The day before.. :)

Har haft en underbar dag, det lilla som än har varit :) Vaknade strax innan mamma och pappa kom in och sjöng och jag kände mej lika lycklig som liten då jag fick öppna paket och blev firad på morgonen! Visserligen fick jag "vuxensaker" istället för leksakerna man fick som barn :p men ändå var det barnalyckan som var det bästa! Fick pengar och saker som muggar, tallrikar, ljus, halsband osv oxå! Självklart dom obligatoriska strumporna oxå :p

Sen blev de att duscha, sminka sej osv för att göra sej klar! Löste klädproblemet på mitt eget sätt och måste säga att jag lyckades bra xD
Sen kom släkten och ja fick pengar, parfym, presentkort, kuddar med Marilyn m.m. :) Grymt nöjd! Kändes som om att ja sken som ett litet barn igen då, fick liksom det jag behöver och de ja hade önskat mej! Fikat gick oxå väldigt bra och söta barnen som sprang runt :)

Ikväll blir de bio! Snabba cash :) Har hört att den ska va bra, så man kan ju hoppas på de! Innan kommer sötTherese hit o fikar och jag hörde något om ett paket oxå (a)

Har verkligen saknat att fylla år xD Men ja, vi firar helt enkelt min sista dag som 18! För imorn blir ja ju gammal och de e egentligen då man ska fira.. Men skulle tro att de blir lugnt då! Hade önskar mej krogen till helgen, men stygga skolan har ju självklart satt (fitt)öppethus då. Hate, Hate, Hate!

Men nu ska ja fortsätta vara mitt glada jag och njuta av att ja fortfarande är ung! PUSS <3




Bjuder på en bild från idag, fler kommer nog senare :)
Senare kommer även bild på smörgåstårtan :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0