Fundering.

Tänk dej om du en dag går ut till postlådan och hittar ett brev adresserat till dej. Det är inte en räkning, inte ett brev från farmor och absolut inte från ungdomsmottagningen.
Vem kan de vara från då? Självklart blir man nyfiken och river upp brevet på en gång. Läser det och ser att avsändaren inte står där..
Det är då som tankarna kommer igång och man undrar vem det kan vara som har skrivit det sötaste brevet någonsin! Och just till dej! Du går igenom vem de kan vara, men kan inte komma på det..
Någon dag senare är det ett till brev. Det står att du är den vackraste på jorden och allt som du alltid velat höra! Men fortfarande ingen avsändare..
Spänningen stiger och breven fortsätter. Visst kommer tanken att det är något pervo som skriver till dej och vill lura dej. Men endå, spännande är det. Det kan faktiskt vara någon som är snygg och kanske något att satsa på!
Samtidigt håller du det hemligt för dina kompisar eftersom dom bara skulle skratta åt dej. Men det är komplimangerna i brevet som gör att du vill ha flera.
För någon dag kanske de kommer fram vem det var som skickade breven och satte rosen på din skåpdörr.. <3

Kommentarer
Postat av: Elena

Är det något du inte vill berätta för mig Malin? :) Har du fått kärleksbrev? :D

2008-05-28 @ 20:04:56
URL: http://elllena.webblogg.se/
Postat av: kajsa

härligt!

2008-05-31 @ 14:52:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0