel hos Anette & Mike, så mysigt! Godis från hemmakväll också, som jag hade längtat ;)
 
Idag har jag gått en promenad i regnet, sett på serier, syndat med mer godis och längtar tills på torsdag! Då åker jag och Kajsa enda ner till Fågelsta till våran fina vän! :D 
 
 

One more minute

 
Igår pratade jag med en god vän. Han tycker att min blogg domineras av hundbilder och jag kan nog inte annat än att hålla med, men det är ju de små liven som är de bästa med de mesta! Men här kommer iallafall en bild på mig från idag, fixad inför att sparka tentan i rumpan! :)
 

Stressed - dessertS

Idag var sista tentapluggsdagen för den här omgången. Imorgon är den stundande tentan... Vi har tappat fokus lite, är mer inne på desserter nu för tiden.. ;)
 
 
 

.

 

Jag hittar en kärlek runt varje hörn

 
Och jag lovar mig varje gång, att när jag blir vuxen så ska jag skaffa mig en egen kärlek.
 

Tentafika är en viktig faktor

Imorgon är näst sista dagen med tentaplugg innan stresstentan som ja, handlar om stress. Ironiskt egentligen att vi läser om saker som stressar och hur de påverkar oss då tenta verkligen är en av sakerna som skulle kunna få en att slita sitt hår.
Men iallafall, imorgon är det jag som är ansvarig för fikat. Hjärtan till mina hjärtan!
 
 

memento te mortalem esse

 

Lördag

Känslan då man jobbat en lördagkväll frivilligt, sen rättar de som ska göras på uppsatsen, även det på en lördagkväll. Dessutom samma lördagkväll. Just den här lördagen, just det här kvällen. Nämnde jag att det var/är frivilligt? Im lovely. Men jag gillar att vara hemma, det finns ingen tid för att ligga i soffan och glo på serier i sex timmar i sträck. Den tiden finns alltid i staden. Samtidigt gillar jag staden. Så imorgon bär det av tillbaka dit! Men först ska jag synda med pizza i soffan! 

Onsdag

Det är onsdag. Jag är trött efter att ha försökt fokusera hjärnan på lite tentaplugg. Är sjukt glad att vi förhoppningsvis är ute i tid den här gången! :) Gör bröd och lagar middag, men som vanligt efter en kunglig helg känner jag mig ensam. Ensam så in i i helvete. Och jag tänkte att här kan jag ju skriva det, eftersom det här faktiskt är min blogg. Utan att det blir så där patetiskt som det ibland kan bli på facebook. Fast samtidigt så är facebook så enormt mycket enklare, man får liksom snabbt gensvar. Typ om det finns någon annan ensam själ någonstans. Iallafall så är det så här det är. Men jag ska snart äta middag, sen ska jag kanske plåga mig ut i mörket och snön! Har till slut bestämt mig för att åka hem i helgen. Tänker kanske jobba lite, rida lite, umgås med någon vän och bara vara. Plus att jag som alla andra år tänker ignorera det faktum att det är alla hjärtans dag på fredag. Men som en fin bild på instagram sa; om du kan sitta ensam en vanlig fredag, varför är det så hemskt just den här fredagen? Poäng! Well, have a nice day, weekend and life :*
 
 
 
Fina Melwin pluggar gärna med oss!
 

En fin helg i Östersund med sol och en stor gnutta alkohol

Idag är det måndag. Måndagen efter en tvådagars. Ja, men ni vet en sån där helg som bestod av drickande i de två dagarna långa. En sån där fin helg med mycket vänner, sena nätter och sen hinner man med tio minuters sol på dagen. Ni känner igen det va? Jag tycker personligen om de här dagarna i massor! Men som sagt, jag fyllde år för tre veckor sen och även fast jag sov i tio timmar inatt, så var jag tvungen att ta en middagslur idag. Eller ja, den tog sig själv. Åldern börjar ta ut sin rätt.. Men ändå är det värt det! God dricka, fina vänner och massor med skratt är värt det mesta! :) 
 
 

Tisdag

Ensamheten utan en hund är slående. Speciellt utan en sån fin, lättsam och mysig hund som Sako. Ni som har träffat honom vet att han nästan är som en människa. Men iallafall så har jag inte gått och blivit grå, eller kanske en nyans av grå. Jag har tvättat, handlat, promenerat och bakat bröd (recept nedan). Plus sett tusen avsnitt av Vampire Diaries. Jag vet,, Alla serier blir lite maffiga om man ser typ 1000 avsnitt på en dag. Så.. Sammanfattningsvis; Lite ensam, får mycket gjort och gör planer. 
 
C ya!
 
 
 

WARGENS NYTTIGA BRÖD

 

Ingredienser: 

 

2 dl havregryn,

 

5dl dinkelmjöl,

 

1dl linfrön (jag tog krossade),

 

1 dl sesamfrön,

 

2tsk bikarbonat,

 

en nypa havssalt,

 

3 msk honung,

 

1 rivet äpple,

 

4 dl yoghurt (jag tog naturell yoghurt 3%).

 



 

Gör så här: 

 

Sätt ugnen på 200 grader.

 

Rör ihop alla torra ingridienser.

 

Riv ner äpplet och tillsätt honung och yoghurt.

 

Klä en brödform med bakplåtspapper och häll/kleta i smeten.

 

Vill man kan man ha lite pumpafrön uppe på.

 

Skjuts in i ugnen 45-60min.

 

Källa; http://idawarg.chic.se/recept-pa-nyttigt-brod/

 

 

<3

 
Igår åkte min bättre hälft hem. Lägenheten känns stor och jag har inga rutiner längre. Saknar rackaren med långa öron, vackra ögon och mysig päls. Ska hälsa på honom inom kort (hoppas jag) då han bor nere med sin fina matte i söderlandet!
<3
 
Igår hann jag även med att rida en sväng, vilket var supersuperhärligt! Och sen innan jag åkte hem till staden så hann jag in och hälsa på Anna och hennes fina familj för lite surr och fika :)
 
Idag är jag allmänt seg, men jag har varit på skolan en sväng, gjort en att-göra-lista som är kilometerlång och varit på hööks för att inhandla nya chaps! Ett par svart/bruna blev det, väldigt nöjd! Men skulle behöva tusen saker till också.. Som en ny hjälm, men fick sån beslutsångest.. Men det kommer väll ett beslut med tiden!
 
Idag tänkte jag plugga, fixa det snyggt i lägenheten och imorgon är det tvättstugan. Den ni!
 
 
 

.





RSS 2.0